Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ja bi volio da prodjemo i spanija da nam dodje i tu bi vidjeli gdje smo
Ali izgleda da neznamo izgubiti 7,8 razlike
Ali izgleda da neznamo izgubiti 7,8 razlike
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja nominujem Ljiljana, on bi to pro bonodzopan123 je napisao/la:HITNO dovesti psihologa u nogometnoj, rukometnoj i kosarkaskoj reprezentaciji ...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pojma ti nemas.Ajax je napisao/la:
Mozambicar zadrzi svoje cijenjeno misljenje za sebe. Makedonci su ime u sportu rukometa. Izgubiti ovolikom razlikom nije neuspijeh. Momcima i selektoru SVAKA CAST. Jos jednom SVAKA CAST. Prce je rovit i polako se vraca a za odbranu se je znalo da je prespor. Vranjes - Terzic odbrana sasvim korektno. Na crti Buric i pomalo Toromanovic opet sasvim korektno. Golman sasvim korektno. Tako da dolazimo do onoga sto sam ti napisao prvi put samo si lose skontao. Za poraz su najvise kriva nasa krila koja su puno losijeg kvaliteta od Makedonskih i njihovo vece iskustvo kao reprezentacije kako igrati u egalu. Njihova krila su postigla vise golova od nasih krila ( posebno katastrofalnog Vrazalica ) i tu se je utakmica prelomila u njihovu korist na ostalim pozicijama smo bili sasvim ravnopravni. Naravno da je bilo poneka greska nasih i njihovih igraca. Jos jednom momcima SVAKA CAST osim Vrazalicu.
A sta si ti ocekivao da rasturimo Makedoniju. Covjece mi smo debitanti. Da smo ovako odigrali drugo poluvrijeme protiv Austrije mogli smo ih dobiti.
Za krilo moras izraditi akciju, ne moze krilo samo od sebe zabijat golove. Mi smo izradili nekoliko akcija za Vrazalica i on je promasio (tu si u pravu da nas je krilo unistilo, ali ne oba nego samo Vrazalic, jer Ovcina nije dobio ni jednu yebenu loptu u citavom drugom poluvremenu.)
Sta ocekujes od krila koje ne dobije loptu 30 minuta? Nije svako krilo svijeta Abalo pa da moze sam sebi kreirati akciju.
Ko je kriv sto nismo imali akcija na Ovcinu? Nije Ovcina kriv svakako.
Odbrana je bila dobra, odbrani koja zaustavi Lazarova ne mozes nista prigovoriti, al napad nas je unistio. Unistile su nas tehnicke greske.
Ne mozes reci SVAKA CAST ekipi koja ima 20 yebenih tehnickih gresaka.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Za poraz su krive tehničke greške, njih 20, a ti podvlači do sutra stvari koje nisu uzrok poraza.Ajax je napisao/la:Mozambicar zadrzi svoje cijenjeno misljenje za sebe. Makedonci su ime u sportu rukometa. Izgubiti ovolikom razlikom nije neuspijeh. Momcima i selektoru SVAKA CAST. Jos jednom SVAKA CAST. Prce je rovit i polako se vraca a za odbranu se je znalo da je prespor. Vranjes - Terzic odbrana sasvim korektno. Na crti Buric i pomalo Toromanovic opet sasvim korektno. Golman sasvim korektno. Karacic sasvim korektno. Tako da dolazimo do onoga sto sam ti napisao prvi put samo si lose skontao. Za poraz su najvise kriva nasa krila koja su puno losijeg kvaliteta od Makedonskih i njihovo vece iskustvo kao reprezentacije kako igrati u egalu. Njihova krila su postigla vise golova od nasih krila ( posebno katastrofalnog Vrazalica ) i tu se je utakmica prelomila u njihovu korist na ostalim pozicijama smo bili sasvim ravnopravni. Naravno da je bilo poneka greska nasih i njihovih igraca. Jos jednom momcima SVAKA CAST osim Vrazalicu.Mozambik je napisao/la:Cuj sve je bilo odlicno, a imas 20 tehnickih gresaka
A sta si ti ocekivao da rasturimo Makedoniju. Covjece mi smo debitanti. Da smo ovako odigrali drugo poluvrijeme protiv Austrije mogli smo ih dobiti.
