Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Prci je ovo bila druga prava utakmica poslje povrede. Bice on jos bolji protiv Tunisa samo da igra minimalno u odbrani kao sto je danas bilo. Sve je bilo odlicno danas. Sudije jesu malo pomogle Makedoniji samo to je bilo minalno. Uzrok poraza su jako losa krila Ovcina i Vrazalic. Posebno Vrazilc kome je ispadala lopta iz ruku kao i nepostojece kontre za koje su opet kriva najvise losa krila. Sve u svemu ok samo da Austrija danas pobjedi. Da su ovako odigrali protiv Austrije cijelu utakmicu pobjedili bi tada.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 jan 2015, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nema veze,idemo dalje , IDEMO POBIJEDIT TUNIS , jeste da nam je sada moral odron,ali sta je tu je..moramo se borit
Haos, 20 izgubljenih lopti. Da smo imali pola manje, glat pobjeda.
Buric branio životom, Lazarova nigdje, a mi nismo pobjedili.
Ja se pitam da li je ovaj Vražalic rukometaš ?
Buric branio životom, Lazarova nigdje, a mi nismo pobjedili.
Ja se pitam da li je ovaj Vražalic rukometaš ?
Covjek igra i odbranu i napad, on je uz Malinovica, bracu Buric igrac za sigurnu buducnost reprezentacije..tevezito je napisao/la:Prce i Vrazalic najgori na terenu.Vrazalic je fenomen rukometa nakon onog promasaj protiv Irana kada mu golman lezi na terenu a on puca nisku loptu danas je sa ovim lobom prekucao igru.Svaka cast braci Buric i Malinovicu.
Nekad nam je SP bilo misaona imenica, sad kad smo se plasirali odmah daj medalju...
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
ja momcima fakat nemam šta prigovoriti, ipak i makedonija i austrija imaju iskusnije igrače za ovu vrstu turnira, ali nikako ne ide u glavu kako mi glupo gubimo, pa dva igrača više i ne damo gol, a nama zabija onaj što ulazi u igru 
nema potpisa
Baš taj pokušaj suhog lista je sve promijenio, a onaj gol koji smo primili sa dva igrača više ide na Burićev konto, nije ispratio svog igrača.Mozambik je napisao/la:Koju igru preko krila?
Sta ces mu dodavat na krila kad idiot baca golmanu u ruke? bolje da smo igrali sa igracem manje citavu utakmicu, nego sto nam je Vrazalic igrao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mi smo bar svoje mjesto pošteno izborili a ti Nijemci mogu da ga i meni ovo 3 miliona što nas ima da pocuclaju da IHF nije izbacio jadne Australce gledali bi i oni i oni njihovi manekeni ovo SP od kuće !!!LegendKiller je napisao/la:Marković se odlicio izgleda za Sušićevu taktiku lažnih bekova, pa ih zato vjeorvatno i nemamo u igri, šteta.
Gledam tekmu na Sky Sport, kaže Štefan Krechmar da dam je više od pola ekipe zalutalo na SP, smije se čovjek kakve greške pravimo.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Je li sada bitniji međusobni susret ili gol razlika ??
BelminM23 je napisao/la:Prije prvenstva sam najviše očekivao od Vražalića i Ovčine Šarafa, ali za sada ovo je loše.
Braća Burić![]()
Makedonija prva u Grupi, a mi ćemo završiti treći, dobijamo Tunis i one tamo.
Nego jel zna neko šta se gleda, gol razlika ili međusobni omjer ?
One tamo ??
Ne budi smijesan razvalit ce nas 5-10 razlike cemo izgubiti sigurno
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Taj isti Peric je prije toga majstorski 2 puta proigrao Vrazalica, koji je dosao u situaciju da sa širokim lukom ulazi sa krila i naravno on je promasio. To su bila 2 napada koja su nas mogla postavit u situaciju da vodimo. Peric je odigrao fantastično. Kad je najvise trebalo asistirao je. Ne treba u nikog upirat prst i govorit da je kriv. Ovo je ekipni sport, ako su svi zasluzni za pobjedu, onda su svi krivi i za poraz. Momci su se borili i to je važno,Kaunas je napisao/la:koliko god da nas je Perić vukao, on je us.rao kad je najviše trebalo
ostalo nam još pola minuta 2 igrača više a on na silu pokušava solo akciju i fula, nakon toga smo psihički pali i to je to
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Odjavi se sa rukometnog forumaAjax je napisao/la:Prci je ovo bila druga prava utakmica poslje povrede. Bice on jos bolji protiv Tunisa samo da igra minimalno u odbrani kao sto je danas bilo. Sve je bilo odlicno danas. Sudije jesu malo pomogle Makedoniji samo to je bilo minalno. Uzrok poraza su jako losa krila Ovcina i Vrazalic. Posebno Vrazilc kome je ispadala lopta iz ruku kao i nepostojece kontre za koje su opet kriva najvise losa krila. Sve u svemu ok samo da Austrija danas pobjedi. Da su ovako odigrali protiv Austrije cijelu utakmicu pobjedili bi tada.
Cuj sve je bilo odlicno, a imas 20 tehnickih gresaka
frajer kao da igra za kladionicu, fula nemoguće i uvijek stane na granicitevezito je napisao/la:Prce i Vrazalic najgori na terenu.Vrazalic je fenomen rukometa nakon onog promasaj protiv Irana kada mu golman lezi na terenu a on puca nisku loptu danas je sa ovim lobom prekucao igru.Svaka cast braci Buric i Malinovicu.
nema potpisa
Nasim fali

