Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Sutra kada mu odbije intervju onda ce se pitati zasto i pozivace se na neke novinarske budalastine.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
I to objaviti dan prije najvaznije utakmice. Aferim 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I mene je jučer naljutio ali to je već previše. Treba kritikovat, ali ne treba nikog lično. Vidjelo se na time out-u Faruka sav blijed, vidi se na njemu da zna šta je učinio. Nije sad vrijeme da se diže hajka protiv njega. Jest radio gluposti, ali to njemu treba reći selektor a ne novinari.plavipatriota je napisao/la:@Unofficialpage
ma u današnjem avazu (printanom), kao javljanje iz dohe, i tekst, preko dvije stranice naslov "PREDAJ SE, PRCE, IZGUBILI SMO BOJ", a ispod dva-tri pasusa protiv Vražalića... Ispade svi su bili Rutenke, Entrerriosi i Lazarovi, samo je Vražalić bio Vražalić...
jeste loš, ali u najpoznatijoj dnevnoj novini sve složiti na leđa jednom čovjeku ne može biti nikako dobro i ispravno!
daj bože da oni ne čitaju novine i ne prate medije, nije lijepo pročitati rečenicu u kojoj piše da je Vražalić svojom rasijanošću povrijedio Kostu Savića...
samo hajku stvara idiot
Faruk sutra začepi usta svim kritičarima pa i meni!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- plavipatriota
- Kontakt:
ma ja sam mu na onaj atraktivni pokušaj kad je bacio golmanu loptu u ruke, gdje čak se i ovaj začudio, opsovo i što znam i što ne znam, ali to je sve vruće glave, kad se realno pogleda-nije on imao 20 izgubljenih lopti, jeste jedan od igrača u najlošijoj formi, ali ne razumijem ovaj način stvarno, upravo zato što je i on shvatio šta je uradio...
Zadnja izmjena: plavipatriota, dana/u 20 jan 2015, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ne treba se nikako dizati hajka na njega,cuj nije sad vrijeme.Nije on nista sam upropastio pa da bude jedini krivac.Ostali su isto toliko losi,ako ne i vise.Uvijek neko mora snositi krivicu,izgleda da su nasli zrtvu.Pakuju momku stvari koje ne bi trebali.Unofficialpage je napisao/la:
I mene je jučer naljutio ali to je već previše. Treba kritikovat, ali ne treba nikog lično. Vidjelo se na time out-u Faruka sav blijed, vidi se na njemu da zna šta je učinio. Nije sad vrijeme da se diže hajka protiv njega. Jest radio gluposti, ali to njemu treba reći selektor a ne novinari.
joj novinara uzeo pjesmu hordi za naslov u novinamaplavipatriota je napisao/la:@Unofficialpage
ma u današnjem avazu (printanom), kao javljanje iz dohe, i tekst, preko dvije stranice naslov "PREDAJ SE, PRCE, IZGUBILI SMO BOJ", a ispod dva-tri pasusa protiv Vražalića... Ispade svi su bili Rutenke, Entrerriosi i Lazarovi, samo je Vražalić bio Vražalić...
jeste loš, ali u najpoznatijoj dnevnoj novini sve složiti na leđa jednom čovjeku ne može biti nikako dobro i ispravno!
daj bože da oni ne čitaju novine i ne prate medije, nije lijepo pročitati rečenicu u kojoj piše da je Vražalić svojom rasijanošću povrijedio Kostu Savića...
samo hajku stvara idiot
1946
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pjesmu Hordi? Ma daj...
Ako sutra izgubimo ocekujem da ovi lesinari od novinara napisu kako su se pobili Prce i Vrazalic, nesto kao sto su se "pobili " Spahic i Vedo.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Amer Čulić je li? Enes Begičević ili on, ne zna se ko je gori.
kakve "novinare" Avaz šalje da izvještavaju sa SP-a, to je strašno...
kakve "novinare" Avaz šalje da izvještavaju sa SP-a, to je strašno...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Mi pobjedom protiv Tunisa smo definitivno na 4 mjestu jel tako

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
izvorno od indexa predaj se srce, ali na zadnjem derbiju Horde pjevale predaj se strumfe izgubio si boj, poslije toga nema ko ne pjevusi to pa valjda i novinaru zvucalo lijepo za naslovaDukeOfWellington je napisao/la:Pjesmu Hordi? Ma daj...
