Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Pobjede Kokkinakisa i Kyrgiosa su me veoma obradovale, ali mislim da sutra ispadaju obojica. Thanasi jer se previše potrošio u meču s Gulbisom, dok će Karlović Nicka dobiti na iskustvo.
Favoriti prema planu, za sada niko ne pokazuje slabost (što je u svakom slučaju pozitivno).
Favoriti prema planu, za sada niko ne pokazuje slabost (što je u svakom slučaju pozitivno).
Ma on je nebitan lik.
Na stranu što je jedna velika nula kao prognozer, ali čovjek u pojedinim trenucima (ne konkretno na ovom AO-u, nego godinama unazad) daje komentare i analize prema kojim se može zaključiti da vrlo površno poznaje današnji tenis (što je meni neshvatljivo ako uzmemo u obzir o kome se radi).
Ma dobro, ja ne pamtim da je rekao šta normalno što se tice Novaka.
Šta je razlog, nemam pojma, ali je stvarno iritantno.
Šta je razlog, nemam pojma, ali je stvarno iritantno.
Što je najgore Novak mu tako kulturno i uljudno odgovara. Ne bi mu ja dao izjavu ni da je posljednji novinar na svijetu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma mats ko mats... priča se da je to počelo još 2008 kad je on tvrdio da će federer lagano dobiti 1/2 AO protiv Novaka, ustvari on bi stavio kuću na to.. kad je nole dobio, snimatelji, producenti i drugi novinari su mu krv pili zbog toga...
onda znam da je visković pričao da svakome možeš prići i uzeti intervjuu, a vilander te oholo odbije ili traži pare...
sjećam se kad je viško radio intervjuu sa Anabel Kroft i ba kraju joj kaže da kod nas na Balkanu ima izreka, ako hoćeš da dobiješ na kladionici, igraj sve suprotno od onoga što kaže mats... ona se iskreno nasmijala i rekla da će mu to prenijeti....
onda znam da je visković pričao da svakome možeš prići i uzeti intervjuu, a vilander te oholo odbije ili traži pare...
sjećam se kad je viško radio intervjuu sa Anabel Kroft i ba kraju joj kaže da kod nas na Balkanu ima izreka, ako hoćeš da dobiješ na kladionici, igraj sve suprotno od onoga što kaže mats... ona se iskreno nasmijala i rekla da će mu to prenijeti....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Wilander je veliki poznavalav...odličan je kao komentator...a u emisiji se mora malo glupirati, jer bi u protivnom bio dosadan...hebo i sve stručnjake, ako prognoziraju svi stalno iste stvari...
i ne moraš biti neki stručnjak da proglasiš Novaka favoritom na AOu...a to su svi redom uradili...baš kao i Serenu...dosadno
Kao i neučinkovito, barem kada je u pitanju prošla godina...jer su svi redom Serenu fulili na 3 GSa, a pogodili samo 1
Novaka su takodjer ispromašivali svi na USOu i AOu...
i ne moraš biti neki stručnjak da proglasiš Novaka favoritom na AOu...a to su svi redom uradili...baš kao i Serenu...dosadno
Kao i neučinkovito, barem kada je u pitanju prošla godina...jer su svi redom Serenu fulili na 3 GSa, a pogodili samo 1
Novaka su takodjer ispromašivali svi na USOu i AOu...

smucek
nesto ne ide Rafi 
izgleda da je rafi drugo kolo veliki uspjeh..
vidim nik dobio karlovića... šta zna dijete kakva je veličina ivo...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- masteRofPoker
- Kontakt:
Je li Rafa u zadnjih par godina ikako
predao mec?
Ne razumijem zasto igras ako ne mozes. Kretanje, servis, ma komplet igra mu je na nekih 60 %.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
predao mec?
Ne razumijem zasto igras ako ne mozes. Kretanje, servis, ma komplet igra mu je na nekih 60 %.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
da ne može predao bi... ne vjeruj ovom glumatanju...masteRofPoker je napisao/la:Je li Rafa u zadnjih par godina ikako
predao mec?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ako i zijani, znamo šta ce biti razlog poraza..
on cim gubi odmah se krene valjati 
isfuran je :d
isfuran je :d
- BeyKopites
- Kontakt:
Rafin izraz lica govori: "Imam dijareju".
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma niste objektivni sekunde. Covjek igra sa 60% snage jer ne moze vise. Nikakvo glumatanje. Smickek da ima 30 vinera vise od Nadala? Ne moze ni na treningu.
Svaka cast Rafa.
Svaka cast Rafa.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
retro je napisao/la:Ovakav Rafa ne ide ni do Berdycha.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odlično je odigrao Nik. Mali će biti veliki teniser.DANTES je napisao/la:izgleda da je rafi drugo kolo veliki uspjeh..
Rafa jedva prođe. Servisi su bili preslabi, ne znam jesu li išli preko 190 km/h. Ali Tim je odigrao fenomenalan meč, kakve je udarce pogađ'o.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ovaj Tim kao da je mix Amela Curica i Ryana Goslinga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.