AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 22 jan 2015, 13:10

Ko bi to mogao biti? Abate, Muntari, Abbiati? Tjeraj gamad pod hitno, eto niko ne valja, a samo oni valjaju, koja slucajnost boze. :roll:
A taj isti Abate je znao prvi stati ispred Allegrija braneci ga, zato smo ga one sezone trpili cak do januara iako je jos mjesecima prije trebao dobiti otkaz, sve zbog nekih pojedinaca.

Mislim, ne bih sad ulazio dublje u tematiku jer znam da je Pippo takticka neznalica i mogu donekle shvatiti gnjev nekih, al' kad ti stalno jedni te isti prave probleme, ulaze u konflikte (i to nije samo Pippo vec razlicite osobe, ukljucujuci i jadnog Cercija i ko zna koliko jos njih) i ocigledno unose nemir u ekipu sto se itekako osjeti po rezultatima treba ih se rijesavati kako znaju i umiju, neka materi svojoj provode silu. :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 22 jan 2015, 14:42

8:00 Krećemo oštro već "ranom zorom": Lucas Silva (21), najbolji veznjak brazilske lige i kreator igre prvaka Cruzeira, sljedeći tjedan potpisuje za Real na čak šest i pol godina, a njegovom matičnom klubu pripast će oko 15 milijuna eura odštete. Kao što smo već pisali, Real je više puta od ljeta pokušavao dovesti jednog od najtraženijih mladih igrača na svijetu, a sada mu to konačno uspijeva.
Sta reci dobijes, fantastičnog igraca za 15 milijnuna bitno je da je grobu Essienu ponuda iz Amerike preniska, mrtvac **** ne moze ni hodati kako je Bog rekao, kamo li trcati :damn:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 22 jan 2015, 15:03

Navodno je Muntari najavljen u prvih 11 protiv Lacija :roll:
E moj Pipo sam sebi rušiš autoritet. Nebi on meni više vidio klupe, još bi ga kaznio finansijski i direkt na transfer listu.
Pipo kao i kompletno rukovodstvo ovim primjerom su pokazali i ostalima da mogu radit šta im volja bez ikakvih sankcija :thumbdown:
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 jan 2015, 15:55

j ebem i mamicu zaradili su duplo manje od reala pa sto nisu ulozili duplo manje od reala u ekipu sad bi bili daleko prvi na tabeli....koja gamad

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 jan 2015, 18:28

Zamjena inzagiju luciano spaleti ??

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 jan 2015, 21:33

Nesto se prica o tome da ga Berlusconi zeli, ali ko zna, nekome poput njega se valjda prvo mora obezbjediti dobra plata i obecanje da ce se dovoditi igraci, a pitanje je koliko nasi mogu pruziti od toga i uopste privuci nekog top trenera. Ja licno ne bih imao nista protiv, mozda u ovom momentu najbolje rijesenje za nas uz Prandellija. Nema hljeba od ovih neiskusnih definitivno, to je vec svima jasno.

Kako je krenulo ovo sa Pippom samo je pitanje vremena kada ce ga smijeniti, losi rezultati, negativna atmosfera medju ekipom, okretanje nekih igraca protiv njega, upravo identicno onome sto se Seedorfu desavalo, a znamo kako je on zavrsio.
Zao mi ih yebemu obojice, dosli su iskljucivo iz ljubavi prema klubu jer nisu mogli odbiti poziv iako je bilo jasno svima da nijedan nije spreman nositi se sa ovolikom odgovornoscu vodjenja jednog Milana, a otjerat ce ih ko dzukele na kraju. :roll:

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 23 jan 2015, 12:34

Batva je napisao/la:Pa i Moratti je prokockao sve sanse u Interu, toliko trosio, a gotovo pa nikakvih rezultata. Vjerovatno mu ponestalo vise volje bacati pare na svakojake trenere i igrace bez posebnog rezultata, covjek se povukao i svaka mu cast.
Valjda i nas obraduje porodica Berluskoni.

