Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
uzimamo ovo

Ma kakav buric covjek nemoze da ima 25,30 odbrana po utakmici haha gdje je onaj vrsni poznavalac
Mozemo ih uzeti ako nas sudije ne presjeu
Mozemo ih uzeti ako nas sudije ne presjeu
- OnlyUnited
- Kontakt:
Izgubili 5 lopti vise u odnosu na protivnika, katastrofalan pocetak defanzivo, i dobijemo ovaj pa cak i povoljan rezultat, jer moglo je biti mnogo gore. Moramo brze kombinovati kako bi stvorili visak na krilu.
Lazarov dobro zatvoren.
Lazarov dobro zatvoren.
- Ed Woodward for Prime Minister !
imam osjećaj da će se Kiro razigrat, sumnjam da može spojit 2 loša poluvremena
dajBože da griješim
dajBože da griješim
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Je li Terzic toliko oslabio da nikako ne moze igrat u napadu? Bio nam glavni igrac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- ibrakadabra
- Kontakt:
Nemoze Burić odbraniti sta Ovcina može fulati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- plavipatriota
- Kontakt:
Kako smo počeli krenuše mi suze na oči od očaja... Dobro završi na kraju.
Odbrana nije loša, ne može biti loša kad Kiru zaustaviš, a i ono što je opalio Burić je pokupio...
Mi da imamo 10 % bolji napad mi bi bili rang iznad ovog što trenutno predstavljamo!
Karačić konačno dobio malo muda pa ide i on, u drugom gurnut i drugog brata Burić pa da probamo stići ovo...
Valjda su prošle one naše crne minute danas!
Odbrana nije loša, ne može biti loša kad Kiru zaustaviš, a i ono što je opalio Burić je pokupio...
Mi da imamo 10 % bolji napad mi bi bili rang iznad ovog što trenutno predstavljamo!
Karačić konačno dobio malo muda pa ide i on, u drugom gurnut i drugog brata Burić pa da probamo stići ovo...
Valjda su prošle one naše crne minute danas!
Hm,sa ovoliko gresaka dobro se drzimo. Valjda je ovo losije poluvrijeme. Jedini je belaj sto je Lazarov odigrao vjerovatno najlosije poluvrijeme u karijeri,a mi gubimo.
Imamo odlicnu ekipu za velike domete, ali nam uvjek fali samo malo te sabranosti. Nadam se boljem drugom poluvremenu. 
Nekad izgledamo kao vrhunska ekipa , a u jednom dijelu igre kao amateri ..
Moramo ozbiljnije igrati u drugom poluvremenu , kod jedne situacije u prvom poluvremenu imali smo igraca vise i umjesto da ih rasirimo zabijamo se u njih kad tad nisam popizdio necu nikad ..
Samo ozbiljno cvrsto u odbrani i mozemo ovo stici
Prva prilika je pocetkom drugog pol , hajmo Bosno hajmo Hercegovino !
Moramo ozbiljnije igrati u drugom poluvremenu , kod jedne situacije u prvom poluvremenu imali smo igraca vise i umjesto da ih rasirimo zabijamo se u njih kad tad nisam popizdio necu nikad ..
Samo ozbiljno cvrsto u odbrani i mozemo ovo stici
Prva prilika je pocetkom drugog pol , hajmo Bosno hajmo Hercegovino !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Jonovski ima dva isključenja? Veoma dobro po nas. Svi ga znamo iz Bosne, možda i najbitniji igrač njihove odbrane. Nadam se da Marković misli što i ja 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- hakkaDunne
- Kontakt:
Zanima me jedna stvar. Zašto **** niko nema muda da proturi loptu na krila? Naguravaju se, peglaju, čekaju da izbije jedan i da uzme loptu. I da, sudiji za ovaj zadnji nesviran faul na Toromanu **** svu familiju od SSSR-ove okupacije do današnjeg dana. Sjetio sam se odmah Mađara i "probijanja" Doborca.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
-
112233445566778899
- Kontakt:
Naših krila u ovoj utakmici nema, Prce i Karačić samo kroz sredinu idu na silu. Bit će show u 2 poluvremenu, Lazarov kad zapne a njihov selektor uvede red u sredini odbrane jer i malo dijete nas čita. Ako Marković misli išta onda mora malo rastegnuti naš napad pa da šicamo sa svih strana a ne ovako providno i samim tim će i Burić kao i naša odbrana klonuti ili će se izdići ako unaprijedimo ofanzivu.
Sretno nam !
Sretno nam !
Zadnja izmjena: 112233445566778899, dana/u 19 jan 2015, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Odbrana i golman opet vrhunski. Valjda u drugom budu prisebniji u napadu, ovoliki broj tehnickih pogresaka je na granici amaterizma. Dokazali smo da definitivno mozemo igrati s njima, cak bih rekao da se Makedonci ovdje ne pitaju nego mi, jer uz ovakvu odbranu nas samo malo veca pribranost u napadu dijeli od pobjede.
Idemo momci!

