Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Mozambik
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Mozambik » 21 jan 2015, 20:12

badblueboylivno je napisao/la:Kad vidim upise ovdje i sad ovaj komentar na Dnevniku, pomislim da su suci igrali na krilima, na vanjskim, na pivotu. Stalno sudac kriv. :tokralju: :tokralju:

Nismo iskoristili previše šansi, nismo iskoristili previše njihovih promašaja/obrana našeg golmana, nismo iskoristili igrača više u dva-tri navrata i idemo kući. Bit će bolje drugi put.
Nisu stalno suci krivi

Ja nisam vidio ni jedan komentar o sucima nakon poraza od Makedonije i Austrije, al bas ni jedan. Niko od nasih igraca nije spomenuo suce nakon tih poraza.

Danas je stavrno bilo sudjenje za :puke: od prve minute razlicit kriterij je uspostavljen. Nama su dizali ruke i odmah oduzimali lopte, a njima su pustali i 10 sekundi nakon podignute ruke i tako smo primili dva gola.

Nama 2 minute i penal, njima samo penal u identicnoj siutaciji kad se lomi utakmica.

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 21 jan 2015, 20:12

let3 je napisao/la:Malinović :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: 4 naklona
Vranješ :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Braća Burić :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Karačić :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Toromanović :tokralju: :tokralju:
Perić :tokralju: :tokralju: zato što je buducnost selekcije :mrgreen:

ostale necu ni komentarisati, ukljucujuci i selektora....mnogi zaslužuju samo ovo :puke: ali ne bih da kvarim temu

SELEKTORA????? Markovicu treba 10 :tokralju: , ne vidim razloga za kritikovanje seletora ali takav smo mi narod, prije nekoliko bio je novi Ciro, Tito, a cim rezultati krenu niz brdo odmah treba traziti neke razloge da ga se optuzuje. U ovoj ekipi niko nije toliko kriv, ovo je jednostavno NEISKUSTVO na velikim takmicenjima uz naravno pomoc sudije. Sada sta trebamo raditi jeste baciti se u pravljenje mladjih selekcija, proizvoditi nove igrace koji ce nositi ovu repku u buducim takmicenjima pa cemo sigurno kad budemo konstanti na takmicenjima steci i neki respekt od sudija.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 jan 2015, 20:15

Kad skontam da smo prije nekih 9 mjeseci igrali kvalifikacije za kvalifikacije onda mi se ovo prvenstvo čini kao da smo došli do četvrtfinala istog ;)

Kad igramo onaj dvomeč sa Litvanijom?

I što se tiče priča "Markoviću odlazi" i tome slično ne želim to. Marković zaslužuje da bude ovdje ovaj ciklus kvalifikacija u slučaju eventualnog neuspjeha onda možemo pričati o otkazu. Yebiga nije Marković kriv što nema adekvatne zamjene za Vražalića i Prcea (Halilbegović :hmmmmm: ), ne pravi on igrače... Jedino što mu mogu zamjeriti je igra sa igračem više al' opet kad skontam da smo unazad godinu dana protiv reprezentacija svakakve jačine (od Grčke pa do Danske) imali tu igru sa igračem više e onda jednostavno shvatim da je do igrača, đaba ti bilo ko na klupi kad igrači igraju a ne trener. I naravno svi ovi problemi sa napadom su ustvari zbog nespremnosti glavnih igrača i velikim dijelom dječijih bolesti (prvi put na prvenstvu, strah, pritisak i ostale stvari).
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 21 jan 2015, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 21 jan 2015, 20:15

svi pisu kako je igra sa igracem manje losa a odgovor je vrlo jednostavan najcesce (ne nuzno )igrac manje se nabire i krilo zavrsava a mi toga nemamo ovcina je par puta bljesnuo al nista posebno a o rukfasu je sve vec receno.
mislim i pisao sam nekoliko puta da te poziicje nebi trebale biti deficitarne ako se sjetimo kakva smo krila imali nekad morali smo naci jos kojeg igraca kako bi imali bar zamjenu.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 21 jan 2015, 20:16

