FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Samo novcana kazna! Info sa tm.org
AMIN! A je li i Grbavica suspendovana?Seyo_TM je napisao/la:8000 je kazna

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
samo novcana kazna 8000 KM !Željovac je napisao/la:AMIN! A je li i Grbavica suspendovana?Seyo_TM je napisao/la:8000 je kazna
Ne znam, zvali me i to mi rekli...Željovac je napisao/la:AMIN! A je li i Grbavica suspendovana?Seyo_TM je napisao/la:8000 je kazna
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kazna za incident na utakmici sa Slavijom je 8.000 KM!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
19TM87 je napisao/la:bio sam sad na grbavici na treningu i neki ljudi iz kluba, a i jedan novinar moj prijatelj mi je reko...danas je zasjedala takmicarska komisija, sutra disciplinska...i kako sam sazno disciplinska komisjia odredjuje kaznu na prijedlog takmicarske...a kako sam cuo slijedi nam novcana kazna
8k ne znam zasto ste se brinuli

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- BlueSharks
- Kontakt:
Normala...razumna odluka.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- bistrikboy
- Kontakt:
E nek' se i ovo zavrsilo vise,nadam se da cemo svi skupa ponesto nauciti iz ovoga svega i biti pametniji nego ranije,ovakav propust se ne smije ponoviti,4-5 dana se samo prica o ovome,isto kao da u subotu ne slijedi vazna utakmica na Grbavici protiv Travnika,dođimo u sto vecem broju i pomozimo klubu da plati kaznu na sto laksi nacin!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Slavija za svoj incident je dobila nesto vise od 3000 maraka.Stole iz Bora je napisao/la:Kazna za incident na utakmici sa Slavijom je 8.000 KM!
Sada trebamo uraditi isto sto i Grobari, koji su pokazali da vole svoj klub. Vise na linku
http://www.24sata.hr/sport/grobari-prik ... e-/149225/
identicna situacija.
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 31 mar 2010, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Ima li prava na kakvu žalbu i sl. sra.nj.a?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
8k kazna pa to da nam dodje pofalicki mogli bi od ulaznica platiti kaznu
btw: kulturno izvinjenje Amela Muhića...

- themaniaks
- Kontakt:
8 hiljada nije puno,dobro smo prosli ali tih 8 hiljada se moglo negdje drugo dati,npr za premiju onom ko da go protiv rudara ili tako nesto nego da punimo kasu lopovima iz NS.19TM87 je napisao/la:8k kazna pa to da nam dodje pofalicki mogli bi od ulaznica platiti kaznu![]()
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Komentar nekog Tuzlaka za Dujkovića:
Znate li kako je on otišo iz FK SLOBODE .e otišo je onda kada mu je jedan od igrača slobode uzeo telefon i na njemu vidio slike sa četri s i sliku od rdovana karadzića, pobjego u ratu iz TUZLE a kasnije imo obraza da dodje u TZ i još nosi slike četnika po telefonima.
Evo jedna ideja, akcija "Godišnje ne važe"(uključujući i polugodišnje
) Svi sad protiv Travnika da platimo ulaznicu i obeštetimo klub za ovu glupost. Imali sezonske ili nemali. Pomoć od najvjernijih. 
Znate li kako je on otišo iz FK SLOBODE .e otišo je onda kada mu je jedan od igrača slobode uzeo telefon i na njemu vidio slike sa četri s i sliku od rdovana karadzića, pobjego u ratu iz TUZLE a kasnije imo obraza da dodje u TZ i još nosi slike četnika po telefonima.
Evo jedna ideja, akcija "Godišnje ne važe"(uključujući i polugodišnje

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
themaniaks je napisao/la:8 hiljada nije puno,dobro smo prosli ali tih 8 hiljada se moglo negdje drugo dati,npr za premiju onom ko da go protiv rudara ili tako nesto nego da punimo kasu lopovima iz NS.19TM87 je napisao/la:8k kazna pa to da nam dodje pofalicki mogli bi od ulaznica platiti kaznu![]()
sve to stoji...ali iskren budi i reci kolko si mislio da cemo dobiti kaznu u novcima prije nego si sazno
Upravo tako,trebamo svi nauciti iz ovoga i pogotovo trebamo doci protiv travnika da napunimo grbavicu i ovako pomognemo klubu da prodje sto bezbolnije ovaj finansijski gubitak...odluka je po meni korektna,a lova se moze skupiti relativno brzo kupovinom karata,pa da bar na neki nacin pokazemo koliko volimo ovaj klub osim glasom i dlanovimabistrikboy je napisao/la:E nek' se i ovo zavrsilo vise,nadam se da cemo svi skupa ponesto nauciti iz ovoga svega i biti pametniji nego ranije,ovakav propust se ne smije ponoviti,4-5 dana se samo prica o ovome,isto kao da u subotu ne slijedi vazna utakmica na Grbavici protiv Travnika,dođimo u sto vecem broju i pomozimo klubu da plati kaznu na sto laksi nacin!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
[youtube][/youtube] 

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nema potrebe za skupljanjem para. Savez duguje Zelji pare za treninge A reprezentacije i za utakmice U17 reprezentacije pa ce se to prelomiti.1921 je napisao/la:Slavija za svoj incident je dobila nesto vise od 3000 maraka.Stole iz Bora je napisao/la:Kazna za incident na utakmici sa Slavijom je 8.000 KM!
Sada trebamo uraditi isto sto i Grobari, koji su pokazali da vole svoj klub. Vise na linku
http://www.24sata.hr/sport/grobari-prik ... e-/149225/
identicna situacija.
AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Tako i treba, mislim da za ove dvije utakmice protiv Travnika i Borca nebi trebali uopste sa polugodisnjim i godisnjim kartama ulaziti nego sa obrazom i ljubavlju prema jednom jedinom ZELJI kupiti kartu i pomoci klubu da nadoknadi izgubljeno... SVI NA JUGboccaccio je napisao/la:Upravo tako,trebamo svi nauciti iz ovoga i pogotovo trebamo doci protiv travnika da napunimo grbavicu i ovako pomognemo klubu da prodje sto bezbolnije ovaj finansijski gubitak...odluka je po meni korektna,a lova se moze skupiti relativno brzo kupovinom karata,pa da bar na neki nacin pokazemo koliko volimo ovaj klub osim glasom i dlanovimabistrikboy je napisao/la:E nek' se i ovo zavrsilo vise,nadam se da cemo svi skupa ponesto nauciti iz ovoga svega i biti pametniji nego ranije,ovakav propust se ne smije ponoviti,4-5 dana se samo prica o ovome,isto kao da u subotu ne slijedi vazna utakmica na Grbavici protiv Travnika,dođimo u sto vecem broju i pomozimo klubu da plati kaznu na sto laksi nacin!
- kosewsko hill
- Kontakt:
Ja mislim da će ionako ove pare dati agencija koja je bila zadužena za sigurnost tj. bukvalno da ne dopusti ulijetanje navijača u ovom slučaju ...Kada negdje navijač uleti, ne ganja ga murija neg zaštitariŽeljovac je napisao/la:Komentar nekog Tuzlaka za Dujkovića:
Evo jedna ideja, akcija "Godišnje ne važe"(uključujući i polugodišnje) Svi sad protiv Travnika da platimo ulaznicu i obeštetimo klub za ovu glupost. Imali sezonske ili nemali. Pomoć od najvjernijih.

i valjda ova rasprava neće otići previše daleko

Zadnja izmjena: kosewsko hill, dana/u 31 mar 2010, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
Željo - My first love!!!