Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
47
24%
Zadovoljan
76
38%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
28
14%

Ukupno glasova: 198

povratakotpisanih
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la povratakotpisanih » 19 jan 2015, 18:37

Sve nekako mogu da podnesem al da nemamo igrača na krilu nemogu da vjerujem. Vražalić i Ovčina nezna se koji je veći levat.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 19 jan 2015, 18:38

Vidim da većina hvali Perića al za mene on je k.urton od igrača u ključnom trenutku usra i šefa i stanicu, jednostavno zeleni smo mi još zavaravamo se Island se dogodi jednom u 20 godina
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 19 jan 2015, 18:38

Kaunas je napisao/la:daj neko da i mi ostal vidimo sise te Makedonke
da bar po nečemu pamtim ovaj meč
ništa specijalno :D skače makedonka skaču sise al ima majicu
1921 !
05.06.1998

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 19 jan 2015, 18:38

Prce i Vrazalic najgori na terenu.Vrazalic je fenomen rukometa nakon onog promasaj protiv Irana kada mu golman lezi na terenu a on puca nisku loptu danas je sa ovim lobom prekucao igru.Svaka cast braci Buric i Malinovicu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Effenberg
Kontakt:

Re: AW: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Effenberg » 19 jan 2015, 18:38

Head je napisao/la:Dajte Avdiju na krilo umjesto Vrazalica.
+1
Lik je krampa, ne znam sto sami ne izadju kad su onako losi.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 jan 2015, 18:39

Steta, velika prilika propustena danas, grcka pokrajina se nudila, imali smo ih na konopcima ali jednostavno previse gresaka u odlucujucim trenucima, i to od onih od kojih to najmanje ocekujemo. Buric jedan i drugi, Malinovic i mali Peric jedine svijetle tacke danas.

Ne smijemo sad pasti psihicki, mora ih Dragan dignuti pred kljucni duel gdje idemo na sve ili nista. Glavu gore momci, nista nije izgubljeno, uz vas smo i kad gubite i kad vodite;)
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 19 jan 2015, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 19 jan 2015, 18:39

Spori smo...oprostaj za prcea, terzica i toromanovica. Imamo li dostojne zamjene?

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 19 jan 2015, 18:39

Kakva drzava takav i njen najbolji sportista. :tokralju:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 19 jan 2015, 18:39

hirscher je napisao/la:šteta što ne postoji sjedeći rukomet
tu bi vi bili prvaci svijeta

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evo kocim se od smijeha :eh:

Rios

Post Postao/la Rios » 19 jan 2015, 18:39

Sta reci,kad primis gol sa dva igraca vise a nedas nijedan ( po meni prelomni trenutak meca ),kad napravis groznih 20 tehnickih gresaka,kad ne zabjes nijedan gol iz kontre,kad ne iskoristis cinjenicu da si najboljeg strijelca SP-a svih vremena ostavis na 3 gola ( sedmerci ) ne moze se nadati nicemu dobrom na velikom takmicenju :nene: :|

Kao i protiv Austrije B.Buric i Malinovic na visini zadatka,danas im se prikljucio i drugi Buric..I to je to..Prce ocito nespreman i ne znam zasto se forsira,razocaravajuce..Ni Karacic nije puno bolji,mali Peric ga danas zasjenio za 5-6 minuta.. :problem: Sta reci tek o Vrazalicu,Ovcini.. :facepalm: Celica nije ni igrao nesto previse danas..

Sve u svemu,nadati se da ce Austrija uzeti Tunis ( cini mi se da nam to treba) pa da cemo ih na kraju uzeti i mi,valjda..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 19 jan 2015, 18:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 19 jan 2015, 18:39

Zar je moguće da nemamo bolje brkove, pa onaj momak iz živinica Haris je doktor za Varalica, a ni ovčina nista nije pokazao. Pivoti su nam dobri,golman odličan a od bekova jedino Malina vrijedi, ne znam što nije eresa poveo na prvenstvo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jan 2015, 18:40

harry_90 je napisao/la:Zao mi je najvise radi Markovica i Burica...ne moze Buric odbraniti koliko ovi useru u napadu..

Ovcina,Vrazalic i Prce najgori danas

20 izgubljenih lopti..

Nemamo mi sta trazit na ovakvim takmicenjima kada pravimo ovoliko gresaka i kada zicere fulamo !

