Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Idemo ludo,jako...pa Hrvati su bam.pokrali dosta igraca i red je da nam vrate sad..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Scouser1892
- Kontakt:
Hrvati nam ne igraju nikakvu ulogu,moramo dobit Tunis za plasman u naredni,za nas historijski krug. Idemo po pobjedu momci danas !
Zasto ne igra Harmandic ?
Neka se većina sjeti sta je pisala prije početka prvenstava.Momci sretno dajte sve od sebe pa kako bude ipak ste vi ponos nacije.Normalno kao pravi navijač BiH ja se nerviram i navijam a nakon utakmice kad se sve slegne vidimo da imamo dobru repku samo malo mora da sve legne na svoje mjesto treba vremena.Sretno danas

Taj Avazov tekst može samo biti od velike pomoći našoj ekipi. Oni su ostvarivali najbolje rezultate uvijek kad javnost nije bila uz njih, kad je neko totalno nebitan bio "ličnost dana" baš u tom Avazu, kad je samoprozvana sportska publika baš tih dana "imala druge obaveze, što ću ići u dvoranu, kakav Island, Danska...".
Uvijek nakon pobjede su sami isticali da im je to motiv i da se posebno bore za onu šačicu ljudi koja vjeruje u njih, jasno dajući do znanja da i oni znatno razlikuju ljude koji ih vole uvijek od onih drugih.
Ovo je prvenstvo tu šačicu pretvorilo u nešto veću šaku, svi prate rukomet, neki po prvi put (ne treba se ljutiti na njih što ne shvataju pravila igre, ali treba im svakako ukazati da ne trebaju vrijeđati ove momke!), što je donijelo do raznih natpisa, izrodilo mnoštvo rukometnih stručnjaka koji su na hiljade šarafa bacili prema Baruffetu, pasova bez gledanja prema Voriju, a bar pola manje cepelina razmijenili sa Džombom.
Momcima sigurno neće naštetiti što se javnost iznenada za njih zanima, niti što se tako brzo ljudi odluče da ih ipak ne prate "jer od njih dobiju čir."
Uvijek će imati tu svoju šačicu i uvijek rastuću ljubav prema dresu i domovini. Pravi su primjer reprezentativaca, koje treba slijediti svaki sportaš od kadetskih kategorija, preko Nedžada Fazlije, pa do ostalih koji su im možda blizu, Asmira, Edina, Miralema...
Vjerujem da će danas imati posebnu želju i spremu da ostvare pobjedu, ne zbog tog drugog kruga, koliko baš zbog zadnjih mrkih pogleda i riječi upereni prema njima, zbog toga što su uvijek "tu negdje, malo fali", zbog toga to malo će doći danas!
Momci, sretno, srce na teren, drugačije ne znate!

#idemoludoidemojako
Uvijek nakon pobjede su sami isticali da im je to motiv i da se posebno bore za onu šačicu ljudi koja vjeruje u njih, jasno dajući do znanja da i oni znatno razlikuju ljude koji ih vole uvijek od onih drugih.
Ovo je prvenstvo tu šačicu pretvorilo u nešto veću šaku, svi prate rukomet, neki po prvi put (ne treba se ljutiti na njih što ne shvataju pravila igre, ali treba im svakako ukazati da ne trebaju vrijeđati ove momke!), što je donijelo do raznih natpisa, izrodilo mnoštvo rukometnih stručnjaka koji su na hiljade šarafa bacili prema Baruffetu, pasova bez gledanja prema Voriju, a bar pola manje cepelina razmijenili sa Džombom.
Momcima sigurno neće naštetiti što se javnost iznenada za njih zanima, niti što se tako brzo ljudi odluče da ih ipak ne prate "jer od njih dobiju čir."
Uvijek će imati tu svoju šačicu i uvijek rastuću ljubav prema dresu i domovini. Pravi su primjer reprezentativaca, koje treba slijediti svaki sportaš od kadetskih kategorija, preko Nedžada Fazlije, pa do ostalih koji su im možda blizu, Asmira, Edina, Miralema...
