AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma fali sve ovoj ekipi,ne samo rekonstrukcija igrackog kadra,nego u svim segmentima kluba.
Ako mene pitaju sad,u nastavku sezone,daj Mastoura i ostalu djecu nek igraju u prvom sastavu,kad je vec sezona unistena i zavrsena za nas. Svakako gore od ovog sigurno ne mogu prikazati.
Ako mene pitaju sad,u nastavku sezone,daj Mastoura i ostalu djecu nek igraju u prvom sastavu,kad je vec sezona unistena i zavrsena za nas. Svakako gore od ovog sigurno ne mogu prikazati.
Druze nama treba trener koji ima muda,viziju i plan i jasne ideje kako sta i gdje da upozna ekipu da usmjeri svakog igraca gdje treba,medjutim zadnji koji je to sve imao (Seedorf) je nabijen nogom ko zadnji klosar jbgmeskalin je napisao/la:Ma dajte koji mister x, nama treba min 5 mister x, sta ćeš dovedes veznjaka wc lik se ozljedi i pusiona opet...potrebna je zestoka rekonstrukcija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Znam da ovdje treba najmanje 5 wc igraca, ali govorim da bi, sukladno nasim mogucnostima, jedan wc veznjak mnogo toga doprinio i digao ekipu, potrebno je svima svjeze krvi i nekoga ko ce drzati vezni red jer zbog ovog kadra igraca koji sredinu cine nepostojecom ispasta citava ekipa, pogotovo napad.
Mozda ne bi bilo lose ovog Susa probati na amf, mislim da je u svojoj najboljoj sezoni imao par golova i preko 10 asistencija tako da bi bilo dobro sto prije isprobati ga, mi vise nemamo sta izgubiti.
Joj, meni je tako zao ovog Pippa, tog covjeka toliko volim zbog svih onih nezaboravnih trenutaka koje nam je donio, al' ruku na srce, nema covjek veze s vezom.
Ali cak ga ni ne krivim, i on je kao Seedorf dosao iskljucivo zbog ljubavi prema klubu i "poziva u pomoc" iako je bilo evidentno da nije sazrio za ovu zahtjevnu ulogu vodjenja Milana, kriva su ona dvojica i oni su ti u koje treba upirati prst. Kad se rijesimo Berle i svog ostalog truhlog osoblja, svanut ce nam.
Mozda ne bi bilo lose ovog Susa probati na amf, mislim da je u svojoj najboljoj sezoni imao par golova i preko 10 asistencija tako da bi bilo dobro sto prije isprobati ga, mi vise nemamo sta izgubiti.
Joj, meni je tako zao ovog Pippa, tog covjeka toliko volim zbog svih onih nezaboravnih trenutaka koje nam je donio, al' ruku na srce, nema covjek veze s vezom.
Ali cak ga ni ne krivim, i on je kao Seedorf dosao iskljucivo zbog ljubavi prema klubu i "poziva u pomoc" iako je bilo evidentno da nije sazrio za ovu zahtjevnu ulogu vodjenja Milana, kriva su ona dvojica i oni su ti u koje treba upirati prst. Kad se rijesimo Berle i svog ostalog truhlog osoblja, svanut ce nam.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Uz Mastoura ja bih spomenuo i Nijanga, po meni utakmica i promasaj protiv Barcelone je odredila njegov daljni tok karijere. Do tada je dobijao poneku sansu, nije toliko los ni bio, a izuzetno je mlad i ima dobru tehniku. Medjutim, niti je imao srece niti trenera koji bi ga forsirao, kad vec imas los tim i radis rekonstruiciju.UrbyEmanuelson je napisao/la:Ma fali sve ovoj ekipi,ne samo rekonstrukcija igrackog kadra,nego u svim segmentima kluba.
Mi trenutno nemamo najboljeg igraca, ako i imamo onda je to jadni Lopez, ni kriv ni duzan brani masu toga i opet gubimo.