Podsjećam te da si napisao da je 'sve super'. Nije ništa super, a ako si pod 'sve super' mislio na želju igrača da pobijede onda pokušaj sa 'želja za pobjedom', a 'sve super' znači sve super i to niko neće razumjeti kao 'nije neuspjeh' ili 'želja za pobjedom' jer se to ne može tako interpretirati ni u kakvim alegorijama.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zar je moguce da smo ovako baksuzni u svim sportovima. U svim, ama bas svim, ista slika, isti problem. 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Samo mi nije jasan broj ovih gresaka. Sve mogu shvatiti, al ove greske nikako. Nadam se da ce poraditi na njima, i da ce imati malo vise sabura.
Celik!3,2,2.
Tranzicija burazeru, tranzicija. Bili smo mali, sad smo malo bliže velikim, ne može to preko noći.Goalgetter je napisao/la:Zar je moguce da smo ovako baksuzni u svim sportovima. U svim, ama bas svim, ista slika, isti problem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imamo taj Tunis jos koji je najrealnija sansa od pocetka,osim Irana.Al nesto imam osjecaj da nam ne odgovaraju,zato sam se bas nado pobjedi protiv Makedonije.I ne lupetajte gluposti ne znam sto imate potrebu pametovat ako pratite rukomet od utakmice sa Islandom,a i to ste gledali da ubijete vrijeme prije Argentine.Naravo upuceno pojedincima.
Nad tobom sunce najljepše sja
Jarane mi smo debitanti a Makedonci su imaju jedne od najiskusnijih igraca. I jos igraju zajedno skoro svi u ta njihova dva kluba. Imaju odlicnog i iskusnog trenera Obrvana. Sudije su im malo pomogle na pocetku samo na kraju su bili sasvim korektni sto jest jest i nisu uticali na konacni rezultat. Nismo mogli prenjeti igru na krila i na brze kontre a oni kad od je bilo u egalu su razvuklu igru i njihova krila su to kaznjavala. Da nam je igrao naprimjer jedan Dzomba na krilu dobili bi i Austriji i Makedoniju ili bi odigrali nerjeseno. A kamoli da imamo na svakoj strani po kvalitetno krilo. Mogli bi odigrati sa svima. Krila su podbacila i protiv Austrije i sada. Momcima i selektoru svaka cast. Samo da Tunis izgubi moze se sa njima odigrati. Imamo mi grdosije da se potuku sa njima samo da budu korektne sudije.Goalgetter je napisao/la:Grozno jednostavno....
Nisam neki strucnjak kao gore navedeni ali ovoj reprezentaciji fali Teletovic, u rukometu ga nemamo, imamo ekipu koja srcem hoce sve a nemamo igraca koji ce potegnut kad se lomi, koji ce profulat jednom ali ce opet preuzet odgovornost, ovdje iz te nesigurnosti gdje ne znas kome dodat nizu se greska za greskom.tuzlak1987 je napisao/la:Ma nije to toliko da se samo prica nesto protiv njih, shvatam i ja te stvari ali ipak treba iskoristiti sanse koje se nude.Pupi04 je napisao/la:Ovakve strucnjake tesko da neko ima, hajd sto fudbal imaju u malom prstu, kosarka im je uza specijalnost dok rukomet vec mogu predavat na seminarima.
Tacno kad bi se plasirali u hokeju na travi imali bi koju pametnu o taktici.
Ponosan na ove momke i na njihovu zelju i borbu
Npr fudbaleri na svjetskom, mogli su pobjediti Nigeriju, kosarkasi nisu smjeli na takmicenjima izgubiti od Latvije ili Finske, rukometasima se Makedonija nudila u drugom poluvremenu ali nisu bili sabrani..
Treba biti ponosan ali treba imati i neke vise ciljeve i ambicije..
Nas realan cilj je bio da se ne obrukamo i to cinimo odlicno, sad se Tunis nudi za prolaz i to bi trebao biti cilj, da se iskoristi aBd, ali ovdje neki vec se ismijavaju sa eventualnim duelom sa Spanijom ili Katrom.
Ponos
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma uvijek nas brate dijeli ono malo, i kad se priblizimo tom iskoraku kao da se sami prepaemo toga i upropastimo. Na jednu ruku, ovo je ogroman iskorak taj plasman na SP, kako i kod nogometne, tako i kod ove rukometne, ali previse se zadovoljavamo ''mrvicama'', nakon svakog poraza yebiga borili smo se, bili smo dobri, ali da je ovo, da je ono, itd..Virtu4l je napisao/la:Tranzicija burazeru, tranzicija. Bili smo mali, sad smo malo bliže velikim, ne može to preko noći.Goalgetter je napisao/la:Zar je moguce da smo ovako baksuzni u svim sportovima. U svim, ama bas svim, ista slika, isti problem.
