HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Bolan, tko te pita kad je, diljem svijeta se tako igra. Doduse, u BiH se to sve redovito odgadja iz vjersko-politickih razloga, pa nakon sto prodju svi silni Bajrami i Bozici, Uskrsi, dobro da se ikako nesto u medjuvremenu i odigra.
...Život za Široki...
znaci u petak?? i bice na tv??
da..york je napisao/la:znaci u petak?? i bice na tv??
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
evo pobjediše u čapljini, očekivano... a sad razvalit bosnu u clasicu 

ŠB_Fidelis očekujem detaljnu analizu..vidio sam da si se zaputio dolje 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
na VELIKI PETAK stavili utakmicu, ne mogu vjerovati, SRAMOTA!
Slazem sešampioni je napisao/la:na VELIKI PETAK stavili utakmicu, ne mogu vjerovati, SRAMOTA!

- Barney Stinson
- Kontakt:
eo pobjeda je tu iako me malo strah bilo... nisam bio krivo mi pravo jbte ali... fidelis bez zajebavanja

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Hehe, pa djes ti, kamo putovanje, podrska, ovo ono.Kevin je napisao/la:ŠB_Fidelis očekujem detaljnu analizu..vidio sam da si se zaputio dolje

Ma, ocekivano, tj. ocekivao sam pobjedu iskljucivo, pogotovo jer smo tu odigrali najlosiju utakmicu ne tako davno i oni nas izbacili iz kupa. Dvaput ih se podcijeniti nije moglo ili setati terenom, pogotovo ne pred velikim brojem svojih navijaca, opravdanja ne bi bilo. Je da je bilo malo ''gutavih'' momenata, al dobro, prirodno je da se desavaju padovi u igri. Nije isao sut za tri, dosta lose sto se tog segmenta tice, iako to nisu bili nerezonski sutevi vecinom, nego je jednostavno i iscurilo dosta slobodnih, cistih suteva, narocito Stembi, tvrdi mi obruci djeluju. Jedino sto je dobro je sto su usle kad je bilo najpotrebnije, malo Stembo, malo Sime, malo Puljko. Ipak je bilo bitnije imati brzu tranziciju lopte u svom posjedu, jer tad su oni nemocni, a i puno jace ekipe bi imale problema. Volio bih da je toga i vise bilo, al, koliko upratih, ipak je to bilo sasvim dostatno. Mason bez potrebe doduse uzeo isto neka tri, cetiri suta za tri i promasio, mislim, ajde ok, ali zaista suvisno, svoj je posao on obavljao vrlo dobro, a treba napomenuti da smo i jedan dobar dio utakmice igrali i sa Naletilicem zbog par Masonovih osobnih, ali i odmora, al se opet i tu vidjela razlika u klasi tako da nisu nista posebno uspjeli u tom periodu domacini. Ramljak se vratio u kadar, nisam to znao, ekstra, al trebat ce mu vremena sad opet da dodje u neku formu i sve heh, djelovao je malo izgubljenije, al znamo svi o kakvom se potencijalu radi. Longin opet stavio finu jednu trojku kad je bilo bitno i cini mi se da je malo digao fizicku spremu, jedna dobra rola, mislim da je za to i doveden, al ipak zna se tko je najveci teret opet iznio. U svakom slucaju, Široki je vodio od pocetka i kontrolirao utakmicu, nije dopustao domacinima da ugroze vodstvo ili povedu iako su par puta u nekim momentima euforije dosli na tri-cetiri razlike (recimo upecatljiva bila situacija gdje su imali 3+1 zbog prekrsaja na trojki, a recimo nama zauzvrat to pred kraj trece cetvrtine daleko ocitije nisu svirali kad je Puljko pogodio), ali nisu mogli fizicki nastaviti u istom ritmu.
Play of the day sto se igraca tice, Mason izlazi i pozdravlja se s nama, u rukama ispred njega dres i ruka na srcu, majstor. 8)
Publika je po meni dosta nerealna bila, al dobro, razumijem, mogucnost da dobiju momcad tog kalibra za njih bi bila velika stvar jos jednom, a opet, ne mogu doci dovoljno blizu da preuzmu vodstvo, frustrirajuce (doduse moram izdvojiti samo jednog papka sto je do nas bio, kad su se nesto raspravljali Grgat i Leric, a ovaj do ograde i pljune na nase igrace na sto su skocili i jedni pa onda i drugi pa je morala i policija intervenirati). Stalni pritisci na suce koji su losi bili, al i za jedne i za druge. U prvom dijelu mozda par lopti koje su diskutabilne, a otisle na nasu stranu, a kasnije Širokom nekih cetiri-pet evidentnih, velikih previda kad nisu nista smjeli svirati protiv domacina, ili htjeli, a evidentna 3+1 bila situacija na Puljku (a njima je svirana, npr.), pa namjerna na Masonu u kontri, itd. U svakom slucaju, nebitno, kvaliteta je morala do izrazaja doci, jednostavno smo predobri za Capljinu kad igramo kako treba i kad je momcad fokusirana na pobjedu, stoga, to neki odlucujuci faktor ne moze biti i nije. Od prve do zadnje minute u kontroli utakmice, bitna pobjeda, i idemo dalje. Bit ce valjda i slika stogod, dobra je atmosfera bila u dvorani, zanemari li se par sitnica, al nista narocito bitno. Pozdrav Capljini, mi idemo dalje.

