RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ubjedjen sam da cemo biti bolji na proljece. Ako Jankovic i Blagojevic prodju kompletne pripreme i docekaju 16. kolo zdravi sigran sam da cemo igrati dosta lijpesi fudbal. Produziti ugovore navedenim.
Moja licna ocekivaja od proljeca nisu visoka. Ocekujem uigravanje ekipe za sezonu 2015/2016.
Pruziti priliku mladjim igracima da se okusaju (Isic, Jakupovic, Tolic i Peco). Umjesto Maletica na desnog beka bi stavio Barisica (iako je Maletic jedan od boljih u nasoj ekipi). To je njegova prirodna pozicija iako zna odigrati i po lijevoj strani. Maletic je tu do kraja maja i sumnjam da ce se duze zadrzati. Vez sada bi poceo uigravati njegovu zamjenu.
Jedno pitanje za upravu ako iko od njih prati ovaj forum. Zar ce vam od ruke otpasti ako uslikate koju sliku sa treninga i napisete par recenica? Evo hefta dana prodje a ja se slomi (sigurno nisam sam) nebi li nesto nasao.
Pa de nas malo zaloziti nebi li se pojavilo 3 000 ljudi protiv Rajvosa u 18. kolu!!!
Moja licna ocekivaja od proljeca nisu visoka. Ocekujem uigravanje ekipe za sezonu 2015/2016.
Pruziti priliku mladjim igracima da se okusaju (Isic, Jakupovic, Tolic i Peco). Umjesto Maletica na desnog beka bi stavio Barisica (iako je Maletic jedan od boljih u nasoj ekipi). To je njegova prirodna pozicija iako zna odigrati i po lijevoj strani. Maletic je tu do kraja maja i sumnjam da ce se duze zadrzati. Vez sada bi poceo uigravati njegovu zamjenu.
Jedno pitanje za upravu ako iko od njih prati ovaj forum. Zar ce vam od ruke otpasti ako uslikate koju sliku sa treninga i napisete par recenica? Evo hefta dana prodje a ja se slomi (sigurno nisam sam) nebi li nesto nasao.
Pa de nas malo zaloziti nebi li se pojavilo 3 000 ljudi protiv Rajvosa u 18. kolu!!!
Prkosni i Ponosni od 1922
Svi se slazemo da smo jesenas bili ispod svih ocekivanja,a razloga je sigurno vise.Po meni je glavni razlog ta nedisciplina i losi odnosi u svlacionici.I siguran sam da RAja ne bi bila ovako nezadovoljna i pored nedovoljnog bodovnog salda,samo da su davali svoj maximum.Ali bilo je preofirno sve ono sa zutim i crvenim kartonima pojedinaca ,pa non stop nekih razloga za neigranje Vlade,pa Asim ne odigra derbi itd.Sad su te stvari nadamo se rijesene i ja ocekujem bolje izdanje Rodjenih na Proljece.Jos ako dovedemo igrace koji ce se brzo uklopiti,koji imaju potreban kvalitet,moglo bi to biti dobro.Odlicna je i ova stvar sto je uprava jasno dala podrsku Feji,on je nas zalog za buducnost raja moja draga.Mi moramo istrpiti sve ove gluposti koje su nam se desile i dati Feji podrsku.On je promjenio mentalitet kod igraca,oni sad znaju pobjednicki razmisljati.To sam dugo cekao i hvala Bogu docekao sam,onaj ko igra za Velez mora imati usadjen pobjednicki mentalitet
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Cao RAja moja fina. Novi sam na forumu
Nadam se da cemo u buducnosti iz titograda komentarisati uspjehe mostarske svetinje koja tece kroz nase vene
FORZA VELEZ UZ NASU STARU MOSTARSKU
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
From father to son
Halo bratoCernica je napisao/la:Cao RAja moja fina. Novi sam na forumuNadam se da cemo u buducnosti iz titograda komentarisati uspjehe mostarske svetinje koja tece kroz nase vene
Zadnja izmjena: emil02in, dana/u 19 jan 2015, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Crveni_1922
[youtube][/youtube]
Nije los ovaj Relja cini mi se. Zna zabit gol...dobro se otkriva i ima dobar pas.
Valjda nije zaboravio igrat

Nije los ovaj Relja cini mi se. Zna zabit gol...dobro se otkriva i ima dobar pas.
