Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
47
24%
Zadovoljan
76
38%
Nemam stav
34
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
28
14%

Ukupno glasova: 199

topnik1
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la topnik1 » 20 jan 2015, 19:55

effe_sa je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:Sinoc dok sam bio u dvorani sudjenje mi se cinilo tendencioznim.Medjutim kada sam odgledao na TV,i nije bilo bas nesto protiv nas.
Konačno da se i suđenje spomene (nije bilo presudno, ali nije baš bilo za pohvalu). Npr u situaciji kada su Makedoncima bila isključena dva igrača, sudije su jednostavno predugo puštale napade Makedonaca. Čak su Makedonci u takvoj situaciji i zabili gol, jer sudijama ni na pamet nije palo da podignu ruku i označe pasivnu igru, iako je napad trajao možda i pola minute bez prave aktivnosti Makedonaca u napadu. Ako jednoj ekipi isključiš igrače, nemoj da mi onda kompenziraš na drugoj strani, puštajući dug napad. Hebo to....

Pratio sam vrijeme onih isključenih kad su Makedonci imali 2 igrača manje. Svegami jedva da su se odigrala 2 napada na obje strane za ono svo vrijeme. Dakle Makedonci su proveli napad čekajući da se igrači vrate, gotovo da je tako bilo.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 20 jan 2015, 20:00

Ispade Vrazalic drzavni neprijatelj broj 1 a zanemarujeno cinjenicu o 20 izgubljenih lopti koja je ruku na srce, blago receno, katastrofalna. Trener i najbolji igrac repke bi se trebali pozabaviti o tom podatku nego prenositi odgovornost na pojedinca.

Sent from my iPhone using Tapatalk

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 20 jan 2015, 20:07

kakav odvratan tekst u avazu danas onog rukometnog laika, ne sjećam mu se imena, ali je isti onaj što je napisao da smo namjerno pustili iran prvo poluvrijeme... okrivi vražalića za oba poraza, za loše kontre i za povredu Savića...

i kažu sloboda medija, njemu treba zabranit da više ikad išta napiše!
a naslov "Predaj se, Prce, izgubili smo boj!"... Uopšte nije humoristično... :puke: :puke: :puke:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 20 jan 2015, 20:10

Dnevno smeće i postoji zato da bi se ljudima ispirao mozak i da bi se nametala pseudoistina.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 20 jan 2015, 20:12

Kako bi nam dobro dosao Fahrudin Melic sada steta da se nije moglo srediti oko papira prije sto je zaigrao za CG. Ali Faruk Vrazalic je odlican rukometas sjecam se njegove odicne partije kada je igrao za RK Bosnu pa onda kada je natrapao Njemacku u Zetri jedno 10 golova zabio meni se cini, ali kao sto je neko napisao nije u formi bio bez kluba i nasao klub kasno i to se vidi sada na SP, isto tako Prce i Karacic nisu u formi imali povrede prije prvenstva jos nam Panic otpao koji je jako dobar i polivalentan igrac koji bi trebao nositi nasu igru zajedno sa Nikolom i Ivanom. A sva trojica prije prvenstva povrede zadobili ali nadam se stvarno da ce Faruk, Nikola i Ivan proraditi i svojim iskustvom koje posjeduju voditi ekipu do pobjede :bih: :bih: :bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jan 2015, 20:14

bulbasor je napisao/la:Treba se okrenuti Tunizanima? Onaj pivot im je zeznut pravo, Tej ili tako nekako..
Tej je beton, uprkos godinama i dalje igra punu minutažu. Oni često igraju sa dva pivota, oba su teškaši, a ova dvojica su visoki preko 1,90 i mnogo su opasni u kombinaciji sa Tejom. To igraju zato da bi vratili odbranu protivnika i stvorili prostor bekovima, a bekovi su im klasični razbijači, za Bannoura već svi znamo, a ovaj drugi Sanai troši mnogo lopti i vrlo je važno hoće li ga krenuti šut.

Vidio sam da im igra Hmam, ali samo odbranu i to ne mogu da ukapiram. Čovjek je nekad bio ubica sa lijevog beka, jedan od najboljih igrača Tunisa u historiji, bio sam siguran da se oprostio od reprezentacije, ali ovdje je nastupio u svim utakmicama?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 20 jan 2015, 20:14

plavipatriota je napisao/la:kakav odvratan tekst u avazu danas onog rukometnog laika
Šta ti je tu čudno ? Avaz da piše nešto pozitivno o BiH heh :mrgreen:

Sutra aBd u prelomnim minutama, oko 45-50 minute, jednom u ove tri utakmice ode na našu stranu ...

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 20 jan 2015, 20:19

Virtu4l je napisao/la:
bulbasor je napisao/la:Treba se okrenuti Tunizanima? Onaj pivot im je zeznut pravo, Tej ili tako nekako..
Tej je beton, uprkos godinama i dalje igra punu minutažu. Oni često igraju sa dva pivota, oba su teškaši, a ova dvojica su visoki preko 1,90 i mnogo su opasni u kombinaciji sa Tejom. To igraju zato da bi vratili odbranu protivnika i stvorili prostor bekovima, a bekovi su im klasični razbijači, za Bannoura već svi znamo, a ovaj drugi Sanai troši mnogo lopti i vrlo je važno hoće li ga krenuti šut.

