BH borci (K1, MMA, Judo.......)

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Zagor
Kontakt:

Re: Dževad Poturak - "BH Machine"

Post Postao/la Zagor » 04 jul 2009, 11:18

Jednim dijelom bi se složio sa newton-om , jer upravu je kad kažu da su naštimani većina mečeva. Ustvari sam je Poturak pričao da je više od pola njegovih mečeva koje je izgubio naštimano u korist drugih. Jednom je čak i cijela dvorana zviždala kad je njegov protivnik pobjedio. Inače ova pobjeda nije naštimana i ovdje je sve čisto, svaka čast Dževade !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 04 jul 2009, 16:07

onaj mrsavi crnac ke izgubio,a bio je puno bolji,raja u dvorani je zvizdala,mozda je to bio nastiman mec? :?

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 04 jul 2009, 19:23

Normalno da ima stimanja u kik boksu pa tako i u boksu kad je u pitanju ovo nase podrucje.
Mec za koji znam da je 100 % nastiman je onaj Irme Balijagić za prvaka svijeta koji se igrao u dvorani mirza delibasic.
Cak je jedan sudija bio odstranjen sa finalnog meca zato sto nije htio suditi u njenu korist u mecu koji je bio prije toga.
Mozda se ko sjeti kada je njena protivnica govorila da je pokradena.
Republika Zenica

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 jul 2009, 19:28

dubioza je napisao/la:Normalno da ima stimanja u kik boksu pa tako i u boksu kad je u pitanju ovo nase podrucje.
Mec za koji znam da je 100 % nastiman je onaj Irme Balijagić za prvaka svijeta koji se igrao u dvorani mirza delibasic.
Cak je jedan sudija bio odstranjen sa finalnog meca zato sto nije htio suditi u njenu korist u mecu koji je bio prije toga.
Mozda se ko sjeti kada je njena protivnica govorila da je pokradena.
joooooj to je bila kradja najofirnija do sad :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 04 jul 2009, 19:28

Ko je gledao prije par mjeseci box meč Valuev - Holyfield...znace sta je namjesteno...
100% sportski i krajnje opušten potpis

hare_HZ
Kontakt:

Post Postao/la hare_HZ » 04 jul 2009, 19:44

Onaj Rumunac što se borio proziv onog diva iz Poljske je zakon, kako uđe u ring ko ragbijaši Novog Zelenda, pa mu se unosi u lice , lik je pravi šoumen

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 04 jul 2009, 19:54

DRago mi je da ima objektivnih forumasa ovdje ,koji govore posteno o tome.Ja kazem svaka cast Dzevadu ali evo da ne nabrajam gore primjera milion u korist tvrdnje da se sve naveliko stima.
BosnaE

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 05 jul 2009, 13:35

newton_heath_lyr je napisao/la:Ja kazem svaka cast Dzevadu ali evo da ne nabrajam gore primjera milion u korist tvrdnje da se sve naveliko stima.
Sta je tvoj problem? Cemu ovo "ali"? Zelis reci da je njegov mec namjesten? Ako ne zelis to da kazes zasto cemu onda to "ali" nakon cestitke? Ukljucis li mozak prije nego nesto napises? Ili se mozda slijedis logikom "daj da se sere i nabijaju postovi a nije bitno o cemu se prica"? Kakav delegat i pacijent..
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

AlmirSA
Kontakt:

Post Postao/la AlmirSA » 07 jul 2009, 19:38

Ma nasima nikad ugodit. Naprijed samo BH MACHINE!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 23 jan 2010, 12:58

Its Showtime Prag

slika

13. februara u "o2 Areni" u češkom Pragu održat će se jaka kickboxing priredba Its Showtime Prague.

Nastupit će velik broj prvoklasnih boraca, predvođenih dvostrukim K-1 finalistom Badrom Harijem, koji će u glavnoj borbi večeri braniti titulu protiv Tunižanina Mourada Bouzidija.

Naša zemlja moći će se pohvaliti dvojicom predstavnika. Dževad Poturak će u ring s poznatim K-1 teškašem Danielom Ghitom iz Rumunjske, a Adnana Redžovića čeka borba s opasnim Brazilcem Andersonom "Bradockom" Silvom (nije riječ o UFC prvaku).

ITS SHOWTIME: Prague
13.2.2010.
O2 Arena
Prag, Češka Republika

Raspored borbi:
. Badr Hari - Mourad Bouzidi
. Adnan Redžović - Anderson “Bradock” Silva
. Dževad Poturak - Daniel Ghita
. Hakan Aksoy - Ondrej Hutnik
. Andonis Tzoros - Tomaš Hron
. Yataro Yamauchi - Gago Drago
. Chan Sung Jung - Pajonsuk
. Artiom Vachitov - Jiri Žak
Strauss Junior

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 feb 2010, 18:23

Ovdje je Badr Hari veliki favorit na ovom turniru, tu se doda jos i Gago Drago a bice zanimljivo dokle ce nas Poturak dogurat, sve u svemu bice dobrih borbi za odgledat.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 02 mar 2010, 22:19

Slijedeća borba našeg najboljeg K1 borca Poturka, bi najvjerovatnije trebala biti 3 aprila u Yokohama Areni-Japan i borit će se protiv slavnog Alistera Oveerema. Nadam se da će i ss.ba na adekvatan način propratiti ovaj veliki događaj i Dževada.
I još bi zamalio administraciju da ovu temu preimenuje u "BH borci(K1, MMA, Judo.......)", previše bi bilo da za svakog borca otvaramo posebnu temu, najbolje da ovdje pišemo o svim BH borcima. :?:
Strauss Junior

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 mar 2010, 22:37

rob do bagro je napisao/la:Ovdje je Badr Hari veliki favorit na ovom turniru, tu se doda jos i Gago Drago a bice zanimljivo dokle ce nas Poturak dogurat, sve u svemu bice dobrih borbi za odgledat.

