SP Qatar 2015 - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: SP Qatar 2015 - rukomet
Gledam ovaj Brazil i Bjelorusiju, pade neki Brazilac, kako je zakukao ja kontam ostade bez zivota. Surov sport.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znači Brazil mlatni Bjeloruse, sad nek uzmu još Čile i ode Brazil dalje 

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Ivić, Slišković, Duvnjak, Kopljar, Štrlek, Horvat, Vori
Opet mrcvari Duvnjaka budala
Opet mrcvari Duvnjaka budala

otkud vugrinec u sastavu makedonije,o hebemti IHF
Bez obzira na sve, Valero Rivera je mozda i najbolji trener,ne samo na ovom prvenstvu,nego opcenito. Ovaj Katar, gdje su jedino Saric i Stojanovic extra i poznati igraci u svijetu rukometa i koji su ostvarili extra karijere i ostavili neki trag, vodi protiv Slovenije,koja na svakoj poziciji ima dva kvalitetna igraca, skoro cijeli mec i dobije ih. 50 % ove ekipe je ovaj selektor. Svaka cast i za Capote-a, Markovica i ovog Mallash-a,ali ruku na srce to su samo solidni igraci. Bez bitnijeg traga u Evropi.
Eno ga Boga mi odigra protiv nas, nego Katar pobjedi Slovence, biće izgleda nešto i od ovih naših "Arapa", koliko je odbranio Šarić lopti ?filip13 je napisao/la:otkud vugrinec u sastavu makedonije,o hebemti IHF
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Lagano protiv Irana, događaju se mali padovi u igri, ali ok, bila je prakticki druga postava na terenu cijelo vrijeme.
Mislim da bi Ivic trebao dobit sansu ispred Alilovica, danas preko 20 obrana, momak je masina. Sjajno sto imamo odlicna krila, odlicnu kontru, obrana se popravlja. Jos samo da na postavljeni napad to izgleda bolje i imamo se cemu nadat. Nadam se da ce to usavrsit u 2 zadnje utakmice.
Mislim da bi Ivic trebao dobit sansu ispred Alilovica, danas preko 20 obrana, momak je masina. Sjajno sto imamo odlicna krila, odlicnu kontru, obrana se popravlja. Jos samo da na postavljeni napad to izgleda bolje i imamo se cemu nadat. Nadam se da ce to usavrsit u 2 zadnje utakmice.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Weber opet razvaljuje, Santos također.. Austrija ima opaka krila
Iduce kolo dirketni okrsaj za prolaz. Treba nam pobjeda protiv Tunisa. Imaju dobre pucace u Sanai i Banuru. Meganem i Tej takodjer dobri,pamtim ih odavno,kao i golmana Magaiza. Nije mi jasno zasto neku znacajniju minutazu nemaju Hmam i Jallouz. Ok za Hmam,ipak je star,ali Jallou je bez minutaze. Iskreno,nakon vidjenog do sad,sumnjam da mozemo dobiti Tunis. Porazi su nam do sad od 2-3 razlike,ali se vidi da nemamo snagu i znanje za nesto vise od toga. Po porazima se cini da smo blizu,ali ko je gledao nase utakmice,vidio je da bas i nismo bili toliko blizu.
fali mi malo jačih utakmica na ovom sp, doduše ne gledamo baš sve, možda je i bilo takvih...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zavisi kako misliš jačih, da li po imenima ili po igriDANTES je napisao/la:fali mi malo jačih utakmica na ovom sp, doduše ne gledamo baš sve, možda je i bilo takvih...

Tunis-Austrija odlična tekma, Austrija-Hrvatska isto tako... Pa onda Hrvatska-Tunis, pa recimo Rusija-Njemačka...
Imaš u najavi zanimljive tekme Francuska-Island, Danska-Njemačka, Poljska-Rusija, Hrvatska-Makedonija, Danska-Poljska...
Ovo je po meni sasvim solidno za grupnu fazu

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Oba su ubjedljivo prvi strijelci Bundeslige.Razbojnik je napisao/la:Weber opet razvaljuje, Santos također.. Austrija ima opaka krila
Don't believe the hype.
Al' promaši im Weber pobjedu večeras.akisarajevo92 je napisao/la:Oba su ubjedljivo prvi strijelci Bundeslige.Razbojnik je napisao/la:Weber opet razvaljuje, Santos također.. Austrija ima opaka krila
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
pa po igri, bar ovo što sam vidio... njemačka-rusija je bilo najboljeFaraonTM je napisao/la:Zavisi kako misliš jačih, da li po imenima ili po igriDANTES je napisao/la:fali mi malo jačih utakmica na ovom sp, doduše ne gledamo baš sve, možda je i bilo takvih...
Tunis-Austrija odlična tekma, Austrija-Hrvatska isto tako... Pa onda Hrvatska-Tunis, pa recimo Rusija-Njemačka...
Imaš u najavi zanimljive tekme Francuska-Island, Danska-Njemačka, Poljska-Rusija, Hrvatska-Makedonija, Danska-Poljska...
Ovo je po meni sasvim solidno za grupnu fazu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
e tačno sam znao.... evo i total ih zaključa.... RTL... a danas šugavi BHT ništa ne prenosi... oni nemaju pravo da zaključaju, pisao sam im prije stalno, ali džaba, sad neće ni da odgovore...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- samo_lijevo
- Kontakt:
prodrmaj tepsiju,mozda je snijeg napadao.DANTES je napisao/la:e tačno sam znao.... evo i total ih zaključa.... RTL... a danas šugavi BHT ništa ne prenosi... oni nemaju pravo da zaključaju, pisao sam im prije stalno, ali džaba, sad neće ni da odgovore...
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
ma nema snijega bolan... zaključaju ga dok ne prođe tekmasamo_lijevo je napisao/la:prodrmaj tepsiju,mozda je snijeg napadao.DANTES je napisao/la:e tačno sam znao.... evo i total ih zaključa.... RTL... a danas šugavi BHT ništa ne prenosi... oni nemaju pravo da zaključaju, pisao sam im prije stalno, ali džaba, sad neće ni da odgovore...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Institut13
- Kontakt:
i meni gase RTL na totalu, ali srećom imam kablovsku, oni ga ne blokiraju sem kad Hrvati igrajuDANTES je napisao/la:ma nema snijega bolan... zaključaju ga dok ne prođe tekmasamo_lijevo je napisao/la:prodrmaj tepsiju,mozda je snijeg napadao.DANTES je napisao/la:e tačno sam znao.... evo i total ih zaključa.... RTL... a danas šugavi BHT ništa ne prenosi... oni nemaju pravo da zaključaju, pisao sam im prije stalno, ali džaba, sad neće ni da odgovore...

Kakva drama na meču Poljska - Rusija
Rusi su bili blizu, ali su u našem stilu prokockali sve za šta su ginuli čitav meč. Sad će vjerovatno u meču sa Argentinom rješavati prolaz dalje.

Rusi su bili blizu, ali su u našem stilu prokockali sve za šta su ginuli čitav meč. Sad će vjerovatno u meču sa Argentinom rješavati prolaz dalje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- firefirefirely
- Kontakt:
Jesi li vidio kada se Lijewski povrijedio? Sta je bilo?Virtu4l je napisao/la:Kakva drama na meču Poljska - Rusija![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.