Vjerujem da će danas imati posebnu želju i spremu da ostvare pobjedu, ne zbog tog drugog kruga, koliko baš zbog zadnjih mrkih pogleda i riječi upereni prema njima, zbog toga što su uvijek "tu negdje, malo fali", zbog toga to malo će doći danas!
Momci, sretno, srce na teren, drugačije ne znate!
#idemoludoidemojako
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Momci kada igramo danas? 
- Suljo20002
- Kontakt:
U 5 sati pocinjemo, a 10 do 5 pocinje predstavljanje igraca i intoniranje himni.muhamedkonjic je napisao/la:Momci kada igramo danas?
Momci sretno danas, samo jako !
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Hvala na odgovor brate!Suljo20002 je napisao/la:U 5 sati pocinjemo, a 10 do 5 pocinje predstavljanje igraca i intoniranje himni.muhamedkonjic je napisao/la:Momci kada igramo danas?
Momci sretno danas, samo jako !![]()
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 21 jan 2015, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
Šta god da bude...

-
Convicts1988
- Kontakt:
Danas dobijamo utakmicu 
Pored toga što je danas odlučujuća utakmica i sve ovo do sada što se izdešavalo u zadnje 2 utakmice - javno prozivanje krivaca nije nešto što nam može donijeti dobro u današnjem meču i treba ostaviti po strani (zaboraviti).
Momcima je potrebna podrška danas više nego ikada, ali posebno krilima Ovčini i Vražaliću!
Do pobjede možemo doći samo ako njih dvojica budu raspoloženi, a da bi bili raspoloženi za početak im se mora skinuti osjećaj krivice i ogroooooomniiiiii psihološki pritisak koji im se stvorio kako od stručnog štaba, suigrača, tako i od navijača i medija/javnosti.
Odbranu igramo odlično, Burić je na nivou, u napadu koliko toliko štima (dozvoljen broj grešaka), jedino fali nabiranje viška na krila i polukontre/kontre...taj segment je na redu da prelomimo.
- Prvu utakmicu smo odigrali očajno prvo poluvrijeme
- Drugu utakmicu smo odigrali očajno drugo poluvrijeme
- Treću utakmicu smo odigrali bez lošeg poluvremena ali sa puno grešaka i bez golova krila (nabiranje, kontre i polukontre)
- Četvrtu utakmicu nastavljamo sa nadogradnjom (a vjerujem da je to Ovčina i Vražalić)
NJIMA DVOJICI JE SADA POTREBNA NAJVEĆA PODRŠKA!!!
Momcima je potrebna podrška danas više nego ikada, ali posebno krilima Ovčini i Vražaliću!
Do pobjede možemo doći samo ako njih dvojica budu raspoloženi, a da bi bili raspoloženi za početak im se mora skinuti osjećaj krivice i ogroooooomniiiiii psihološki pritisak koji im se stvorio kako od stručnog štaba, suigrača, tako i od navijača i medija/javnosti.
Odbranu igramo odlično, Burić je na nivou, u napadu koliko toliko štima (dozvoljen broj grešaka), jedino fali nabiranje viška na krila i polukontre/kontre...taj segment je na redu da prelomimo.
- Prvu utakmicu smo odigrali očajno prvo poluvrijeme
- Drugu utakmicu smo odigrali očajno drugo poluvrijeme
- Treću utakmicu smo odigrali bez lošeg poluvremena ali sa puno grešaka i bez golova krila (nabiranje, kontre i polukontre)
- Četvrtu utakmicu nastavljamo sa nadogradnjom (a vjerujem da je to Ovčina i Vražalić)
NJIMA DVOJICI JE SADA POTREBNA NAJVEĆA PODRŠKA!!!
