nađi Kovačevića nekad strašnog napadača Sosiedada, nek izvrši naređenjeKawhi je napisao/la:Trola malo čovjek. Ronaldo počeo akciju kod prva 2 gola, jednu i završio. Savršen fudbaler

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
nađi Kovačevića nekad strašnog napadača Sosiedada, nek izvrši naređenjeKawhi je napisao/la:Trola malo čovjek. Ronaldo počeo akciju kod prva 2 gola, jednu i završio. Savršen fudbaler
Toni.Virtu4l je napisao/la:Ko je pogodio prečku iz voleja u prvom poluvremenu? Šteta što nije ušla, nije zato što sam čekao 4+, nego zbog fudbalske igre
Najbolji potez administracije od osnivanja foruma, napokon na temi nema maloumnih komentara.JamesJoyce je napisao/la:Idemo bojkotirati ovo, samo da se ispostavi kao tezak promasaj administracije.
Ne slažem se s tobom. Najbolja stvar ikada na ovom forumu, druga je stvar što tebe ispunjavaju rasprave s ljudima na nižoj intelektualnom nivou koje možeš prcati u mozak.JamesJoyce je napisao/la:Idemo bojkotirati ovo, samo da se ispostavi kao tezak promasaj administracije.
Samo ti ta hala u ustima.PEP je napisao/la:poljski halasi dakle odegard je vas ,cestitam .Da mi je drago nije ,ali na kraju ce samome njemu doci iz guzice u glavu da se dobro dobro zajebo sto je otisao u halu iz madrida ,imat ce vremena kada ce se kajati.
http://www.realmadrid.com/noticias/2015 ... n-odegaard" onclick="window.open(this.href);return false;Policeman je napisao/la:Martin Ødegaard sutra na medicinskom
Mesut Ozil (arhivska izjava): "Ronaldo voli da sluša kada učim Kur’an, traži od mene da ga naučim da čita Kur’an, čak je zapamtio nekoliko ajeta iz sure El-Hadždž, a posebno voli slušati suru Fatiha."
"Kada ulazim u svlačionicu i zaboravim reći bismillah, on dođe do mene i kaže:
"Mesut, zaboravio si reći bismillah."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.