Zovi CIK prijavljuj izbornu kradjuDzoni je napisao/la:Meni u inat.Pegi10 je napisao/la:Vodi se opasna kampanja protiv Kuma samo se nadam da obozavatelji filma nece kontaktirati CIK![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zovi CIK prijavljuj izbornu kradjuDzoni je napisao/la:Meni u inat.Pegi10 je napisao/la:Vodi se opasna kampanja protiv Kuma samo se nadam da obozavatelji filma nece kontaktirati CIK![]()
Ako Kum bude u igri do kraja morat cemo pravit duple akaunteLillard je napisao/la:Ako The Shawshank Redemption bude najbolji film, gasi forum, gasi internet...
SiamoNoi je napisao/la:Bili su planirani glasovi za Prestiž i Seven,ali pošto se vodi trka između Shawshanka i Kuma bili smo prisiljeni uz Prestiž podržati i Iskupljenje.
Pegi10 je napisao/la:Koji danak neiskustvu nisam ni gledaomessilla je napisao/la:Pa pise ti izmedju pitanja i opcija kad zavrsava anketa.
Pegi10 je napisao/la:@filip koristi najmanje slova, ali pogodi najvise poentu
ovaj bojkot kuma je zbog Dzonija i njegove sigurnosti odmah na pocetku glasanja da ce pobjediti i da glasanje ne treba odrzati
Sa koliko si akaunta glasaoDzoni je napisao/la:Pegi10 je napisao/la:@filip koristi najmanje slova, ali pogodi najvise poentu
ovaj bojkot kuma je zbog Dzonija i njegove sigurnosti odmah na pocetku glasanja da ce pobjediti i da glasanje ne treba odrzati
22:22![]()
samo da podsjetim istinske ljubitelje filma na nekoliko bitnih stvari:![]()
Ma zaj3bancija nego sta.Pegi10 je napisao/la: Sa koliko si akaunta glasaosala brate iskreno boli me kita ko god da uzme nemam namjeru se sa nekim svadjati radi ove zaje.bancije
Bolje Iskupljenje za Prestiz nam treba puno da stigne posto Dzoni izgleda ima jak lobimessilla je napisao/la:Valja lobirati sad na Željinoj temi da se glasa za Iskupljenje, a što ne bi i Prestiž pogurali.
Ko je potvrdio da je najbolji film svih vremenabulbasor je napisao/la:Braveheart, Forrest Gump, Saving Private Ryan....koje bi ja stavio na ovu anketu, ali ipak je Kum najbolji film svih vremena.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Sheyi i 8 gostiju.