Toliko hvalimo de Jonga, ali ja bih ga radije prodao i uzeo neku kintu dok smo u toj poziciji. Koliko god ga hvalili i on bio veliki borac, medjutim mi primamo izuzetno puno golova pored njega i Montoliva, a oni su ti koji bi trebali osujetiti protivnicke napade ili usporiti, praviti prekrsaje, jednom rijecju - opstruirati igru. Da je tako kako bi trebalo biti, vjerovatno bismo i manje golova primali.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Trener pogotovo, jer ako cemo realno Milan ima ekipu s kojom može biti medju prvih 5, Pippo ih ubija taktikom i neznanjem....zato kazem Milanu je potrebna renesansa, poslje doba kugaWarrick je napisao/la:Druze nama treba trener koji ima muda,viziju i plan i jasne ideje kako sta i gdje da upozna ekipu da usmjeri svakog igraca gdje treba,medjutim zadnji koji je to sve imao (Seedorf) je nabijen nogom ko zadnji klosar jbgmeskalin je napisao/la:Ma dajte koji mister x, nama treba min 5 mister x, sta ćeš dovedes veznjaka wc lik se ozljedi i pusiona opet...potrebna je zestoka rekonstrukcija
Kazu da su iduce dvije tekme presudne Pippu. Doduse, bile su presudne i Allegriju pa se zadrzao par mjeseci usprkos losim rezultatima.
Trebalo bi se ovo sto prije rijesiti, tog covjeka zaista volim i nikada necu moci reci nista lose, upravo zato se treba povuci na vrijeme dok jos nije kasno. Zasluzio je da ga se pamti kao odlicnog igraca sa velikom historijim iza sebe, a ne nekoga ko je navukao gnjev navijaca zbog loseg vodjenja Milana, sto je najgore ni kriv ni duzan jer niti je on kriv sto jos uvijek nije stasao za ulogu trenera niti je sam sebe postavio na tu funkciju.
Mislim, vec sam pricao da on ima ono nesto da postane veliki trener, citav zivot je suradjivao sa znalcima i to se itekako osjeti, ali sada jednostavno nije vrijeme za neke ozbiljnije korake sa njim. Nekih 5 godina iskustva vodjenja manjih klubova bi bilo taman, sad je jednostavno prezelen i nespreman za ovoliku odgovornost.
A onda se postavlja pitanje, koga dovesti u slucaju otkaza? Koliko uopste imaju opcija, kad se uzmu u obzir neki njihovi zahtjevi (te nemoj da si skup, te nemoj previse traziti, te dopustaj da ti se svi petljaju u posao inace ekspresno dobijas nogom u guzicu)?
Bojim se da je ovo sve tapkanje u mjestu, neka ode Pippo ali doci ce Pippo 2 i opet si na istom.
Trebalo bi se ovo sto prije rijesiti, tog covjeka zaista volim i nikada necu moci reci nista lose, upravo zato se treba povuci na vrijeme dok jos nije kasno. Zasluzio je da ga se pamti kao odlicnog igraca sa velikom historijim iza sebe, a ne nekoga ko je navukao gnjev navijaca zbog loseg vodjenja Milana, sto je najgore ni kriv ni duzan jer niti je on kriv sto jos uvijek nije stasao za ulogu trenera niti je sam sebe postavio na tu funkciju.
Mislim, vec sam pricao da on ima ono nesto da postane veliki trener, citav zivot je suradjivao sa znalcima i to se itekako osjeti, ali sada jednostavno nije vrijeme za neke ozbiljnije korake sa njim. Nekih 5 godina iskustva vodjenja manjih klubova bi bilo taman, sad je jednostavno prezelen i nespreman za ovoliku odgovornost.
A onda se postavlja pitanje, koga dovesti u slucaju otkaza? Koliko uopste imaju opcija, kad se uzmu u obzir neki njihovi zahtjevi (te nemoj da si skup, te nemoj previse traziti, te dopustaj da ti se svi petljaju u posao inace ekspresno dobijas nogom u guzicu)?