Jer mi nemamo krila

Jer mi nemamo krila
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
pročitaj opet prvu rečenicu mog postaGarfield je napisao/la:Taj isti Peric je prije toga majstorski 2 puta proigrao Vrazalica, koji je dosao u situaciju da sa širokim lukom ulazi sa krila i naravno on je promasio. To su bila 2 napada koja su nas mogla postavit u situaciju da vodimo. Peric je odigrao fantastično. Kad je najvise trebalo asistirao je. Ne treba u nikog upirat prst i govorit da je kriv. Ovo je ekipni sport, ako su svi zasluzni za pobjedu, onda su svi krivi i za poraz. Momci su se borili i to je važno,Kaunas je napisao/la:koliko god da nas je Perić vukao, on je us.rao kad je najviše trebalo
ostalo nam još pola minuta 2 igrača više a on na silu pokušava solo akciju i fula, nakon toga smo psihički pali i to je to
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mi ocekujemo pobjedu nakon 20 izgubljenih lopti.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako nas izebase u mozak kod 6 na 4. Umjesto da povedu 2 razlike oni primise 2
Do tada sam im sve halalio ali ondje su bas ispali glupi i neka ih pljuje kod toga ko god hoce jer kad imas 6 na 4 odradis onako dva ocajna napada je neshvatljivo i iritantno.
Da, one tamo ćemo dobitiANTIFA ! je napisao/la:
One tamo ??![]()
![]()
Ne budi smijesan razvalit ce nas 5-10 razlike cemo izgubiti sigurno
Sad navijati za Austriju i daj recite, šta se gleda, gol razlika ili međusobni omjer ?
Velika je pobjeda sto smo se uobste kvalifikovali na to SP. I protiv onakve Islandije. Sto se desava u Kataru je proces ucenja. Ima tu super momaka, a ima i onih koji nisu najbolji izbor sto imamo. Tako da, bice bolje.
@hirscher idi p.ur.geru uci njemacki.
@hirscher idi p.ur.geru uci njemacki.
dobre guzove ima Belma
Kako nam malo fali da budemo velika reprezentacija 
KASIM KAMENICA
UŽIVAM U KOMENTARIMA

UŽIVAM U KOMENTARIMA
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.