Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
U slucaju da odigramo X sa Tunisom, a dobijemo Hrvate opet idemo dalje. Nasa gol razlika je na pozitivnoj 0. U slucaji barem minimalne pobjede nad Hrvatima imali bi barem +1. Dok Tunis trenutno ima negativnu gol razliku -14 (cini mi se). Cisto sumnjam da mogu pobjediti Irana u zadnjem kolu 15/16 razlike. Tako da je i njima pobjeda pod moranje. Hrvatska ce vjerojatno dobiti Makedoniju i time ce protiv nas moci igrati opustenije i bez imperativa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
hvala ti!FaraonTM je napisao/la:Imaš u 23:00 na BHT-u snimakedinjo-bih je napisao/la:moze li neko pls staviti utakmicu na youtube da pogledam, radio sam do 19 sati?
hvala velika!
Buric 1, klasa veceras jos na nivou Buric ,Toromanovic ,Grahovac, Vranjes ,Malinovic i donekle Peric! Ostali Boga mi malo podbacili a od njih se najvise ocekivalo!
Ali kao sto Lazarov kaze ,placamo danak neiskustvu

Ali kao sto Lazarov kaze ,placamo danak neiskustvu

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Nama bi ta Hrvatska bila interesantna jedino ako pobijedimo Tunis, pa da zapnemo za treće mjesto, a možda je bolje četvrto, sve zavisi od utakmice Katar - Španija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
jel drug vedator snimio utakmicu?
hvala
hvala
hee janje,ev mene glava boli zapuco sam se u zid kad smo zijanili ona 2 igraca viska...ma mogli smo do sada gajit neki optimizam i nadat se nekom nasem iznenadjenju.Ovo veceras je za mene bilo razocaravajuce,terzic naso nesto pricat prvo ofula penal pa mu se odbi lopta on opet romasi..ovcina i vrazalic igraci koji se za vecerasnji nastup moraju izvinit buricu i cijeloj naciji.Markovica je emotivno vodio zadnjih 15 min i sav je se pogubio....Vedad87 je napisao/la:Opalim čvoku i tebi i našim susjedima koji ovo čitaju![]()
Ma uzimamo Tunis i idemo dalje![]()
![]()

Ma ok, sve to stoji, ali ne treba gubiti nadu. Ja sam se isto nervirao i jos sam iznerviran, ali moramo vjerovati u ove momke. Zaduzili su nas da vjerujemo u njih! Svi mi sad kakimo, ali NIKO OD NAS NE MOZE RECI DA SE NE TRUDE!!! Naprotiv, toliko se trude, da ih nista ne ide, ja bih to tako rekao. Toliko izgaraju da prave nevidjeni broj gresaka. pa jesi vidio Ovcinu akd sjeda na klupu nakon dvije minute...psuje, baca peskir...svima njima je stalno i treba ih podrzati...
UZIMAMO TUNIS

Trude se oni, pogotovo u odbrani ali kad u napadu ne smiješ opaliti loptu to nije trud i želja to je strah i neodlučnost