Svaka njima cast za plasman na SP, medjutim necu se vala nalozit kao i prethodne tekme da su mi iz oka ispali. Tunis je kvalitetniji od nas, ljudi imaju kvalitet i mnogo vece iskustvo od nas, ako ih dobijemo to ce biti samo i iskljucivo sto nemaju sanse za daljni plasman! Da ne bude zablude, cvrsto sam uz nase momke, ali ovu tekmu cu gledati opustenije... "Ne daj Boze" da pobjedimo Tunis? Stvorit ce se takva atmosfera da smo protiv Hrvatske favoriti,a kad nas ljudi poderu, jer su 3 klase iznad, svi ce nas pljuvati - ne hvala. Ja sam za prvi scenario, lagano zijanit i protiv Hrvatske nece falit motiva.
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Momak ako izgubimo mozemo mi lagano pravo protiv Hrvatske posto smo onda ispali! Moramo pobjediti danas kao sto oni isto tako moraju, ova utakmica odlucuje ko ide dalje, ako Tunis izgubi ispadaju isto tako mi ako izgubimo, Hrvatska nije bitna ovdje! Moze nas Hrvati oderati 30 razlike ili mi njih to nema veze ako izgubimo danas!juveboy je napisao/la:Svaka njima cast za plasman na SP, medjutim necu se vala nalozit kao i prethodne tekme da su mi iz oka ispali. Tunis je kvalitetniji od nas, ljudi imaju kvalitet i mnogo vece iskustvo od nas, ako ih dobijemo to ce biti samo i iskljucivo sto nemaju sanse za daljni plasman! Da ne bude zablude, cvrsto sam uz nase momke, ali ovu tekmu cu gledati opustenije... "Ne daj Boze" da pobjedimo Tunis? Stvorit ce se takva atmosfera da smo protiv Hrvatske favoriti,a kad nas ljudi poderu, jer su 3 klase iznad, svi ce nas pljuvati - ne hvala. Ja sam za prvi scenario, lagano zijanit i protiv Hrvatske nece falit motiva.
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 21 jan 2015, 10:34, ukupno mijenjano 2 puta.
- kupus army
- Kontakt:
Uz duzno postovanje,drzi se tu Juventusa,jer ti haman rukomet slabo ide.Kako bolan Tunis nema sanse,ako nas dobiju idu ljudi dalje,ako mi dobijemo mi smo ti koji idu dalje.Nama utakmica sa Hrvatima nista ne znaci,ako dobijemo Tunis,osim da ganjamo bolji plasman,jer kao sto sam rekao direktno mi i Tunis odlucujemo ko ide dalje.juveboy je napisao/la:Svaka njima cast za plasman na SP, medjutim necu se vala nalozit kao i prethodne tekme da su mi iz oka ispali. Tunis je kvalitetniji od nas, ljudi imaju kvalitet i mnogo vece iskustvo od nas, ako ih dobijemo to ce biti samo i iskljucivo sto nemaju sanse za daljni plasman! Da ne bude zablude, cvrsto sam uz nase momke, ali ovu tekmu cu gledati opustenije... "Ne daj Boze" da pobjedimo Tunis? Stvorit ce se takva atmosfera da smo protiv Hrvatske favoriti,a kad nas ljudi poderu, jer su 3 klase iznad, svi ce nas pljuvati - ne hvala. Ja sam za prvi scenario, lagano zijanit i protiv Hrvatske nece falit motiva.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
nista veceras nece biti odluceno
nit cemo mi dobiti
nit ce tunis dobiti
bice nerjeseno i tunis ce ganjati gol razliku protiv irana, a mi se nadati da ce nam hrvati bod pokloniti a oni ce izvesti drugi sastav i demolirati nas
nit cemo mi dobiti
nit ce tunis dobiti
bice nerjeseno i tunis ce ganjati gol razliku protiv irana, a mi se nadati da ce nam hrvati bod pokloniti a oni ce izvesti drugi sastav i demolirati nas
