nadam se da nije nista ozbiljno...Schweinsteiger limps off with foot injury
Bastian Schweinsteiger has been forced to end training early after suffering a knock to his right foot. The Germany captain limped off the field with a pained expression on his face and clutching his right boot.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut

Omar zna šta se krije iza priče o krokodilu i Arjenu.
Hocemo da nam sve na staro vrate!sekerbay je napisao/la:ma ko nam ovo uhandri temu![]()
![]()
kojeg ce nam mog 4 teme kad je i jedna sasvim ok![]()
gasteto ljudovi.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sva sreca pa povrede nisu bile ozbiljnije prirode.Good news! Schweinsteiger (minor ankle bruising) and Götze (muscle problems) are back in team training!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:

Vidi papucara.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovo je nista dok ne pocne njene gace da nosi. Vidis djevojka mu kupila. Sto ti je vokri?Omerbavarac je napisao/la:
Vidi papucara.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Bayern@heart
- Kontakt:
Zbog ovoga je i ona odigrla "sjajno" prvo kolo AO. Dobra podrška generala na treningu i poslije treningaOmerbavarac je napisao/la:
Vidi papucara.![]()
Kakvo je stanje sa povrijeđenim igračima.? Vidim u Dohi su Javi,Benatia i Alaba treniraju šta je sa Thiagom.?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nadaju se da će Benatia biti spreman za Wolfsburg ima problema sa leđima. Kapiten jučer počeo sa laganim treninzima i očekuju ga za revans LP protiv Šahtara u ekipi ili čak ranije. Za Javija informacija je da se očekuje po polovine marta najkasnije. Za drugog španca trenutno nema neikh novih informacija nije putovao sa ekipom u DohuSaurman je napisao/la:Kakvo je stanje sa povrijeđenim igračima.? Vidim u Dohi su Javi,Benatia i Alaba treniraju šta je sa Thiagom.?
Vjerovatno radi individualno, da je bar znati kad ga možemo očekivati u ekipi.Bayern@heart je napisao/la:Nadaju se da će Benatia biti spreman za Wolfsburg ima problema sa leđima. Kapiten jučer počeo sa laganim treninzima i očekuju ga za revans LP protiv Šahtara u ekipi ili čak ranije. Za Javija informacija je da se očekuje po polovine marta najkasnije. Za drugog španca trenutno nema neikh novih informacija nije putovao sa ekipom u DohuSaurman je napisao/la:Kakvo je stanje sa povrijeđenim igračima.? Vidim u Dohi su Javi,Benatia i Alaba treniraju šta je sa Thiagom.?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Omerbavarac je napisao/la:
Vidi papucara.![]()
za mene je ovim svinja postao supak zesce klase necu objasnjavati .Ajde Ok spandjo se sa anom kako je do toga doslo nije me briga ,ali brate nakon toliko godina sa bivsom i svega zajednickog nonsalatno prekine i krene sa anom ,ana malo rasirila noge a svajni ko blesav magarac navalio i tek tako sutne bisu i prikloni se ani ,sigurno do sada nije imao trebu slicno kalibra ane ,a ana malo vidjela i dublji novcanick svajnija vidjela da je dobra financijska prilika a ,a mi muskarci ko muskarci ,svajni nije neka ljepota ali ima novcanik .Za aninu ljepotu je suvisno sta reci.
p.s: trapatoni veli da cemo osvojiti ponovo triple
LEGENDA ,spile
[youtube][/youtube]
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Pa nije ni Ana sirotinja
Razumijem šta hoćeš reći, ima tu dosta istine, ali čisto sumnjam da Ana Ivanović traži sebi nekog sponzora.
[youtube][/youtube]
Razumijem šta hoćeš reći, ima tu dosta istine, ali čisto sumnjam da Ana Ivanović traži sebi nekog sponzora.
[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- schweinsteiger
- Kontakt:
PEP je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Vidi papucara.![]()
za mene je ovim svinja postao supak zesce klase necu objasnjavati .Ajde Ok spandjo se sa anom kako je do toga doslo nije me briga ,ali brate nakon toliko godina sa bivsom i svega zajednickog nonsalatno prekine i krene sa anom ,ana malo rasirila noge a svajni ko blesav magarac navalio i tek tako sutne bisu i prikloni se ani ,sigurno do sada nije imao trebu slicno kalibra ane ,a ana malo vidjela i dublji novcanick svajnija vidjela da je dobra financijska prilika a ,a mi muskarci ko muskarci ,svajni nije neka ljepota ali ima novcanik .Za aninu ljepotu je suvisno sta reci.
Za dublju raspravu i analizu,pridruziti se Pepu na forumu Skandala.
Benatia danas normalno trenirao s ostatkom ekipe.