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Računati sa pobjedom protiv za klasu jače reprezentacije nije baš pametno. Osim toga svi zaboravljaju da oni jedva čekaju da nam pokažu gdje nam je mjesto u odnosu na njih. Pa ako još dodamo i to da su i u ranijim godinama bili većinom najbolji u grupnoj fazi, nisu kalkulisali ni kad je njima odgovarao poraz, jasno je da mi tu nemamo šta tražiti osim ako odigramo neku vanserijsku utakmicu, čak bolje nego protiv Islanda, što nije baš realno da se očekuje.TMovac je napisao/la:U slucaju da odigramo X sa Tunisom, a dobijemo Hrvate opet idemo dalje. Nasa gol razlika je na pozitivnoj 0. U slucaji barem minimalne pobjede nad Hrvatima imali bi barem +1. Dok Tunis trenutno ima negativnu gol razliku -14 (cini mi se). Cisto sumnjam da mogu pobjediti Irana u zadnjem kolu 15/16 razlike. Tako da je i njima pobjeda pod moranje. Hrvatska ce vjerojatno dobiti Makedoniju i time ce protiv nas moci igrati opustenije i bez imperativa.
Ubjedljivo pobijediti Tunis je daleko lakše nego biti blizu pobjede protiv Hrvatske. Dakle, treba razmišljati isključivo o Tunisu i pobjedi tu. Ako nam se desi neriješeno nije nemoguće da prođemo ali smo u daleko težoj poziciji nego Tunis jer nam niko neće ništa pustit kao što to neki ovdje neprecizno misle.
Ja ne kontam.pravila...koliko.ekipa ide dalje??
Naravno da neće, samo će gledati da te dotukuDukeOfWellington je napisao/la:Računati sa pobjedom protiv za klasu jače reprezentacije nije baš pametno. Osim toga svi zaboravljaju da oni jedva čekaju da nam pokažu gdje nam je mjesto u odnosu na njih. Pa ako još dodamo i to da su i u ranijim godinama bili većinom najbolji u grupnoj fazi, nisu kalkulisali ni kad je njima odgovarao poraz, jasno je da mi tu nemamo šta tražiti osim ako odigramo neku vanserijsku utakmicu, čak bolje nego protiv Islanda, što nije baš realno da se očekuje.TMovac je napisao/la:U slucaju da odigramo X sa Tunisom, a dobijemo Hrvate opet idemo dalje. Nasa gol razlika je na pozitivnoj 0. U slucaji barem minimalne pobjede nad Hrvatima imali bi barem +1. Dok Tunis trenutno ima negativnu gol razliku -14 (cini mi se). Cisto sumnjam da mogu pobjediti Irana u zadnjem kolu 15/16 razlike. Tako da je i njima pobjeda pod moranje. Hrvatska ce vjerojatno dobiti Makedoniju i time ce protiv nas moci igrati opustenije i bez imperativa.
Ubjedljivo pobijediti Tunis je daleko lakše nego biti blizu pobjede protiv Hrvatske. Dakle, treba razmišljati isključivo o Tunisu i pobjedi tu. Ako nam se desi neriješeno nije nemoguće da prođemo ali smo u daleko težoj poziciji nego Tunis jer nam niko neće ništa pustit kao što to neki ovdje neprecizno misle.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
4ahmic je napisao/la:Ja ne kontam.pravila...koliko.ekipa ide dalje??
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Rukometna reprezentacija BiH
Samo pobjeda protiv Tunisa i nista vise. Hrvatsku i ne spominjati. Zamislimo da nemamo tu tekmu. Hrvati ce biti opusteni i tad ce vjerujem biti jos opasniji, a plus ce jos teziti da u zvanicnim tekmama imaju pobjedu vise protiv susjeda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma mi smo ove dvije utakmice izgubili isto onako kako smo dobili Iran.Ono sto Iran nije znao kazniti,Austrija i Makedonija su znale
.
.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Slazem se sa vojvodom. Hrvati su sa rezervnom postavom pobijedili Iran skoro 20 razlike! Rezervni golman Filip Ivic je imao 19 odbrana! Uzeti Tunis i ne razmisljati o Hrvatskoj.DukeOfWellington je napisao/la:Računati sa pobjedom protiv za klasu jače reprezentacije nije baš pametno. Osim toga svi zaboravljaju da oni jedva čekaju da nam pokažu gdje nam je mjesto u odnosu na njih. Pa ako još dodamo i to da su i u ranijim godinama bili većinom najbolji u grupnoj fazi, nisu kalkulisali ni kad je njima odgovarao poraz, jasno je da mi tu nemamo šta tražiti osim ako odigramo neku vanserijsku utakmicu, čak bolje nego protiv Islanda, što nije baš realno da se očekuje.TMovac je napisao/la:U slucaju da odigramo X sa Tunisom, a dobijemo Hrvate opet idemo dalje. Nasa gol razlika je na pozitivnoj 0. U slucaji barem minimalne pobjede nad Hrvatima imali bi barem +1. Dok Tunis trenutno ima negativnu gol razliku -14 (cini mi se). Cisto sumnjam da mogu pobjediti Irana u zadnjem kolu 15/16 razlike. Tako da je i njima pobjeda pod moranje. Hrvatska ce vjerojatno dobiti Makedoniju i time ce protiv nas moci igrati opustenije i bez imperativa.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
- Kontakt:
Mislim da ce Burici i Malinovic napravite dobre transfere poslije ovog SP ako nastave sa ovakvim partijama

Moze li neko malo poblize opisati reprezentaciju Tunisa.Gdje su najopasnije ,najbolji igrac itd ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Najopasniji je Hasanefendić, on najbolje zna šta treba uraditi kako bi prosječnog homo balcanicusa izbacio iz ritma.Suki46 je napisao/la:Moze li neko malo poblize opisati reprezentaciju Tunisa.Gdje su najopasnije ,najbolji igrac itd ?
Gledam ove izjave naših igrača na početnoj, kako svi indirektno okrivljuju Vražalića 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čvrsti u odbrani uvijek na granici isključenja, vole da udaraju. Što se tiče napada, imaju veoma dobre bekove (lijevi i desni baš zayebani šuteri pogotovo ako uđu u seriju), Tej im je pivot, ima 36 godina al' je veoma jak i može napraviti probleme mada je ja bih rekao i malo glup često dobija isključenja pa sam sebi limitira minutažu. Krila im nisu jača strana. Desni bek se zove Bannour a lijevi Sanai, također imaju i mladog Jallouza koji igra u Barceloni i veliki je potencijal mada protiv Hrvata nije ulazio u igru a danas je dao dva gola. I naravno selektor Hasanefendić vrlo zayebana karika TunisaSuki46 je napisao/la:Moze li neko malo poblize opisati reprezentaciju Tunisa.Gdje su najopasnije ,najbolji igrac itd ?

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To nije dobro, mada je jasno da je Vražalić imao onaj ključni promašaj i ne samo to. Ipak, atmosfera ne bi smjela biti narušena pred meč sa Tunisom, a možda već jeste i to je loše. Imamo odličnu šansu da se nađemo među 16, pa sve da nakon toga zabilježimo dva ubjedljiva poraza može se reći da je prvenstvo prošlo korektno, zato nam ne treba ovo. Prce je i najoštriji u optužbama ali mora krenuti od sebe, on je jedan od tih pojedinaca koje spominje.Virtu4l je napisao/la:Gledam ove izjave naših igrača na početnoj, kako svi indirektno okrivljuju Vražalića
Ne bi se slozio da ce Hrvati bit nalozeni da nas dobiju kao da je finale.Pobjedit ce oni nas,nije to upitno
,al uvijek prodju kroz grupnu fazu i ispusu u zavrsnici,najcesce polufinalu.Valjda su naucili iz gresaka da odmaraju i doziraju igrace kako fizicki tako i psihicki pogotovo jer im vjerovatno nece nista znacit ta utakmica.Opet kazem i da odmaraju najvece zvijezde oni su daleko blize pobjedi,al eto bila bi neka nada.
Uglavnom o njima ne smijemo i ne trebamo razmisljat,sutra dobit Tunis,bit ce tesko,veoma tesko,al mozemo se nadat.

Uglavnom o njima ne smijemo i ne trebamo razmisljat,sutra dobit Tunis,bit ce tesko,veoma tesko,al mozemo se nadat.

Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 19 jan 2015, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.