Sve pomalo dolazi na svoje, stadion samo sto se nije poceo graditi
Zar je vec dogovoreno i kupljeno zemljiste? Ja koliko se sjecam da jos uvijek traze najpovoljniju lokaciju u gradu ili periferiji.
Ne znam koliko vas je bilo na San Siru, ali lokacija je wow, prilaz tramvaja i ogromni parking mjesta... ali sa 2 strane je cesta pa je havarija pred utakmicu... meni se svidja Lyonova nova lokacija stadiona, pokraj autoputa, izvan grada, pa se nadam necemu slicnom i Milanovom novom stadionu.
Lokacija je nadjena bice u blizini Casa Milan, blizu Via Aldo Rossi ko hoce moze pogledati....takodjer se slazem da je Moratti ispao gospodin sto je prodao Inter, samo po meni prodao ga je pogrešnom čovjeku, jer tesko je zamisliti da bi se prije 10 godina i zanimao za nekoga iz Dinama Morrati, a danas evo citam dovode Brozovica...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 24 jan 2015, 15:42

No ticket? No problem!

San Siro 70-tih.

:kafa: slika
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 jan 2015, 16:46

Ljudi večeras protiv Nebeski plavih mislim da je posljednja tekma Pippa na klupi Milana, sta vi mislite kako cemo proći??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 jan 2015, 17:15

A ja bas imam osjecaj da ce odigrat neku vanserijsku utakmicu :mrgreen: Pippu gori pod nogama, igraci su ionako vise motiviraniji u vecim utakmicama tako da je sve moguce. Uzmimo u obzir i to da nas dosad niko osim Juventusa nije nadigrao i to ne da nas nisu nadigrali vec smo mi njih nadigrali (naravno, govorim o jacim ekipama). :kafa:
Mada tipujem na poraz, halalio bih ga ako prodjemo u kupu ( dojma sam da nas nikako ne mogu dobiti dva puta zaredom). I prvenstveno zbog toga da Pippu uruce otkaz, tek je polusezona i jos uvijek se itekako ima vremena spasiti stvar ako se dovede pravi trener.

inace danas pocinju ginkel, montolivo i poli, to mi se djasvi :thumbup:

FORZA MILAN !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 jan 2015, 18:30

Pošto će Lazio preuzeti sredinu terena, za očekivati je nešto bolju igru Milana. Da li će biti dovoljno za pozitivan rezultat - ne znam, sve zavisi od realizacije i jednih i drugih.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 24 jan 2015, 19:03

Ocekujem poraz,mada me ne bi cudilo da uzmemo i sva 3 boda veceras. Ova ekipa je takva,moze gubiti sve ali moze i da odigra maestralno. Samo sto se to maestralno desi jednom u 3 mjeseca,sad da li ce to biti veceras,ostaje da se vidi.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 jan 2015, 19:28

Saravi ce izgleda u zadnji tren uletiti ispred Cercija u ekipu. Da se opet nije s nekim pobio bog ga ne ubio pa ga pippo kaznjava :rol:

Ne znam vala, vise sam ih volio vidjeti obojicu u prvoj postavi, a Jacka umjesto Polija u sredini, al' haj, svejedno mi vala vise ko igra, a ko ne igra, ionako se niko nece pored Meneza naigrati. :zzz:

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 24 jan 2015, 23:32

Montolivo mi kapiten kluba :facepalm: :facepalm: :facepalm:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 jan 2015, 23:54

Milan Channel's director Mauro Suma: "Inzaghi's position will be evaluated in the next few hours."

Svaka njemu cast kao igracu, ali kao trener je golikurac, nema od njeg hljeba i najbolje bi mu bilo i da se sam povuce ako vec ovi degenerici ga ne otpuste, Spaleti ceka.

