Paradox Games
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Paradox Games
Heh ja se konačno okuražio da napadnem Papal States i instaliram svog kandidata na stolicu Sv. Petra. Bosanski ban Vitomir je dugo prikupljao vojsku i skupio 2.500. Zakleo se da će se boriti do zadnje kapi krvi svojih podanika. Čovjek je bio siguran u sebe jer ni ogromna Bugarska istočno od Drine nije imala toliku vojsku a kamo li Papa, sa svojih jedva 800 vojnika i bez saveznika. Naravno, ono što je Vitomir previdio jeste da Božiji predstavnik na zemlji u svojim škrinjama ima preko 12.000 dukata. Sad je Vitomir u gabuli jer je Papa digao vojsku plaćenika od 6.000 i može ih izdržavati dok svijeta ne nestane. 

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Je li moguće bilo koju od ovih igara pokrenuti ma 1gb rama, EUIII ili tako nešto?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Možeš trojku al' će ti bit' strašno sporo. Smanji detalje.xaves je napisao/la:Je li moguće bilo koju od ovih igara pokrenuti ma 1gb rama, EUIII ili tako nešto?
Zamolio bi Duke ili nekog drugog ko je igrao EU2 da mi preporuci najbolji mod/patch ako nije problem instalirao bi ja EU3 ali slaba mi graficka
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pravo pitanje je da li se ja sjećam nekog dobrog moda. Prije svega vanilla na dvici je truba, dakle ovdje definitivno vrijedi naći neki mod za razliku od recimo četvorke. Bio je ako se dobro sjećam Age of Imperialism mod, taj sam igrao vrlo često skupa sa modom za neograničeno vrijeme, pa onda je bio super mod Mongol expansion ili tako nešto, gdje je osim mongolskih osvajanja bio super urađen i dio oko krstaških ratova, ali je često crashao pa je trebalo imati živaca da se igra tu. I bio je jedan sad se ne mogu sjetit' imena, ali neko muslimansko/arapsko/tursko ime (nick) kreatora moda, vrlo detaljno je uradio evente, najmanje 10 puta više evenata nego na vanilli. Ne mogu se sjetit' nikako. Pogledaj tamo na forumu među EU2 modovima.Pegi10 je napisao/la:Zamolio bi Duke ili nekog drugog ko je igrao EU2 da mi preporuci najbolji mod/patch ako nije problem instalirao bi ja EU3 ali slaba mi graficka
Podsjećam i tebe i sve one koji igraju EU2 na činjenicu da je ova igra strogo historijska i da odgovarajući eventi i vladari dolaze u vrijeme kad su se zaista pojavljivali u historiji, za razliku od 3 i 4 gdje igrač manje-više sam kreira historiju.
Ok hvala na pomoci pogledacu na njihovom forumu znam da se te stvari dogadjaju onako kako su zaista bile i da igrac malo tu sta moze promjeniti eto ako jos neko igra moze slobodno predloziti mod koji koristi ili koji je koristioDukeOfWellington je napisao/la:Pravo pitanje je da li se ja sjećam nekog dobrog moda. Prije svega vanilla na dvici je truba, dakle ovdje definitivno vrijedi naći neki mod za razliku od recimo četvorke. Bio je ako se dobro sjećam Age of Imperialism mod, taj sam igrao vrlo često skupa sa modom za neograničeno vrijeme, pa onda je bio super mod Mongol expansion ili tako nešto, gdje je osim mongolskih osvajanja bio super urađen i dio oko krstaških ratova, ali je često crashao pa je trebalo imati živaca da se igra tu. I bio je jedan sad se ne mogu sjetit' imena, ali neko muslimansko/arapsko/tursko ime (nick) kreatora moda, vrlo detaljno je uradio evente, najmanje 10 puta više evenata nego na vanilli. Ne mogu se sjetit' nikako. Pogledaj tamo na forumu među EU2 modovima.Pegi10 je napisao/la:Zamolio bi Duke ili nekog drugog ko je igrao EU2 da mi preporuci najbolji mod/patch ako nije problem instalirao bi ja EU3 ali slaba mi graficka
Podsjećam i tebe i sve one koji igraju EU2 na činjenicu da je ova igra strogo historijska i da odgovarajući eventi i vladari dolaze u vrijeme kad su se zaista pojavljivali u historiji, za razliku od 3 i 4 gdje igrač manje-više sam kreira historiju.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
dje ste ljudine, morel se igrati ?
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Harun93 je napisao/la:dje ste ljudine, morel se igrati ?
More, trenutno igram kao Ukrajina, 2017 godina. Kefam se s Rusima po istoku.

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Da li moze EU na 4gb rama, integrisanu grafu i 1.9 dual? 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
hahaha, kar.aj malog putina, to onaj mod kad igras u danasnjem vremenu ?
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
trebalo bi da ti moze, jer ja sam igro na 256 mb graficka i 2 gb rama
— Tony Adams.
— Tony Adams.
http://www.hcl.hr/vijesti-crusader-king ... 79-17.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Duke ili revan
Duke ili revan

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jel moze onda dobar link za EU4, sa nekim dobrim modom.
?
?
Re: $: Paradox Games
Steta sto ces brzo da zavrsis.JackTheStripper je napisao/la:Harun93 je napisao/la:dje ste ljudine, morel se igrati ?
More, trenutno igram kao Ukrajina, 2017 godina. Kefam se s Rusima po istoku.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
momci, jel ima neki mod za EU4, i sta ce taj mod promijeniti u igrici
hvalaa

ck2, way of life, master seducion, sve hanume su moje 

— Tony Adams.
— Tony Adams.
EU4 se bliži savršenstvu s novim updateima. Par regiona i kultura ih dijeli od najbolje igre ikad.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nerviraju me PTI i vremenski raspon. Te stvari bi se u neku ruku riješile prebacivanjem u novu Victoriu, ali iste još nema na vidiku.
Meni su 2 najgore stvari jedna regija, jedna kultura, jedna religija, ali ne vjerujem da će to ikad riješiti. Glupo mi je kad promijeniš kulturu neke regije, trudim se da to ne radim često, ali u nekim situacijama se mora.
Polako s Victoriom, nek dobijemo prvo novi, nadam se poboljšan HOI.
Polako s Victoriom, nek dobijemo prvo novi, nadam se poboljšan HOI.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ja bih volio da vas razumijrn, ali mi ne ide. 4gb rama, integrisana, 1.9 dualcore. Da li moze na ovo EU4. Ako moze ostavite mi link sa najnovijim updateom.