FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FairBet

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FairBet » 19 jan 2015, 10:59

Istrajte momci,kroz sve ovo i Sarajevo je prolazilo.
Svi se pametni pravili a niko marke nije zelio da ulozi

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 19 jan 2015, 11:47

Nije covjek marke ulozio, i ovaj bus prica kaze da je osvojio na kocki, uzeo nekog sofera jedan na jedan i sta ce sa busom kad mu treba kamion.

Sto nas je vise na tribinama pljuvaci ne dolaze do izrazaja.
Ako nas ne bude 4000 konstantno na utakmicama ne zasluzujemo mi ne evropsku nego bilo kakvu Slobodu, sve su drugi zavrsili za nas e pa da vidimo mozemo li klubu donijeti 20 000 KM po utakmici.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 jan 2015, 12:15

mosnikmosnik je napisao/la:Ovim kvazi navijačima neću odgovarati. Pozivam ih da dodju do Mosnika, ulica Slobodana Principa Selje, treća kuća od Taretove, pa da popričamo.

Azmir je stijo privatizovati Slobodu, tako mu je obećato. Ali neće kompjuter da privatizira. Ovako će uzeti 300.000 KM i opet kao da je privatno sa Adom Husarićem dovoditi pojačanja, trenere i raditi šta hoće. Znači privatizovao je.
Pravda za Fućku !

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 19 jan 2015, 12:52

Da li znate je li Mujka bio danas ako je bio, znaci da ce ostat kod vas ??

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 19 jan 2015, 12:57

GracanicaAA je napisao/la:Da li znate je li Mujka bio danas ako je bio, znaci da ce ostat kod vas ??
Jest.
Jel' ono i Pirić danas trenirao ?

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 19 jan 2015, 12:59

GracanicaAA je napisao/la:Da li znate je li Mujka bio danas ako je bio, znaci da ce ostat kod vas ??
bio je Mujka na prozivci :!: ostat ce kod nas osim ako ga Musemic ne ocjeni kao nepotrebnog ;)
Sloboda Tuzla

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 19 jan 2015, 13:22

Moze li mi neko napisati sta sve spada u volonterske radove vezane za rad UG
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 19 jan 2015, 13:35

Pupi04 je napisao/la:Nije covjek marke ulozio, i ovaj bus prica kaze da je osvojio na kocki, uzeo nekog sofera jedan na jedan i sta ce sa busom kad mu treba kamion.

Sto nas je vise na tribinama pljuvaci ne dolaze do izrazaja.
Ako nas ne bude 4000 konstantno na utakmicama ne zasluzujemo mi ne evropsku nego bilo kakvu Slobodu, sve su drugi zavrsili za nas e pa da vidimo mozemo li klubu donijeti 20 000 KM po utakmici.
Koja to onda ekipa u BiH zasluzuje uopste da se gleda fudbal,pogledaj malo prosjek gledaoca kod Sirokog,Zrinjskog,Sarajeva i Zelje(bez derbija)pogledaj malo koliko gledaoca bude u Travniku,Vitezu i ostalim ekipama koje su za nas svemirski brod pa smo opet po posjeti medju TOP 5 sigurno ove sezone..Ovi igraci ne zasluzuju NAS navijace!
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 jan 2015, 13:46

ma je.i me ako ja danas i Krpica nisam vidio ono malo sto sam bio, u bjeloj opremi..il mi se i pricinjavat poceo :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 19 jan 2015, 13:49

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma je.i me ako ja danas i Krpica nisam vidio ono malo sto sam bio, u bjeloj opremi..il mi se i pricinjavat poceo :D
ma kralju ti njeg sanjas hahahha :rol: :rol: :rol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 jan 2015, 13:51

slika
pa ko je ovo onda :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 19 jan 2015, 13:53

ultrasstyle_tz je napisao/la:slika
pa ko je ovo onda :mrgreen:
ma jeste bio je i on, al ti njega opet sanjas :tralala: :mrgreen: :tralala:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 jan 2015, 13:54

[youtube][/youtube]

Sasa Vugdalic direktor svih direktora, svaka cast Azmiru za ovo, da se zna ko je gazda u kuci, a ne saka nekih sitnih placenika i jadnika sa onim sramotnim transparentom.
P.S. Drago mi je vidjeti Husrefa ovdje, posle svega sto je covjek prosao.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 19 jan 2015, 14:08

@Slatinash_7
Drugi me uopste ne interesuju, mi smo sada u specificnoj situaciji gdje trebamo dati svoj doprinos, Grad je dao svoj maximum, predsjednik takodjer i ostalo smo mi.
Klub treba sada najvecu podrsku, godinama se ili sutilo ili presutno odobravalo sve sto se radilo, sada trebamo pokazat jedinstvo i pokazat kakvu Slobodu hocemo.

