Naravno da je smjesno ,samo da jos kopiramo onaj komentar vaseg clana sa orga i sve ce biti jos smjesnije
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
plava_pruga je napisao/la:ovom prilikom MOLIM fudbalski savez Bosne i Hercegovine da dodjeli sarajevu 3 boda jer izgleda da im je u CITAVOJ ovoj sezoni bio cilj uzet bodove u Tuzli. A sta cete oni jadni samo ih podkradaju gdje god odu. Svi su protiv njih , a da nisu, oni bi bili prvaci svake godine zato jos jednom molim savez da dodjeli ako moze 3 boda ekipi Sarajeva pa makar kasnije ispali iz lige samo nek su uzeli ta 3 boda u tuzli i oni zadovoljni.
HAHAAH krenula je sampinska pruga u evropu evo 5-6 godina! JA sporiji voz jos nisam vidio haha
plava_pruga je napisao/la:ovom prilikom MOLIM fudbalski savez Bosne i Hercegovine da dodjeli sarajevu 3 boda jer izgleda da im je u CITAVOJ ovoj sezoni bio cilj uzet bodove u Tuzli. A sta cete oni jadni samo ih podkradaju gdje god odu. Svi su protiv njih , a da nisu, oni bi bili prvaci svake godine zato jos jednom molim savez da dodjeli ako moze 3 boda ekipi Sarajeva pa makar kasnije ispali iz lige samo nek su uzeli ta 3 boda u tuzli i oni zadovoljni.
HAHAAH krenula je sampinska pruga u evropu evo 5-6 godina! JA sporiji voz jos nisam vidio haha
Sta bi mi pisali o F.K Sarajevu da u vakvoj ligi koja je od 100 liga na zadnjem mjestu haman deceniju ne izadjes u Evropu!!! I eto oni u euforiji dragi boze,samo preko priprema izadu iz grada Sarajeva.Jad i cemer!!
Sta bi mi pisali o F.K Sarajevu da u vakvoj ligi koja je od 100 liga na zadnjem mjestu haman deceniju ne izadjes u Evropu!!! I eto oni u euforiji dragi boze,samo preko priprema izadu iz grada Sarajeva.Jad i cemer!!
Nas da nema u evropi ko njih nebi se moglo opstati,zamisli sad kad su aktivni kako bi onda tek bili! Sjecam se 3 pretkolo lp kad su bili ziviti se nije moglo,a kad smo mi dosli haha ni rijeci!
dado83 je napisao/la:Kljucno pitanje u slucaju "Gavaric" je da li je FK Olimpik u ispisnici trebao naveti broj zutih kartona, ako nije utakmica se registruje 3-0 za Sarajevo, ako jeste utakmica se ponavlja (sto je vec ucinjeno).
Upravo tako. Olimpik je MORAO navesti kartone koje NIJE naveo. Završena priča.
Toliko od mene
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Na današnjoj sjednici Disciplinske komisije Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, također su izrečene kazne krivcima u "slučaju Gavarić".
Disciplinska je komisija odlučila kazniti Fudbalski klub Olimpik sa 1000 KM, zbog propusta u papirologiji. Sarajevski premijerligaš, naime, nije pravovremeno obavijestio Slobodu da fudbaler Stefan Gavarić ima tri žuta kartona, koja je dobio u dresu Olimpika.
Sa 500 KM kažnjen je i generalni sekretar Olimpika, kao i sam fudbaler Stefan Gavarić, kojem je također izrečena novčana kazna u visini od 500 KM.
adnan_hz je napisao/la:ovaj plava_pruga je sinoc imao dva blaga mozdana udara.. pa je sad malo poblesavio....
Njih uprava zna popaliti,a oni se loze na to, kad slabo ide i borba za opstanak evo vec godinama oni im opale suplju o istocnoj novoj tribini i eto odma euforija, pa reflektori nocne tekme i to.Kad to nepali tu je Amar spusti cova glavu ko bik i onda demagogija njega i Gradimira Gojera, a oni slusaju drago im pravo.Samo kad im ko Rudar Prijedor neko uzme bod eto problema,ali tu je isocna tribina i ukrug.Zivio nam Amar Osim!!!
dado83 je napisao/la:Kljucno pitanje u slucaju "Gavaric" je da li je FK Olimpik u ispisnici trebao naveti broj zutih kartona, ako nije utakmica se registruje 3-0 za Sarajevo, ako jeste utakmica se ponavlja (sto je vec ucinjeno).
Upravo tako. Olimpik je MORAO navesti kartone koje NIJE naveo. Završena priča.
Toliko od mene
sarajevo je ovdje na gubitku ni krivo ni duzno,trebali su sad kaznit olimpik da plati troskove igranja utakmice ili da savez to plati...a mislim da nam je zeljina uprava i lobi da bi cak i dobili ovu utakmicu al ko nam je kriv kad nam nesposobnjakovici vode klub
@ Stole...jbg ovo su mahom omladinci..ova tema je vise destruktivna nego konstruktivna...slabo se sta pise,uglavnom prepirke i sl..i vidjeces da rijetko ko od ozbiljnijih ostavlja komentare...mi smo uglavnom skoncentrisani na nase forume pa nema prevelike potrebe ovdje da pisemo
Na vasoj temi ima fina ekipa,malo ozbiljnija..pa i tema je samim tim na nivou
Sto se mene tice....ne pisem ni sam cesto ...al mislim da je ovdje potreban moderator...Ima High al njega vise nema nego sto ima ...trebali bi dobit mozda jednog moderatora za nasu temu,koji je malo aktivniji..ako uopste ima takav ovdje jer su mahom omladinci cini mi se ...pa da to malo pokusa u red dovest..kod vas to bistrik fino radi ..
recimo miky_hz...mogo bi on biti moderator ili ako ima neko drugi prijedlog..mada kazem ovdje je sve mala raja tako da i nema bas kandidata za titulu moderatora
uglavnom..tesko ce to ici djecija posla tema vise lici na chat
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
12 i po godina pa sine dragi staces ti ovdje idi igraj se pokemona,drogiraj se,treniraj nesto..... samo nas ostavi na miru i mislim da si adminima upao na oci i da te prate