Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
47
24%
Zadovoljan
76
38%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
28
14%

Ukupno glasova: 198

Virtu4l
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Virtu4l » 19 jan 2015, 19:20

Goalgetter je napisao/la:Jednostavno, problemi u mentalitetu i bog. Za nadati se da cemo protiv Tunisa konacno odigrati utakmicu kako treba, i smanjiti ove pogreske, ali tesko.
Malo neiskustvo, malo mentalitet, malo nekvalitet i dobiješ ovo što se maloprije desilo, i prije dva dana.

Tunisa se ne bojim, sirova su ekipa, bojim se Hasanefendića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jan 2015, 19:23

harry_90 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Zao mi je najvise radi Markovica i Burica...ne moze Buric odbraniti koliko ovi useru u napadu..

Ovcina,Vrazalic i Prce najgori danas

20 izgubljenih lopti..

Nemamo mi sta trazit na ovakvim takmicenjima kada pravimo ovoliko gresaka i kada zicere fulamo !

Dva igraca vise kod 18:18 i oni sve useru..Mali Peric umislio da je Ivano Balic,Vrazalic boze sacuvaj :puke:

DOVIDJENJA PRIJATNO ! :salut:
Peric je dobar bio za svoj nivo i godine, pricas gluposti

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tako da je na kraju us.rao sefa i stanicu kao i Vrazalic..na gol se puca svom snagom,a ne da se dodaju golmanu lopta..

Pricas gluposti..ko racku je bio ;)
Drzi se ti kladionice jarane :facepalm:

@virtual i @goalgetter

Treba biti realan bogami, pa ljudi po kvalitetu smo ocajni, o iskustvu da ne pricamo

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 19 jan 2015, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jan 2015, 19:23

Prce, Vrazalic I Ovcina :roll:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 19 jan 2015, 19:23

Znam virtu4l ,ali vidis da je ovo hronicno. Naviko sam na ovo,ali smijesno je kako mi gubimo utakmice. Pa da nas razvala ja bi reko svaka cast,nego sto nas uzimaju na genijalnosti nasih igraca. Pa bolan lomi se tekma ti imas 2 igraca vise,i ljudi te povedu. Fuj kako mi gubimo. Kazem ti najsladje je **** ovakve kao mi. Ljut sam hajde proce me,valjda tunis dobihemo,a mozda nas i hrvati puste. Pogledaj ti nas.gubimo dva meca po 2-3 razlike,a kriminalno smo igrali. Sta bi bilo da smo pristojno igrali
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 jan 2015, 19:24

Mozambik je napisao/la: Ko je kriv sto nismo imali akcija na Ovcinu? Nije Ovcina kriv svakako.

Odbrana je bila dobra, odbrani koja zaustavi Lazarova ne mozes nista prigovoriti, al napad nas je unistio. Unistile su nas tehnicke greske.

Ne mozes reci SVAKA CAST ekipi koja ima 20 yebenih tehnickih gresaka.
Hajde da se zaustavimo ovdje jer se ne zelim svadzati. Ja sam mislio najvise na Vrazalica kada sam spominjao krila sto se svakako svi slazemo da je bio jako los. Sto se tice Ovcine nije radio toliko gresaka istina samo nije se ni isticao nesto posebno. Po meni ako zanemarimo te tehnicke greske mi bi dobili utakmicu ako bi imali bar jedno raspolozeno krilo a ne da jednom Vrazalicu ispada lopta iz ruku kod minimalnog kontakta. Ako se pogledaju sve linije. Pivot, bekovi, centar, golman tu smo im parirali na primjer na crti smo bili bolji kostala su nas losa krila ( posebno Vrazalic ) pa i to da nismo igrali nijednu kontru kao i nase (ne)iskustvo i njihovo iskustvo kako odigrati kada se utakmica lomi. Da nismo pogodili onu precku kada su oni imali dva igraca manje i kad je bilo nerjeseno da je lopta isla samo malo nize odnosno da smo iskoristili ta dva igraca manje mogli smo izvuci bar nerjeseno. Po meni zasluzuju pohvale momci kao i selektor. Znaci svi osim par igraca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 jan 2015, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 19 jan 2015, 19:24

Ma ukleti smo mi sto se tice sporta.Dajem glavu da ovi isti igraci igraju za neku drugu drzavu da bi 50% jaci bili samo da nemaju veze sa BiH,pehovi smo i gotovo.U trenutcima kad se lomi utakmica imas 2 igraca vise mi primamo golove,da je neki dan Iran npr imao ovakvu situaciju zabili bi nam 2,3 komada siguran sam a losiji su od nas dosta.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 19 jan 2015, 19:24

Stručnjaci smo za pobijediti sami sebe. Al dobro hajd, ne mogu ništa zamjeriti rukometnoj repki, ginu momci na parketu, daju sve od sebe.. Nema tu ni kvaliteta puno, da budemo pošteni.
Protiv Tunisa nek probaju još jednom, valjda su naučili nešto iz ovih poraza i mogu ostati skoncentrisani u prelomnim trenucima.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 jan 2015, 19:26

Mi smo obje utakmice zijanili na neiskustvo, jednostavno kad je najbitnije mi zakažemo i kad nam se protivnik nudi mi ne znamo završiti, dok kad se mi ponudimo ljudi se lagano odlijepe na 3-4 razlike. Razlog je ne igranje velikih utakmica i to je to, a i oni iskusniji koji bi mogli povući u tim trenucima su roviti, imamo Malinovića koji je jedan od rijetki koji ima damu da povuče u takvim situacijama, ali i on je još previše mlad da bi mogao uvijek pogoditi. Vidjelo smo i malog Perića predobro odigrao, i onda jedan lakši šut za prednost promaši (ali super da je dobio šansu, i još jednom pokazao da može izrasti u velikog igrača).

