FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Necromacer
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svaka cast zeljeznicaru na lobiju koji imaju...ovo je svugdje u svijetu bar igranje 1 utakmice bez publike...hajde da bar neko od Sarajevskih klubova ima ugled i jaku stelu...Sarajevu ne pomaze ni kada se Uefa ocituje kontra od "strucnjaka" iz disciplinske komisije!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kad su vec drotovi aktuelni, evo nesto o njima..
Juri seksualni manijak djevojku ulicom i vice:
"Dodji da mi pusis ku*ac!"
Djevojka bjezi, a manijak za njom ponavlja:
Bjezi tako djevojka, bjezi i naleti na drota. Sva iznervirana kaze: "Onaj manijak me juri da mu pusim ku*ac!"
Na to se policajac okrece prema manijaku, vadi pendrek i uzvikne:
"Nemoj da ti ja pusim ku*ac!"...
Heheh..
FORZA ZELJO
Juri seksualni manijak djevojku ulicom i vice:
Djevojka bjezi, a manijak za njom ponavlja:
Bjezi tako djevojka, bjezi i naleti na drota. Sva iznervirana kaze: "Onaj manijak me juri da mu pusim ku*ac!"
Na to se policajac okrece prema manijaku, vadi pendrek i uzvikne:
"Nemoj da ti ja pusim ku*ac!"...
Heheh..
FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
tako ti je to kada si najuspjesniji bosanskohercegovacki klub!Necromacer je napisao/la:Svaka cast zeljeznicaru na lobiju koji imaju...ovo je svugdje u svijetu bar igranje 1 utakmice bez publike...hajde da bar neko od Sarajevskih klubova ima ugled i jaku stelu...Sarajevu ne pomaze ni kada se Uefa ocituje kontra od "strucnjaka" iz disciplinske komisije!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Ne debilaj...ugrozeniNecromacer je napisao/la:Svaka cast zeljeznicaru na lobiju koji imaju...ovo je svugdje u svijetu bar igranje 1 utakmice bez publike...hajde da bar neko od Sarajevskih klubova ima ugled i jaku stelu...Sarajevu ne pomaze ni kada se Uefa ocituje kontra od "strucnjaka" iz disciplinske komisije!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
e to je na nekom drugom svijetu, na ovom sigurno nije, pobrk`o si lončiće...Necromacer je napisao/la:Svaka cast zeljeznicaru na lobiju koji imaju...ovo je svugdje u svijetu bar igranje 1 utakmice bez publike...hajde da bar neko od Sarajevskih klubova ima ugled i jaku stelu...Sarajevu ne pomaze ni kada se Uefa ocituje kontra od "strucnjaka" iz disciplinske komisije!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- ibrakadabra
- Kontakt:
Dobro je vise sa kaznom,to smo apsolvirali.
Subota 03.04.2010 stadion Grbavica 19:00 casova
Železnicar-Travnik
UKUPNO: 19 9 3 7 26:24
DOMAĆIN: 9 8 1 0 19:4
GOST: 10 1 2 7 7:20
2:1 - 95/96 - 24.03.1996. Koševo (Sam. Jahić 2 - Nalić)
0:4 - 95/96 - 18.05.1996. Travnik (N. Žerić 2, Rosić, Torlak)
0:0 - 96/97 - 27.10.1996. Grbavica
0:3 - 96/97 - 26.04.1997. Travnik (Torlak 2, Sadibašić)
1:4 - 97/98 - 30.08.1997. Travnik (Memišević - Varupa, Torlak 2, Ribić)
4:1 - 97/98 - 29.03.1998. Grbavica (Gredić, Muharemović, Vazda, Zubanović - Alagić)
4:0 - 00/01 - 23.09.2000. Grbavica (Muharemović 2, Joldić, Garčević)
1:1 - 00/01 - 07.04.2001. Travnik (Alihodžić - Zukan)
3:1 - 03/04 - 19.10.2003. Grbavica (Muharemović, Obad, Hadžić - Ribić)
1:2 - 03/04 - 08.05.2004. Travnik (Hadžić - Varupa 2)
