FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pepgvardiola
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pepgvardiola » 20 jan 2015, 20:15

Bocin igrac 95%. Izmedju ostalog taj iziskuje debele pare.[/quote]

Sta "Bocni igrac 95%" ? Jel hoces da kazes da je vise krilni igrac nego bek?[/quote]
nije bolan , hoce da kaze da je od boce juniors vec igrac[/quote]

Auuu halali :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: pomutilo mi se sve :D :D :D :D

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 20 jan 2015, 20:16

hilmo je napisao/la:
simon je napisao/la:Ibraka hladno zavrsi ovu pricu oko Ibrcica :thumbup:
Al ono diplomatski. :D :thumbup:
Ma vala nije neka šteta: hajd što ne bi bio jeftin nimalo ali mi ako išta imamo onda je to pretrpan vezni red i napad, nama treba neko NA GOLU I U ODBRANI i drago mi je što to očito i Meho vidi pa je naredio Ibraku da mu ne treba više igrača u sredini. ;)

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 jan 2015, 20:20

Kako saznaje „tariguz“, golman Milan Borjan ipak neće nastaviti karijeru u bugarskom Ludogorecu, tako da je sada ponovo prvi pik FK Sarajevo. Iako ima slobodne papire, veliki problem predstavlja godišnja plata koju on traži - 150.000 eura.

Da li će pregovarački tim kluba s Koševa uspjeti da ga uvjeri da bar za trećinu smanji finansijska primanja , saznat ćemo uskoro. S druge strane, golman Udinezea Ivan Kelava je sve dalje i dalje od Koševa, jer i on ima prevosoke zahtjeve za bh. prilike. Naime, Sarajevo bi njegovu mjesečnu posudbu moralo plaćati 10.000 eura, a možda za taj novac - ili manje, može realizovati Borjanov transfer.

Za razliku od Borjana i Kelave, pred koševskom svlačionicom već dugo čuči golman naše mlade reprezentacije Kenan Pirić. Navodno, njegov menadžer je sve dogovorio s čelnicima Sarajeva, ali njegov potpis je na čekanju dok se ne raščisti situacija s pomenutim golmanima iz inostranstva. Podsjetimo, postoji mogućnost da Pirić potpiše ugovor s klubom s Koševa, te prvih šest mjeseci provede na posudbi...

Spomenimo i to da nije realno očekivati dolazak Senijada Ibričića na Koševo, kojeg je sportski direktor Sarajeva Abdulah Ibraković pokušao namamiti obećanjem da će mu, kako je to rekao, srediti povratak u reprezentaciju. Međutim, kada je Ibričić saznao da je Ibraković tokom minule izborne kampanje lobirao za Faruka Hadžibegića, a ne Mehmeda Baždarevića, te da novi selektor našeg državnog tima to zna, „maske su pale“.

Također, svi koji znaju Ibričića znaju da on često kaže:

- Ako i(li) kada se budem vraćao na naše prostore, moj izbor će biti Hajduk.

Joj clanka i govana :lol: smijeh

Al' mi nije jasno kako vise ne odustanu sa trpanjem ovog malog Pirica :roll:
1946

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 20 jan 2015, 20:22

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Kako saznaje „tariguz“, golman Milan Borjan ipak neće nastaviti karijeru u bugarskom Ludogorecu, tako da je sada ponovo prvi pik FK Sarajevo. Iako ima slobodne papire, veliki problem predstavlja godišnja plata koju on traži - 150.000 eura.

Da li će pregovarački tim kluba s Koševa uspjeti da ga uvjeri da bar za trećinu smanji finansijska primanja , saznat ćemo uskoro. S druge strane, golman Udinezea Ivan Kelava je sve dalje i dalje od Koševa, jer i on ima prevosoke zahtjeve za bh. prilike. Naime, Sarajevo bi njegovu mjesečnu posudbu moralo plaćati 10.000 eura, a možda za taj novac - ili manje, može realizovati Borjanov transfer.

Za razliku od Borjana i Kelave, pred koševskom svlačionicom već dugo čuči golman naše mlade reprezentacije Kenan Pirić. Navodno, njegov menadžer je sve dogovorio s čelnicima Sarajeva, ali njegov potpis je na čekanju dok se ne raščisti situacija s pomenutim golmanima iz inostranstva. Podsjetimo, postoji mogućnost da Pirić potpiše ugovor s klubom s Koševa, te prvih šest mjeseci provede na posudbi...

Spomenimo i to da nije realno očekivati dolazak Senijada Ibričića na Koševo, kojeg je sportski direktor Sarajeva Abdulah Ibraković pokušao namamiti obećanjem da će mu, kako je to rekao, srediti povratak u reprezentaciju. Međutim, kada je Ibričić saznao da je Ibraković tokom minule izborne kampanje lobirao za Faruka Hadžibegića, a ne Mehmeda Baždarevića, te da novi selektor našeg državnog tima to zna, „maske su pale“.

