FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Biki
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Biki » 22 jan 2015, 13:54

Ne moze biti sigurno bolji od ovih sto imamo.. Sto se mene tice.. Ja bi desnu dao da su Kosoric i Asanovic bolji od njega. Vidjet ce te Kosorica sad na proljece aBd.. ubi.. Moje misljenje je da ne trebamo dovoditi ovakva pojacanja nikad..[/quote]
Sve nekako, ali onaj nepotrebni i glupi lakat Kosoricu protiv Metalurga na 20 m od gola i potom eliminacija i gubitak 145 000 eura nikad necu zaboraviti![/quote]

Bogi je faul napravio.[/quote]

Jeko Bogi, lik prije godinu razgulio. Onda nisi bio na utakmici niti gledao snimak.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 jan 2015, 13:57

Bogdanović Jasmin zvani Bogi.
DRUG NEBI TI PUNCA

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 22 jan 2015, 13:57

Mislio je na Jasmina Bogdanovica...

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 22 jan 2015, 14:04

bagrcavi je napisao/la:Bogdanović Jasmin zvani Bogi.
Bogme, jedan je Bogi, kakav je da je, ali hajde. Otkud od Bogdanovic - Bogi!? :shock:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 22 jan 2015, 14:04

tm8782 je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Sve je to @boccacio fino objasnio, nego recite vi meni može li ovaj Uzelac biti lijevi bočni u nekim situacijama. Vidim da je ljevak pa zato. Ako bi trbalo npr zamijeniti Kvesu zbog kartona.
Po videu koji sam odgledao ne bi mu bila strana ta pozicija.
Hvala. Ne mogu sad da gledam klip a neću ni moći uskoro :). To je dobro jer nam je realno falio igrač koji može uskočiti umjesto Kvese a da to kvalitetno odradi. Bučan i Mladen su bili baš loši tamo na lijevoj strani. Pogotovo Sejo, a izgleda da je on bio i prva opcija.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 22 jan 2015, 14:16

Biki je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Bogdanović Jasmin zvani Bogi.
Bogme, jedan je Bogi, kakav je da je, ali hajde. Otkud od Bogdanovic - Bogi!? :shock:
Odi nekad na trening pa ćeš čuti da ga tako zovu. Neće ga valjda u i igri zvati Bogdanović, dok kažu prođe napad.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 22 jan 2015, 14:21

themaniaks je napisao/la:http://24sport.rs/sport/Fudbal/Doma%C4% ... VIDEO.html
tesko da mi mozemo uzeti igraca iz Cukarickog,tuzno ali istinito
[youtube][/youtube]

Imamo mi jednog takvog

Ima li kakve naznake da bi nasi mogli odigrati jednu utakmicu u Sarajevu. Zadnja bila protiv reprezentacije
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 22 jan 2015, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 jan 2015, 14:22

ZeljoSampioneGo je napisao/la:
super je napisao/la: nadam se da ce biti bolji od ovih sto imamo...

Ne moze biti sigurno bolji od ovih sto imamo.. Sto se mene tice.. Ja bi desnu dao da su Kosoric i Asanovic bolji od njega. Vidjet ce te Kosorica sad na proljece aBd.. ubi.. Moje misljenje je da ne trebamo dovoditi ovakva pojacanja nikad..
ja bi prije reko da ne moze bit gori od postojecih stopera koji su krivi za dosta golova, a za kolko su tek mogli bit to nije ni za price
=\_1921_/=

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 22 jan 2015, 14:22

Uzelac je pravi igrač. U nekom kontekstu sam ga ranije gledao i pričao o njemu s ljudima koji se razumiju.
Radi se o izuzetno talentiranom igraču, sa perfektnim fizičkim karakteristikama.
Tehnički dobro obrazovan. Za tu visinu vrlo dobra koordinacija,motorika i brzina.
Lijevak, mada korektno igra i desnom nogom. Dobra igra glavom,dobar duel,dobra orijentacija...Solidan pregled igre,dobra predaja lopte. Zna i zadržati loptu,povući je ali ne pretjeruje u tome.
Sve u svemu,po mom mišljenju, ozbiljan je konkurent za prvih 11.
Čekam da objave naši info o potpisu ugovora. Jedino bi me razočaralo da to bude ugovor na manje od tri godine.Nadam se da neće.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 jan 2015, 14:24

