FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 20 jan 2015, 17:28

Ovo za Ibricica molim Boga da je suplja. I on bi htio finu platu sigurno, a nepotreban TOTALNO!
Bahati, bahati Željkan!
1946

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 jan 2015, 17:31

cuj Ibricic nepotreban :o

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 20 jan 2015, 17:31

aleksandar_veliki je napisao/la:
emir18 je napisao/la:Pa eto to je taj igrac koji bi se trebao srediti u turskoj,nesto nam i nije potreban samo ce se gusiti Okic i Duljevic bolje da se fokusira na stopera i Golmana dosta vise ovi super imena u napadu treba i u odbranu ulagati.
Mozda se na ljeto prodaje Duljevic, Bilbiji ugovor istice, garant ce biti jos prodaja, pa je nekako normalno da se sad ekipa slaze. Barem meni to tako izgleda, mada ne mora znaciti da ce od ovog biti nesto, bar tako mi se cini po ovoj izjavi direktora sportskog.
:thumbup:

Siguran sam da se sve radi planski, i da u upravi razmisljaju i slazu igracki kadar za ljeto.
1946

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 20 jan 2015, 17:40

Meni je Bilbija totalno nepotreban i ne Ibricic, kako moze neko reci da je Ibricic nepotreban nije mi jasno, pogotovo ako taj igrac vrijedi 2.5 M u TM i bio je nakada nezamjenjiv clan reprezentacije sve dok se ne pojavi zvijezda zvana Tino :) :) :)

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 20 jan 2015, 17:40

Čuj Ibričić :lolno: :damn:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 20 jan 2015, 17:41

Ljudi boziji, prvo sto se vi za platu sikirate?
Pa ne placate vi igrace, a sigurno da nasi nece rpelaziti limit koji imamo.
Drugo, Ibricic je za nasu ligu prekucavanje, sta je s vama?
Pa nama polovini igraca istice ugovor, neki nisu nivo koji ganjamo, neki odose , neki ce produziti...

samo lagano, polako, nama treba za evropsko takmicenje spoj mladosti i iskustva a to alispahic, benko i ibrici AKO dodje , IMAJU

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 20 jan 2015, 17:42

Igrac tipa Ibricic je sigurno skup ali i kvalitetan igrac i sa velikim iskustvom koji bi nam najvise od koristi bio u europa ligi, upravo kao sto je rekao @franklampard8 siguran sam da uprava radi planski a sigurno je da ce na ljeto biti dobrih ponuda za Duljevica,Cimirota, Okica tako da je sigurno da ce nas neko od njih napustiti a dovodzenje Ibricica zbog tog razloga je pravi potez jer bi imali uigranog igraca za europu koji bi nam dosta pomogao svojim kvalitetom i iskustvom kao i mladzim igracima.

Naravno ovo je za sada jos nepoznanica i treba sacekati da vidimo sta ce se desiti.

Komentari pojedinaca ovde me bas brinu :facepalm:
Ti si opet šampion !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 jan 2015, 17:44

pa nadji mi boljeg igraca od Ibricica u ovoj kvazi ligi ne serite sta bi vi ronalda da dovedemo, ako se uspije Ibro dovesti to je veliki dobitak za premijer ligu

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 20 jan 2015, 17:49

Ibrici da potpise, za mjesec bi imali 10 000 clanova, i ispunili cilj trenutni!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 jan 2015, 17:49

Ne znam šta bi čovjek rekao.

Da ima prioritetnijih pozicija za pojačati ima, ali ako postoji mogućnost za dovođenje Ibričića ne smijemo je propustiti. Mnogo bi doprinijeo poboljšanju kvaliteta naše igre, upotpunosti povezao to na sredini terena... Bili bi još veći magnet za sponzore a i dobrim djelom bi i publiku vratili na stadione jer svi žele gledati reprezentativca.

Još kad dodamo ovo što @aco kaže, onda je dolazak ovakvog igrača potreba.