Idemo momci!
ibrakadabra je napisao/la:Sreća pa nam sudija prekida kontre
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 19 jan 2015, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Timski smo i dosli na svjetsko, timski cemo ovo i dobiti...Virtu4l je napisao/la:Mnogo važan ovaj posljednji gol. Imamo igrača više, prvi napad u drugom poluvremenu, moramo ići na -1 odmah na početku.
Treba nam neko, neko mora da se izdvoji, da ga krene, ako želimo nešto više u ovom meču. Odbrana je dobra, primili smo malo golova, ali napad trpi zbog toga.
Uzdam se u selektora i neko njegovo ludilo, inače ćemo teško ovaj meč dovesti u egal u posljednjim minutama. Jedno je sigurno, imamo šansu.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Karačiću vrijeme je da proradiš i ti i Prce 
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Koji vam je k.urac? Sto prigovarate Buricu ? Covjek (dijete za sve golmane na prvenstvu,oko 23-4 god ima,nisam siguran) najbolji nas igrac.Ja ne znam sta treba covjek odbraniti da ga vi pohvalite.Do poluvremen 9 odbrana ima j.ebote.
Mozda da ne primimo ni jedan gol za 30 min vi bi ga pohvalili.
Imam osjecaj da cemo pobjediti,nije sto imam keca na kladionici ali osjecaj je dobar

Mozda da ne primimo ni jedan gol za 30 min vi bi ga pohvalili.
Imam osjecaj da cemo pobjediti,nije sto imam keca na kladionici ali osjecaj je dobar
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
- JackTheStripper
- Kontakt:
sigurnoable je napisao/la:http://qatar2015live.****.de/2015/01/bih-makedonija.html" onclick="window.open(this.href);return false; BHT STREAMDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Mozda sam ja poludio al ja na ovoj listi ne vidim BHTjuanitomaravillaa je napisao/la:Ko nema BHT,ovo kopirate i paste u new text doc,i onda odete u vlc player-open media-open file-add i nadjete daj doc i play,i onda desni klik playlist i nadjete BHT.![]()
![]()
Sta umjesto ovih zvijezdica?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Na svakoj tekmi do sad ubise nas tehniceke greske,i to je za nas normala. Ako nisu kontre,onda se povrijedjuje golmanski,sljedeci put ce bit bacanja u aut itd. Sedmerci su nam svakako vazda kriza. Ali kljucni problem je igra bekova. Mene ne cudi sto malinovicu fata covjek loptu,jer ni jednom dosad minismo.imali.izgradjen skok sut za beka. Samo se kruzi u nedogled,kad prime loptu,ljudi se toliko uvlace u kontra stranu,da nema sanse da pogode. Karacic kriminalno lose razigrava na prvenstvu. .kod nas su bekovi stalno u neprirodnoj poziji. Tu dsota primjedbi ide i pivotu,jer im ne otvara prostor.
Tako da bekovi nam ipak nisu klasa lazorova,pa da sami kvalitetom i na strah protivnika donose prevagu. Ja sam uvjeren da mozemo ovo okrenut,samo mislim da konacno moramo prestat bitii pacrri oni zadnji,sto vazda na glupostima padaju. Ali to ne prestaje. Jel vakat vise stat tome u kraj
Tako da bekovi nam ipak nisu klasa lazorova,pa da sami kvalitetom i na strah protivnika donose prevagu. Ja sam uvjeren da mozemo ovo okrenut,samo mislim da konacno moramo prestat bitii pacrri oni zadnji,sto vazda na glupostima padaju. Ali to ne prestaje. Jel vakat vise stat tome u kraj
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.