Inzaghi's future as Milan coach is in risk. Spalletti could be his replacement [Sky].
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 24 jan 2015, 23:57

milanist je napisao/la:Milan Channel's director Mauro Suma: "Inzaghi's position will be evaluated in the next few hours."

Svaka njemu cast kao igracu, ali kao trener je golikurac, nema od njeg hljeba i najbolje bi mu bilo i da se sam povuce ako vec ovi degenerici ga ne otpuste, Spaleti ceka.

Inzaghi's future as Milan coach is in risk. Spalletti could be his replacement [Sky].
ovoj ekipi nebi pomogao ni murinjo i gvardioala zajedno,,plus CONTE,

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 jan 2015, 23:59

Drago mi je da si podijelio svoje misljenje sa nama, ali napravili smo i temu gdje i vi mozete raspravljati koliko hocete, ali ova prvobitno sluzi za nas, tako da nam ovaj mali dio kutka ne remetis ako ikako moze ;)
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jan 2015, 00:02

Meni je njega stvarno zao jer mi je drag covjek, ali nije on jos za trenerskog posla i gotovo, pogotovo ne u nekom ozbiljnom klubu.
Navijam za Spaletija, mozda nije ni to savrseno, ali je bar profesionalni trener sa iskustvom koji bi za promjenu od Seedrofa i Pippa mogao uvesti red u ovu ekipu i voditi ih kako bog zapovijeda, a ne da mi se neko na Milanu praksira i uci kako biti trener. Nisu brate ni ovi igraci bas toliki odron koliko ih se predstavlja, imamo taj kostur koji bi uz 2-3 ciljana pojacanja mogao lako u top 3, ali treba znati kako s njima.

Tacno covjek da se zapita u cemu je ovdje fol i zasto je Milan spao na ovako niske grane? :facepalm: Razumijem situaciju u talijanskom fudbalu i apsolutno niko ni ne ocekuje pojacanje od 100 miliona, ali da neko ko je bogat vise nego ova trojica skupa pravi ovakvu lakrdiju od kluba, to mi nije jasno

slika

FORZA MILAN !

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 25 jan 2015, 00:03

milanist je napisao/la:Drago mi je da si podijelio svoje misljenje sa nama, ali napravili smo i temu gdje i vi mozete raspravljati koliko hocete, ali ova prvobitno sluzi za nas, tako da nam ovaj mali dio kutka ne remetis ako ikako moze ;)
zasto uvijek ako imas razlicito misljenje od nekog,,nekom smeta,,,i netreba odmah pisati o toj temi,,znaci da ja pisem kako je u milanu sve divno, bajno,,nebi bilo onda problema,,,nidje veze brate,,realno,,,diskutujemo,,meni ne smeta sto neko ima totalno razlicito misljenje od mog,,nebitno o cemu i kome se radilo,,,nebi ni valjalo da svi isto ili slicno pisemo

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 jan 2015, 00:08

farukzidane je napisao/la:
milanist je napisao/la:Drago mi je da si podijelio svoje misljenje sa nama, ali napravili smo i temu gdje i vi mozete raspravljati koliko hocete, ali ova prvobitno sluzi za nas, tako da nam ovaj mali dio kutka ne remetis ako ikako moze ;)
zasto uvijek ako imas razlicito misljenje od nekog,,nekom smeta,,,i netreba odmah pisati o toj temi,,znaci da ja pisem kako je u milanu sve divno, bajno,,nebi bilo onda problema,,,nidje veze brate,,realno,,,diskutujemo,,meni ne smeta sto neko ima totalno razlicito misljenje od mog,,nebitno o cemu i kome se radilo,,,nebi ni valjalo da svi isto ili slicno pisemo
Ma nisi me skontao ocigledno, ne trazim ja da pises o Milanu sve bajno divno i slicno, vec samo da se prabacimo na drugu temu, a da ova ostane bez spama iskljucivo za nas navijace Milana. Ako je to problem, onda ne znam, ti nastavi pisati ovdje ja ti ne mogu zabraniti.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.