FK Igman Konjic
Moderator/ica: GracanicaAA
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Re: FK Igman Konjic
Ništa od Mirsada Ramića,nije se uspio dogovoriti sa upravom.
Support your local club !
Prema nekim informacijama nezvaničnim , klub bi u narednom periodu mogao preuzet Jasko Badžak . Pa vidjećemo da li će biti išta od toga . Lijep pozdrav 

Brkica
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Neko mi reče jučer da će stavljat umjetnu travu na pomoćni stadion i da će pravit još jednu tribinu,onu do ceste gore. To sam čuo negdje,nije provjereno.
-
- Kontakt:
Pusti to,to su bajke Hansa Kristijana AndersenaKonjicBOY je napisao/la:Neko mi reče jučer da će stavljat umjetnu travu na pomoćni stadion i da će pravit još jednu tribinu,onu do ceste gore. To sam čuo negdje,nije provjereno.

- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Tako sam i mislio,al bolje reć bajke Ramiza MurtićaBestijeKonjic je napisao/la:Pusti to,to su bajke Hansa Kristijana AndersenaKonjicBOY je napisao/la:Neko mi reče jučer da će stavljat umjetnu travu na pomoćni stadion i da će pravit još jednu tribinu,onu do ceste gore. To sam čuo negdje,nije provjereno.

Ma ja Ramiz.Pa sta je ovo čitam na Mojkonjic Murtic sekretar. zar nije on smijenjen. joj kome oni bacaju šuplje,a čovjek sve odlučuje igrače,trenere dovodi i smjenjuje.Svaka cast gradu Konjicu na tome.Ovdje ce godina izgleda sve isto se ponavljati nažalost.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ma šta ti je bolan,dok je SDA na vlasti ne sekiram se ja za Ramiza...hhhhhz je napisao/la:Ma ja Ramiz.Pa sta je ovo čitam na Mojkonjic Murtic sekretar. zar nije on smijenjen. joj kome oni bacaju šuplje,a čovjek sve odlučuje igrače,trenere dovodi i smjenjuje.Svaka cast gradu Konjicu na tome.Ovdje ce godina izgleda sve isto se ponavljati nažalost.
Izgleda Pehlic i Maksumic idu u Jedinstvo.Dovodi ih Janjos,e to bi nam bio definitvno kraj.Nadati se da do toga neće doći.
-
- Kontakt:
Dosad sto smo doveli sve djeca i 2 3 levata kao npr Belmin Vila momak hodat ne zna.Ako se ne dovede sta kvalitetno ispali smo,a ako ode Pehlic ili Maksumic onda nam je dzaba da Dzeku dovedemo
-
- Kontakt:
Znaci pravi se nova tribina
Ima 15 godina je pocinju praviti,dok se u ovoj postojecoj u svalcionicama postavljaju lavori,jer se bukvalno raspada i prokisnjava.E sad mozda je Ramizu naumpalo da udari neke panoe cime bi sprjecio ljude da gledaju sa ceste i time povecao prihode ,pa se mozda od tih sredstvaa skrpi za tu tribinu
Sto se tice pomocnog terena,moguce je da udjemo u taj uefin projekat pa dobijemo neke pare za to ko zna.

-
- Kontakt:
Nikad a mozda ni tadkonjicanin01 je napisao/la:Znaci pravi se nova tribina![]()
Ima 15 godina je pocinju praviti,dok se u ovoj postojecoj u svalcionicama postavljaju lavori,jer se bukvalno raspada i prokisnjava.E sad mozda je Ramizu naumpalo da udari neke panoe cime bi sprjecio ljude da gledaju sa ceste i time povecao prihode ,pa se mozda od tih sredstvaa skrpi za tu tribinu
![]()
Sto se tice pomocnog terena,moguce je da udjemo u taj uefin projekat pa dobijemo neke pare za to ko zna.

-
- Kontakt:
Emrah Hasanhodzic novi igrac Igmana
Pa ljudi dragi ova uprava pravi istu stvar kao na početku sezone.Opet djeca,hoćemo 2-3 iskusna igrača i nista vise.Sto posto ostajemo.A opet djeca i nista na kraju,da gledamo kako se muče na Stadionu i prosipaju bodove. Hoćemo iskusne igrače a ne djecu.
-
- Kontakt:
Ovo sve sto smo doveli su **** igraci koji ne mogu igrat ni u jednom klubu u prvoj ligi fbih iz prvih 10 na tabelj pa ih nama poslali.Ako nastavimo ovakvu transfer politiku ispast cemo jer nema iskusnih i provjerenih igraca.Ovako su mogli stavit i nasu djecu da igraju isto bi bilo.
Pun forum laznih bestija

Sa Pehlicem i Maksumicem mozete u kanton.Da su igdje mogli ne bih bili u Igmanu.
Prvo sto se tiče naših igrača nemaš prava tako da pises.Sudbinu Pehlic i Msksumica neznam i zato nisi kompetentan da pises o takvim ljudima i igračima.Oni su bili mladi rep.A rep.Igrali ligu šampiona...itd itd..i oni drže Igmana u životu.A ti sto misliš da si pemetan tako,idi ma Google i pogledaj gdje su i protiv koga ljudi igrali.Nevezano sada za Maksumica i Pehlic.Nemas pravo tako da pises jer ljudi u Konjicu znaju koliko domaći igrači za Igman daju, od Murtica,Maksumic,cukleta,Pehlic,sultanova,Djape itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.