Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

mirzatele
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la mirzatele » 19 jan 2015, 21:37

Virtu4l je napisao/la:Gledam ove izjave naših igrača na početnoj, kako svi indirektno okrivljuju Vražalića :rol:
:rol: bas sam to kont'o dok sam slusao..

Nista idemo sa Tunisom za prolaz, mislim da je vrijeme da i sreca bude na nasoj strani i da cemo pobijediti. Samo onih danas 20 gresaka je, puno puno puno, to se mora smanjiti. Pohvale za ovog momka sa mog avatara, itekako moze biti koristan ako Markovic bude znao o :idea: cijeniti koliko mu je dovoljno da igra i da ga izvede cim ga "ponese"

Idemo po pobjedu i navijamo za Katar protiv Spanije :thumbup: :opaopa:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 19 jan 2015, 21:39

pinoglavi je napisao/la:Ne bi se slozio da ce Hrvati bit nalozeni da nas dobiju kao da je finale.Pobjedit ce oni nas,nije to upitno :D ,al uvijek prodju kroz grupnu fazu i ispusu u zavrsnici,najcesce polufinalu.Valjda su naucili iz gresaka da odmaraju i doziraju igracke kako fizicki tako i psihicki pogotovo jer im vjerovatno nece nista znacit ta utakmica.Opet kazem i da odmaraju najvece zvijezde oni su daleko blize pobjedi,al eto bila bi neka nada.
Uglavnom o njima ne smijemo i ne trebamo razmisljat,sutra dobit Tunis,bit ce tesko,veoma tesko,al mozemo se nadat. :bih:
Ti pomoćni igrači su još naloženiji. Naloženi su jer smo se po njihovom mišljenju u zadnje vrijeme previše digli i žele da nam pokažu gdje nam je mjesto, a po njihovom viđenju naše mjesto je jednu klasu niže ispod njih. Oni već 13 godina drže regionalni tron i nisu propustili niti jednu priliku da pokažu prije svega Srbiji pa onda i ostalim da nemaju namjeru da sjašu s tog trona.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 jan 2015, 21:40

Jest Faruk definitivno zayebao sa one dvije promašene prilike al' ne možeš optuživati pojedinca kad kao ekipa igraš katastrofalno, pod ovim mislim na napad naravno.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jan 2015, 21:41

Vrhunski sport je nauka, a mi smo u tom segmentu najneobrazovanija nacija u Evropi.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jan 2015, 21:41

DukeOfWellington je napisao/la:To nije dobro, mada je jasno da je Vražalić imao onaj ključni promašaj i ne samo to. Ipak, atmosfera ne bi smjela biti narušena pred meč sa Tunisom, a možda već jeste i to je loše. Imamo odličnu šansu da se nađemo među 16, pa sve da nakon toga zabilježimo dva ubjedljiva poraza može se reći da je prvenstvo prošlo korektno, zato nam ne treba ovo. Prce je i najoštriji u optužbama ali mora krenuti od sebe, on je jedan od tih pojedinaca koje spominje.
Mislim da mu ne zamjeraju za promašaj, koliko mu zamjeraju za indolentan i neozbiljan šut (suhi list) koji je uputio u ključnom momentu. Prce je oštar, ali Terzić je bijesan i shvatam ga u potpunosti. Oni poginu u odbrani a onda se ta lopta 20 puta pokloni protivniku.

Tužno mi je gledati ih ovako razočarane, ali vidi se koliko su motivisani i koliko vjeruju u sebe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 jan 2015, 21:46

Mogu sve shvatiti,ali da Prce nekome govori nesto,e to ne mogu shvatiti nikako.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 jan 2015, 21:48

Ja ne znam kako mozete racunati na pobjedu protiv Hrvatske Domagoj Duvnjak KOpljar Čupić Vori itd to je msiješno dovoljno je da istrče naše izgubljene lopte i tu nam je kraj..
Nego je ključno možemo li mi ići dalje ako pobijedimo Tunis ako možemo to je onda odlučujuće snjima se iskrvit pa šta bude..Onaj Bannur je strašan šuter gledo sam meč protiv Hrvatske ma on nahrće non stop na njemu il isključenje il sedmerac il pogodak kad niko neće on uzima loptu i sam dere..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 jan 2015, 21:48

Bit ce nalozeni pomocni igraci,al bolje nalozeni pomocni nego nalozen Duvnjak :D.Dobro ne bas nalozen al sudeci po proslim prvenstvima ne bi igro ni preko one stvari za revijalnu utakmicu grupe.
A ne znam,razumijem da budu nalozeni da pokazu da im se treba dat vise minuta,al da budu nalozeni da nas 'spuste' :roll: Nama prvo prvenstvo,a oni medju najboljim na svijetu,ako im je stvarno stalo da na spuste samo mogu sebe sjebat.Ne znam odakle bi dobili osjecaj da smo se uzdigli :D.Dobro Srbija se jest uzdigla kad su bili domacini,al imali su i razlog i igre tog uzdizanja.
Nad tobom sunce najljepše sja

