RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 19 jan 2015, 21:49

Cernica je napisao/la:Rodjenisa brat moj :thumbup: puno je nas džuturu toga lošeg pretrpio da bi ga jos mi sjebavali i i srali o upravama ili losim pojacanjima. Postujem svak ima svoje misljenje ali moje je uvijek isto. Samo ljubav i podrska do groba. Sto bolje partije i sto ljepsi fudbal. Zato svi u martu na tekme. To je najmanje sto mozemo uciniti. Svi cemo mi pod zemlju a on ce sijati i nikad se nece ugasiti. Ljubav moja crvena
Potpis od ---do kunem se potpuno istog sam misljenja :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 19 jan 2015, 22:00

Uvijek smo bili najjaci i najinteligentniji pdf. Ogromna doza pameti frajerluka liskaluka humora odmjerenosti ljubavi prema svom i respekta prema onome ko to zasluzuje. Gospoda smo vazda bili. To i ostanimo uz podrsku koja nikad nije izostala. Malo cemo se morati jos strpiti jer ide infrastruktura ali kad to rijesimo derat cemo sve redom sto ce biti magnet i za povratak hiljada đavola na stadion i gostovanja. Samo pozitiva. Yebiga nekad nas juznjacki temperament prekipi pa seremo svasta ali kad se ohladimo jos ga jace volimo. Znaci raja samo podrska
From father to son

dime
Kontakt:

Re: FK Velež : Omladinski pogon

Post Postao/la dime » 19 jan 2015, 23:37

Juniorska selekcija Veleža jutros je otputovala u Makarsku na mini pripreme. Treneri Zijo Tojaga i Dženan Zaimović radit će sa juniorima narednih šest dana, a planirano je da se odigraju i prijateljske utakmice.

Podsjetimo, U-19 selekcija Veleža jesenji dio prvenstva je završila na diobi 6. mjesta sa Slobodom iz Tuzle, sa osvojenih 23 boda. Proljetni dio prvenstva i za omladinske selekcije startuje paralelno sa seniorima.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 19 jan 2015, 23:44

RAja malo smo renovirali klub navijaca uskoro se otvara ponovo pa volio bih vas starije vidit tamo...svratite na pice pomozite radu KNRA...javim vam jos tacan datum otvaranja

RedOne
Kontakt:

Post Postao/la RedOne » 19 jan 2015, 23:48

Evo red je da se i ja javim...

Prije svega, moram reći da mi je drago da nam se na ovaj novi PDF vratio drug NP, sa novim nickom i nadam se istim vedrim duhom i britkim humorom :D :wave: Također, hvala svima vama koji ste u ovom zimskom mrtvilu održavali našu temu koliko-toliko aktivnom- redovno sam čitala sve vaše komentare, zapažanja, prijedloge... Što se tiče mog (ne)javljanja na forum, to je kao što ste sigurno shvatili vezano za nedostatak vijesti direktno sa terena, tj.utakmica. Moj nepresušni izvor kreativne i stvaralačke inspiracije je tih naših 11 momaka koji istrče na teren... za komentar nečeg drugog nemam ni vremena, volje niti strpljenja.

Još jedna stvar- Što se tiče izvještavanja za ovu polusezonu zamolila bih sve vas koji pratite Velež da se što više uključite u pisanje dojmova i utisaka s utakmica. Ja vjerovatno neću biti u mogućnosti da idem kao i dosad na sve utakmice (pogotovo ne gostujuće), a znam da ima vas koji ćete sigurno pratiti sve i svugdje... Trenutno sam zbog posla otišla iz Mostara, a radno vrijeme mi je faktički 7 dana u sedmici tako da ću teško pokrivati i domaće utakmice. No, do početka prvenstva imam više od mjesec dana pa ću već nešto smisliti :hmmmmm:

@ŠipakUličar- Tolića sam vidjela prvi put u Čitluku na utakmici protiv Brotnja. Jako mi se svidio. Malen, spretan s loptom, tehničar koji zna naći pravo rješenje. Gledala sam ga i na jednom od ovih sadašnjih pripremnih treninga... Da ga ne ureknem-dobar je skroz... Ostalu trojicu nisam još imala prilike pozornije gledati.

Pozdrav za svu našu RAju s foruma :salut: i još jedan apel Deni da nam pokreće našu stranicu rodjeni.com.

P.S. Na koju bih sad temu od ovih mnogobrojnih stavljala svoje izvještaje? :lol:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 jan 2015, 00:09

Odavno nam nije bila ljepsa noc na forumu,ponovo nam se javljaju legende naseg pdf-a i unose veseli i pozitivni duh medju RAju.Ponekad sam vidjao logiranu nasu sjajnu djavolicu @RedOne i nadao se nekom njenom upisu na nasoj temi,ali kako ono kazu barem kod nas gore - "dok se hodzino ne samelje" :lol:
Drugarice nasa u kontaktu sam sa Denom i dobices vrlo brzo informaciju koja te interesuje i ako si na sluzbi blizu nas ,javi se slobodno ako ako sta mozemo pomoci,msm prvenstveno na odlazak na tekme jer mi se spremamo za ludo proljece. :salut:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 jan 2015, 02:56

Đavolice :thumbup: :wave: ne brini sestro za izvjestaje. Crveni vojnik @anel81m je vec zadužen sa mapom notesom i čuturom da bi ti dobijala najkvalitetnije raporte :urnebes: :thumbup: :salut:
From father to son

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 20 jan 2015, 03:52

samo da pozdravim naseg starog "pacenika"pastrmku :kralj: :clap: i da mu jos jednom pozelim dobrodoslicu u staro jato :thumbup: .Usput da pozdravim i first lady nasega foruma, nasu postovanu djavolicu :wave: sa nadom da ce nastaviti pisati svoje prepoznatljive izvjestaje i u proljecnom dijelu sa Velezovih utakmica(nikakve izvlakuse me ne zanimaju :D :shhh: )

Vidim mnogi su se vec predali da nemamo nikakvih sansi za izlazak u Evropu sto ja to nikako ne odobravam.Mi smo lose odigrali jesenji dio ali i pored toga niko nas nije nadigro,cak smo i bolje stajali na terenu pa smo onda nekako porazeni u nekoliko utakmica (osim utakmice sa konaama gdje smo odigrali katastrofalno).Mislim da u 2 utakmice u Kupu svakoga mozemo izbaciti(uz malo srece,vise zalaganja i jos koje kvalitetno pojacanje)i na to treba baciti sve karte(a nadam se i solidnom protivniku u cetvrtfinalu)Yebote ne igramo protiv Barce ili Chelsea pa da je to nemoguca misija :stop: ,treba malo vise i vjere u vlastite snage. ;)

VELEZ JE ZIVOT MOJ :tokralju:
FORZA DO BAGRO :clap:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 20 jan 2015, 03:55

Kako smo katastrofalno (s obzirom na ekipu) odigrali jesenji dio sezone mislio sam da će rubrika (pojačanja) biti više nego aktivna, ali kao i mnogo puta do sada sam se grdno prevario.
S Veležom ništa novo već desetljećima.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 20 jan 2015, 04:32

NeverGiveUp je napisao/la:Kako smo katastrofalno (s obzirom na ekipu) odigrali jesenji dio sezone mislio sam da će rubrika (pojačanja) biti više nego aktivna, ali kao i mnogo puta do sada sam se grdno prevario.
S Veležom ništa novo već desetljećima.
bolje nedovodit nista nego dovodit svasta, bas ta jesen je dokaz za to! doveli 6-7 igraca sve i jedan navodno veliko pojacanje a jedino nikolic ustvari vrijedi nesto, sve ostalo smece, sto se mene tice sa rijesavanjem truli oraha u ekipi mi smo vec bolja ekipa nego prosle polusezone.....

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 20 jan 2015, 08:56

Udjem na forum i vidim hrpu novih postova. Prvo sto mi pade na pamet ili smo napokon Kondogbia Geoffrey:a doveli ili se komandant (NP) vratio. Kad sam skontao da je ovo drugo, bjese mi draze :clap: ......dobro nam dosao komandante :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Djavolice hvala na informaciji vezano za Tolica i ostalu malu raju koju cemo nadam se uskoro gledati u svetom dresu. Raja hoce li iko prisustvovati sutrasnjoj tekmi protiv Gosk:a iz Gabele? Pitam jer me vise interesuje vase licno misljenje nego izvjestaj sa zvanicne stranice. Posebno sto se tice ovih mladjih igraca.
Prkosni i Ponosni od 1922

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 jan 2015, 09:33

BMV22 je napisao/la:Neki dan negdje uz Neretvu:
Idem ja, ispred mene izroni riba (čini mi se Pastrmka) kaže riba (čini mi se Pastrmka) meni Haj nemoj još loviti ispuniti ću ti 3 želje.Kažem ja njoj haj dobro, kažem između ostalog i želju, bona ribo vrati mi brata Pastrmku.E sad se pitam :hmmmmm: Ispuni li ovo ona meni želju?
Pozdrav najnovijem bratu Cernici.Zna li iko ima li u gradu novih Šveđanki ili turistkinja, nešto mi niko ne spominje to?

Ja ne znam zasto niko ne odgovori nasem @BMV22 na ovo pitanje :?: :?:
Kao da neko nesto krije :lol:

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 20 jan 2015, 09:41

Cernica je napisao/la:Đavolice :thumbup: :wave: ne brini sestro za izvjestaje. Crveni vojnik @anel81m je vec zadužen sa mapom notesom i čuturom da bi ti dobijala najkvalitetnije raporte :urnebes: :thumbup: :salut:
Hahaha...Brate čutura je spremna već za sutrašnju utakmicu, ako je bude radi ove silne kiše što pada. :mrgreen:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 20 jan 2015, 09:51

rodjenisa je napisao/la:
BMV22 je napisao/la:Neki dan negdje uz Neretvu:
Idem ja, ispred mene izroni riba (čini mi se Pastrmka) kaže riba (čini mi se Pastrmka) meni Haj nemoj još loviti ispuniti ću ti 3 želje.Kažem ja njoj haj dobro, kažem između ostalog i želju, bona ribo vrati mi brata Pastrmku.E sad se pitam :hmmmmm: Ispuni li ovo ona meni želju?
Pozdrav najnovijem bratu Cernici.Zna li iko ima li u gradu novih Šveđanki ili turistkinja, nešto mi niko ne spominje to?

Ja ne znam zasto niko ne odgovori nasem @BMV22 na ovo pitanje :?: :?:
Kao da neko nesto krije :lol:
Ima brato hvala bogu. Znas ono kako smo mi gospodski domacini. Izgotivis ih sogan dolmom šiš cevapom buredžicima i ostalim nasim specijalitetima,pokazes starine i dusu naseg grada plus ih ispratis s bocom dobre loze znas kako se vracaju i preporucuju prijateljima i ostalim nasu mostarsku gostoljubivost. Jos samo da mi se javi Anita iz Essena i njezin muz koji zaspe u 9 sati situacija ce bit potpuna :lol:

ŠU anel81m :thumbup:
From father to son

Cernica
Kontakt:

Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la Cernica » 20 jan 2015, 10:45

Kako sam nacuo na meti je neki napadac iz Pelistera makedonskog. Sada sta ce bit?? Malo sam češljao i ako iko to moze biti vidim nekog Boška Stupica. Momak je mostarac 30 godina 1.92 m napadac. Igrao je navodno za Olimpic i Leotar mada ga se ja ne sjecam
From father to son

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 20 jan 2015, 11:57

ROĐENI“ POJAČALI INTENZITET RADA
Nakon uvodne prošle sedmice, fudbaleri Veleža nastavili su svoj rad i znatno pojačali intenzitet. Jučer i danas na rasporedu su dva treninga. Zbog obilnih kišnih padavina sva tri urađena su u sali. Treninzima su se priključili i Matijas Pejić, Amir Zolj i Tarik Isić. Jovan Blagojević se također priključio, ali je zbog prehlade pošteđen par dana, kao i Denis Zvonić, koji također ima gripu. U ovoj sedmici „Rođeni“ će snage odmjeriti sa Goškom iz Gabele, što će biti i prva trening utakmica u ovoj godini.
:thumbup:
#musvdg

1922VFC1981
Kontakt:

Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la 1922VFC1981 » 20 jan 2015, 11:59

Cernica je napisao/la:Kako sam nacuo na meti je neki napadac iz Pelistera makedonskog. Sada sta ce bit?? Malo sam češljao i ako iko to moze biti vidim nekog Boška Stupica. Momak je mostarac 30 godina 1.92 m napadac. Igrao je navodno za Olimpic i Leotar mada ga se ja ne sjecam
Idemo cackat jos jos :D haha
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 jan 2015, 12:01

1922VFC1981 je napisao/la:ROĐENI“ POJAČALI INTENZITET RADA
Nakon uvodne prošle sedmice, fudbaleri Veleža nastavili su svoj rad i znatno pojačali intenzitet. Jučer i danas na rasporedu su dva treninga. Zbog obilnih kišnih padavina sva tri urađena su u sali. Treninzima su se priključili i Matijas Pejić, Amir Zolj i Tarik Isić. Jovan Blagojević se također priključio, ali je zbog prehlade pošteđen par dana, kao i Denis Zvonić, koji također ima gripu. U ovoj sedmici „Rođeni“ će snage odmjeriti sa Goškom iz Gabele, što će biti i prva trening utakmica u ovoj godini.
ova ekipa uz pavog centafora može svakog pobijediti. :thumbup:

a što NP popravi atmosferu. :opaopa:

1922VFC1981
Kontakt:

Re: FK Velež : Omladinski pogon

Post Postao/la 1922VFC1981 » 20 jan 2015, 12:02

dime je napisao/la:Juniorska selekcija Veleža jutros je otputovala u Makarsku na mini pripreme. Treneri Zijo Tojaga i Dženan Zaimović radit će sa juniorima narednih šest dana, a planirano je da se odigraju i prijateljske utakmice.

Podsjetimo, U-19 selekcija Veleža jesenji dio prvenstva je završila na diobi 6. mjesta sa Slobodom iz Tuzle, sa osvojenih 23 boda. Proljetni dio prvenstva i za omladinske selekcije startuje paralelno sa seniorima.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
#musvdg

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 20 jan 2015, 12:06

AlemC85 je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:ROĐENI“ POJAČALI INTENZITET RADA
ova ekipa uz pavog centafora može svakog pobijediti. :thumbup:
a što NP popravi atmosferu. :opaopa:
Ja ne znam sta je ovo ali gori na forumu :D :D
#musvdg

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: aimar21 i 13 gostiju.