forum je tu da se diskutuje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
pa da imamo svi isto misljenje ne bi trebao ni postojati forum
- franklampard8
- Kontakt:
Dovodjenjem njega zatvaras Andjusicu i ostalim akademcima prilaz prvom timu.joker90 je napisao/la:To i ja pokusavam reci. Majstor je on i to ne osporavam, ali gomilanje igraca bi bilo njegovo dovođenje. A ovaj ronaldo se uhvatio ko pijan plota da odmah nesto vrijeđa i neke "duhovite" fazone prosipa. Ne trebaju nama stumfovi da kvare diskusiju kad ima ovakvih na temi. Da svi imamo isto misljenje ne bi diskusije ni bilo na forumu. A te svoje fazone "mozgovi" prosipaj starom kuci.franklampard8 je napisao/la:Head je napisao/la:Teza je na tome da nam nije potreban u ovom razvoju situacije a ne da nije kvalitet za nasu ligu.![]()
Kljuc svega, niko ne osporava njegove kvalitete ali nije potreban.
1946
@franklampard8
Kad si spomenuo Anđušića, koja je njegova primarna pozicija, na TM piše sredina ali jel više orjentisan na defanzivu, lijevo, desno ili desetka? Ne vjerujem da je nešto defanzivan jer mnogo golova postiže.
Kad si spomenuo Anđušića, koja je njegova primarna pozicija, na TM piše sredina ali jel više orjentisan na defanzivu, lijevo, desno ili desetka? Ne vjerujem da je nešto defanzivan jer mnogo golova postiže.
To sam isto gore rekao. Samo ti kazem da treba da postujes tuđe misljenje i kad se ne slazes sa njim, a ne da prosipas djecije fazone na ovoj temi koja je konacno sad normalna.ronaldo99 je napisao/la:pa da imamo svi isto misljenje ne bi trebao ni postojati forum![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ibricic je bio odlican igrac prije par godina a sada je ispodprosjecan igrac.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Poenta svega, i nadam se da Ibrak ovo potencira kao glavni uslov, znači MINIMUM neke 2 god. uz astronomsku otkupnu klauzulu pa bujrum, hoćeš-nećeš, a pošto ionako imamo jaku sredinu koju će Meho posložiti da valja i koja je klasa za ligu i bez Ibričića! Naravno, Senijad je klasa više i valjao bi za Evropskih tekmi, ali treba svima dati do znanja samo jedno: nismo ni mi više ono Sarajevo kroz koje iole bolji igrači samo "protutnjaju" polusezonu ne bi li vratili formu i prodali se!hilmo je napisao/la:Mnogo je ovdje nepoznanica još, ni da li će doći ni na koliko... Znači samo su kontakti u pitanju, dalje ćemo vidjeti.
Ali ako bi kojem slučajem nas odgijalo sunce tipa Ibričića i to uz ugovor na dvije godine, ja bih ga sad potpisao i nek na proljeće odigra samo onoliko koliko je potrebno da ostane u formi. A onda u Evropskim utakmicama da bude nosioc svega sa Mešom i Benkom.
Izgledano je da ćemo na ljeto prodati Gojka a možda i još neke igrače tako da on nama, koliko god to izgledalo kao nabacivanje ofanzivnih igrača, dođe kao ogormno pojačanje.
Što se tiče financijske strane, valjda Dino i Ibraković znaju kakvo je stanje u klupskoj kasi. Ni ja ne volim rasipništvo ali pa dajte da vjerujemo ljudima koji su nas izvukli iz blata.
Plus tu kad dodamo povećanje interesovanja, skok članstva, prodaje u Fan šopovima, dolazak na utakmice...... Veliki plus bi to bio za naš klub.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
ovo je prica sto sam neki dan govorio , da tipa okic vise nece imat mjesta u prvi 11 , zivi bili pa vidjeli , ide se na to da budemo sto jaci za evropske tekme a to tipa okic ne moze ispunit , znaci ibricic dobro dosao , jos vranjesa i golmana cccc perverzija
- franklampard8
- Kontakt:
Gledao sam ga dosta puta, i sto se tice defanzive nije nesto koristan. Krece se najcesce po lijevom krilu i tu je najkorisniji iako mislim da moze i lijevo dati ruke.hilmo je napisao/la:@franklampard8
1946
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Po toj logici smo onda davno trebali Džemu nogirati!HeraklitMracni je napisao/la:ovo je prica sto sam neki dan govorio , da tipa okic vise nece imat mjesta u prvi 11 , zivi bili pa vidjeli , ide se na to da budemo sto jaci za evropske tekme a to tipa okic ne moze ispunit , znaci ibricic dobro dosao , jos vranjesa i golmana cccc perverzija
Da se razumijemo, prvi bi volio da se dovedu još jači igrači od npr. ševke i sl. ali nipošto ne možeš govoriti da dotični ne može "ispuniti", ali eto džemo, barić i dejo se ne spominju!