On je king, jedan od najdražih boraca. Volim njegov stil, ali i šou koji pravi uoči borba. :mrgreen:

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 02 mar 2010, 22:39

ja mislim da mu je ovo dosad naveci izazov u karijeri ujedno i najveci uspjeh,jer cilj svakog K1 borca je doci do Japana i eto imamo i mi jednog! svaka cast dzevade

BlueSharks
Kontakt:

Re: BH borci (K1, MMA, Judo.......)

Post Postao/la BlueSharks » 06 mar 2010, 12:59

Poturak protiv Alistaira, povratak Alekseja Ignjašova!

slika

Velikom presicom u Tokyu jutros po našem vremenu najavljen je prvi ovogodišnji K-1 World Grand Prix turnir.

Svi najpoznatiji K-1 teškaši ući će u ring 3. marta u Yokohami, među kojima i povratnik Aleksej Ignjašov, kojem će "ugodnu" dobrodošlicu poželjeti ponajbolji teškaš svijeta, Marokanac Badr Hari. Ignjašov je navodno doletio u Japan o svom trošku i molio K-1 predsjednika Tanigawu da ga primi natrag u organizaciju. U naumu je uspio.

Aktualni prvak Semmy Schilt branit će svoju superteškašku titulu protiv Errola Zimmermana, klupskog kolege iz Golden Glory teama. Nije čest prizor vidjeti borbe između dva borca koji skupa treniraju, no pravi profesionalci poput Nizozemaca očito nemaju problema s tim.

Jerome Le Banner nastupit će protiv Rusa Ruslana Karajeva, a popularni Alistair Overeem testirat će mogućnosti najboljeg BiH borca Dževada Poturka, koji će tom prilikom ući u povijest kao prvi K-1 teškaš iz Bosne i Hercegovine (ne računajući Mostarca Štefana Leku, koji je ipak nastupao pod hrvatskom i njemačkom zastavom).

Otprije je poznata borba za K-1 naslov do 100 kg između Petera Aertsa i prvaka Kyotara Maede.

K-1 WGP Yokohama
3.4.2010.
Yokohama, Japan

Potvrđene borbe:
. Semmy Schilt - Errol Zimmerman
. Badr Hari - Aleksej Ignjašov
. Alistair Overeem - Dževad Poturak
. Jerome Le Banner - Ruslan Karajev
. Kyotaro - Peter Aerts
Strauss Junior

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 07 mar 2010, 08:39

Ubit ce ga Ovreem
100% sportski i krajnje opušten potpis

AlmirSA
Kontakt:

Post Postao/la AlmirSA » 31 mar 2010, 01:48

RiNo je napisao/la:Ubit ce ga Ovreem

We shall see :)

tadre
Kontakt:

Post Postao/la tadre » 31 mar 2010, 11:07

Hoce li biti TV prenos Poturka protiv Ovreema ??

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 02 apr 2010, 19:08

Stigli svi borci osim Badra Harija

slika

U Japanu se danas održala presica povodom sutrašnjeg prvog ovogodišnjeg K-1 World Grand Prixa u Yokohami.

Na presici su se pojavili svi sudionici osim nestašnog Marokanca Badra Harija, kojem je prema riječima organizatora "odgođen let zbog vremenskih neprilika". Time je opet postala aktualna priča o njegovom nedolasku zbog nedavnog incidenta u Amsterdamu, no kuloari su utihnuli nakon što se Hari kasnije pojavio u zračnoj luci u Tokyu..
Svi sudionici sutrašnje priredbe imaju iskustva u K-1 ringu, osim debitanta Dževada Poturka, najboljeg BH K1 borca. Kao borac koji je tukao Melvina Manhoefa i Daniela Ghitu, Poturak je predstavljen i kao osoba koja je kao policajac i vojnik sudjelovala u ratu u BiH.

"Ja sam mali čovjek s velikim srcem i ovo je veliki korak za mene. Drago mi je što ću se boriti među svim ovim šampionima i potrudit ću se pokazati da se mogu nositi s njima." - izjavio je Poturak, kojem uistinu neće biti lako protiv favoriziranog Alistaira Overeema.

Priredba počinje sutra u 9 ujutro po našem vremenu, a naši K-1 fanovi moći će ju pratiti uživo putem uobičajenih portala.

Redoslijed borbi:

7: Badr Hari - Aleksej Ignjašov
6: Semmy Schilt - Errol Zimmerman
5: Peter Aerts - Kyotaro
4: Alistair Overeem - Dževad Poturak
3: Jerome Le Banner - Tyrone Spong
2: Singh Jaideep - Gokhan Saki
1: Sergej Laščenko - Takumi Sato
Strauss Junior

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 30 gostiju.