Zamolio bih ove "strucnjake" da pokazu barem malo razuma ,ljudskosti i dostojanstva.
Jasno je da nas poraz(i) bole ali i porazi su sastavni dio igre ,na kraju ne mozes postati ni pobjednik dok ne okusis poraz i prodjes to neophodno iskustvo.Po prvi puta se desilo da na velikom rukometnom takmicenju ne gledam utakmicu uz kafu i bez emocija gledam Francuze,Dance,Hrvate i ostale,nego gledam uz aksamluk reprenzetaciju nase domovine i vristom i skacem po kuci ko kaka budala.
Zato vam jos jednom hvala rukometni heroji nasi i siguran sam da ce mo u buducnosti cesto imati ludi Januar. :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 21 jan 2015, 20:16

adriano_leite je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
emir18 je napisao/la:A jbg kad se skonta u kakvoj su formi dosli Prce i Karacic,Panic otpao pa onda Savic se povrijedi nismo ni mogli vise Odbrambeno fenomenalni a u napadu katastrofa,jednostavno fali 3/4 gola lagana iz kontri po tekmi treba naci to krilo koje ce istrcati i znat zabiti.Prce ulazi u godine jos Evrpsko i valja njemu zamjenu traziti.Nikada necu Harmandica prezaliti
Nece ni oni koji su bili u Skenderiji oprostiti njegovo drcanje i odbijanje da udje u igru. :stop: :stop:
Niko nije Harmandicu kriv sto je umislio sebi da je Ivano Balic jer ima duzu i crnu kosicu. Igrac koji nece da udje u igru ne treba ni da igra za reprezentaciji, jer je to znak da je sam sebi bitniji od dresa reprezentacije. Tako da se slazem s tobom.
Nije to bas tako,u to vrijeme mnogi su odbijali da igraju za Repku,gubilo se i momku je prekipjelo jeste pogresno postupio ali sta je tu je sa njim bi bili 20 % jaci.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 jan 2015, 20:16

sigurnoable je napisao/la:
let3 je napisao/la:Malinović :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: 4 naklona

ostale necu ni komentarisati, ukljucujuci i selektora....mnogi zaslužuju samo ovo :puke: ali ne bih da kvarim temu

SELEKTORA????? Markovicu treba 10 :tokralju: , ne vidim razloga za kritikovanje seletora ali takav smo mi narod, prije nekoliko bio je novi Ciro, Tito, a cim rezultati krenu niz brdo odmah treba traziti neke razloge da ga se optuzuje. U ovoj ekipi niko nije toliko kriv, ovo je jednostavno NEISKUSTVO na velikim takmicenjima uz naravno pomoc sudije. Sada sta trebamo raditi jeste baciti se u pravljenje mladjih selekcija, proizvoditi nove igrace koji ce nositi ovu repku u buducim takmicenjima pa cemo sigurno kad budemo konstanti na takmicenjima steci i neki respekt od sudija.
namjerno izostavih komentarisanje selektora, da se ne bi ko napravio pametan da to protumaci kao tjeranje...cak sam to i naglasio....ali džabe, on se prihvatio jedne jedine rijeci i od toga rasklopi citavu pricu.

eto ja ga tjeram, jest u pravu si :tokralju: :tokralju: klanjam ti se Izete

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jan 2015, 20:17

Ko su ti mnogi? Oni koji nisu htjeli igrati nisu dolazili na okupljanja, ovo je bila jedinstvena situacija u kojoj trener podize igraca sa klupe da udje a ovaj odbija. Kasnije smo vidjeli na ciju se stranu trebalos staviti, selektorovu naravno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 21 jan 2015, 20:17

Moram priznati da je da je moj sugradjanin zasluzan zasto idemo kuci ranije, a to je Faruk(oca mu narkomanskog) Vrazalic !!
I protiv Makedonije kao i veceras on je taj koji je odnio prevagu na stranu protivnika...
Po meni on treba biti prekrizen za sva vremena, a pronaci kakvog mladog momka sa mudima na D krilo!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jan 2015, 20:21

MALINOVICUUU :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 jan 2015, 20:21

Nema veze momci, glavu gore i idemo dalje.