Valjda nije zaboravio igrat
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
izvinjavam se dobro nam došao !Cernica je napisao/la:Gospodine emilin pogrijesili ste
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Okano nase ,imas li brata blizancaCernica je napisao/la:Cao RAja moja fina. Novi sam na forumuNadam se da cemo u buducnosti iz titograda komentarisati uspjehe mostarske svetinje koja tece kroz nase vene
Bio je ovdje legendarni,neponovljivi nekrunisani kralj foruma
Neodoljovio podsjecas na njega
Zivio nam care nas i dobro nam se pridruzio
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Are you talking to us or you are talking to fishes

Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
rodjenisa je napisao/la:Okano nase ,imas li brata blizancaCernica je napisao/la:Cao RAja moja fina. Novi sam na forumuNadam se da cemo u buducnosti iz titograda komentarisati uspjehe mostarske svetinje koja tece kroz nase vene
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA![]()
Bio je ovdje legendarni,neponovljivi nekrunisani kralj foruma![]()
Neodoljovio podsjecas na njegaili mozda.....
![]()
Zivio nam care nas i dobro nam se pridruzio
BMV 22
From father to son
zna li neko kako se mijenja naslov tema?
Mislim da to može samo onaj ko je otvorio temu i admin, nisam siguran.AlemC85 je napisao/la:zna li neko kako se mijenja naslov tema?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
znaš li kako?ceze je napisao/la:Mislim da to može samo onaj ko je otvorio temu i admin, nisam siguran.AlemC85 je napisao/la:zna li neko kako se mijenja naslov tema?
Mislim druze samo admin. Nema nigdje opcije za izmjenu naziva pa cak ni brisanje temeceze je napisao/la:Mislim da to može samo onaj ko je otvorio temu i admin, nisam siguran.AlemC85 je napisao/la:zna li neko kako se mijenja naslov tema?
From father to son
Neki dan negdje uz Neretvu:
Idem ja, ispred mene izroni riba (čini mi se Pastrmka) kaže riba (čini mi se Pastrmka) meni Haj nemoj još loviti ispuniti ću ti 3 želje.Kažem ja njoj haj dobro, kažem između ostalog i želju, bona ribo vrati mi brata Pastrmku.E sad se pitam
Ispuni li ovo ona meni želju?
Pozdrav najnovijem bratu Cernici.Zna li iko ima li u gradu novih Šveđanki ili turistkinja, nešto mi niko ne spominje to?
Idem ja, ispred mene izroni riba (čini mi se Pastrmka) kaže riba (čini mi se Pastrmka) meni Haj nemoj još loviti ispuniti ću ti 3 želje.Kažem ja njoj haj dobro, kažem između ostalog i želju, bona ribo vrati mi brata Pastrmku.E sad se pitam
Pozdrav najnovijem bratu Cernici.Zna li iko ima li u gradu novih Šveđanki ili turistkinja, nešto mi niko ne spominje to?
Zadnja izmjena: BMV22, dana/u 19 jan 2015, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
Forumaš @ra1981 vam je otvorio temu i mislim da samo on može, ako je aktivan zamoli njega, ako nije pošalji adminu poruku.AlemC85 je napisao/la:znaš li kako?ceze je napisao/la:Mislim da to može samo onaj ko je otvorio temu i admin, nisam siguran.AlemC85 je napisao/la:zna li neko kako se mijenja naslov tema?
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... rofile&u=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
BMV22 je napisao/la:Neki dan negdje uz Neretvu:
Idem ja, ispred mene izroni riba (čini mi se Pastrmka) kaže riba (čini mi se Pastrmka) meni Haj nemoj još loviti ispuniti ću ti 3 želje.Kažem ja njoj haj dobro, kažem između ostalog i želju, bona ribo vrati mi brata Pastrmku.E sad se pitamIspuni li ovo ona meni želju?
From father to son
@ceze
hvala ti drug poslao sam pp na admin-a
hvala ti drug poslao sam pp na admin-a
još da se pastrmka vrati...Cernica je napisao/la:BMV22 je napisao/la:Neki dan negdje uz Neretvu:
Idem ja, ispred mene izroni riba (čini mi se Pastrmka) kaže riba (čini mi se Pastrmka) meni Haj nemoj još loviti ispuniti ću ti 3 želje.Kažem ja njoj haj dobro, kažem između ostalog i želju, bona ribo vrati mi brata Pastrmku.E sad se pitamIspuni li ovo ona meni želju?
Pozdrav najnovijem bratu Cernici.Zna li iko ima li u gradu novih Šveđanki ili turistkinja, nešto mi niko ne spominje to?ljubi te brat
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.