Vidio sam da im igra Hmam, ali samo odbranu i to ne mogu da ukapiram. Čovjek je nekad bio ubica sa lijevog beka, jedan od najboljih igrača Tunisa u historiji, bio sam siguran da se oprostio od reprezentacije, ali ovdje je nastupio u svim utakmicama?

@Virtuale sjecam se njega kada je bas bio u top formi i medju najboljim rukometasima na svijetu, covjek u mjestu skoci sa jedno 12 metara i opali je preko bloka u raslje, koji top u ruci je samo imao tada i odraz fenomenalan, vodio Tunisa do onog historijskog uspjeha kada su dosli na 4 mjesto na SP meni se cini. Mislim da je i tada Hasanefendic vodio tim. Sada igra uglavnom samo odbranu neznam sto, covjek je stvarno ubica barem prije bio.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 jan 2015, 20:21

Virtu4l je napisao/la: Vidio sam da im igra Hmam, ali samo odbranu i to ne mogu da ukapiram. Čovjek je nekad bio ubica sa lijevog beka, jedan od najboljih igrača Tunisa u historiji, bio sam siguran da se oprostio od reprezentacije, ali ovdje je nastupio u svim utakmicama?
hmam je imao povredu ramena, više nije to što je bio u napadu, nema taj šut... ali kao iskusan može dobro da se koristi u odbrani
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 jan 2015, 20:21

thulkazal je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:kakav odvratan tekst u avazu danas onog rukometnog laika
Šta ti je tu čudno ? Avaz da piše nešto pozitivno o BiH heh :mrgreen:

Sutra aBd u prelomnim minutama, oko 45-50 minute, jednom u ove tri utakmice ode na našu stranu ...
Jesu li povezali Bakira sa Vrazalicem? :urnebes: :urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jan 2015, 20:23

Zato sam se iznenadio. Igrač koji ti ostane urezan u sjećanju, na tom prvenstvu je zabio baš puno golova, niko ga nije mogao zaustaviti, a taj odraz sa dvije noge i šut mu je bio zaštitni znak. Izgleda da ga je Hasanefendić vratio iz penzije.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 20 jan 2015, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 20 jan 2015, 20:24

plavipatriota je napisao/la:kakav odvratan tekst u avazu danas onog rukometnog laika, ne sjećam mu se imena, ali je isti onaj što je napisao da smo namjerno pustili iran prvo poluvrijeme... okrivi vražalića za oba poraza, za loše kontre i za povredu Savića...

a naslov "Predaj se, Prce, izgubili smo boj!"... Uopšte nije humoristično... :puke: :puke: :puke:
bolan ko njima još šta vjeruje?Ja im u sred jula ne vjerujem da je sunčano dok ne vidim svojim očima.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 20 jan 2015, 20:36

plavipatriota je napisao/la:kakav odvratan tekst u avazu danas onog rukometnog laika, ne sjećam mu se imena, ali je isti onaj što je napisao da smo namjerno pustili iran prvo poluvrijeme... okrivi vražalića za oba poraza, za loše kontre i za povredu Savića...

Enes Begičević :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 20 jan 2015, 21:15

Pasha je napisao/la:

Enes Begičević :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
amer čulić je novinar :oops:

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 20 jan 2015, 21:15

Ako zavrsimo na isto bodova sa Austrijom znaci 4 a Tunis ima 5...jeli onda gol razlika ili medjusobni odnos odlucuje ko ide dalje mi ili oni?
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 20 jan 2015, 21:18

Pauk je napisao/la:Ako zavrsimo na isto bodova sa Austrijom znaci 4 a Tunis ima 5...jeli onda gol razlika ili medjusobni odnos odlucuje ko ide dalje mi ili oni?
Međusobni.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 20 jan 2015, 21:55

emil02in je napisao/la:

bolan ko njima još šta vjeruje?Ja im u sred jula ne vjerujem da je sunčano dok ne vidim svojim očima.
Ja taj tekst ne mogu naći. :lol: Možda su ga izbrisali. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 20 jan 2015, 22:05

Novinarski je da se kritikuje a mislim i da su i zasluzili samo jos kod nas vrijedi parola vazno je ucestovati. Mislim da se i tom Prce-u valja rec hvala a rukfasa poslat na tibet makar dvije godine da nauci ponesto iz stare skole mudrosti. Milsim da je mali Peric razvalio i da mani ima potencijala veceg od karacica.
Valjda se sutra i dobije npokon
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 20 jan 2015, 22:09

Danas se svako zove novinarom,tako da te bljuvotine ne cude.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 20 jan 2015, 22:10

@Unofficialpage
ma u današnjem avazu (printanom), kao javljanje iz dohe, i tekst, preko dvije stranice naslov "PREDAJ SE, PRCE, IZGUBILI SMO BOJ", a ispod dva-tri pasusa protiv Vražalića... Ispade svi su bili Rutenke, Entrerriosi i Lazarovi, samo je Vražalić bio Vražalić...
jeste loš, ali u najpoznatijoj dnevnoj novini sve složiti na leđa jednom čovjeku ne može biti nikako dobro i ispravno!
daj bože da oni ne čitaju novine i ne prate medije, nije lijepo pročitati rečenicu u kojoj piše da je Vražalić svojom rasijanošću povrijedio Kostu Savića...
samo hajku stvara idiot

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.