Niko nas nije nadigrao, previse smo grijesili sto je plod manjka iskustva, kojeg preciznije na velikim takmicenjima i nemamo.

Ima materijala za hvaliti. Braca Buric su buducnost, Malinovic je nas dragulj koji moze izrasti u velikog igraca, Pericu kapa dole, Vranjes dosta dobar...

Velika skola je ovo za momke, ljut sam ko ris ali im vjerujem, idemo na Evropsko abd dosta iskusniji, napraviti dobar rezultat a oreko Bjelorusije sigurno mozemo.

Opet ponavljam, iskustvo i rutina su velika prednost u rukometu, to smo nadam se pokupili na ovo prvenstvu i od nas ocekujem dobar rezultat na Evropskom tek, vjerujem da se mozemo plasirati.

Momcima cestitam, borili su se lavovski, vole svoju reprezentaciju i ginu na terenu. Treba vjerovati u njih i ne napadati ih previse. Vjerujem da su velike stvari tek pred nama i da cemo na vu ekipu biti ponosni i vise u godinama koje dolaze.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 21 jan 2015, 20:22

let3 je napisao/la:
sigurnoable je napisao/la:

namjerno izostavih komentarisanje selektora, da se ne bi ko napravio pametan da to protumaci kao tjeranje...cak sam to i naglasio....ali džabe, on se prihvatio jedne jedine rijeci i od toga rasklopi citavu pricu.

eto ja ga tjeram, jest u pravu si :tokralju: :tokralju: klanjam ti se Izete
Da nemas nista protiv Markovica uvrstio bi ga gore medju nabrojane sa bracom Burica, Karacica .... Prihvatio sam se jedne rijeci jer ti sve stoji na mjesto jedino mi ovo za Markovica para oci i nisi to samo ti vec ce tek biti slicnih komentara selektore odlazi itd. IZETE IZETE RODILA TE MAJKA BUDI MALO REALAN! :tralala:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 jan 2015, 20:22

https://www.facebook.com/pages/Humanita ... 3560385566" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol: :lol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 jan 2015, 20:23

Ako ćemo pričati o Harmandiću i njegovom povratku, on je dužan da se izvine naciji i da MOLI selektora da ga vrati na spisak a selektorovo je odluči da li će to uraditi ili ne, ja nešto ne znam da je on to uradio. A sad njega vraćati pod svaku cijenu u Svetinju a on kad mu qurcu čejf odbrusi da neće igrati e pa nisi Balić burazeru. ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 21 jan 2015, 20:23

Raja, znate li zasto nece da mi ucita nijedan video sa ss.ba, sad kren'o da pogledam izjave nasih igraca al' ne ebe ni 2%...
FK Željezničar
Chelsea FC

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 jan 2015, 20:24

Keenan.- je napisao/la:Raja, znate li zasto nece da mi ucita nijedan video sa ss.ba, sad kren'o da pogledam izjave nasih igraca al' ne ebe ni 2%...
iskljuci adblock
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 21 jan 2015, 20:25

Sabinho je napisao/la:MALINOVICUUU :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
:cry: Naklon do poda za ljudinu. :bih:

Zna li neko jel' se protiv Litvanije u Mejdanu igra?

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 21 jan 2015, 20:26

bistrikboy je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:Raja, znate li zasto nece da mi ucita nijedan video sa ss.ba, sad kren'o da pogledam izjave nasih igraca al' ne ebe ni 2%...
iskljuci adblock
Jos lakse dodaj domenu http://www.sportsport.ba" onclick="window.open(this.href);return false; kao dozvoljenu u adblock ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 21 jan 2015, 20:26

Jos od SP za juniore se vidjelo kakav ce to igrac biti,sta bi sa golmanom iz te generacije kako se ovo prezivao sa S bice i on strasan golman.
Ma nisam ni ja rekao da ga treba zvati nego da bi nam taj igrac dobro dosao i da je steta sto se to desilo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 21 jan 2015, 20:27

bistrikboy je napisao/la:
iskljuci adblock
Hvala puno ;)
FK Željezničar
Chelsea FC

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.