pa koga mi zavaravamo ovdje..pa nema lige u kojoj se ne namjesta..nema je... a isto tako i da se favorizuju velki timovi....pa ja kad vidim kakvi se penali sviraju realu i barci talijanska liga je dobra jos
al stvar je sljedeca....juventus je kaznjen JEDINI....a sta je sa ostalim????
tako da je ocigledno da je to bila zavjera protiv juventusa,da je jedina bitna stvar bila unistiti juventus slobodno cu reci..a ne da bi dobili neko posteno sudjenje i slicno,to je samo izgovor bio..pa jbemu majku sudjenje u italiji nikad gore nije bilo da se ne lazemo...
Farsopoli se nikad nije trebo desiti,Juventus je zasluzeno i na terenu bio prvak..jer je bio najbolji..i ja nezz ko to moze osporit al eto....
isto ko sto ja ne mogu osporit da je inter sad najbolji...ali isto tako cinjenica je da su to bukvalno dobili preko noci,nezasluzeno i da nikad ne bi uspjeli da se ovo nije desilo
I tek su ga sad popuslili talijani...sta ce bit kad se dokaze da su svi umjesani bili..sta onda....a samo je juventus kaznjen????...ma nema tog kluba koji ne namjestao,bilo za valstito dobro,neko drugo ili cak kladionicu...i Farsopoli se nikad nije trebo desit..jer svi do jednog imaju sumnjive utakmice,dogovore i sve ostalo
Ocigledna je namjera bila da se samo juventus kazni,ocigledna je zavjera s ciljem da se juve unisti.....i bas me interesuju kako ce ovo zavrsit.....jel mozda treba pola lige izbacit onda...ma tuga je ovo......jbt igraj na terenu i pokazi se,kakve sudije....ma zamisli da sad juventus kaze da ove godine nije bio prvak zbog favoriziranja intera...ma ja bi se odreko...a upravo to su uradili interovci...valjda su zaostajali 15-20 bodova sto su sudije gurale juve..ili sto su im ekipe kao brescia po 4 komada davale u milanu

....bgm to je tuga....nisu ni blizu bili a tek nesto vise
Pravedno bi bilo oduzimanje titula interu,mada ih ja i ovako ne priznajem al eto..izbacivanje u 3.ligu..moratija objesit i slicno...jer nama niko ne moze vratit ovih 5 godina....
I budite ba realni pa recite da je ovo klasicna zavjera prema juventusu...ako nista zbog tog sto je jedini kaznjen a bilo je i drugih krivaca kao sto vidite
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★