I to su radili i prolazilo je, ali je Vražalić redovno fulao. Čak mislim da mu je za onaj famozni promašaj srednji dodao loptu.samo_lijevo je napisao/la:Ali nema alternative,uostalom moze to uraditi i srednji bek dodavanjem iza ledja protivniku paralelno sa sestercom u slucaju da on izadje visocije.MOrali su raditi na tome,to su sigurni golovi.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa sad... dobio je Ovčina loptu pa je poslao u aut, ne gol-aut već u aut na suprotnu stranu, jednom ili dva puta mu je golman lagano odbranio...samo_lijevo je napisao/la:
Mi ne igramo na krila,to je cinjenica.Nasu igru cine bekovi i odredjeni period forsiranja na pivota.
Ocit primjer neigranja na krilne pozicije je igrac vise,da ne govorim kada imamo dva igraca.Sta mi tu radimo? izgubimo se kao da imamo manje igraca i onda bek uzme loptu i sutira sa 8 metara.Umjesto da se nabere na stranu.
vražalić je dobio nekoliko loptu usrao je svaku... dobijaju krila lopte, ali nažalost njihov kvalitet je slab pa to ne koriste... npr makedonska su bila ubitačnija, i jedno njih burić nije mogao neutralisati...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- akisarajevo92
- Kontakt:
Evo kako izgleda sa krilima kad igramo, nebo i zemlja, fica i ferrari.
Don't believe the hype.
- samo_lijevo
- Kontakt:
dajte ljudi necemo na osnovu 5 dodavanja u 60 minuta zakljuciti da igramo sa krilima.Ovcina je promasio jedan sut,Vrazalic 3,ako se ne varam.Jednom je loptu dobio u noge,eto ti si virtual bio krilo pa reci sta je mogao uraditi.
Kruzimo citavu utakmicu na relaciji Prce-Malinovic.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
kad se igra s tunisom?
treba vise akcija za krila jer to nece ocekivat
treba vise akcija za krila jer to nece ocekivat
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 20 jan 2015, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Je li za nas dobar nerijeseni rezultat izmedu Austrije i Tunisa? 
@baglama, u srijedu.

@baglama, u srijedu.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
više šuteva ovčina, znam da sam bio napisao posto ovčina je qrčina, ali bila gužva pa ga ne poslah...samo_lijevo je napisao/la:dajte ljudi necemo na osnovu 5 dodavanja u 60 minuta zakljuciti da igramo sa krilima.Ovcina je promasio jedan sut,Vrazalic 3,ako se ne varam.Jednom je loptu dobio u noge,eto ti si virtual bio krilo pa reci sta je mogao uraditi.
možda bi krila dobila više lopti da su pokazala više efikasnosti...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- plavipatriota
- Kontakt:
ako ih dobijemo prolazimo sto posto!JackTheStripper je napisao/la:Je li za nas dobar nerijeseni rezultat izmedu Austrije i Tunisa?
@baglama, u srijedu.
edit:
mislim da na neodgovornost pojedinaca igrači misle i na vražalićev suhi list u onako presudnim momentima...
Dobro ce doci dan odmora, mada za jedva skrpljenog prcea to nista ne znaci...treba mu mjesec-dva
Terzic ne smije sutirat na gol...u sta se pretvori momak, nekad nas nosio i igro u oba pravca, izmisljao gol...
Terzic ne smije sutirat na gol...u sta se pretvori momak, nekad nas nosio i igro u oba pravca, izmisljao gol...
Nije mogao ništa naravno. Krila zavise od bekova. Sa druge strane, često vidimo kako krila aktivno učestvuju u napadima, nekad idu na poziciju srednjeg, pa onda na drugog pivota, vrate odbranu nazad i stvore prostor za beka. Mi ni to ne radimo.samo_lijevo je napisao/la:dajte ljudi necemo na osnovu 5 dodavanja u 60 minuta zakljuciti da igramo sa krilima.Ovcina je promasio jedan sut,Vrazalic 3,ako se ne varam.Jednom je loptu dobio u noge,eto ti si virtual bio krilo pa reci sta je mogao uraditi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samo_lijevo
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:više šuteva ovčina, znam da sam bio napisao posto ovčina je qrčina, ali bila gužva pa ga ne poslah...samo_lijevo je napisao/la:dajte ljudi necemo na osnovu 5 dodavanja u 60 minuta zakljuciti da igramo sa krilima.Ovcina je promasio jedan sut,Vrazalic 3,ako se ne varam.Jednom je loptu dobio u noge,eto ti si virtual bio krilo pa reci sta je mogao uraditi.
možda bi krila dobila više lopti da su pokazala više efikasnosti...
vidi se u igri sa igracem vise da nemamo varijantu prema krilima. Prce uzme sut sa 8 metara a imamo jedanog ili dva igraca vise.
@Virtual,istina ovu utakmicu nisu ulazili na drugog pivota.Mislim da je Ovcina odmah na pocetku tako napravio probijanje i od tad su stali.Prosle dvije su bili mnogo aktivniji.Ni meni nije jasno sto Faruk ne ulazi na beka,barem on zna igrati tu poziciju.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 20 jan 2015, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Joj sjecam se togaVirtu4l je napisao/la:Ma jeste. Sjećam se kad je jurio Abaloa na krilu, rugao mu se i pravio grimase.

Bosna-Real ako se ne varam ? Pucelj i Dinar u obracunu na liniji, trese se Skenderija

FORZA MARŠAL !!!
@virtu bio krilo? znači i ti si kriv što nije bolja realizacija
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Najjače je bilo kad su ekipe u poluvremenu zamijenile strane a on otišao na onu drugu i nastavio cirkus sa Abaloom.hodža je napisao/la:Joj sjecam se togaVirtu4l je napisao/la:Ma jeste. Sjećam se kad je jurio Abaloa na krilu, rugao mu se i pravio grimase.![]()
Bosna-Real ako se ne varam ? Pucelj i Dinar u obracunu na liniji, trese se Skenderija
Davno moj dantes, lijepo djetinjstvo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
da si se više trudio danas bi bio u kataru i čitao kako si levat.. 

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- samo_lijevo
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:da si se više trudio danas bi bio u kataru i čitao kako si levat..

DANTES je napisao/la:da si se više trudio danas bi bio u kataru i čitao kako si levat..

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

FORZA MARŠAL !!!

Krvav je to sport buraz, ako imaš i najmanju sumnju da nećeš moći da živiš od njega, batali dok je vrijeme. Organizam će ti biti zahvalan do kraja života.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.