Pozdrav i barneyu iz Capljine.

Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 31 mar 2010, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Igra se diljem Europe pa nikom nista, evo npr. i u Hrvatskoj ako je nekome relevantna referenca, to je tako. Nije nimalo zahvalno, pogotovo sto se cijele posjete tice i svega, a da li ce biti odgodjeno ili ne, to je neka druga prica, al raspored neki se mora postovati, ne bi nikad pozavrsavali s ligama da se bavi svakim pojedinacnim Uskrsom, Bozicem, Bajramom i cime vec ne u ovoj drzavi. Tko ne zeli doci, ne mora, rijesen problem.Imp je napisao/la:Slazem sešampioni je napisao/la:na VELIKI PETAK stavili utakmicu, ne mogu vjerovati, SRAMOTA!
...Život za Široki...
ja mislim da to ne bi trebalo utjecat na posjetu, svakako je neradni dan ako se nevaram
- Barney Stinson
- Kontakt:
kome se ne sviđa termin nek ne dolazi, je malo nezgodno ali sto se tu moze... nece nas nitko cekati kao ni nikoga drugoga...
19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nek utjece na posjetu, i utjecati ce realno, itekako, al nebitno. Termin jest los kao takav, al tko te sta pita.
Nema mi nista mrze nego kad netko izigrava neku sveopcu svetost u odredjeno razdoblje, a izadjem vani svaki drugi psuje, svaki bogara, ponasa se sve samo ne u skladu sa svojim ''likom'', al bitno kao da se on ''opravda'' i ''iskupi'' pojavljivanjem u punoj crkvi i na kavi poslije iste, i nesto mi k'o fol odjednom religiozan svatko jer je eto Veliki Petak, a ja bi ispao radi ovoga ateist ili sta ja znam?
Ma ish. Nemoj doci tko ne zeli doci. Tko ti smeta, tko te tjera da budes tu. Nitko nije rekao da je zgodan termin i da nije steta, ali ako nekome ne odgovara - sjedi u kuci, slavi, radi sta hoces. Ja znam da cu ja doci na utakmicu i konsekventno proslaviti Uskrs onako kako JA zelim, bez da se opterecujem o trivijalnostima i necijim uskim misljenjima, tradicijama ili u konacnici licemjerjem.
Nema mi nista mrze nego kad netko izigrava neku sveopcu svetost u odredjeno razdoblje, a izadjem vani svaki drugi psuje, svaki bogara, ponasa se sve samo ne u skladu sa svojim ''likom'', al bitno kao da se on ''opravda'' i ''iskupi'' pojavljivanjem u punoj crkvi i na kavi poslije iste, i nesto mi k'o fol odjednom religiozan svatko jer je eto Veliki Petak, a ja bi ispao radi ovoga ateist ili sta ja znam?
Ma ish. Nemoj doci tko ne zeli doci. Tko ti smeta, tko te tjera da budes tu. Nitko nije rekao da je zgodan termin i da nije steta, ali ako nekome ne odgovara - sjedi u kuci, slavi, radi sta hoces. Ja znam da cu ja doci na utakmicu i konsekventno proslaviti Uskrs onako kako JA zelim, bez da se opterecujem o trivijalnostima i necijim uskim misljenjima, tradicijama ili u konacnici licemjerjem.
...Život za Široki...
a jesmo se raspisali, sta je ovoŠB_Fidelis je napisao/la:Nek utjece na posjetu, i utjecati ce realno, itekako, al nebitno. Termin jest los kao takav, al tko te sta pita.