Uglavnom, vidjet ćemo šta će biti od svega toga, da kontakti ne znače i dogovor uvjerili smo se nekoliko puta.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 20 jan 2015, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 jan 2015, 17:49

Gotovo je, postali smo nenormalni. Cuj nekome Ibricic ne valja koji je par sezona prekucavao HNL a valja Benko koji ju je dva puta prekucao ili Husejinovic koji ne moze nikako da zaigra u njoj. Dalje, igrac sa pun qrac utakmica za repku, sa Hajdukom u Evropi pobijedjivao jace ekipe itd. :damn: :damn: :damn:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 20 jan 2015, 17:51

hilmo je napisao/la:Ne znam šta bi čovjek rekao.

Da ima prioritetnijih pozicija za pojačati ima, ali ako postoji mogućnost za dovođenje Ibričića ne smijemo je propustiti. Mnogo bi doprinijeo poboljšanju kvaliteta naše igre, upotpunosti povezao to na sredini terena... Bili bi još veći magnet za sponzore a i dobrim djelom bi i publiku vratili na stadione jer svi žele gledati reprezentativca.

Još kad dodamo ovo što @aco kaže, onda je dolazak ovakvog igrača potreba.

Uglavnom, vidjet ćemo šta će biti od svega toga, da kontakti ne znače i dogovor uvjerili smo se nekoliko puta.
Dovođenjem Ibričića ne bi se poremetio dolazak golmana i stopera...
U INAT SVIMA 1946

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 20 jan 2015, 17:51

Opustite se i vjerujte upravi i Mehi. ;)
1946

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 20 jan 2015, 17:54

franklampard8 je napisao/la:Opustite se i vjerujte upravi i Mehi. ;)

:thumbup: :kafa:
U INAT SVIMA 1946

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 jan 2015, 17:54

@sabinho

zamisli ti da je Ibricic nepotreban, mozes li vjerovati u te izjave :oops: :oops:

koji mozgovi

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 jan 2015, 17:55

Teza je na tome da nam nije potreban u ovom razvoju situacije a ne da nije kvalitet za nasu ligu.
1946

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 20 jan 2015, 17:56

Head je napisao/la:Teza je na tome da nam nije potreban u ovom razvoju situacije a ne da nije kvalitet za nasu ligu.

Kljuc svega, niko ne osporava njegove kvalitete ali nije potreban.
1946

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 20 jan 2015, 17:58

franklampard8 je napisao/la:
Head je napisao/la:Teza je na tome da nam nije potreban u ovom razvoju situacije a ne da nije kvalitet za nasu ligu.

:clap:

Prioriteti su nam golman i stoper, ako dode do dogovora sa Ibricicem odlicno, ako ne nismo nista izgubili ;)
Ti si opet šampion !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jan 2015, 18:00

franklampard8 je napisao/la:

To i ja pokusavam reci. Majstor je on i to ne osporavam, ali gomilanje igraca bi bilo njegovo dovođenje. A ovaj ronaldo se uhvatio ko pijan plota da odmah nesto vrijeđa i neke "duhovite" fazone prosipa. Ne trebaju nama stumfovi da kvare diskusiju kad ima ovakvih na temi. Da svi imamo isto misljenje ne bi diskusije ni bilo na forumu. A te svoje fazone "mozgovi" prosipaj starom kuci.
Bahati, bahati Željkan!
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 jan 2015, 18:03

Mnogo je ovdje nepoznanica još, ni da li će doći ni na koliko... Znači samo su kontakti u pitanju, dalje ćemo vidjeti.

Ali ako bi kojem slučajem nas odgijalo sunce tipa Ibričića i to uz ugovor na dvije godine, ja bih ga sad potpisao i nek na proljeće odigra samo onoliko koliko je potrebno da ostane u formi. A onda u Evropskim utakmicama da bude nosioc svega sa Mešom i Benkom.

Izgledano je da ćemo na ljeto prodati Gojka a možda i još neke igrače tako da on nama, koliko god to izgledalo kao nabacivanje ofanzivnih igrača, dođe kao ogormno pojačanje.
Što se tiče financijske strane, valjda Dino i Ibraković znaju kakvo je stanje u klupskoj kasi. Ni ja ne volim rasipništvo ali pa dajte da vjerujemo ljudima koji su nas izvukli iz blata.

Plus tu kad dodamo povećanje interesovanja, skok članstva, prodaje u Fan šopovima, dolazak na utakmice...... Veliki plus bi to bio za naš klub.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.