- franklampard8
- Kontakt:
Zasto ?BordoArmy88 je napisao/la:Po toj logici smo onda davno trebali Džemu nogirati!HeraklitMracni je napisao/la:ovo je prica sto sam neki dan govorio , da tipa okic vise nece imat mjesta u prvi 11 , zivi bili pa vidjeli , ide se na to da budemo sto jaci za evropske tekme a to tipa okic ne moze ispunit , znaci ibricic dobro dosao , jos vranjesa i golmana cccc perverzija
1946
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
pa naravno , vjerujte da je benko dobio sijede radi dzeme i dejana 
-
BordoArmy88
- Kontakt:
PA ako po njemu ševko ne može "ispuniti" očekivanja za Evropske tekme (zabio gol norvežanima), onda to pogotovu ne mogu džemo (crveni protiv norvežana, crveni u lištici, igra preko neke stvari generalno, onakav zbunjeni Kallasi je Alves za njega), barić (penal skrivio + "namjestio" konama akciju za izjednačenje) i dejo (no comment, sve je rečeno davno)! Suludo je spominjati bilo koga ispred njih a pogotovu Ševku, to govorim!franklampard8 je napisao/la:Zasto ?BordoArmy88 je napisao/la:Po toj logici smo onda davno trebali Džemu nogirati!HeraklitMracni je napisao/la:ovo je prica sto sam neki dan govorio , da tipa okic vise nece imat mjesta u prvi 11 , zivi bili pa vidjeli , ide se na to da budemo sto jaci za evropske tekme a to tipa okic ne moze ispunit , znaci ibricic dobro dosao , jos vranjesa i golmana cccc perverzija
-
pepgvardiola
- Kontakt:
SELK je napisao/la:Ibricic je bio odlican igrac prije par godina a sada je ispodprosjecan igrac.
A sa kim ga to ti uporedjujes pa si zakljucio da je ispodprosjecan igrac?
- franklampard8
- Kontakt:
Pa ko kaze da njih ne treba nogirati ?BordoArmy88 je napisao/la:BordoArmy88 je napisao/la:Po toj logici smo onda davno trebali Džemu nogirati!HeraklitMracni je napisao/la:ovo je prica sto sam neki dan govorio , da tipa okic vise nece imat mjesta u prvi 11 , zivi bili pa vidjeli , ide se na to da budemo sto jaci za evropske tekme a to tipa okic ne moze ispunit , znaci ibricic dobro dosao , jos vranjesa i golmana cccc perverzija
PA ako po njemu ševko ne može "ispuniti" očekivanja za Evropske tekme (zabio gol norvežanima), onda to pogotovu ne mogu džemo (crveni protiv norvežana, crveni u lištici, igra preko neke stvari generalno, onakav zbunjeni Kallasi je Alves za njega), barić (penal skrivio + "namjestio" konama akciju za izjednačenje) i dejo (no comment, sve je rečeno davno)! Suludo je spominjati bilo koga ispred njih a pogotovu Ševku, to govorim!
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravnopepgvardiola je napisao/la:Meni je Bilbija totalno nepotreban i ne Ibricic, kako moze neko reci da je Ibricic nepotreban nije mi jasno, pogotovo ako taj igrac vrijedi 2.5 M u TM i bio je nakada nezamjenjiv clan reprezentacije sve dok se ne pojavi zvijezda zvana Tino![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ibricic im je najskuplji igrac na TM , e sad koliko je to mjerodavno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ako ce se igrati 4-2-3-1 onda je Ibro najidealnija moguca opcija za nas da igra iza Leonidisa. Sa strane Sevkica i Dulja a iza Cimi i Milos ili Samir.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- franklampard8
- Kontakt:
Alispahic ?Sabinho je napisao/la:Ako ce se igrati 4-2-3-1 onda je Ibro najidealnija moguca opcija za nas da igra iza Leonidisa. Sa strane Sevkica i Dulja a iza Cimi i Milos ili Samir.![]()
1946
A jbt zivot ja i zaboravio covjekafranklampard8 je napisao/la:Alispahic ?Sabinho je napisao/la:Ako ce se igrati 4-2-3-1 onda je Ibro najidealnija moguca opcija za nas da igra iza Leonidisa. Sa strane Sevkica i Dulja a iza Cimi i Milos ili Samir.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ibricic bi bio veliko pojacanje za Sarajevo. Igrac koji bi prekucao ovu ligu! standardni reprezentativac kojeg je Susic ignorisao iz njemu nekih poznatih razloga,ali da ima kvalitet ima itekako! u tom slucaju bi Okic morao na klupu,i sad kad neko uporedi Ibricica i Okica,razlika u kvaliteti je ocigledna! Ibricic je igrac koji je u stanju privuci publiku na stadione,sponzore...daje veci imidz samom klubu! u svakom slucaju njegovo dovodjenje bi bio pun pogodak,i uz stopera i golmana Sarajevo ce spremno docekati evropske utakmice,a o trofejima u domacoj ligi da ne govorim...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.