Moderator/ica: Pasha
Da,malo je nejak i brate cini mi se da ga je isprepadao Markovic,igra pod strahom od greske.zizu1991 je napisao/la:Meni mladi Perić izgleda na mjestu razigravača kao igrač koji ima veću viziju, vic u igri i pokrete tijelom bolje od Karačića, samo ga masa sputava. Neko laičko mišljenje.Rusilac je napisao/la:Ocekujem Perica kao naseg dzokera i faktor iznenadjenja.Karacic ne moze,igra na silu.
Gol razlika se gleda...Vedad87 je napisao/la:Uhm zamislite Tunis dobije Austriju veceras, sto nije nemoguce. Onda moramo dobiti i Makedoniju i Tunis za dalje..Kako god, kljucna tekma protiv Tunisa.
Cartman je napisao/la:Pustimo kalkulacije, idemo pobjedit i to je to.Ko je se god uzdao u druge, nije dobro zavrsio.
Mislim da nisi u pravu...bulbasor je napisao/la:Gol razlika se gleda...Vedad87 je napisao/la:Uhm zamislite Tunis dobije Austriju veceras, sto nije nemoguce. Onda moramo dobiti i Makedoniju i Tunis za dalje..Kako god, kljucna tekma protiv Tunisa.
ma bićeArmala je napisao/la:Slucajno sam odigrao Ovcina preko 2,5 gola, posto nisam vrhunski poznavatelj doticnog ,znali mu se omaci 3 i vise?
I dalje mislim da se prvo gleda međusobni duelbulbasor je napisao/la:Zoran Šuko prenoseci zadnju tekmu rece da se gleda gol razlika...
Koje je sad? Mozel neko potvrdit?Vedad87 je napisao/la:Mislim da nisi u pravu...bulbasor je napisao/la:Gol razlika se gleda...Vedad87 je napisao/la:Uhm zamislite Tunis dobije Austriju veceras, sto nije nemoguce. Onda moramo dobiti i Makedoniju i Tunis za dalje..Kako god, kljucna tekma protiv Tunisa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.