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Prvi puta me KOŠARKAŠKI KLUB razočarao, da stave utakmicu na VELIKI PETAK, ja još sebi ne mogu doći!!! Vidjet ce te koliko ce ljudi doći, neće biti 2000 nema šanse nikakve!
Ma gledaj , Veliki Petak je veliki tj.među najvećim Blagdanima ali ako su se stvari poklopile da bude tako i ako očekujemo da nas prenose u gostima što se može , mislim i ja bi s obitelji radije bio doma ali ću ipak na tekmu . Što se Čapljine tiče od 1do 40 minute smo bili u vodstvu od 5 do 15 razlike sad reći da je bilo rutinski i nije baš točno ali kontrolirao se rezultat cijelo vrijeme , prije početka lige sam napisao da će trebati duža prilagodba na kritrij suđenja jer se on totalno razlikuje od onoga u NLB-u . U petak Bosna , pobjeda se nameće kao imperativ ali ako se ukaže prilika morati će se pripaziti i na koš razliku . Realno smo jači u svim segmentima igre e hoće li to bit dovoljno znat ćemo u petak nakon 22h .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- Barney Stinson
- Kontakt:
religiozni shvatili smo... nije nitko rekao da je termin najbolji moguci... ali evo kao sto je kkširoki rekao ako hocemo da se i nas prenosi moramo se prilagoditi...šampioni je napisao/la:Prvi puta me KOŠARKAŠKI KLUB razočarao, da stave utakmicu na VELIKI PETAK, ja još sebi ne mogu doći!!! Vidjet ce te koliko ce ljudi doći, neće biti 2000 nema šanse nikakve!
19 - ђ - 11
religijozni jeli??? Pa vidjed ceš koliko ce ljudi biti na tekmi, baš danas na kavi sve ama baš svi komentiraju da je to presmješno da se igra na veliki PETAK!!!! JA pratim košarku od kada znam sa sebe, i nisam prpoutio još utakmice, i ššao sam na skoro svaka gostovanja, al u petak neću ići NEMA šanse, zna se sta je VELIKI PETAK za nas KRŠĆANE!!!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa super, vise prostora za nas ostale, taman. Ti onda i ''svi na kavi'' mozete na kavu i iduci dan opet, pa komentirajte kako je sramota i eto. Rijesen problem. A kao da gledam svi veliki vjernici i moralisti ce pohoditi u velikom broju opet izlazak vecer poslije utakmice, i vecer poslije Uskrsa, baveci se standardnim krscanskim stvarima kao, al glavno da su se ispovijedili prethodno tome i dalje nastavili u ''revijalnom tonu'', pa su eto, mirni, cisti od grijeha. 

...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, DjaniTarik, MElloo i 24 gosta.