Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

BenjooJutub
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la BenjooJutub » 19 jan 2015, 21:53

nJoy je napisao/la:Nije benjo tako.

Ako je ovo hendicep na setove, a vjerujem da jeste jer je premalo za gemove, onda Souza mora uzeti barem 2 seta da bi prosla dvica na njega.
Jeste na setove je.. Pošto ću poslušat mikya, osigurat ću se sa ovim hendikepom.. Znači može i izgubit 3:2 :D

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 19 jan 2015, 22:08

Everton-WBA live 52.min

Probati na over 1.5 gol na utakmici mislim da bi moglo zavrsiti 2:0

Benjo brate ma nije to sigurno za Dodiga, moguce je al vidjet cemo

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 19 jan 2015, 22:25

Giraldo S. - Hernych J. 1 1,75

Ne vjerujem da ovaj Ceski veteran moze nešto 9 godina mladjem Kolumbijcu.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 19 jan 2015, 22:43

Jedan za duplanja
S.Johnson - K.Edmund 1 @1,25
F.Lopez - D.Kudla 1 @1,25
J.Isner - J.Wang 1 @1,15
M.Raonic - I.Marchenko 1 @1,05
D.Ferrer - T. Bellucci 1 @1,05
S.Wawrinka - J.Ward 1 @1,02

kv @2,02 :D

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 19 jan 2015, 22:48

Zašto na Souzu, jos na hardu :crazy:

Edmund - Johnson 2 @ 1.22

Edmund, nekada talenat, sada vec mozda i propali talenat. Ovo mu je prvi ozbiljniji rezultat na GS, prosao je kvale, nije bas imao srece u zrijebu jer je Steve Johnson odlican na tvrdoj podlozi. Odličan servis i igra na mrezi, jak forehand je ono sto krasi ovog igraca. Edmund tu nema prednost ni u jednom dijelu igre, osim kretanju, ali tesko da ce izdrzati bombardovanje od strane Johnsona.

Gonzalez - Fognini 2 @ 1.33

Kao i obicno nadamo se da ce Fog biti imalo ozbiljan na terenu, jer kvalitet je debelo na njegovoj strani, Alejandro na hardu je nivo Challengera i valjda ga Penneta nije umorila :puke:

Wawrinka - Ilhan TR 3:0 @ 1.30 ; (-8.5) h1 @ 1.85

Wawrinka ce zeljeti sto prije rijesiti ovaj mec, a Ilhan nije igrac koji bi mogao zaprijetiti. Stan the Man ovo rutinski rješava.

Carreno Busta - Muller 2 @ 1.40 ; (+1.5) h2 @ 1-85

Carreno Busta i tvrda podloga ne idu zajedno. Mullerov servis i forehand su na hardu na visokom nivou, jednostavno bombarduje protivnike. Moze pruziti otpor i boljim protivnicima a kamoli Carrenu Busti, za kojeg ocekujem da ovdje uzme maksimalno set, i to na neki pad koncentracije Mullera.
Lagana pobjeda i pokrivanje hendikepa setova ne bi trebalo biti problem.

Lokoli - Haider Maurer 2 @ 1.50

Kvalitet na strani Austrijanca, Lokoli je i ovdje predaleko dosao. Haider Maurer u solidnoj formi, trebalo bi to biti dovoljno.

Benneteau - Becker 1 @ 1.33

Becker ocajno usao u sezonu, protiv iskusnog Benneteaua, koji i kao veteran biljezi sasvim solidne rezultate. Beckera sam gledao u zadnjim mečevima, i izgledao je dosta lose, pogotovo na servisu, koji bi trebao da bude najjace oruzje.

Kuznetsov - Ramos over 3.5 sets @ 1.50

Jednostavno meč koji moze na obje strane. Ramos moze zacas odigrati neki dobar meč na hardu, a moze odigrati i ocajno. Kuznetsov nema konstantu, ide ovo u 5. setova, ali meni dovoljna 4 :mrgreen:

Querrey - Pospisil 2 @ 1.75

Querrey ocajan, Pospisil veoma dobar na pocetku sezone. Bombarder u boljoj formi dobija a to je Pospisil.

Pouille - Monfils TR 0:3 @ 2.20

Monfils uvijek u riziku od povrede, pa ce zato ici da sto prije ovo zavrsi. Pouille senzacionalno igrao polufinale Aucklanda, ni kriv ni duzan, tako da to i nema preveliki znacaj. La Monf do titule :tokralju:

Bachinger - Cuevas 2 @ 1.50

Pablo Cuevas, veliki povratak nakon povrede, na hardu zna da zabljesne, prosle godine mislim da je ispao od Verdasca, ne da mi se provjeravati. U prednosti je protiv Bachingera, kretanje odlicno, Bachinger nema kvalitet da u 3-4 seta odrzava broj neprisiljenih gresaka, na sto ce ga Cuevas sigurno natjerati. Cuevas u max 4 seta ovo dobija.