FKZ1921 je napisao/la:Uzelac je pravi igrač. U nekom kontekstu sam ga ranije gledao i pričao o njemu s ljudima koji se razumiju.
Radi se o izuzetno talentiranom igraču, sa perfektnim fizičkim karakteristikama.
Tehnički dobro obrazovan. Za tu visinu vrlo dobra koordinacija,motorika i brzina.
Lijevak, mada korektno igra i desnom nogom. Dobra igra glavom,dobar duel,dobra orijentacija...Solidan pregled igre,dobra predaja lopte. Zna i zadržati loptu,povući je ali ne pretjeruje u tome.
Sve u svemu,po mom mišljenju, ozbiljan je konkurent za prvih 11.
Čekam da objave naši info o potpisu ugovora. Jedino bi me razočaralo da to bude ugovor na manje od tri godine.Nadam se da neće.
Dvije godine ce biti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 22 jan 2015, 14:42

Ja,reče mi drug da je pisalo negdje da će biti dvije godine.
Znam da je teško pregovarati,posebno u situaciji kad ti je veličina i renome kluba glavni argument. Menadžeri su nestrpljjvi, vole "vrapca u ruci...". Ali,s igračem koji ima 21 godinu,ne treba ulaziti u ugovorni odnos kraći od tri godine.
Ovaj će se izboriti za mjesto u timu,sljedeće sezone je standardan i praktično do kraja te sezone ga moraš prodati...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 jan 2015, 14:53

FKZ1921 je napisao/la:Ja,reče mi drug da je pisalo negdje da će biti dvije godine.
Znam da je teško pregovarati,posebno u situaciji kad ti je veličina i renome kluba glavni argument. Menadžeri su nestrpljjvi, vole "vrapca u ruci...". Ali,s igračem koji ima 21 godinu,ne treba ulaziti u ugovorni odnos kraći od tri godine.
Ovaj će se izboriti za mjesto u timu,sljedeće sezone je standardan i praktično do kraja te sezone ga moraš prodati...
Do tada bi trebali stasati dvojica stopera na koje se ozbiljno racuna u buducnosti.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 jan 2015, 15:18

DANDY je napisao/la:
ublehas je napisao/la:
DANDY je napisao/la:
???
Na glas razmisljam
Jesu li ruke pružene?
DRUG NEBI TI PUNCA

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 22 jan 2015, 15:25

Na glas razmisljam[/quote]

Jesu li ruke pružene?[/quote]

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 22 jan 2015, 15:28

Mi sad imamo trojicu juniora koji igraju ili mogu igrati te štoperske pozicije. Gledam ih redovno.
Kemo Osmankovic,Ismail Durakovic i Adnan Alihodzic(Haretov).
Sva trojica su prošli sve omladinske selekcije u klubu, sve reprezentativne selekcije.Evo sad je i Adnan prvi put pozvan u jun. reprezentaciju.
Kemo je najbolji,dugo igra u kontinuitetu,bez povreda...Opste je mišljenje da ne napreduje očekivanim tempom. U kadetima je bio neprikosnoven,superioran...Ovu sezonu u juniorima nije tako.Dobar je on,ali evidentna nije potpuno zadovoljio povećanim zahtjevima igre u jun. konkurenciji u odboru na kadete.
Ismail se nažalost rano povrijedio,krizni ligamenti....Vraća se pomalo, kakav će biti vidjecemo.
Alihodzic je vidljivo napredovao u protekloj polusezoni.Odigrao je sve utakmice,dosta dobro. I obradovao me je poziv koji je dobio od selektora. Radi dobro,ima srce,poprilicno zna lopte, lijevak...
U ovom momentu je teško reći hoće li neko od njih trojice za godinu, dvije biti blizu prvog tima.
Ranije smo diskutirali o tome kako dugo nemamo dobrog stopera iz oml.pogona. Nisam siguran da će se to promjeniti uskoro.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 jan 2015, 15:33