2:0 - 04/05 - 06.11.2005. Grbavica (Buljina ag, Raščić)
0:2 - 04/05 - 07.05.2005. Travnik (Varupa, Bilješko)
2:0 - 05/06 - 10.09.2005. Travnik (Gredić, Vladavić)
1:0 - 05/06 - 19.03.2006. Grbavica (Avdić)
1:0 - 07/08 - 10.11.2007. Grbavica (San. Jahić)
0:1 - 07/08 - 17.05.2008. Travnik (Šiljak)
2:3 – 08/09 – 29.11.2008. Travnik (Sadiković 2 – Terzić, Kolašinac, Hodžić)
2:1 - 08/09 - 23.05.2009. Grbavica (Bučan, Cocalić - Svraka)
0:0 - 09/10 - 12.09.2009. Travnik
Subota 03.04.2010 stadion Grbavica 19:00 casova
Železnicar-Travnik
UKUPNO: 19 9 3 7 26:24
DOMAĆIN: 9 8 1 0 19:4
GOST: 10 1 2 7 7:20
2:1 - 95/96 - 24.03.1996. Koševo (Sam. Jahić 2 - Nalić)
0:4 - 95/96 - 18.05.1996. Travnik (N. Žerić 2, Rosić, Torlak)
0:0 - 96/97 - 27.10.1996. Grbavica
0:3 - 96/97 - 26.04.1997. Travnik (Torlak 2, Sadibašić)
1:4 - 97/98 - 30.08.1997. Travnik (Memišević - Varupa, Torlak 2, Ribić)
4:1 - 97/98 - 29.03.1998. Grbavica (Gredić, Muharemović, Vazda, Zubanović - Alagić)
4:0 - 00/01 - 23.09.2000. Grbavica (Muharemović 2, Joldić, Garčević)
1:1 - 00/01 - 07.04.2001. Travnik (Alihodžić - Zukan)
3:1 - 03/04 - 19.10.2003. Grbavica (Muharemović, Obad, Hadžić - Ribić)
1:2 - 03/04 - 08.05.2004. Travnik (Hadžić - Varupa 2)
2:0 - 04/05 - 06.11.2005. Grbavica (Buljina ag, Raščić)
0:2 - 04/05 - 07.05.2005. Travnik (Varupa, Bilješko)
2:0 - 05/06 - 10.09.2005. Travnik (Gredić, Vladavić)
1:0 - 05/06 - 19.03.2006. Grbavica (Avdić)
1:0 - 07/08 - 10.11.2007. Grbavica (San. Jahić)
0:1 - 07/08 - 17.05.2008. Travnik (Šiljak)
2:3 – 08/09 – 29.11.2008. Travnik (Sadiković 2 – Terzić, Kolašinac, Hodžić)
2:1 - 08/09 - 23.05.2009. Grbavica (Bučan, Cocalić - Svraka)
0:0 - 09/10 - 12.09.2009. Travnik
- ibrakadabra
- Kontakt:
Višća i Stanić spremni, Mešanović na pretragama
Jedini koji je upitane je napadač Mešanović, koji će danas u poslijepodnevnim satima ponovo na magnetnu rezonancu
Željezničar bi u subotu protiv Travnika mogao konačno odigrati u punom sastavu. Amara Osim bi nakon dužeg vremena mogao imati na raspolaganju kompletan igrački kadar. Jedini koji je za meč sa «vezirima» upitane je napadač Alen Mešanović, koji će danas u poslijepodnevnim satima ponovo na magnetnu rezonancu, nakon čega će definitivno biti poznato igra li u subotu ili ne. Nezvanično, prije ne igra nego igra!
S druge strane, mladi Višća i Stanić, koji su propustili trijumf protiv Slavije, treniraju punim intenzitetom. Kada se tu još doda činjenica da u «plavom» taboru nema kartoniranih igrača, nema sumnje da će «vezire» u subotu na Grbavici dočekati skoro najjači sastav «plavih», željan povratka na lidersku poziciju, gdje su proteklog vikenda boravili nekih dvadesetak sati.
Jedini koji je upitane je napadač Mešanović, koji će danas u poslijepodnevnim satima ponovo na magnetnu rezonancu
Željezničar bi u subotu protiv Travnika mogao konačno odigrati u punom sastavu. Amara Osim bi nakon dužeg vremena mogao imati na raspolaganju kompletan igrački kadar. Jedini koji je za meč sa «vezirima» upitane je napadač Alen Mešanović, koji će danas u poslijepodnevnim satima ponovo na magnetnu rezonancu, nakon čega će definitivno biti poznato igra li u subotu ili ne. Nezvanično, prije ne igra nego igra!