Dva igraca vise kod 18:18 i oni sve useru..Mali Peric umislio da je Ivano Balic,Vrazalic boze sacuvaj :puke:

DOVIDJENJA PRIJATNO ! :salut:
Peric je dobar bio za svoj nivo i godine, pricas gluposti

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 19 jan 2015, 18:40

Idemo dalje.. igrati dok ima nade...
Bitno je da su dezurni pljuvaci predvodjeni Cartmanom dosli na svoje pa mogu pljuvati po svemu sto Bosnu predstavlja u pozitivnom svjetlu u svijetu...
Sramite se sta pisete o nasim reprezentativcima, Vrazalicu, Ovcini, a pogotovo TErzici i Prceu....Kakvi su da su, nasi su, i mi boljih nemamo :bih: :bih: :bih:
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 19 jan 2015, 18:40

Samo jednu za ove pljuvace, sto psuju nasim igracima.

Jedite gov.na! :salut:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 jan 2015, 18:40

Odlicna igra vecine igraca. Vrazalic i Ovcina zakazali. Nismo imali igru preko krila tu nas je Makedonija dobila i na iskustvo. Ostale pozicije su nasi igraci odigrali i vise nego ravnopravno. Steta.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 19 jan 2015, 18:41

Kaunas je napisao/la:daj neko da i mi ostal vidimo sise te Makedonke
da bar po nečemu pamtim ovaj meč
slika

Da bi uzivao, treba ti gif za ovo. Bolje su njene sise igrale, nego mi :lol:
Don't believe the hype.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 19 jan 2015, 18:42

Teško je dobiti utakmicu kad 40 minuta igraš na amaterskom nivou, mislim na napad. Treba opet napomenuti da smo igrali srcem bla bla, al bodova nigdje :D. Sportski se nadati da možemo dobiti Tunis, ali prema svemu viđenom do sada, uz Iran mi smo najlošija ekipa u ovoj grupi. Momcima svaka čast što su dogourali i pružili nam priliku da i mi uživamo na nekom prvenstvu. Treba momcima zapljeskati bez obzira na sve :clap:
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 19 jan 2015, 18:42

glavni i jedini krivac za vecerasnji poraz je faruk vrazalic i niko drugi :evil:

tako je sistemski unistavao nase uspone u igri :evil:
njegov igrac na lijevom krilu je najvise golova dao i to da mu je uvijek uskakao haman sa sredine jbt
lazarov baca pas preko kompletne zone na lijevo krilo, vrazalic nijemo poprati svog igraca kako uskace kako hoce
a da ne govorim promasaje, ispale lopte, brzopletost, korake i probijanja koja je radio bas onda kad smo se vracali ili trebali slomiti protivnika...i naravno iz tih gresaka redovno je njegov igrac davao golove

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 19 jan 2015, 18:42

Prvih pet minuta bez šuta na gol, 20 izgubljenih lopti i još 5-6 koje su nam ispale ali smo ih uspjeli vratiti, kontre opet nikakve (vidi njihove kontre), neki igrači daleko od nivoa u kvalifikacijama i baražu, s druge strane odlična odbrana (Lazarov neutralisan kao nikad) i još bolji Burić na golu. Na ovom nivou neki segmenti moraju biti daleko bolji inače nema ništa. Neprihvatljivo je da nam lopta non stop ispada kao da je vruć krompir, to ne ide i gotovo. Marković mora da radi na tim stvarima, sad ima konačno empirijsku povrdu šta na jednom SP-u ne prolazi.

I kakvo je ovo pištanje cijelo vrijeme, nešto k'o tipke telefona, krajnje iritantno.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 19 jan 2015, 18:42

Ne trebamo sada kenjati po Prceu,jer je momak za većinu svemirski brod,ja mu zamjerim što ne šuta kada ima prostor nego ide na neka dodavanja.Tu je malo pogriješio Marković jer se vidi da Prce ima sigurno 15-20 kg viška,tu je sporost i umor jer zbog umora pravi korake.Znači koristi ga u intervalima po 5-10 minuta.A opet vjerovatno nismo imali bolje rješenje od njega..kvalitet veoma limitiran,,snaga i zajedništvo te extra zalaganje su nam i donijeli prvenstvo ali za dalje niti znamo niti možemo,sada treba i kvalitet..a toga realno nemamo..
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 19 jan 2015, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.