Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

LloriS
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la LloriS » 21 jan 2015, 14:34

Austria 32,5 OVER (Unistice Irana kontrama)

Slovenia 30,5 OVER (Dosta golova daju na prvenstvu a i Brazil dosta prima)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 21 jan 2015, 14:36

da nije malo previsoka ova granica 25,5 na cile :? protiv bjelorusije
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

mutu
Kontakt:

Post Postao/la mutu » 21 jan 2015, 14:37

A. BANNOUR 5,5- VIŠE smiješna granici za najboljeg igraca Tunisa u odlucujucoj utakmici. Izvodi sedmerce i uzima po 10,11 lopti, svaki put je iso preko ove granice pa nema razloga da neide i danas. HRVATSKA MAKEDOINA 54,5 VIŠE, ILI HRVATSKA 28,5 VIŠE- igramo salbu obranu i odlican napad na ovom prvenstvu najlošije branimo vanjske pozicije di su Makedonici najbolji. Samo protiv tunisa smo ostali ispod ove granice. BiH TUINIS -2 -tunis kvalitetnija, uigranija i iskusnija ekipa, ovo im je zadnja šansa praktici igraju doma ovaj turnir i osim publike mogili bi dobit i vijetar u leđa od sudaca . Ako ko isprati sretno, zadnji put fulo štrleka 3,5 za 5 minuta igra zabio 3 i onda ga "trener svih trenera" vadi i nestavlja do kraja utakmice.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 21 jan 2015, 14:40

mutu je napisao/la:A. BANNOUR 5,5- VIŠE smiješna granici za najboljeg igraca Tunisa u odlucujucoj utakmici. Izvodi sedmerce i uzima po 10,11 lopti, svaki put je iso preko ove granice pa nema razloga da neide i danas. HRVATSKA MAKEDOINA 54,5 VIŠE, ILI HRVATSKA 28,5 VIŠE- igramo salbu obranu i odlican napad na ovom prvenstvu najlošije branimo vanjske pozicije di su Makedonici najbolji. Samo protiv tunisa smo ostali ispod ove granice. BiH TUINIS -2 -tunis kvalitetnija, uigranija i iskusnija ekipa, ovo im je zadnja šansa praktici igraju doma ovaj turnir i osim publike mogili bi dobit i vijetar u leđa od sudaca . Ako ko isprati sretno, zadnji put fulo štrleka 3,5 za 5 minuta igra zabio 3 i onda ga "trener svih trenera" vadi i nestavlja do kraja utakmice.
Tako ste neki dan pisali i za Lazarova, pa sta se desi. Smanjte malo dozivljaje!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 21 jan 2015, 14:41

ZZtop10 je napisao/la:da nije malo previsoka ova granica 25,5 na cile :? protiv bjelorusije
Ma meni je bolje igrati da Bjelorusi daju manje od 35,5..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Griselda
Kontakt:

Post Postao/la Griselda » 21 jan 2015, 14:48

Griselda je napisao/la:Ništa, tuga i jad danas. Možda se na NBA malo popravi, ajmo probati.

28.5/Durant 1
15.5/Deng 1
14.5/Duncan 2
Bar je NBA prošao pa smo u malom plusu :)

Jedan popodnevni listić s dva para...

Gil Vicente - Maritimo 2 @1.80
X=3/Monaco - Evian 1 @1.75

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 21 jan 2015, 14:51

BiH-Tunis 1 3,60

Kao sto rece Adis30, prije par postova, mi smo u prethodne dvije utakmice sami sebe pobijedili i mislim da danas pobjeda dolazi lakse od ocekivanog, nema se tu sta puno pisati, dosli smo do zida i kalkulacije ne postoje, pobjeda se namece kao logican izbor i vjerujem da ce doci! Po ovoj kvoti se naravno mora uzeti!

Ovcina 2,5 Vise 1,85

Prekjuce me oborio iz cistog razloga sto mu Prce nije lopte dodao za 60 minuta! Igrac koji igra 60 minuta jednostavno se namece kao logicno rjesenje da ce zabit 3 gola!

Sretno nam!

mutu
Kontakt:

Post Postao/la mutu » 21 jan 2015, 14:55

Pasha_car_aga je napisao/la:
mutu je napisao/la:A. BANNOUR 5,5- VIŠE smiješna granici za najboljeg igraca Tunisa u odlucujucoj utakmici. Izvodi sedmerce i uzima po 10,11 lopti, svaki put je iso preko ove granice pa nema razloga da neide i danas. HRVATSKA MAKEDOINA 54,5 VIŠE, ILI HRVATSKA 28,5 VIŠE- igramo salbu obranu i odlican napad na ovom prvenstvu najlošije branimo vanjske pozicije di su Makedonici najbolji. Samo protiv tunisa smo ostali ispod ove granice. BiH TUINIS -2 -tunis kvalitetnija, uigranija i iskusnija ekipa, ovo im je zadnja šansa praktici igraju doma ovaj turnir i osim publike mogili bi dobit i vijetar u leđa od sudaca . Ako ko isprati sretno, zadnji put fulo štrleka 3,5 za 5 minuta igra zabio 3 i onda ga "trener svih trenera" vadi i nestavlja do kraja utakmice.
Tako ste neki dan pisali i za Lazarova, pa sta se desi. Smanjte malo dozivljaje!
Prvo nemoraš mi se obračat sa Vi , drugo izacio sam jedan prijedlog i nigdje nisam spomenuo Lazarova, trece nisam nigdje napisao: ide preko sto posto, trpajte na Bannoura nego sam napisao da ja smiješna granica jer kao što spominješ tog Lazarova koji je na 8,5 a Bannour je na 5,5 uzimaju isto šuteva i oba izvode sedmerce znaci granca je smiješna on je uz lošu utakmicu može prebacit .

