E'o ja zapeo na ovom igram punih 8 god.schweinsteiger je napisao/la:Oj,ja sam ovo igrao,pa ima jedno 7-8 godina sigurno![]()
Naumpalo mi prosle godine i udjem bezveze da vidim,sve se promijenilo,kad sam otisao na GE nisam mogao prepoznat

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
E'o ja zapeo na ovom igram punih 8 god.schweinsteiger je napisao/la:Oj,ja sam ovo igrao,pa ima jedno 7-8 godina sigurno![]()
Naumpalo mi prosle godine i udjem bezveze da vidim,sve se promijenilo,kad sam otisao na GE nisam mogao prepoznat
A istina, al eto nema veze sredio sam i to.Sveti je napisao/la:Mislim da tu veliku ulogu igra i moguća dobra optimizacija Nba
Molim te osevapi se pukni u inbox ko ga je uradio i gdje da nadjem,miki_92 je napisao/la:krek za fifu je izasao jucer
sta je ovo svega titribalhardcore je napisao/la:http://www.hooligansgame.com/u/cule82/
ne znam jel ko ovo igrao ali zarazna je do bola,vec 10 dana je igram po cijeli dan,dobro je sto imaju nasi klubovi i odmah automatski se ucestvuje i u fajtu za BiH
Pun qrac Turakaxinxee je napisao/la:Igra li ko LoL-a na EUW? Da razbacimo nekad koji meč..
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 6 gostiju.