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jan 2015, 21:49

Pa mogu nam se vala komsije necim oduziti kad im sastavljamo repke u svim sportovima.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 19 jan 2015, 21:49

zgembo89 je napisao/la:Ja ne znam kako mozete racunati na pobjedu protiv Hrvatske Domagoj Duvnjak KOpljar Čupić Vori itd to je msiješno dovoljno je da istrče naše izgubljene lopte i tu nam je kraj..
Nego je ključno možemo li mi ići dalje ako pobijedimo Tunis ako možemo to je onda odlučujuće snjima se iskrvit pa šta bude..Onaj Bannur je strašan šuter gledo sam meč protiv Hrvatske ma on nahrće non stop na njemu il isključenje il sedmerac il pogodak kad niko neće on uzima loptu i sam dere..
Ako pobjedimo Tunis idemo dalje i to je to , Hrvatska nije vazna ovdje ako izgubimo od Tunisa ispadamo ako pobjedimo idemo dalje.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jan 2015, 21:50

Hrvatska je nebitna ljudi moji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 19 jan 2015, 21:51

Evolution87 je napisao/la:Pa mogu nam se vala komsije necim oduziti kad im sastavljamo repke u svim sportovima.
Mogu, demonstrirat će nam moć tih igrača koje su pokupili.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 19 jan 2015, 21:51

Virtu4l je napisao/la:Hrvatska je nebitna ljudi moji.
Tako je. Tunisa moramo pobjediti da bi prosli dalje inace ispadamo.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 jan 2015, 21:52

Gledam sad Mumeta na jednom TV-u a na drugom mama gleda seriju ovu Odbačenu. I sad tamo neki lik umro, tako leži jedno pola sata i dolazi mu žena, tek se porodila, plače što je ostavio, moli ga da se vrati, i stara kaže kad sad oživi, ja njoj na to isto kao što ćemo i mi biti treći, i Boga mi lik oživi, pa vi sad kontajte :mrgreen: :mrgreen:

Iran ima imperativ pobjede, neće oni ići na X, jer znaju da idemo na komšije, pogotovo do zna Hasanefendić. Mogu nam komšije pustit, oni će ići na pobjedu a tu je naša šansa. Oni su ionako divlja ekipa, hajmo reći da mi nismo, šutat će iz svih mogućih pozicija, pokušati to blokirati i da Burić bude na nivou i eto pobjede.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 jan 2015, 21:53

Evolution87 je napisao/la:Pa mogu nam se vala komsije necim oduziti kad im sastavljamo repke u svim sportovima.
ljudi samo rade temeljito.Nema igraca iz Hercegovine da ne prodje kampove,okupljanja Hrvatske repezentacije.Nasi se skupe svake prestupne godine.
Hrvatska je nebitna,bitan je Tunis,iako ja ne ocekujem nista specijalno.Meni je dovoljan nastup na SP.Valjda me iznenade.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 jan 2015, 21:53

Izjave se daju odmah nakon završene utakmice i sigurno da bi hladne glave drugačije bile (ali svakako da nisu bili odmjerene) , ali činjenica da odbrana gine već tri utakmice, a u napadu se rade gluposti, danas je Vražalić bio taj koji je napravio nekoliko gluposti u ključnim trenucima, pogotovo ono ispustanje lopte, i kasnije dodao Ristovskom loptu, u situaciji kad je mogao birati gdje da šutira. Ali isto tako po izjavama se vidi koliko im znači sve ovo, i da nisu došli kao turisti, najveća žalost je, jer nas niko nije nadigrao, sve utakmice smo izgubili na naše gluposti, velika je šteta što su Karačića i Prce roviti, a ostali smo i bez Panića, ali šta se može sudbina je to.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 19 jan 2015, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 jan 2015, 21:53

Pustite Hrvatsku ljudi, oni su nam nebitni kako god okreneš. Razumijem da bi bila satisfakcija ako ih dobijemo al' nam je Tunis trenutno veći belaj, eto onako iskreno ne znam kako bi ih mogli dobiti sa ovakvom igrom a sumnjam da je možemo popraviti za jedan dan.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 19 jan 2015, 21:53

hrvati nam nista ne igraju ulogu, ne dobijemo li tunisa ispadamo i to je to ;)

ako odigramo X onda je tekma sa hrvatima odlucujuca za nas ;)

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 jan 2015, 21:54

Da ali ljudi se zanose kao Hrvati će ući rasterećeno pa to je opet vrhunska ekipa i sa klupe da uvedu rezervni tim,a i kakav je to način razmišljanja oni će nam pustiti :crazy: Moramo pobijediti Tunis i to je to ja mislim da i Marković kao trener mora povesti računa u odsutnim momentima kad imamo prednost mi se zabijamo u neke solo akcije umjesto da smirimo loptu ili držati Prcea po 15tak minuta kad ovaj bukvalno nema ni snage ni koncentracije u nas je slab protok lopte u napadu i nikako da naprave višak na krilu zbog toga skoro većina šuteva Malinovića je preko dvojnog bloka :thumbdown:

4stringsonly
Kontakt:

Post Postao/la 4stringsonly » 19 jan 2015, 21:54

22 gola, 20 izgubljenih lopti.
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.