Soeda - Ymer 2 @ 1.90

Fenomenalni Ymer, velika nada tenisa protiv nikada goreg Soede, koji je prije i znao odigrati pristojan meč. Nigger iz Švedske je u odlicnoj formi, pobjeđuje igrače koji su ranga Soede, pa iako ce ovo biti tezak meč, imam neki osjecaj da ce Ymer da prevagne.

Sretno ako neko isprati :pray:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 19 jan 2015, 22:50

adis30 je napisao/la:Giraldo S. - Hernych J. 1 1,75

Ne vjerujem da ovaj Ceski veteran moze nešto 9 godina mladjem Kolumbijcu.
Ovo se i meni cini poklon kvotom. Mada cu ja ipak pricekati live prenos. Girlado ima jedna mec u Australiji, poraz od De Scheppera, dok je Ceh odigrao 4 meca,od cega su tri pobjede. Pretpostavljam da bi i visoka temperatura trebala ici na ruku Giraldu...ali opet cudno mi ovako velika kvota. :roll:
Za nadati se da oni ne nezaju nesto vise od nas :lol:

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 19 jan 2015, 23:00

Forster je napisao/la:Zašto na Souzu, jos na hardu :crazy:

Edmund - Johnson 2 @ 1.22

Edmund, nekada talenat, sada vec mozda i propali talenat. Ovo mu je prvi ozbiljniji rezultat na GS, prosao je kvale, nije bas imao srece u zrijebu jer je Steve Johnson odlican na tvrdoj podlozi. Odličan servis i igra na mrezi, jak forehand je ono sto krasi ovog igraca. Edmund tu nema prednost ni u jednom dijelu igre, osim kretanju, ali tesko da ce izdrzati bombardovanje od strane Johnsona.

Gonzalez - Fognini 2 @ 1.33

Kao i obicno nadamo se da ce Fog biti imalo ozbiljan na terenu, jer kvalitet je debelo na njegovoj strani, Alejandro na hardu je nivo Challengera i valjda ga Penneta nije umorila :puke:

Wawrinka - Ilhan TR 3:0 @ 1.30 ; (-8.5) h1 @ 1.85

Wawrinka ce zeljeti sto prije rijesiti ovaj mec, a Ilhan nije igrac koji bi mogao zaprijetiti. Stan the Man ovo rutinski rješava.

Carreno Busta - Muller 2 @ 1.40 ; (+1.5) h2 @ 1-85

Carreno Busta i tvrda podloga ne idu zajedno. Mullerov servis i forehand su na hardu na visokom nivou, jednostavno bombarduje protivnike. Moze pruziti otpor i boljim protivnicima a kamoli Carrenu Busti, za kojeg ocekujem da ovdje uzme maksimalno set, i to na neki pad koncentracije Mullera.
Lagana pobjeda i pokrivanje hendikepa setova ne bi trebalo biti problem.

Lokoli - Haider Maurer 2 @ 1.50

Kvalitet na strani Austrijanca, Lokoli je i ovdje predaleko dosao. Haider Maurer u solidnoj formi, trebalo bi to biti dovoljno.

Benneteau - Becker 1 @ 1.33

Becker ocajno usao u sezonu, protiv iskusnog Benneteaua, koji i kao veteran biljezi sasvim solidne rezultate. Beckera sam gledao u zadnjim mečevima, i izgledao je dosta lose, pogotovo na servisu, koji bi trebao da bude najjace oruzje.

Kuznetsov - Ramos over 3.5 sets @ 1.50

Jednostavno meč koji moze na obje strane. Ramos moze zacas odigrati neki dobar meč na hardu, a moze odigrati i ocajno. Kuznetsov nema konstantu, ide ovo u 5. setova, ali meni dovoljna 4 :mrgreen:

Querrey - Pospisil 2 @ 1.75

Querrey ocajan, Pospisil veoma dobar na pocetku sezone. Bombarder u boljoj formi dobija a to je Pospisil.

Pouille - Monfils TR 0:3 @ 2.20

Monfils uvijek u riziku od povrede, pa ce zato ici da sto prije ovo zavrsi. Pouille senzacionalno igrao polufinale Aucklanda, ni kriv ni duzan, tako da to i nema preveliki znacaj. La Monf do titule :tokralju:

Bachinger - Cuevas 2 @ 1.50

Pablo Cuevas, veliki povratak nakon povrede, na hardu zna da zabljesne, prosle godine mislim da je ispao od Verdasca, ne da mi se provjeravati. U prednosti je protiv Bachingera, kretanje odlicno, Bachinger nema kvalitet da u 3-4 seta odrzava broj neprisiljenih gresaka, na sto ce ga Cuevas sigurno natjerati. Cuevas u max 4 seta ovo dobija.