Također, svi koji znaju Ibričića znaju da on često kaže:

- Ako i(li) kada se budem vraćao na naše prostore, moj izbor će biti Hajduk.

Pa ima li iko u klubu da demantuje ove bljuvotine i očiti pokušaj blaćenja... Čuj neko negdje 'lobirao' ovog ili onog... Majku ti onu sLinane goFno jedno firaunsko!!! Ruka mu otpala ko god kupuje ovaj tariguz i finansira ova go.vna lažljiva, dušmanska..

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 20 jan 2015, 20:35

:lol: Proljev od clanka. 50ti put o Piricu i Sarajevu. Ja i da sam bio zainteresovan, sad ga ne bi namjerno doveo. I ako nadje neki drugi klub, napisace da su nam ga oteli ispred nosa.
4.10.2009.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 20 jan 2015, 20:39

Ako dodje Borjan,Vranjes i Ibricic pa onda stvarno imamo sansu da udjemo u LP bez pretjerivanja. Ali ako Ibraka ovu trojicu dovede onda moraju prodati ili otpustiti par igraca na ljeto. Vec sada imamo oko 30 igraca pod ugovorom.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 20 jan 2015, 20:40

Zip je napisao/la:Uzmimo predpostavku da ce doci Ibricic..

Zbog cega mi ne bi prodali Okica? Zamjenis igrace, dobijes pare od okica, a hvala okanu al Ibricic je za njega tata..
:facepalm:

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 20 jan 2015, 20:47

Po Ibrakovoj izjavi, od Ibricica nema nista..
4.10.2009.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jan 2015, 20:48

muhamedkonjic je napisao/la:Ako dodje Borjan,Vranjes i Ibricic pa onda stvarno imamo sansu da udjemo u LP bez pretjerivanja. Ali ako Ibraka ovu trojicu dovede onda moraju prodati ili otpustiti par igraca na ljeto. Vec sada imamo oko 30 igraca pod ugovorom.
Ni blizu brate, realno moras gledati a nosioci jos necemo dugo biti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 jan 2015, 20:48

Prema pisanju većeg broja domaćih medija, bivši
reprezentativac Bosne i Hercegovine, Senijad
Ibričić, blizu je potpisa za FK Sarajevo.
FK Sarajevo je već ranije u ovom prelaznom roku
postao jači za dva solidna pojačanja, jer su Bordo
ekipu pojačali Edin Rustemović i Mehmed Alispahić,
ali čini se da tu neće završiti aktivnost Sarajeva na
transfer marketu.
Senijad Ibričić, bivši reprezentativac naše zemlje
koji je sakupio preko 40 nastupa za Zmajeve, u
posljednje se vrijeme dosta povezuje sa FK
Sarajevo, a pojedini su mediji danas već prenijeli
kako je ostalo da se on sa upravom Sarajeva
dogovori oko nekih sitnih detalja, prije nego što
zvanično postane članom Bordo ekipe.
Jasno je da bi Ibričić bio najveće ime koje dolazi u
Premijer ligu ako se ovaj transfer realizuje, a i on
sam bi mogao pomoći svojoj karijeri takvim
transferom, no sa aspekta FK Sarajevo takav bi
transfer bio pomalo nelogičan. Sarajevo na poziciji
playmakera ima već dva vrhunska igrača u
Stojčevu i Alispahiću, a po potrebi i mladi Samir
Radovac može igrati na toj poziciji. Iz kluba su već
ranije najavili da planiraju promovisati mlade igrače
poput Radovca, pa bi bilo čudno da u takvoj situaciji
dovedu Ibričića.
Povodom pomena Ibričićevog imena u kontekstu FK
Sarajevo, kontaktirali smo sportskog direktora
Bordo ekipe, Abdulaha Ibrakovića, koji nam je rekao
sljedeće:
– Danas su agenti našem klubu ponudili Senijada
Ibričića. Sigurno je pozitivno da on razmišlja o
dolasku u Sarajevo. Jasno je da mi želimo imati
dobar tim, ali istovremeno se moramo držati svoje
strategije i finansijskih limita. Vjerujemo u trenutni
igrački kadar i smatramo da je jako perspektivan i
kvalitetan za ostvarenje naših ciljeva. Ipak, treba na
kraju dodati da je svima u klubu čast da jedan takav
igrač želi doći i igrati za nas. Postali smo
prepoznatljivi po mnogo čemu u posljednje vrijeme,
sa svima uspostavljamo korektan odnos i imamo
jasan projekat koji želimo sprovesti u djelo. Jako je
pozitivno što su to ljudi prepoznali.
Pošto se sa Sarajevom povezivalo još mnogo igrača
kroz medije u posljednje vrijeme, Ibraković je dodao
i sljedeće:
– Bilo je dosta nuđenja raznih igrača od strane
raznih menadžera, a svoju ulogu u tome su odigrali
i pojedini mediji. Takvi ljudi obično misle samo i
isključivo na novac, a naš projekat koji je vrlo zdrav
i pozitivan ih uopšte ne zanima. Takve smo odmah
”arhivirali”. FK Sarajevo ima jasnu strategiju
upravljanja klubom na čelu sa gospodinom Tanom i
ljudima koji vode klub i svima treba biti jasno da ni u
jednom momentu nećemo odstupiti od svog
projekta.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 jan 2015, 20:54

Kad smo već kod pomenutih novina, evo članak specijalno za @amyja.. ;)
slika
Malo je lošiji kvalitet fotgrafije, halalite, ali može se pročitati.

