FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta bi za onog napadaca?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Svaka tebi čast majstore kad si otišao gledati tekmu dole, jest' da ti je izvještaj k'o da si Reala gledao, ali nema veze, šalim se
Ma ove momke fizički spremiti maksimalno da grizu svih 90 minuta pa ako ništa silom dobiti ove slabije ekipe i bit će dovoljno za Evrope. Od ovih jačih će svakako izgubitii ostali, a mi ako gdje čvaknemo bod dobro i jest.
Još jednom bravo majstori koji ste otišli dole, to je Željo.
Ma ove momke fizički spremiti maksimalno da grizu svih 90 minuta pa ako ništa silom dobiti ove slabije ekipe i bit će dovoljno za Evrope. Od ovih jačih će svakako izgubitii ostali, a mi ako gdje čvaknemo bod dobro i jest.
Sramota! Umjesto jake provjere protiv Maribora, Vitez zauzima nase mjesto.ZZtop10 je napisao/la:Zašto ?Stvarno šteta...fkzeljeznicarba je napisao/la:Ne igramo na ovom turniru, ovo je baš stara vijest. Vitez umjesto nas igra.
Mi u srijedu igramo sa Slogom, a u subotu sa Veležom.
Sramota!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
OlimpijaLJ
- Kontakt:
Ionako, to ne bi bio Maribor (taj se u to vreme sprema u Moravskim Toplicama u Slo), nego Maribor B iz treće lige.bhsport je napisao/la:Sramota! Umjesto jake provjere protiv Maribora, Vitez zauzima nase mjesto.ZZtop10 je napisao/la:Zašto ?Stvarno šteta...fkzeljeznicarba je napisao/la:Ne igramo na ovom turniru, ovo je baš stara vijest. Vitez umjesto nas igra.
Mi u srijedu igramo sa Slogom, a u subotu sa Veležom.
Sramota!
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Svaka tebi čast majstore kad si otišao gledati tekmu dole, jest' da ti je izvještaj k'o da si Reala gledao, ali nema veze, šalim se![]()
Brate vjeruj mi da Reala ne bih isao gledat.. mogu misliti ko god sta god hoce ali vjeruj mi Zeljo i nista vise.. ovako manijakalno ...a ostalo moze se gledat. Nisam bas u ovim izvjestajima vičan kakvih ima ali eto nadam se da ce kome i posluziti a i da ce sa igraca se malo skinemo kritike i to (prica zeljkovic i sl.) pa pustit ih nek se pripreme pa onda sta Bog da.. Meni dosta da izborimo Europu , mlatenmo Sarajevo, izbacimo Veleza (znaju oni zbog cega), osvojimo titulu i prodamo Tomu i Kvesu.. Dosta meni
Kralj price
Zanimljivo to za Đelmića, lik nije bio ni u zapisniku! "Kresić, Ćolić"

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Ocit dokaz neupucenosti.Valjda je bitno kritikovati bez obzira imas li argumente ili ne.OlimpijaLJ je napisao/la:Ionako, to ne bi bio Maribor (taj se u to vreme sprema u Moravskim Toplicama u Slo), nego Maribor B iz treće lige.bhsport je napisao/la:Sramota! Umjesto jake provjere protiv Maribora, Vitez zauzima nase mjesto.ZZtop10 je napisao/la: Zašto ?Stvarno šteta...
Sramota!
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
[quote="Adviser"]Zanimljivo to za Đelmića, lik nije bio ni u zapisniku! "Kresić, Ćolić"
Sto posto je Đelmić igrao eto ima tih insidera pa nek priupitaju ali culo se zovu ga Đelma, vidio sam ga kad se zagrijavao sa Benjom Vareom i Kosorićem. Pitajte eto ali sto posto je Đelmić
Sto posto je Đelmić igrao eto ima tih insidera pa nek priupitaju ali culo se zovu ga Đelma, vidio sam ga kad se zagrijavao sa Benjom Vareom i Kosorićem. Pitajte eto ali sto posto je Đelmić
Kralj price
Vjerujem ti, nego samo govorim da je čudno i da su vjerovatno zbog zapisnika pogriješili i ovi na zvaničnoj.ZeljoSampioneGo je napisao/la:Adviser je napisao/la:Zanimljivo to za Đelmića, lik nije bio ni u zapisniku! "Kresić, Ćolić"![]()
-
KontraNogama
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: KontraNogama, dana/u 20 jan 2015, 02:16, ukupno mijenjano 1 put.
KontraNogama je napisao/la:moj rucni rad - aqurel

evo jos jedna slika nase legende
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Šta vam je ljudi, polako sa ličnim podacima, to nije dobro na forumu iznositi (bar ne da se mogu povezati sa određenim nikom). I onaj danas @ZeljoSampioneGo isto a baš mislim i da još jednog forumaša upozorim, za njegovo dobro.KontraNogama je napisao/la:moj rucni rad - aqurel
Što se slike tiče.
Jah, nismo svi upuceni kao ti. Neki od nas imaju zivot i van foruma, jbg.DANDY je napisao/la: Ocit dokaz neupucenosti.Valjda je bitno kritikovati bez obzira imas li argumente ili ne.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
E nek si mi rekao
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Nemoj te se prepucavat.. Zna li ko kako ide plan priprema za dalje gdje idu i to?DANDY je napisao/la:E nek si mi rekao
Kralj price
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Kupio babo kompjuter da dijete ne ide na ulicu, ima svega danas...lafomamone je napisao/la:Smijem se
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AhmedNurudin, Arma00, Bonton, Pact1921 i 60 gostiju.