Odbrana je i danas bila dobro, napad je problem, danas smo ima li i Burića ali smo bacili njegove odbrane bez veze i to nas je na kraju i koštalo.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 19 jan 2015, 19:28

Gotovo,to je to,mi smo zavrsili nastup na SP.
Kad ti golman ima 17 odbrana a izgubis utakmicu svjetskog prvenstva onda nema smisla nista analizirati,kad tome dodas 20,slovima dvadeset tehnickih gresaka onda bogami nekoga bi trebalo pozvati na odgovornost.

Markovic je najveci krivac zbog:
-pozivanja Vrazalica i na siri spisak
-forsiranje potpuno nespremnog i beskorisnog Prce
-forsiranje Karacica,takodje nedovoljno spremnog
-ostavljanje Milasa kod kuce(uz Malinovica jedinog beka s mudima)
-vrlo malo koristenje Josipa Perica.
Da je Peric igrao umjesto Karacica vecinu ove utakmice i one s Austrijom garantujem da bi pobijedili u obe.
Ok.mlad je,grijesi i on ali neka grijesi,grijesi i Lazarov i Duvnjak,Hansen,Karabatic,grijesio je i Balic...ali kada on igra znamo sta igramo, imamo ideju,lopta ide brzo,zabijamo golove,decko razigrava,asistira i sigurno ne bi s njim imali 20 tehnickih gresaka.

Los odabir igraca,lose odradjene pripreme,lose takticke odluke,losi(grozni)neki igraci.

Razocaran sam totalno i ne mislim da mozemo pobijediti Tunis.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 19 jan 2015, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 jan 2015, 19:29

Tunis vodi 11:10 protiv Austrije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 19 jan 2015, 19:29

Pobijedili nas ljudi u periodu kad je bilo 4 na 6.... O cemu mi pricamo ovdje?
Neiskustvo + psiha = 20 tehnickih = poraz od lose Makedonije
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 jan 2015, 19:29

Na 5 minuta prije kraja (pri rezultatu 18-18) samo imali dva igraca više i onda smo se raspali :facepalm:

usput receno ,Makedonija nam je u takvom omjeru 4 vs 6 uspjela i zabiti gol :rol: dok m nismo ni jedan u momentima kad imamo dva igraca više :facepalm:

To su odlike luzerskih ekipa bez muda, a bogami ima tu dosta NEkvalitetnih igraca sa upitnim IQ-om za rukomet.

Prce me najviše razocarao...on kao neki idol nacije je trebao pokazati mnogo više.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 19 jan 2015, 19:29

Kaunas je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Kako ide dalje ukoliko se nekim cudom plasiramo u sljedeci krug, s kojom grupom se ''ukrstavamo'' ko bi nam bio potencijalni protivnik?
Spanija ili Katar
eh da je Katar da igramo protiv svojih
A po cemu su to oni "nasi"?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 jan 2015, 19:30

Danak neiskustva i prvo SP za našu reprezentaciju. Nema nikakvih teorija zavjera, sihira, klinaca, palaca... Svako iskustvo se plaća. Protiv Tunisa se pobit' pa šta bude, ako se i vratimo kući nakon prvog kruga treba momcima odati počast. Kladim se, da ćemo na EP biti mnogo bolji (uopšte ne sumnjam u plasman).

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 jan 2015, 19:32

Prepali smo se da pobjedimo, opet. Imali smo situaciju sa 2 igraca vise i nismo uspjeli nista uraditi, to sebi jedna ozbljna reprezentacija ne smije dozvoliti. Takodjer ovih 20 izgubljenih lopti dovoljno govori o tome u kolikom smo grcu igrali. Nasi najbolji rukometasi su djelovali bezidejno i onda udju Peric i Buric i vrate nas u igru, ali nije bilo dovoljno, morao je povuci jos neko.

Prce i Terzic svakako nisu bili u pravoj formi od pocetka prvenstva, ali gdje nestade Celica :o Momak je razvalio u prvoj utakmici i onda ga nigdje. Zatim krila :crazy: Vrazalicu dragi ako vec pravis faul za iskljucenje barem onemoguci covjeka da puca prema golu. I kad izadjes pred golmana onda trebas sutirati, a ne dodati mu. Ovcina u odbrani katastrofalan. Kontra je za nas misaona imenica....

Dajte momci malo se smirite i odigrajte protiv Tunisa kako Bog zapovijeda. Evo oni trenutno vode protiv Austrije i pitanej je kako ce zavrsiti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 19 jan 2015, 19:32

Dobro je Terza rekao. Srljamo u napadu, sve nesto lezerno..dogovore se jedno, radi se drugo...ljut je ko puska...Prije Tunisa cu apaurin popiti. A kako je krenulo, Tunis vodi :(

Tunis vodi 2 razlike...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 19 jan 2015, 19:35

Tunizani razbijaju austrijance :mrgreen:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 19 jan 2015, 19:36

xinxee je napisao/la:Tunizani razbijaju austrijance :mrgreen:
Ubise im boga u njima,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 19 jan 2015, 19:36

Zasto je nama uopste bitna ova tekma?!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 19 jan 2015, 19:36

Na ovu svu muku jos i to. Pu u pm :puke: :puke: :puke:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.