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Oni i njegov menadžer će momku uništiti život, eno Tuzlaci kivni na njega, bolje mu je da fakat ode.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 20 jan 2015, 21:00

MortemHz je napisao/la:
muhamedkonjic je napisao/la:Ako dodje Borjan,Vranjes i Ibricic pa onda stvarno imamo sansu da udjemo u LP bez pretjerivanja. Ali ako Ibraka ovu trojicu dovede onda moraju prodati ili otpustiti par igraca na ljeto. Vec sada imamo oko 30 igraca pod ugovorom.
Ni blizu brate, realno moras gledati a nosioci jos necemo dugo biti
Bogami po kvalitetu igraca nebi bilo nemoguce nebi bili nista losiji od naprimjer Maribora po imenima ali isto tako to se sve treba uigrati ali sa Borjanom i Vranjesom dobijamo na tezini u zadnjoj liniji a sredina sa Ibricicem i napad tu se nema sta pricati to je kvalitet za ozbiljnu borbu za LP, jedino nam fali kvalitetna rijesenja na bocnim pozicijama pozadi. Kallasi po meni nije ta klasa a Puzigaca i Protic pogotovo nisu, Barci onako a o Berberovicu da nepricam. Nemislim ni ja ove godine ali ako dodju ova pojacanja i sve se to uigra i jos sa dobrim pojacanjima tu gdje skripi gdje sam naveo gore onda mozemo sljedece godine se nadati po meni.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 20 jan 2015, 21:01

Ibricic bi donio kvalitet, tu nema dileme ali ja ga ne bi sada potpisao jer tu imamo dosta dobrih igraca, vidjeti na ljeto ako se neko proda iz veznog reda!

Prioritet je golman!!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 20 jan 2015, 21:05

kako je i receno nudio se nama...
mi cemo cini se ipak pare preusmjeriti na kriticne pozicije golmana i stopera :salut:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 20 jan 2015, 21:37

franklampard8 je napisao/la:
Head je napisao/la:Teza je na tome da nam nije potreban u ovom razvoju situacije a ne da nije kvalitet za nasu ligu.
:thumbup:

Kljuc svega, niko ne osporava njegove kvalitete ali nije potreban.
:thumbup: treba dati igračima šansu u proljetnom dijelu sezone poput OKića DUljevića CImirota i Radovca pa i mladjeg Hasanbegovića da igraju utakmice kako bi na ljeto mogli neki angažman naći ovako sa ovim pojačanjima Alispahić Ibričić kupovanje polovnjaka koji su na intenzivnoj njezi bili po pola sezone sezonu je potpuno pogrešan potez kao dolazak Berberovića živi bili pa vidjeli ta izdanje u Europa ligi ili LIgi šampiona..

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 20 jan 2015, 21:50

hilmo je napisao/la:Kad smo već kod pomenutih novina, evo članak specijalno za @amyja.. ;)

Ma Hilmo ne zna izdati. ;)
slika
Malo je lošiji kvalitet fotgrafije, halalite, ali može se pročitati.

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Oni i njegov menadžer će momku uništiti život, eno Tuzlaci kivni na njega, bolje mu je da fakat ode.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 20 jan 2015, 21:55

zgembo89 je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:
Head je napisao/la:Teza je na tome da nam nije potreban u ovom razvoju situacije a ne da nije kvalitet za nasu ligu.
:thumbup:

Kljuc svega, niko ne osporava njegove kvalitete ali nije potreban.
:thumbup: treba dati igračima šansu u proljetnom dijelu sezone poput OKića DUljevića CImirota i Radovca pa i mladjeg Hasanbegovića da igraju utakmice kako bi na ljeto mogli neki angažman naći ovako sa ovim pojačanjima Alispahić Ibričić kupovanje polovnjaka koji su na intenzivnoj njezi bili po pola sezone sezonu je potpuno pogrešan potez kao dolazak Berberovića živi bili pa vidjeli ta izdanje u Europa ligi ili LIgi šampiona..
Ko je Hasanbegovic?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 jan 2015, 21:58

Ibricic jel ovo neka zajebancija ??

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 jan 2015, 22:00

ako dodje Ibricic onda u prvih 11 nema mjesta za Sevku Okica! sad Okic ili Ibricic prosudite sami...?

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 20 jan 2015, 22:01

bosnas_ je napisao/la:ako dodje Ibricic onda u prvih 11 nema mjesta za Sevku Okica! sad Okic ili Ibricic prosudite sami...?
ibricic nece doci

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, OsmanhodzicBuco, Riziko, zagorski i 33 gosta.