Ovi igraci(iz prvog dijela) nisu zasluzili ni da ih rodbina gleda, oni su svi prolazni ali mi trebamo pokazati sta je Sloboda u ovom gradu.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 19 jan 2015, 14:27

Pupi04 je napisao/la:@Slatinash_7
Drugi me uopste ne interesuju, mi smo sada u specificnoj situaciji gdje trebamo dati svoj doprinos, Grad je dao svoj maximum, predsjednik takodjer i ostalo smo mi.
Klub treba sada najvecu podrsku, godinama se ili sutilo ili presutno odobravalo sve sto se radilo, sada trebamo pokazat jedinstvo i pokazat kakvu Slobodu hocemo.

Ovi igraci(iz prvog dijela) nisu zasluzili ni da ih rodbina gleda, oni su svi prolazni ali mi trebamo pokazati sta je Sloboda u ovom gradu.
Pa sta ti mislis koji je maximum nas navijaca,preko 50% popunjenost stadiona,sta ti je bolan,danas ti je to nemoguce ispuniti,pogotovo u ovoj ligi..Ljudi dolaze da gledaju fudbal,a toga smo ove godine vidjeli mozda na Tusnju 10 minuta od nasih igraca i zato mislim da smo mi svoj maximum ispunili..Oni ispunjavaju svoj minimum,dakle da klub kao sto je Sloboda funkcionise,znas li ti sta je maximum,maximum je da igramo Ligu Evrope neko tamo pretkolo,da budemo konstatno u vrhu lige i tako te stvari..Klub ne moze egistirati samo od ulaznica,treba dresova da se prodaje,omladinski pogon i ostale stvari..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 19 jan 2015, 14:44

Slatinash_7 je napisao/la:
Pupi04 je napisao/la:@Slatinash_7

Pa sta ti mislis koji je maximum nas navijaca,preko 50% popunjenost stadiona,sta ti je bolan,danas ti je to nemoguce ispuniti,pogotovo u ovoj ligi..Ljudi dolaze da gledaju fudbal,a toga smo ove godine vidjeli mozda na Tusnju 10 minuta od nasih igraca i zato mislim da smo mi svoj maximum ispunili..Oni ispunjavaju svoj minimum,dakle da klub kao sto je Sloboda funkcionise,znas li ti sta je maximum,maximum je da igramo Ligu Evrope neko tamo pretkolo,da budemo konstatno u vrhu lige i tako te stvari..Klub ne moze egistirati samo od ulaznica,treba dresova da se prodaje,omladinski pogon i ostale stvari..

ne vjerujem da je kvalitet fudbala u pitanju, jer nas je u 1FBIH protiv goska i ostalih levata bilo vise nego protiv zelje, sarajeva... jedinstvo, igman ne brojim jer je to rekord stadiona
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 19 jan 2015, 14:45

Razilaze nam se misljenja, ali nebitno.
Ako smo u prvom dijelu imali prosjek od oko 2500 ljudi, sa svim sto nas je pratilo, 4000 ovom gradu ne bi trebao biti nikakav problem.

Oni trenutno, znaci trenutno ispunjavaju svoj maximum, sa ovolikim dugom i problemima, sa svim kriminalom u zadnjih 10 godina.
Da je klub cist naravno da bi onda ovo bio minimum, a ulaznice su za pocetak odlicna stvar pomoci klubu i tih 20 000KM po utakmici bi bili dobar stimulans, a sa boljom posjetom dolaze te ostale stvari, kome ces bolan prodat dresove ako ovo prati 2000 ljudi.

Moje misljenje je da trebamo svijest mijenjat, da osjetimo kada treba pomoci onom sto vrijedi u ovom gradu, a sad je prava prilika za to.
Uzimam sebe za primjer da sam gledao igru i igrace mene Tusanj godinama vec ne bi vidio, kao vjerujem i ostale sto se tu pate godinama, ali ima ono nesto vise od toga i na tome se treba radit najvise.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 19 jan 2015, 14:47

Pobjeđivalo se :mrgreen: ,a i ima malo i do Ciroefekta ,sva prica i atmosfera oko kluba je bila puno pozitivnija nego ovu polusezonu ,valjda nam drugi dio bude bolji.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 jan 2015, 15:06

mosnikmosnik je napisao/la:Ovim kvazi navijačima neću odgovarati. Pozivam ih da dodju do Mosnika, ulica Slobodana Principa Selje, treća kuća od Taretove, pa da popričamo.

Azmir je stijo privatizovati Slobodu, tako mu je obećato. Ali neće kompjuter da privatizira. Ovako će uzeti 300.000 KM i opet kao da je privatno sa Adom Husarićem dovoditi pojačanja, trenere i raditi šta hoće. Znači privatizovao je.
Ahaha..... :urnebes: :urnebes: ....e sto volim ove prave navijace :urnebes: :urnebes: ....pa de nam navijacu objasni sta su stjeli ovi sto 8 miliona duga nabise....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jan 2015, 15:25

Mora se priznat Suljo ima ebacki gen :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []