FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la NYKnicks Fan » 19 jan 2015, 18:33

Poslozit ce to Husref, polako momci. :D

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 19 jan 2015, 19:35

ja bi "stijo" pitat jel ima sta novo za pojacanja :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 jan 2015, 20:25

nesvrstani je napisao/la:ja bi "stijo" pitat jel ima sta novo za pojacanja :mrgreen:
"Obecato" nam je jos pojacanja
Nad tobom sunce najljepše sja

pasteta
Kontakt:

Post Postao/la pasteta » 20 jan 2015, 09:15

Slobodi je priskočil na pomoč Zajko Zeba, ki je pred kratkim prekinil sodelovanje s Shkëndijo, naslednji na seznamu želja je menda Nusmir Fajić. Nekateri mediji v BiH poročajo, da naj bi bil tik pred prestopom in navijači se že veselijo, da bosta z Zajkom Zebo sestavljala navezo, ki ji bodo tekmeci težko kos. Se veselijo prezgodaj? "Nihče ni navezal stika z nami, prav tako na naslov kluba ni prispela kakršnakoli ponudba," je razkril športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović.
iz današnje Ekipe

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 20 jan 2015, 09:57

pasteta je napisao/la:Slobodi je priskočil na pomoč Zajko Zeba, ki je pred kratkim prekinil sodelovanje s Shkëndijo, naslednji na seznamu želja je menda Nusmir Fajić. Nekateri mediji v BiH poročajo, da naj bi bil tik pred prestopom in navijači se že veselijo, da bosta z Zajkom Zebo sestavljala navezo, ki ji bodo tekmeci težko kos. Se veselijo prezgodaj? "Nihče ni navezal stika z nami, prav tako na naslov kluba ni prispela kakršnakoli ponudba," je razkril športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović.
iz današnje Ekipe
možel prevod ? :p
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

pasteta
Kontakt:

Post Postao/la pasteta » 20 jan 2015, 10:10

intercontinental je napisao/la:
pasteta je napisao/la:Slobodi je priskočil na pomoč Zajko Zeba, ki je pred kratkim prekinil sodelovanje s Shkëndijo, naslednji na seznamu želja je menda Nusmir Fajić. Nekateri mediji v BiH poročajo, da naj bi bil tik pred prestopom in navijači se že veselijo, da bosta z Zajkom Zebo sestavljala navezo, ki ji bodo tekmeci težko kos. Se veselijo prezgodaj? "Nihče ni navezal stika z nami, prav tako na naslov kluba ni prispela kakršnakoli ponudba," je razkril športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović.
iz današnje Ekipe
možel prevod ? :p
Može jedan loš :oops: u kratko, kaže sportski direktor Maribora Zahović,da jih u vezi Fajića niko iz Slobode nije kontaktirao ili dao ponudu klubu

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 jan 2015, 11:52

Husić brži od Ibrakovića: Kenan Pirić ostaje u Slobodi
20. 01. 2015 - 23:22 \\ Domaći fudbal \ N.Selimović

Mladi reprezentativni golman naše zemlje Kenan Pirić, karijeru će ipak nastaviti u redovima svog matičnog kluba tuzlanske Slobode. Naime, Pirić je bio nadomak Sarajeva, ali ga je rukovodstvo "crveno-crnih" zadržalo u "Rudarskoj 2".

Šta se zapravo desilo? Kako saznaje "Sport" predsjednik Slobode Azmir Husić bio je brži od sportskog direktora Sarajeva Abdulaha Ibrakovića te je pred Pirića postavio vrle konkretne uslove, ali i uvjerio ga da je za njegov razvoj najbolja opcija ostanak u Slobodi.

Pirić je vrlo mlad golman, koji je sav svoj talenat pokazao u Gradini iz Srebrenika. Nakon toga boravio je jedno vrijeme i u Gentu, a ljetos se vratio u Slobodu. Šansu između stativa dobio je u posljednja dva kola jesenjeg dijela prvenstva kada je svoj posao odradio dosta korektno.

SPEC

Informaciju da Pirić ostaje u Slobodi potvrdio nam je i menadžer mladog golmana Admir Husarić.
-Svi naši uslovi su ispunjeni te su sve strane zadovoljne zbog Pirićevog ostanka u Slobodi, kaže nam Husarić.

http://****/clanak/6089/husic-b ... -u-slobodi" onclick="window.open(this.href);return false;
🔴⚫️

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 21 jan 2015, 11:54

ovaj menadzer molio bukvalno molio nas da uzmemo Pirića, mi nismo htjeli i sad kao sloboda bila brza... cuvajte se ove budale od menadzera :mrgreen:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 jan 2015, 12:00

Citirat cu komentar momka sa Slobodine FB stranice:
"Husaric posljednji lesinar koji lebdi nad Tusnjom"

P.S. Sa ovom recenicom je sve rekao. Aferim.
🔴⚫️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 jan 2015, 12:07

iskren da budem, ništa mi ne predstavlja ostanak Pirića, nek' se **** sa sve Husarom

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 21 jan 2015, 12:22

Kako ništa ne predstavlja.Riješili smo problem golmana.Pirić se pokazao kao dobar golman ,plus mlad(e sad što je pakšu to je nešto drugo)i ima ugovor još tri godine.Gdje god da ode bez obeštećenja neće moći.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 21 jan 2015, 12:50

hondas je napisao/la:Kako ništa ne predstavlja.Riješili smo problem golmana.Pirić se pokazao kao dobar golman ,plus mlad(e sad što je pakšu to je nešto drugo)i ima ugovor još tri godine.Gdje god da ode bez obeštećenja neće moći.
nije piric pakšu nego menadzzer momak je za 10!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 jan 2015, 13:17

Skver je napisao/la:Citirat cu komentar momka sa Slobodine FB stranice:

Upravo tako....vecina olosa je napustila Tusanj a sa novim sazivom skupstine i novim UO ostat ce samo da se rijesimo ovog lesinara....amin.....
ZA BOLjU SLOBODU
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jan 2015, 13:27

Zafrkava covjek, nema uopste toliko dobrih igraca za ponuditi i opet se uvaljuje. Dao nam je ovog Mitrovica, covjek je los igrac za Premier Lige, dobar za Federalne ali za PL ne.