S druge strane, mladi Višća i Stanić, koji su propustili trijumf protiv Slavije, treniraju punim intenzitetom. Kada se tu još doda činjenica da u «plavom» taboru nema kartoniranih igrača, nema sumnje da će «vezire» u subotu na Grbavici dočekati skoro najjači sastav «plavih», željan povratka na lidersku poziciju, gdje su proteklog vikenda boravili nekih dvadesetak sati.
-
Necromacer
- Kontakt:
Stvarno si rjecit...polako....jos malo i zavrsit ces i osnovnu aBd.Seyo_TM je napisao/la:Ne debilaj...ugrozeniNecromacer je napisao/la:Svaka cast zeljeznicaru na lobiju koji imaju...ovo je svugdje u svijetu bar igranje 1 utakmice bez publike...hajde da bar neko od Sarajevskih klubova ima ugled i jaku stelu...Sarajevu ne pomaze ni kada se Uefa ocituje kontra od "strucnjaka" iz disciplinske komisije!
Ako nemate sta konstruktivno da kazete zasto se glupirate...mislim da je ovo isti slucaj kao ona utakmica u Banja Luci...ako je tada bio suspendovan stadion Borca zasto onda nije suspendovana Grbavica?! I nemoj mi ko "dokaz" uzimati da je onda igrac opalio stocem igraca Sarajeva ,a vas idiot "pomilovao" golmana po glavi!!
Samo sam vam cestitao na ovome..sta je tu lose...
- ibrakadabra
- Kontakt:
Kod nase uprave je interse kluba na prvom mjestu pa tek onda licni interesi sto se nebi reklo za vasu upravu.Necromacer je napisao/la:Svaka cast zeljeznicaru na lobiju koji imaju...ovo je svugdje u svijetu bar igranje 1 utakmice bez publike...hajde da bar neko od Sarajevskih klubova ima ugled i jaku stelu...Sarajevu ne pomaze ni kada se Uefa ocituje kontra od "strucnjaka" iz disciplinske komisije!
- blueman-TM87
- Kontakt:
Hvala na iskrenim cestitkamaNecromacer je napisao/la:Stvarno si rjecit...polako....jos malo i zavrsit ces i osnovnu aBd.Seyo_TM je napisao/la:Ne debilaj...ugrozeniNecromacer je napisao/la:Svaka cast zeljeznicaru na lobiju koji imaju...ovo je svugdje u svijetu bar igranje 1 utakmice bez publike...hajde da bar neko od Sarajevskih klubova ima ugled i jaku stelu...Sarajevu ne pomaze ni kada se Uefa ocituje kontra od "strucnjaka" iz disciplinske komisije!
Ako nemate sta konstruktivno da kazete zasto se glupirate...mislim da je ovo isti slucaj kao ona utakmica u Banja Luci...ako je tada bio suspendovan stadion Borca zasto onda nije suspendovana Grbavica?! I nemoj mi ko "dokaz" uzimati da je onda igrac opalio stocem igraca Sarajeva ,a vas idiot "pomilovao" golmana po glavi!!
Samo sam vam cestitao na ovome..sta je tu lose...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Zato sto provociras...al nastavi se pravit mutav lijepo ti stoji...
Imas 50strana zasto je ovako i zasto nije smjelo vise (cak je i ovo prilicno puno)...nemoj mislit jer nije isti slucaj...
Modrica, pokusaj napada na sudiju...navijaci slavije na terenu, lukavica itd
Nema na cemu i prijatno dok se jedete...
Imas 50strana zasto je ovako i zasto nije smjelo vise (cak je i ovo prilicno puno)...nemoj mislit jer nije isti slucaj...
Modrica, pokusaj napada na sudiju...navijaci slavije na terenu, lukavica itd
Nema na cemu i prijatno dok se jedete...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Imam prijedlog da Marian Miailovic prenosi utakmice želje kako one na radiju tako one koje prenosi tv.