Soeda - Ymer 2 @ 1.90

Fenomenalni Ymer, velika nada tenisa protiv nikada goreg Soede, koji je prije i znao odigrati pristojan meč. Nigger iz Švedske je u odlicnoj formi, pobjeđuje igrače koji su ranga Soede, pa iako ce ovo biti tezak meč, imam neki osjecaj da ce Ymer da prevagne.

Sretno ako neko isprati :pray:
Lijepa analiza, svaka cast! Skoro sam identicno pobrao na glavne tikete. Ja Gael nisam niti na jednom tiketu igrao, ne znam kako je spreman? Bas mi je suhveli. Bachingera sam preskocio veceras, pratit cu na live-u. Po meni, ima 40% sanse da prodje Cuevasa. I nemoj tako o Kyle-u :D , decku je tek 20, bit ce dobar mec, napadacki.
SRETNO!

gambleSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la gambleSarajevo » 19 jan 2015, 23:42

Prvi single Lopez - Kudla 2 kv: 3.35
Daleko je feliciano od prave forme i ovakav omjer kvota protiv solidnog amerikanca me tjera da igram single i nadam se poklon kvota...
Drugi Single je na odličnog u zadnje vrijeme Manarina protiv slovenca Role rez 3:0 kvota 1.9
Dubl gojovczyk protiv garcie Lopeza i wawrinka ilhan under gemovi..
Triple ce malo jači biti Lokoli - Mauer 1 kV:2.25
Copil - Andujar Alba 1
Fognini - Gonzalez (6.5+) h2 ovdje očekujem takodje potencijalno iznenadjenje da showman vec u prvom kolu ide kući..
1921

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 20 jan 2015, 12:37

slika

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 20 jan 2015, 12:54

Sigurdss.VG(-5,5+)-Fra-Isl 1,70 više
Sigurdssson je jedno od najboljih lijevih krila u svijetu i uz Palmarssona glavni igrač Islanda na zadnja dva velika natjecanja je od 11 utakmica u njih 9 zabijao preko ove granice,izvodi sedmerce i čudi me da kladionice nisu povećale granicu jer će on sigorno igrati preko 50 min i trebao bi ovo proći bez obzira što igraju protiv Francuske.

Murić D.(-11,5+)-UOl-Bay 1,85 manje
Danas Olimpiju čeka teška utakmica protiv Bayerna koji je jedan od favorita za osvajanje Eurocupa,Murić je u 15 susreta ove sezone u samo njih 4 zabijao preko 11 koševa i s obzirom da Olimpija nema većih problema s ozljedama što znači nešto nižu minutažu za njga.Prosječno troši oko 9 lopti po susretu i s obzirom na jačinu protivnika ne vjerujem da može prebaciti ovu granicu.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 20 jan 2015, 13:43

Astana-Rovinari h2 +15 1,54
Trabzon Medical Park-BC Enisey 154,5 + 1,60

k.2,48

Astana je i dalje bez svog playmakera Johnsona, izgubili su 3 zadnje utakmice i pod pritiskom pobjede docekuju Energiu. Normalno da su favoriti i da ce dobiti (iskusniji igraci i sirina bi trebali presuditi), ali mozda ipak ne toliko uvjerljivo sa 15 ili vise poena jer na krilima uvjerljive pobjede protiv Okapi idu u goste pokusati nesto i napraviti.
Rovinari ima dosta amerikanaca, pojacali se sa grkom, najmanje su rumunski tim, pa vidjecemo.

Trabzon i Enisey su vise napadacke ekipe sa brzim tempom igre, cesto znaju odigrati run & gun, uz solidan sut, idu oni preko.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

miki1212
Kontakt:

Post Postao/la miki1212 » 20 jan 2015, 13:54

dr.van nostrand je napisao/la:Astana-Rovinari h2 +15 1,54
Trabzon Medical Park-BC Enisey 154,5 + 1,60

k.2,48

Astana je i dalje bez svog playmakera Johnsona, izgubili su 3 zadnje utakmice i pod pritiskom pobjede docekuju Energiu. Normalno da su favoriti i da ce dobiti (iskusniji igraci i sirina bi trebali presuditi), ali mozda ipak ne toliko uvjerljivo sa 15 ili vise poena jer na krilima uvjerljive pobjede protiv Okapi idu u goste pokusati nesto i napraviti.
Rovinari ima dosta amerikanaca, pojacali se sa grkom, najmanje su rumunski tim, pa vidjecemo.

Trabzon i Enisey su vise napadacke ekipe sa brzim tempom igre, cesto znaju odigrati run & gun, uz solidan sut, idu oni preko.
U kojoj kladionici je Trabzon 154,5.Ni u jednoj gdje imam racun nije ispod 164,5.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 20 jan 2015, 14:10

slika

Ovi ocigledno nesto mute, danas je na redu dvica, po ovoj kvoti isplati se rizikovat.