#miasanmia
PEP je napisao/la: za mene je ovim svinja postao supak zesce klase necu objasnjavati .Ajde Ok spandjo se sa anom kako je do toga doslo nije me briga ,ali brate nakon toliko godina sa bivsom i svega zajednickog nonsalatno prekine i krene sa anom ,ana malo rasirila noge a svajni ko blesav magarac navalio i tek tako sutne bisu i prikloni se ani ,sigurno do sada nije imao trebu slicno kalibra ane ,a ana malo vidjela i dublji novcanick svajnija vidjela da je dobra financijska prilika a ,a mi muskarci ko muskarci ,svajni nije neka ljepota ali ima novcanik .Za aninu ljepotu je suvisno sta reci.
ceze je napisao/la:Pa nije ni Ana sirotinja![]()
Znachi: jedna od najbolje placenih sportistkinja na svetu, koja sa svojih 27 godina ima preko 100 miliona $ od turnirskih nagrada, komercijalnih sponzora, nagrada za pojavljivanje na turnirima, te raznih bonusa tipa dozhivotni ugovor sa Adidasom i Yonexom...bash radi toga shto je sponzorusha je u vezi sa bavarskim lepotanom koga zovu Svinja. Nema shanse da su se upoznali i zblizhili kao shto se to inache deshava, vec samo na osnovu toga shto je ona trazhila sponzora. Je l' tako
Pa kako nije pronashla nekog osetno imucnijeg od sebe, vec nekoga od koga po svemu sudeci - zaradjuje vishe
Ovo komotno mozhe vec sada da bude u konkurenciji za "provalu godine", a tek je januar.
Onome ko je iskonstruisao prichu o jadnom ruzhnjikavom bogatashu koga lepotica sa Balkana muze za pare i onome ko je na to odgovorio sa "ima tu dosta istine".ceze je napisao/la:Kome sad taj facepalm ?
Istina je da je BSa i AI upoznala cerka Kari Peshica, a da su oni nastavili da se vidjaju shirom sveta, pa je chak Schweini bio i u BGDu pre nekoliko meseci.
BTW, meni je ex-devojka BSa jacha zhenska od Ivanoviceve, ali o ukusima ne valja polemisati.
Ima tu dosta istine se odnosilo na onaj dio u vezi njegovog odnosa sa bivšom djevojkom.
Fino piše gore, čisto sumnjam.
Inače, pravo se ružno osjećam komentarišući ovo, niti pratim ovakve stvari, ali eto.
Fino piše gore, čisto sumnjam.
Inače, pravo se ružno osjećam komentarišući ovo, niti pratim ovakve stvari, ali eto.
Zadnja izmjena: ceze, dana/u 21 jan 2015, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
jooj PEP ti znas lupit glupost ko da imas 13godina, bog te vidio
Stern des Südens
Kakav je ovo izbio skandal u Saudiji pa svi sipaju kritike prema klubu?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nisu prisustvovali zajednickoj veceri i domacim igracima je bio zabranjen ulaz u hotel u kojem su odsjeli igraci Bayerna.muamerc je napisao/la:Kakav je ovo izbio skandal u Saudiji pa svi sipaju kritike prema klubu?
Navodno ce iz Bavarske uputiti pismeno izvinjenje mada ni sam ne znam sto se ovo nije zavrsilo kako je prvobitno planirano ali eto. Pep je sigurno opet umijesao svoje prste.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.