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 21 jan 2015, 14:55

Pasha_car_aga je napisao/la:BiH-Tunis 1 3,60

Kao sto rece Adis30, prije par postova, mi smo u prethodne dvije utakmice sami sebe pobijedili i mislim da danas pobjeda dolazi lakse od ocekivanog, nema se tu sta puno pisati, dosli smo do zida i kalkulacije ne postoje, pobjeda se namece kao logican izbor i vjerujem da ce doci! Po ovoj kvoti se naravno mora uzeti!

Ovcina 2,5 Vise 1,85

Prekjuce me oborio iz cistog razloga sto mu Prce nije lopte dodao za 60 minuta! Igrac koji igra 60 minuta jednostavno se namece kao logicno rjesenje da ce zabit 3 gola!

Sretno nam!
Ja brate mislim da ce nas tunis tuc sa hendikepom kolko god mi zelili mi smo daleko ispod kvalitetom od ovih svih ostalih ljudi

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 21 jan 2015, 15:04

Brighton - Ipswich 2 (2.9)

Brighton kuci u 13 meceva samo 2 pobjede u goste im dolazi jedan od timova koji "puca" na EPL Ipswich je trenuitno 3ci.... sinoc je Bournemout izgubio u gostima od leedsa i dozvolio Ipswcihu da pobjedom dodje na prvo mjesto... Ipswich je 5ti gost lige sa 5 pobjeda u 13 meceva.... U zadnja 4 medjusobna meca Ipswich je 3 puta pobijedio

Mislim da danas nece propustiti priliku da odu na prvo mjesto i po meni kvota je odlicna za probati s obzirom da igraju protiv veoma loseg domacina ;)

sretno ako neko isprati...
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 jan 2015, 15:16

Otkad nesto ovako nisam odigrao.... :tokralju: Znas da nece proci, ali igras radi pracenja i nerviranja :mrgreen:

kontrahendi na nas
Hrvatska
Fiorentina
Guingamp prolaz
Gent daje
Tottenham
Fulham dvoznak
Brighton daje
Dundee daje
Malaga daje

Kvota oko 25

:salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 21 jan 2015, 15:55

Valencia - CSU Ploiesti(+15,5) 1

Rumuni izgubili 2 zadnje utakmice protiv Kubana i Nancy sa 26 i 17 razlike.Veceras idu jakoj Valenci bez dva bitna igraca Dee Browna i Alhaji Mohammeda.U ovakvim okolnostima sve ispod 20 razlike za Valenciu za mene bi bilo veliko iznenadjenje.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 21 jan 2015, 16:21

Moreirense-Benfica 1/2 ; 5+
!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 21 jan 2015, 16:26

LloriS je napisao/la:Austria 32,5 OVER (Unistice Irana kontrama)

Slovenia 30,5 OVER (Dosta golova daju na prvenstvu a i Brazil dosta prima)

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 21 jan 2015, 16:40

jasko_juve je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:da nije malo previsoka ova granica 25,5 na cile :? protiv bjelorusije
Ma meni je bolje igrati da Bjelorusi daju manje od 35,5..
prodje oboje..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 21 jan 2015, 16:43

BiH 23,5 OVER Mislim da bi mogli zabiti 24 gola barem, najbitnija nasa utakmica

Strlek 3,5 OVER Hrvati imaju odlicna krila Strlek igra odlicno na prvenstvu, ocekujem i koju kontru i lagano da prdje ovu granicu

Markovic 5,5 OVER Glavni igrac Qatara a sutira i sedmerce

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 21 jan 2015, 17:42

Haj sto nisi ni blizu nego sto slaga da izvodi sedmerce da mi je znati :facepalm:

mutu
Kontakt:

Post Postao/la mutu » 21 jan 2015, 18:51

Armala je napisao/la:

Haj sto nisi ni blizu nego sto slaga da izvodi sedmerce da mi je znati :facepalm:
Slušaj frende nisam ja trener Tunisa, do ove utakmice krvavi Bannour je izvodio sedmerce, da sam znao da nece danas pucat sedmerce vijerojatn ga ni ja nebi igro a da je pucao samo sa sedmercima bi prešao. tako da mi nemoj pametovat

Griselda
Kontakt:

Post Postao/la Griselda » 21 jan 2015, 19:34

Griselda je napisao/la: Bar je NBA prošao pa smo u malom plusu :)

Jedan popodnevni listić s dva para...

Gil Vicente - Maritimo 2 @1.80
X=3/Monaco - Evian 1 @1.75
:thumbup:

Anderlecht - Waregem 1
Moreirense - Benfica 2
Villareal - Getafe 1

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 21 jan 2015, 19:37

celtic x2
tottenham x2
paris 2...

sreca prati hrabre... x6 km - 551 ev.dobitak :)
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.