Ja volim kad ljudi dobiju, kad se kurce bas i ne - de reci iskreno koliko si zijanio dok si dosao do toga da postiras taj dobitak na forumFlash_28 je napisao/la:
Dva dobra tiketa i meni 400 evrica![]()
![]()
Ja cu tebi na PP reci koliko sam ja zijanio do sad
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja volim kad ljudi dobiju, kad se kurce bas i ne - de reci iskreno koliko si zijanio dok si dosao do toga da postiras taj dobitak na forumFlash_28 je napisao/la:
![]()
Ulog 50km dobio do njih 50 kao gost znaci igrao sam ne vise od 3 max 4 meca jer morao sam proigrati 50 njihovi 6 4 dana imam pogodena tiketa znaci Minus tek moze da dode Ne kurcim se nego me boli **** sta drugi misle ulozim sumu dobijem malo ne stavljam 1o utakmica. Max 4 to je plafon ulog se varira izmedu 50 i 100 maraka na kvotu 4 do 5 dosta. sinoc partizana 1 lyona 1x ulog 100 evra 700kr pa fino je dobitiCitizen-X je napisao/la:Ja volim kad ljudi dobiju, kad se kurce bas i ne - de reci iskreno koliko si zijanio dok si dosao do toga da postiras taj dobitak na forumFlash_28 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Ja cu tebi na PP reci koliko sam ja zijanio do sad- jer ovdje ljudi igraju markicama i petacima da nesto ubodu i ti dodjes pa solis...
Citizen-X je napisao/la:Ja volim kad ljudi dobiju, kad se kurce bas i ne - de reci iskreno koliko si zijanio dok si dosao do toga da postiras taj dobitak na forumFlash_28 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Ja cu tebi na PP reci koliko sam ja zijanio do sad- jer ovdje ljudi igraju markicama i petacima da nesto ubodu i ti dodjes pa solis...
Gonzo je napisao/la:Vidi kvotu pa pricaj da li je glupo![]()
![]()
![]()
Na partizan je 1.7 a na ove je 2.2..![]()
Ljudi su ih podcijenili prvu tekmu kad su vodili 21 razlike i izgubili, drugu tekmu to nisu sebi dopustili pa su ih dobili do kraja sa 20 razlike, kao sto ce biti sutra isto tako otprilike..
Partizan moze nesto uraditi samo u drugoj utakmici (po meni)..
haha daj boze jer dojave ne postoje kraljukladionica je napisao/la:pozz ljudi novi sam na forumu zelim da kladionice bankrotiraju da mi stalno dobijamo pa evo vam dvije dojave za danas DRAVA-RUDAR 1 i KOSICE-MARTIN 1
ps.ako vi imate neki javite bolje da medusobno dobijamo nego da nam kladionica uzima pare
Imam dojavu da će Murinjo dobiti crveni karton.kladionica je napisao/la:pozz ljudi novi sam na forumu zelim da kladionice bankrotiraju da mi stalno dobijamo pa evo vam dvije dojave za danas DRAVA-RUDAR 1 i KOSICE-MARTIN 1
ps.ako vi imate neki javite bolje da medusobno dobijamo nego da nam kladionica uzima pare
Takodjer,danas ne posteje vise ni sigurni parovi....Koliko je juce ljudi na Federeru palo|-|0rD@Š je napisao/la:
evo danas 2 sigurna od mene nisam dobio ima 3 dana![]()
Nema nista od ovoga prerano je procurila ta informacija da bi proslo,ja sam uplatio po 1e na obe jos jutros dok nisu bile blokirane ali mislim da od ovoga nema nista.Emir_ZENICA je napisao/la:Krienes -Vaduz 1/2 kv 24
Forest Green -Barow 2/1 kv 20
Jel ovo kako sigurno?Emir_ZENICA je napisao/la:Krienes -Vaduz 1/2 kv 24
Ma siguran je bio Federer po kladionicarskoj kvoti - ko je gled'o mec mogao je da vidi koliko je jadan isp'o sa Serom.Emir_ZENICA je napisao/la:Takodjer,danas ne posteje vise ni sigurni parovi....Koliko je juce ljudi na Federeru palo|-|0rD@Š je napisao/la:
evo danas 2 sigurna od mene nisam dobio ima 3 dana![]()
Momak je jedan stavio na ovo po 50e kaze da je 100% ali brate ovo je jutros u 9 izasla vest o ovome a dojave obicno dolaze sat pre meca ja sam upaltio cisto da ispratim pa sta bude da se kasnije na kajem a meni 2e nista ne znace.Ted Mosby je napisao/la:Jel ovo kako sigurno?Emir_ZENICA je napisao/la:Krienes -Vaduz 1/2 kv 24
Neka barem X izvukuFlash_28 je napisao/la:PRITISAK ESBJERGA EVO GLEDAM DIREKTNO IMAM GA JA NA JEDNOM TIKETU MORA UZETIA **** JE I AGF U NIJE DOBIO ODAVNO SAMO NEKE X IGRA ILI GUBI MOGAO BI KAPIDZIC STAVITI JEDAN DANAS ZA AGF ¨ÅRHUS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.