1946
JesteLloriS je napisao/la:Mi pobjedom protiv Tunisa smo definitivno na 4 mjestu jel tako![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Slažaem se da ne treba nikako. Više sam mislio na vrijeme izlaska članka, ako su već mislili kritikovati to su treba li poslije SP a ne uoči najbitnije utakmica. Faruk je jedan od krivaca.samo_lijevo je napisao/la:Ne treba se nikako dizati hajka na njega,cuj nije sad vrijeme.Nije on nista sam upropastio pa da bude jedini krivac.Ostali su isto toliko losi,ako ne i vise.Uvijek neko mora snositi krivicu,izgleda da su nasli zrtvu.Pakuju momku stvari koje ne bi trebali.Unofficialpage je napisao/la:
I mene je jučer naljutio ali to je već previše. Treba kritikovat, ali ne treba nikog lično. Vidjelo se na time out-u Faruka sav blijed, vidi se na njemu da zna šta je učinio. Nije sad vrijeme da se diže hajka protiv njega. Jest radio gluposti, ali to njemu treba reći selektor a ne novinari.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
batigol777
- Kontakt:
Mislim da nasa repka ima potencijal za dalje sto je jako bitno braca buric peric karacic ... ali da bi se igrao vrhunski rukomet nesmije biti losih pozicija.Ono sto je po meni problem sto mi nemamo ono sto nije bas problem imati a to su krila i lijevi bek mislim da nemoras imati predispozicije za krila da si 2 met i slicno kao sto je belaj s desnim bekovima u svijetu a mi smo tu sasvim dobri s malinovicem. Gledam Hrvatsku koja se odrekla Lackovica Buntica i .. koji bi nama dosli ko b.... samar.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
- samo_lijevo
- Kontakt:
nasao si pogresne igrace sa poredjenje.bulbasor je napisao/la:Ako sutra izgubimo ocekujem da ovi lesinari od novinara napisu kako su se pobili Prce i Vrazalic, nesto kao sto su se "pobili " Spahic i Vedo.
velika vecina ostalih su strasni novinari,koliko ih je bez skole,osim ako u gimnaziji ne dobijes cage za novarstvo.kakve "novinare" Avaz šalje da izvještavaju sa SP-a, to je strašno...
sve ja to znam, ali recimo navedeni Enes Begičević završio žurnalistiku prije rata. što bi valjda po nekoj logici trebalo da znači da je ozbiljan i školovan novinar. međutim, čovjek je takvo novinarsko spadalo, da za njega dobar dio priučenih novinara izgledaju kao potencijal za Pulitzera...
- plavipatriota
- Kontakt:
realno, pošto nisam općenito tip u ritmu manijaka, hordi (ne mislim da je to danas onako kako bi to trebalo biti), svaka pjesma koju otpjevaju i jedni i drugi meni se smuči jer znam da više neću moći se skupit sa rajom, a da se ne nađe ovih "bolesnika" koji neće izvrtat riječi "jedno drugom smo bili sve, prva ljubav sreća i proljeće, sada prošlo je-NEMA TITULE" i "predaj se štrumfe, izgubio si boj" i još milion primjera...Head je napisao/la:izvorno od indexa predaj se srce, ali na zadnjem derbiju Horde pjevale predaj se strumfe izgubio si boj, poslije toga nema ko ne pjevusi to pa valjda i novinaru zvucalo lijepo za naslovaDukeOfWellington je napisao/la:Pjesmu Hordi? Ma daj...
realno, ova riječ "izvorno" je vrijeđanje indexa, to isto da otpjevam ja "put me zove, moram poći" i raja mi kaže joj uvrtila mi se pjesma u glavu, a ja kažem "ma ja, al je to izvorno Halidova pjesma"...
ontopic:
imam neki osjećaj da ćemo odigrati protiv Tunisa tri puta bolje nego sve ove tri utakmice zajedno, mislim da im je došlo iz guzice u glavu!
Zato što piše po nalogu.Pasha je napisao/la:sve ja to znam, ali recimo navedeni Enes Begičević završio žurnalistiku prije rata. što bi valjda po nekoj logici trebalo da znači da je ozbiljan i školovan novinar. međutim, čovjek je takvo novinarsko spadalo, da za njega dobar dio priučenih novinara izgledaju kao potencijal za Pulitzera...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
da bar piše po nalogu, valjda bi čovjeku bilo lakše. on bolje ne zna.
katastrofa novinar, pa hajd'...
katastrofa novinar, pa hajd'...
Ma lupio sam bezveze, jer ovi lesinari ce da izmisle bilo sta da imaju pricu, "ekskluzivu"Postao/la samo_lijevo dana 20 jan 2015, 22:33
bulbasor je napisao/la:
Ako sutra izgubimo ocekujem da ovi lesinari od novinara napisu kako su se pobili Prce i Vrazalic, nesto kao sto su se "pobili " Spahic i Vedo.
nasao si pogresne igrace sa poredjenje.
I onda ce ici ona prica sta bi bilo da je bilo, svi ce biti pametni...ustvari vec se prave pametni..
Ja jos jednom kazem HVALA momcima sto na SP mogu navijati za svoju reprezentaciju. Od mene ce imati naklon i ako zavrse 24.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.