Jednostavno, problemi u mentalitetu i bog. Za nadati se da cemo protiv Tunisa konacno odigrati utakmicu kako treba, i smanjiti ove pogreske, ali tesko.
Nasi igraci k'o da se u putu nisu sreli...
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 19 jan 2015, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
http://silkbet.pw/chs3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajmo navijati za Austriju. Vode 5 3
Ajmo navijati za Austriju. Vode 5 3
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
nema to veze sa mistikom, već sa iskustvom i taktičkom potkovanošću...Goalgetter je napisao/la:Zar je moguce da smo ovako baksuzni u svim sportovima. U svim, ama bas svim, ista slika, isti problem.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sve u svemu dobro je , smanjiti barem pola gresaka pod uslovom da Burić i odbrana budu na nivou i Tunis 99% dobijamo 
Evo Austrija odrađuje Tunisa, neka ostane tako, da ne moramo kalkulisati već da nam odgovara bilo kakva pobjeda protiv Tunižana, pa možda čak i remi, jer oni su već zaglavili sa gol razlikom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
I kao slag na tortu tvoj komentar.Armala je napisao/la:Kakva drzava takav i njen najbolji sportista.
Sramota fakat sta sve sebi dopuste pojedinci. Iskreno i ja sam u jednom trenutku imao potrebu da sa tv-om poletim sa balkona, ali to nam ne daje pravo da psujemo i vrijedjamo dojucerasnje heroje. Pogotovu jer jos uvijek imamo izgleda da prodjemo dalje, a prije prvenstva smo bili zadovoljni i samim plasmanom. Naravno gorak je ukus ovih poraza, pogotovu jer smo u oba slucaja kao sto se kaze, sami sebe pobijedili.
Smirite se malo, upravo te nase vruce glave, to nerazmisljanje, to nam je i donijelo veliki broj tehnickih.
Steta.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
supljator ajax se ponovo sramoti
Kasim objasnio
Kasim objasnio
Da se ne lazemo!
Nemamo mi taj mec protiv Tunisa!!!!
Nemamo, jer cemo morati uci pod imperativom pobjede da bi isli dalje, a tu cemo izgoriti u zelji kao sto smo izgorili protiv Austrije i Makedonije...a ako i ne izgorimo u toj zelji, znamo svi da smo mi sami sebi najveci protivnik - tacnije sami sebe cemo po ko zna koji put iznenaditi (z.a.j.e.b.a.t.i.) i pobjediti tj. pobjedu pokloniti protivniku.
Nisam optimist iz prostog razloga sto do sad prikazano jednostavno nas usmjerava tako. Volio bih da grijesim vise nego iko!!!!
JBT!!!!
Golman skine 2 penala, 5 kontri i ima 20 odbrana (ludo vece) i to 10 vise nego makedonski golman
Mi imamo 20 izgubljenih lopti (10 vise od protivnika)
ovo se ne moze popraviti preko noci
Nemamo mi taj mec protiv Tunisa!!!!
Nemamo, jer cemo morati uci pod imperativom pobjede da bi isli dalje, a tu cemo izgoriti u zelji kao sto smo izgorili protiv Austrije i Makedonije...a ako i ne izgorimo u toj zelji, znamo svi da smo mi sami sebi najveci protivnik - tacnije sami sebe cemo po ko zna koji put iznenaditi (z.a.j.e.b.a.t.i.) i pobjediti tj. pobjedu pokloniti protivniku.
Nisam optimist iz prostog razloga sto do sad prikazano jednostavno nas usmjerava tako. Volio bih da grijesim vise nego iko!!!!
JBT!!!!
Golman skine 2 penala, 5 kontri i ima 20 odbrana (ludo vece) i to 10 vise nego makedonski golman
Mi imamo 20 izgubljenih lopti (10 vise od protivnika)
ovo se ne moze popraviti preko noci
e moj vrazalicu koliko si mi zivota uzeo
I da se ne lazemo momci u koje smo se najvise nadali najmanje daju za sad jedini koji mogu dobiti prolaz su burici malinovic peric i vranjes ...ostalo na nivou cilea da se ne lazemo
I da se ne lazemo momci u koje smo se najvise nadali najmanje daju za sad jedini koji mogu dobiti prolaz su burici malinovic peric i vranjes ...ostalo na nivou cilea da se ne lazemo
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.