U tom slucaju izgubit cemo od Tunisa sa jos vecom vjerovatnocom, iz razloga kojeg sam naveo, ljudi su kvlitetniji i iskusniji od nas. Koliko prolazi ekipa iz grupe dalje ?kupus army je napisao/la:Uz duzno postovanje,drzi se tu Juventusa,jer ti haman rukomet slabo ide.Kako bolan Tunis nema sanse,ako nas dobiju idu ljudi dalje,ako mi dobijemo mi smo ti koji idu dalje.Nama utakmica sa Hrvatima nista ne znaci,ako dobijemo Tunis,osim da ganjamo bolji plasman,jer kao sto sam rekao direktno mi i Tunis odlucujemo ko ide dalje.juveboy je napisao/la:Svaka njima cast za plasman na SP, medjutim necu se vala nalozit kao i prethodne tekme da su mi iz oka ispali. Tunis je kvalitetniji od nas, ljudi imaju kvalitet i mnogo vece iskustvo od nas, ako ih dobijemo to ce biti samo i iskljucivo sto nemaju sanse za daljni plasman! Da ne bude zablude, cvrsto sam uz nase momke, ali ovu tekmu cu gledati opustenije... "Ne daj Boze" da pobjedimo Tunis? Stvorit ce se takva atmosfera da smo protiv Hrvatske favoriti,a kad nas ljudi poderu, jer su 3 klase iznad, svi ce nas pljuvati - ne hvala. Ja sam za prvi scenario, lagano zijanit i protiv Hrvatske nece falit motiva.
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Jedino ako bude nerijeseno onda nam je utakmica sa Hrvatima bitna posto sto ti kazes onda nam treba najmanje jedan bod da idemo dalje, posto Tunis pobjeduje Iran 100%. Ali nemislim da ce biti tako danas, mislim da ce se danas sve odluciti tako ce obadvije ekipe igrati, ide se na pobjedu, bice gusto ali mii dobijamo akobogda i idemo u taj drugi krug vise da probimo taj led jednomhz1987 je napisao/la:nista veceras nece biti odluceno
nit cemo mi dobiti
nit ce tunis dobiti
Supruzi Ivana Karacica je Igor Karacic rekao da ce nas oni pustiti ako nam bude trebalo

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bi li Hrvati bili kaznjeni ako bi nam pustili zadnju tekmu ? 
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
4 ekipe idu dalje, poslije veceras mi cemo biti jedan od njihjuveboy je napisao/la:U tom slucaju izgubit cemo od Tunisa sa jos vecom vjerovatnocom, iz razloga kojeg sam naveo, ljudi su kvlitetniji i iskusniji od nas. Koliko prolazi ekipa iz grupe dalje ?kupus army je napisao/la:Uz duzno postovanje,drzi se tu Juventusa,jer ti haman rukomet slabo ide.Kako bolan Tunis nema sanse,ako nas dobiju idu ljudi dalje,ako mi dobijemo mi smo ti koji idu dalje.Nama utakmica sa Hrvatima nista ne znaci,ako dobijemo Tunis,osim da ganjamo bolji plasman,jer kao sto sam rekao direktno mi i Tunis odlucujemo ko ide dalje.juveboy je napisao/la:Svaka njima cast za plasman na SP, medjutim necu se vala nalozit kao i prethodne tekme da su mi iz oka ispali. Tunis je kvalitetniji od nas, ljudi imaju kvalitet i mnogo vece iskustvo od nas, ako ih dobijemo to ce biti samo i iskljucivo sto nemaju sanse za daljni plasman! Da ne bude zablude, cvrsto sam uz nase momke, ali ovu tekmu cu gledati opustenije... "Ne daj Boze" da pobjedimo Tunis? Stvorit ce se takva atmosfera da smo protiv Hrvatske favoriti,a kad nas ljudi poderu, jer su 3 klase iznad, svi ce nas pljuvati - ne hvala. Ja sam za prvi scenario, lagano zijanit i protiv Hrvatske nece falit motiva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.