Bojim se da je ovo sve tapkanje u mjestu, neka ode Pippo ali doci ce Pippo 2 i opet si na istom.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
BREAKING NEWS:Starci su prodali klupski autobus za 150 000 €
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
AgentttB je napisao/la:BREAKING NEWS:Starci su prodali klupski autobus za 150 000 €
ajj ja sad krenuo staviti, pa ovo je bas dno dna sada ce ici vlastitim prevozom na tekme hahahaha
http://www.sportske.net/vest/biznis/zar ... 10217.html
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
da da, i ja sam to citao, kao pipo vec ima ultimatum od gazde, ako zayebe leti sa klupe a kao njegov nasljednik spominje se Clarence Seedorf. uhh kako bi samo volio da se vrati profesor, i kada je prvi put vodio Milan ja sam bio za njegov ostanak, ekipa je napokon pocela disati i otjerase ga, bilo bi sad red i da ga vrate, pippo nek dobije neku drugu funkciju, nisam za to da se legende otjeruju, ali Seedorf mi djeluje mnogo bolje od Pippa.Kazu da su iduce dvije tekme presudne Pippu. Doduse, bile su presudne i Allegriju pa se zadrzao par mjeseci usprkos losim rezultatima.![]()
Da ne bude zabune ja vi najvise volio nekog iskusnog i dobrog trenera tipa Anceloti ( moja prva zelja ) ali znamo da od toga nema nista, tako da se moramo zadovoljiti onim sto imamo.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
i ja sam procitao to za autobus, al' kontam zafrkancija, pa rek'o nije valjda da je dotle doslo.
a mozda jednostavno dobijaju drugi od sponzora pa ovaj prodali, haj ga znaj, nemoguce da smo spali ovoliko nisko pobogu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Znaci znaci, i to otkad su doveli Nocerina za 150000 ili 200000 euraMaestro21 je napisao/la:Prodaju taj da bi kupili novi, njima tih 150 000 ne znači ništa.
Evo sad sam nesto citao po twitteru i kako sam skontao, prodan je neki drugi autobus koji valjda koriste mladji i ono osoblje, sve u cilju da se ustedi tako da ce sad svi koristiti zajednicki autobus.
Nadam se da sam krivo procitao... kuknjava
Nadam se da sam krivo procitao... kuknjava
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nije mi jasno zasto ne proda dio dionica makar 25% nekome ciju bi reklamu nosili,a ko bi davao lovu za kupovinu igraca...stari škrtac
Kako mi idu na živce sa pričom o uštedi, Berlu je jedan od najbogatijih na svijetu a ne može da uloži novac na jednog normalnog veznjaka. Bit će još gore kada krene izgradnja stadiona, tada će štediti još više i očekujem za par sezona da nam igrački kadar bude duplo gori od ovog. Žalosno je što nas vodi Pipo samo zato jer ne žele da dovedu trenera koji bi imao platu veću od 2 mil. i taj trener bi zahtjevao pojačanja. Negdje sam čitao da Pipo ima platu oko 800 000 eurića. Sine ti njih samo treniraj, šuti i ne traži ništa a mi ćemo da se brinemo za ostalo. Ne trebaju nama skauti, Galliani je stručnjak za sve, e kako smo propali to je za plakati.
Forza Milan!
Gora je bagra u Milanu koja navija i idu i dalje na utakmice umjesto da naprave velike proteste i ne idu na utakmice. Ja ih ne bi sad gledao da mi plati neko.
Forza Milan!
Apsolutno se slazem!!Maestro21 je napisao/la:Gora je bagra u Milanu koja navija i idu i dalje na utakmice umjesto da naprave velike proteste i ne idu na utakmice. Ja ih ne bi sad gledao da mi plati neko.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- muha milanez
- Kontakt:
Ma sveukupno smo postali jedan veliki cirkus od kluba, znaci totalni neprofesionalizam vlada u svim sektorima u klubu. Posebno se to odnosi na upravu i vodjenje kluba sa vrha. Ne znam koliki vremenski period treba da prodje da se promjeni nesto na bolje, ali nevjerovatno je to sto nemaju obzira za bilo sto. Tolika tradicija, bogata historija, legende, trofeji.. Sezona OPET propala, hronicno smo umorni od ovakvog stanja, predugo traje.. Ne znam sta misle postic sa ovim, ali boli ovo sve. 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.