Preston - Yeovil....................2(5,0)

Osim toga u prvoj sezoni su nam podarili utakmicu sa sedam golova, nakon toga u drugoj obje utakmice su zavrsile prelazom u korist domacina, pa onda probati prelaz 1/2(40,0) i 7+(30,0).

Uplatite 50 ojra prije utakmice i 100 nakon i dobit cete kvotu 600 u subotu, prolaz 100% :rol: :rol:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 20 jan 2015, 14:13

miki1212 je napisao/la:U kojoj kladionici je Trabzon 154,5.Ni u jednoj gdje imam racun nije ispod 164,5.
ahhhh, moja greska, 164,5 :damn:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 20 jan 2015, 14:44

Vrijeme je za rukomet :opaopa:

Švedska-Alžir
3,5/Ekberg N. VIŠE 1.65
Alžir 4.5 isključenja VIŠE 1.65

Danska-Njemačka
Danska 3.5 sedmerca VIŠE 1.65
4,5/M.Hansen VIŠE 1.60

Francuska-Island
Francuska 4.5 sedmerca VIŠE 1.70
4,5/Guigou M. VIŠE 1.70

Švedska će odraditi lakši trening sa Alžirom koji po meni teško može zaustaviti Ekberga da nakon blijede partije u drugom kolu danas odigra kako zna i zabije barem četiri gola. Alžirci bi trebali zaraditi pet isključenja na tom susretu što im je i neki prosjek u prve dvije utakmice.
Danska će odmjeriti snage sa Njemačkom i tu će biti svega, očekujem dosta isključenja pa tako bi Njemačka mogla ići preko 5.5 isključenja 1.65 a Danska bi trebala izvesti barem četiri sedmerca. Nakon blijedih partija u prva dva kola vrijeme je da Hansen pokaže svu svoju snagu i očekujem od njega da povuče i zabije barem pet golova.
Zanimljivo bi moglo biti i u ogledu Francuske i Islanda gdje nakon skromnog prošlog kola M.Guigou bi trebao ponoviti prvo kolo i zabiti pet ili više golova, većinu toga iz sedmeraca (iako ih dijeli sa Jolijem) kojih očekujem barem pet.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 jan 2015, 14:49

Slavia Prag - H.Kralove 2 1.7

Slavia sa juniorima koji ne mogu da pariraju ni jednoj ekipi u ligi. Svega jedna pobjeda u zadnji 18 utakmica. Ja ih igram ili na golove ili kontra njih i nisu me izdali vec dugo vremena. Danas uzimam dvicu jer mi djeluje kao sigurnija opcija, mada ce se jednom listicu naci i over 5.5 po kvoti 2.2
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

kola123456
Kontakt:

Post Postao/la kola123456 » 20 jan 2015, 14:53

Zna li netko ima li u BIH kladionicama ovo sto zgmiky igra iskljucenja,sedmerci?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 jan 2015, 14:57

kola123456 je napisao/la:Zna li netko ima li u BIH kladionicama ovo sto zgmiky igra iskljucenja,sedmerci?
Evo baš to gledam, znam sigurno da nema u Formuli a nema ni u Premieru.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 20 jan 2015, 15:12

Frederikshavn-Gentofte Stars 5,5 + 1,57
Dover-Wrexham 2+ 1,29

k. 2,025

ove danske G. zvijezde igraju ultra efikasne susrete, zadnaj dva medjusobna su dosla 2:4 i 1:8.
Dover kod kuce igra sa 3 gola u prosjeku, Wrexham cesto zabije barem 1. na strani, tesko da mogu ovaj susret odigrat sa samo jednim golom.
silver & black

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 20 jan 2015, 15:13

Pupi04 je napisao/la:slika

Ovi ocigledno nesto mute, danas je na redu dvica, po ovoj kvoti isplati se rizikovat.

Preston - Yeovil....................2(5,0)

Osim toga u prvoj sezoni su nam podarili utakmicu sa sedam golova, nakon toga u drugoj obje utakmice su zavrsile prelazom u korist domacina, pa onda probati prelaz 1/2(40,0) i 7+(30,0).

Uplatite 50 ojra prije utakmice i 100 nakon i dobit cete kvotu 600 u subotu, prolaz 100% :rol: :rol:
Apsolutno se slazem sa tobom.Sta god da odigram danas past cu,ganjam kvote 1,30-1,70 al kakvi ne moze.Rukomet,kosarka,hokej,fudbal nista,ni da me dirne.
Zato bolje na ovo uplatit,juce sam bas gledao ovaj par njihove utakmice.Duguju im prelaz,pa mozda je to bas danas 1/2 a mozda i nije haaha Ja cu igrati :opaopa: :opaopa:
!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.