Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
-
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
gledam ni Hasanefendicu ne cvjetaju ruze vec ga prozivaju ko treba igrati i te stvari ,ako popravimo igru u napadu misljenja sam da mozemo preko Tunisa u drugi krug ,oni su pod vecim pritiskom .
naravno da je krvav sport... uz ragbi možda najbrutalniji i fizički jako zahtjevan... doduše ti si bio krilo, a oni najmanje batina dobiju(ne računajući golmane)...Virtu4l je napisao/la:DANTES je napisao/la:da si se više trudio danas bi bio u kataru i čitao kako si levat..ma do Katara je najlakše doći kad su naši igrači u pitanju, ne moraš biti Irfan Smajlagić
![]()
Krvav je to sport buraz, ako imaš i najmanju sumnju da nećeš moći da živiš od njega, batali dok je vrijeme. Organizam će ti biti zahvalan do kraja života.
rukomet je žestok sport, valjda ga zato i volim.... žestok, a smislen...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jedini prihvatljivi nasljednik Markovica.Jedan je imperator!!!Virtu4l je napisao/la:
Irfan Smajlagić
nek si mu rekao,sta bi pisao da je bio kojim slucajem bek.doduše ti si bio krilo, a oni najmanje batina dobiju(ne računajući golmane)...
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Znaš ti veoma dobro da je batine nemoguće izbjećisamo_lijevo je napisao/la:nek si mu rekao,sta bi pisao da je bio kojim slucajem bek.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Znaš ti veoma dobro da je batine nemoguće izbjećisamo_lijevo je napisao/la:nek si mu rekao,sta bi pisao da je bio kojim slucajem bek.

ne bi citav zivot igrali seoske lige,otisli bi mi u Katar ili u Irak ko tvoj jaransa sanka.

Moguće je ipakVirtu4l je napisao/la:Znaš ti veoma dobro da je batine nemoguće izbjećisamo_lijevo je napisao/la:nek si mu rekao,sta bi pisao da je bio kojim slucajem bek.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Moj jaran sa šanka je trebao igrati u Kielu ili Barceloni, da nije bio 'jaran sa šanka'
Kako ti momci propadnu, strašno...

Kako ti momci propadnu, strašno...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@samo lijevo ti si pretpostavljam bio bek? lijevi,a?
visoko? dobro visoko jeste rukometniji grad od goražda... postoje teorije da su ramo, ramzes i majo igrali pucomet još 14.000 p.n.e. u podnožju piramide sunca...
visoko? dobro visoko jeste rukometniji grad od goražda... postoje teorije da su ramo, ramzes i majo igrali pucomet još 14.000 p.n.e. u podnožju piramide sunca...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- samo_lijevo
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:@samo lijevo ti si pretpostavljam bio bek? lijevi,a?

desni.
Malo je 14.000,ali pitacu Semira koliko je tacno.Posjeti nas kad,treba dobrovoljaca.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 20 jan 2015, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.
kad igramo s Tunižanima?
samo tehničke pogreške da se smanje, dva meča smo pobjedili sami sebe
samo tehničke pogreške da se smanje, dva meča smo pobjedili sami sebe

Prekosutra brate u 17.00hChinaglia je napisao/la:kad igramo s Tunižanima?

Nemoj @DANTES nisi budala, bolje đaba ležat nego đaba raditsamo_lijevo je napisao/la:DANTES je napisao/la:@samo lijevo ti si pretpostavljam bio bek? lijevi,a?
visoko? dobro visoko jeste rukometniji grad od goražda... postoje teorije da su ramo, ramzes i majo igrali pucomet još 14.000 p.n.e. u podnožju piramide sunca...veceras imas dobru inspiraciju.
desni.
Malo je 14.000,ali pitacu Semira koliko je tacno.Posjeti nas kad,treba dobrovoljaca.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
@samo lijevo tako naiđe čovjeku... nego ja majke mi vjerujem da nešto ima i volio bih da ima
@faraon, a ne, ne, ne ja... neću ja više nikome volonter biti, pogotovo ne fizikalisati...
mogu doći da snimam, slikam, bodrim kopače...
@faraon, a ne, ne, ne ja... neću ja više nikome volonter biti, pogotovo ne fizikalisati...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne možeš se dva puta zayebatiDANTES je napisao/la:@samo lijevo tako naiđe čovjeku... nego ja majke mi vjerujem da nešto ima i volio bih da ima

Samo ti dođi da navijaš i slikaš, sredit ćemo ti ja i ljevičar neki smještaj, možda ti on sredi gore u onom njemačkom hotelu smještaj pošto je on gore dobar sa njima + još Švabicu gratis dobiješ

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ja bit ti preporucio da dodjes,Mozda upoznas kakvu strankinju.Mora ti biti cast da ucestvujes u historijskom poduhvatu dokazivanja da je sve pocelo u Visokom i da ste svi potomci Visocana.Evo Faraon ti pametno zbori,svabica nije sala.
opa volim švabice, onako rasne, plave, i pod uslovom da im mame nisu bile atletičarke Istočne Njemačke...FaraonTM je napisao/la:Ne možeš se dva puta zayebatiDANTES je napisao/la:@samo lijevo tako naiđe čovjeku... nego ja majke mi vjerujem da nešto ima i volio bih da ima
mogu doći da snimam, slikam, bodrim kopače...![]()
Samo ti dođi da navijaš i slikaš, sredit ćemo ti ja i ljevičar neki smještaj, možda ti on sredi gore u onom njemačkom hotelu smještaj pošto je on gore dobar sa njima + još Švabicu gratis dobiješ
@samo lijevo a najjače bi bilo da su piramide ustvari brodovi...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sutra ocekujem pobjedu,gledam Hasanefendica kako je u problemima i sve mi nesto daje nadu da cemo ih dobiti.
Valjda se probude igraci nakon onih losih igara.
Valjda se probude igraci nakon onih losih igara.
fala, žedru, živio ti meniJanez je napisao/la:Prekosutra brate u 17.00hChinaglia je napisao/la:kad igramo s Tunižanima?

Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 20 jan 2015, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Da sam sebe citiramgoranzoran je napisao/la:Ma nije bitan Lazarov, on samo puca penale. Bitna je naša odbrana, da se iskoristi svaka vaša greška u napadu i zabiti lake golove sa kontre i polukontre. Ja se nadam da ce vaš fokus u odbrani biti na Lazarov, tako se otvara veci prostor za Mirkulovski, Mojsovski, Manaskov i Georgievski. Protiv Tunis Mirkulovski je zabio 6/6, Mojsovski 4/5, Manaskov 6/6, Georgievski 3/3. Lazarov je imao slab procent realizacije.

Sad gubite sve do kraja.

I zapamtite da je MAKEDONIJA bolja!
Zadnja izmjena: goranzoran, dana/u 20 jan 2015, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.