A npr sigurno je ucinio sve da odvede Jasmina Mesanovica tamo nekad iz Slobode..

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 21 jan 2015, 14:49

Skver je napisao/la:Citirat cu komentar momka sa Slobodine FB stranice:

u par rijeci sve objasnjeno :!: sto Husara Jasmina Mesanovica ne dovede u Slobodu :?: yebem i njega i Pirica opet ce iduce godine ista sapunica biti kad Azmir ode preko bare :!:
Sloboda Tuzla

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 jan 2015, 14:59

Nece ,vjerujem da ce Azmir sa UO dosta stvari uskoro dovesti u red ,tako da bi ubrzo pored Vugdalica mogli dobiti jos nekoga ko bi bio desna ruka dok je on u USA.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 21 jan 2015, 16:09

Po meni su menadzeri kao i advokati ako radi u tvoju korist dobri su u suprotnom ne. Svaki od njih gleda svoju korist ALI za za to postoji sportski menadzer koji ce voditi racuna o tim stvarima jer u suprotnom leti mu glava.

Mislim da je ovo posljednji put da cemo imati neizvjestan januar jer u narednom periodu imat cemo potpuni UO kako i prilici jednom ozbiljnom klubu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 jan 2015, 16:34

Svi mi pisemo i zborimo protiv Husare, ali Azmir stade na njegovu stranu. Bice da je i do nas jer nismo bili u mogucnosti kupovati kvalitetnije i skuplje igrace.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Glogova
Kontakt:

Post Postao/la Glogova » 21 jan 2015, 20:48

Batva je napisao/la:Svi mi pisemo i zborimo protiv Husare, ali Azmir stade na njegovu stranu. Bice da je i do nas jer nismo bili u mogucnosti kupovati kvalitetnije i skuplje igrace.
..svaka cast Azmiru na svemu sto je uradio i sto je odlucan da postavi sve stvari na svoje mjesto. Ono sto jako grijesi i cini mi se i dalje nastavlja,je oslonac na "lesinara" i grobara,idiota od covjeka u liku Husarica. Jos kada vidim IBRU IBRICA iz Srebrenika na klupi pomocnog stadiona na prvoj prozivci, osip dobijam. Toliko filaju predsjedniku glavu, kako djeca, ponikla u Slobodinoj skoli, ne vrijede a da su njihovi iz Srebrenika puno bolji. Na Tusnju sam 45 godina i logicno je da sam propratio lijepe i ruzne stvari, koje su se dogadjale. Ipak se osjecaju pozitivni pomaci u vidu postenijeg,transparentnijeg i rezultatski boljeg rada. HUSIC,KARABEGOVIC,VUGDALIC,IBRIC iz UO-a ce nadam se uskoro dobiti pojacanja u BEGIC ZLATANU,KONJICU. MUSEMIC ima odlicne saradnike i sta drugo ocekivati,nego Slobodin povratak na mjesto koje zasluzije. Sada je na nama,simpatizerima i navijacima kluba preostalo da pokazemo koliko zelimo,mozemo i hocemo dati maksimalnu podrsku nasoj svetinji.SLOBODA DO GROBA!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 jan 2015, 21:02

Glogova je napisao/la:
Batva je napisao/la:Svi mi pisemo i zborimo protiv Husare, ali Azmir stade na njegovu stranu. Bice da je i do nas jer nismo bili u mogucnosti kupovati kvalitetnije i skuplje igrace.
..svaka cast Azmiru na svemu sto je uradio i sto je odlucan da postavi sve stvari na svoje mjesto. Ono sto jako grijesi i cini mi se i dalje nastavlja,je oslonac na "lesinara" i grobara,idiota od covjeka u liku Husarica. Jos kada vidim IBRU IBRICA iz Srebrenika na klupi pomocnog stadiona na prvoj prozivci, osip dobijam. Toliko filaju predsjedniku glavu, kako djeca, ponikla u Slobodinoj skoli, ne vrijede a da su njihovi iz Srebrenika puno bolji. Na Tusnju sam 45 godina i logicno je da sam propratio lijepe i ruzne stvari, koje su se dogadjale. Ipak se osjecaju pozitivni pomaci u vidu postenijeg,transparentnijeg i rezultatski boljeg rada. HUSIC,KARABEGOVIC,VUGDALIC,IBRIC iz UO-a ce nadam se uskoro dobiti pojacanja u BEGIC ZLATANU,KONJICU. MUSEMIC ima odlicne saradnike i sta drugo ocekivati,nego Slobodin povratak na mjesto koje zasluzije. Sada je na nama,simpatizerima i navijacima kluba preostalo da pokazemo koliko zelimo,mozemo i hocemo dati maksimalnu podrsku nasoj svetinji.SLOBODA DO GROBA!
Vrlo brzo aBd cemo polagat ispit,vidit cemo kakvi ce rezultati bit ;)
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.