Nema im sad Svrakeibrakadabra je napisao/la: 2:1 - 08/09 - 23.05.2009. Grbavica (Bučan, Cocalić - Svraka)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
amarpustahija
- Kontakt:
Sta mislite ako bi ZELJO prosao u evropu mada je jos rano pricati o tome , bil ' prosao u grupe eurolige ?ibrakadabra je napisao/la:Imam prijedlog da Marian Miailovic prenosi utakmice želje kako one na radiju tako one koje prenosi tv.
-
Necromacer
- Kontakt:
Tu se brate oko uprave u potpunosti slazem...zeljo je kuburio sa tim problemom...igrao par sezona bez Europe...ali na kraju doveo prave ljude i pravog trenera...sada Sarajevu slijedi to isto. Da li ce nam trebati vremenski dugo ko vama da se iscupamo iz krize vidjet cemo.Ja nisam papak da mi je draze da titulu uzmu ubice iz Sirokog ili neki drugi...bolje ovako da se moja raja s kojom se druzim raduje. Jest da je prcanje u 16(ja sam malo stariji pa nije toliko)...ali to je ono sto daje draz...ibrakadabra je napisao/la:Kod nase uprave je interse kluba na prvom mjestu pa tek onda licni interesi sto se nebi reklo za vasu upravu.Necromacer je napisao/la:Svaka cast zeljeznicaru na lobiju koji imaju...ovo je svugdje u svijetu bar igranje 1 utakmice bez publike...hajde da bar neko od Sarajevskih klubova ima ugled i jaku stelu...Sarajevu ne pomaze ni kada se Uefa ocituje kontra od "strucnjaka" iz disciplinske komisije!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Da se javlja kao oficijelni spiker na sdadionu.amarpustahija je napisao/la:Sta mislite ako bi ZELJO prosao u evropu mada je jos rano pricati o tome , bil ' prosao u grupe eurolige ?ibrakadabra je napisao/la:Imam prijedlog da Marian Miailovic prenosi utakmice želje kako one na radiju tako one koje prenosi tv.
"GOL ZA ŽELEZNICAR JE POSTIGAO ALEN"
MEEEEEEEEEEEEEŠANOVIC
Zadnja izmjena: ibrakadabra, dana/u 31 mar 2010, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Vama je najveca greska sto ste otjerali Granova i Gracića.Necromacer je napisao/la:Tu se brate oko uprave u potpunosti slazem...zeljo je kuburio sa tim problemom...igrao par sezona bez Europe...ali na kraju doveo prave ljude i pravog trenera...sada Sarajevu slijedi to isto. Da li ce nam trebati vremenski dugo ko vama da se iscupamo iz krize vidjet cemo.Ja nisam papak da mi je draze da titulu uzmu ubice iz Sirokog ili neki drugi...bolje ovako da se moja raja s kojom se druzim raduje. Jest da je prcanje u 16(ja sam malo stariji pa nije toliko)...ali to je ono sto daje draz...ibrakadabra je napisao/la:Kod nase uprave je interse kluba na prvom mjestu pa tek onda licni interesi sto se nebi reklo za vasu upravu.Necromacer je napisao/la:Svaka cast zeljeznicaru na lobiju koji imaju...ovo je svugdje u svijetu bar igranje 1 utakmice bez publike...hajde da bar neko od Sarajevskih klubova ima ugled i jaku stelu...Sarajevu ne pomaze ni kada se Uefa ocituje kontra od "strucnjaka" iz disciplinske komisije!
Pored one greške što postojeibrakadabra je napisao/la:Vama je najveca greska sto ste otjerali Granova i Gracića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ibrakadabra
- Kontakt:
to je bila visa silaVirtu4l je napisao/la:Pored one greške što postojeibrakadabra je napisao/la:Vama je najveca greska sto ste otjerali Granova i Gracića.![]()
...
Kralju, da je tako...onda bi ovaj jummy jump, zavio svjetske sportske kolektive u crno...Necromacer je napisao/la:Svaka cast zeljeznicaru na lobiju koji imaju...ovo je svugdje u svijetu bar igranje 1 utakmice bez publike...hajde da bar neko od Sarajevskih klubova ima ugled i jaku stelu...Sarajevu ne pomaze ni kada se Uefa ocituje kontra od "strucnjaka" iz disciplinske komisije!
[youtube][/youtube]
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...