FKZ1921 je napisao/la:Mi sad imamo trojicu juniora koji igraju ili mogu igrati te štoperske pozicije. Gledam ih redovno.
Kemo Osmankovic,Ismail Durakovic i Adnan Alihodzic(Haretov).
Sva trojica su prošli sve omladinske selekcije u klubu, sve reprezentativne selekcije.Evo sad je i Adnan prvi put pozvan u jun. reprezentaciju.
Kemo je najbolji,dugo igra u kontinuitetu,bez povreda...Opste je mišljenje da ne napreduje očekivanim tempom. U kadetima je bio neprikosnoven,superioran...Ovu sezonu u juniorima nije tako.Dobar je on,ali evidentna nije potpuno zadovoljio povećanim zahtjevima igre u jun. konkurenciji u odboru na kadete.
Ismail se nažalost rano povrijedio,krizni ligamenti....Vraća se pomalo, kakav će biti vidjecemo.
Alihodzic je vidljivo napredovao u protekloj polusezoni.Odigrao je sve utakmice,dosta dobro. I obradovao me je poziv koji je dobio od selektora. Radi dobro,ima srce,poprilicno zna lopte, lijevak...
U ovom momentu je teško reći hoće li neko od njih trojice za godinu, dvije biti blizu prvog tima.
Ranije smo diskutirali o tome kako dugo nemamo dobrog stopera iz oml.pogona. Nisam siguran da će se to promjeniti uskoro.
Ima i dalje ako se neke stvari poklope sa ovim statutom, "privatizacijom" tada ces vjerovatno dovoditi gotove igrace.Meni je dvije godine sasvim OK niko ne garantuje da ce proigrati jedno je igrac u nekoj manjoj ekipi a drugo u Zelji.Druga stvar za ugovor od recimo 4 godine treba i vise para a i veci je rizik.Uostalom ugovor se moze produziti vazno je reci da se ovaj igrac spominjao i za vrijeme Amara i vjerovatno su i tada dogovoreni uslovi itd.

Nadzornik
Kontakt:

Post Postao/la Nadzornik » 22 jan 2015, 15:38

Znam da videa na YouTube nisu nikakvo mjerilo i da su nas mnogo puta prevarila, ali sudeći po njima:
https://www.youtube.com/watch?v=20HfoGe7PJc
https://www.youtube.com/watch?v=7BI09WHiaxQ
Ja bih potvrdio svaki detalj koji je napisao @FKŽ1921 o Dejanu Uzelcu. U sve što je pomenuo moguće se uvjeriti kroz ova dva videa, tako da ti "ljudi koji se razumiju" nisu ništa slagali. Mislim da je bolji od trenutnih štopera i vjerujem da će biti starter. Kako će se uklopiti i da li će odmah biti pojačanje bog zna, vrijeme će pokazati.
Kome nije mrsko, ima cijela utakmica (protiv nas) tako da može svoje mišljenje formirati i prema njoj:
https://www.youtube.com/watch?v=rTmAYE6-zlY
On je dobio crveni karton u toj utakmici. :oops:

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 22 jan 2015, 15:38

ja mislim da ce sljedecu sezonu ili mozda i polusezonu ovaj mali Uzelac biti redovan u prvom timu, a da ce (ukoliko ne dodje neki dobar stoper preko ljeta) se na drugom stoperu mijenjat ovaj Asanovic i Kosoric (cujem hvale ih), vidjet cemo moje prognoze haha :D

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 22 jan 2015, 15:58

Biki je napisao/la:
ZeljoSampioneGo je napisao/la:
super je napisao/la: nadam se da ce biti bolji od ovih sto imamo...

Ne moze biti sigurno bolji od ovih sto imamo.. Sto se mene tice.. Ja bi desnu dao da su Kosoric i Asanovic bolji od njega. Vidjet ce te Kosorica sad na proljece aBd.. ubi.. Moje misljenje je da ne trebamo dovoditi ovakva pojacanja nikad..
Sve nekako, ali onaj nepotrebni i glupi lakat Kosoricu protiv Metalurga na 20 m od gola i potom eliminacija i gubitak 145 000 eura nikad necu zaboraviti!
Ja mislim da je Kosoric, ne branim ga vjeruj mi, ali mislim da je dosao pred tu utakmicu s Metalurgom. Isao sam u skoplje on i Nuspahic sigurno dva najbolja pojedinca u Skoplju, i na Kosevu po meni dok se Nuspahic nije povrijedio a i Kosoric nije napravio faul.
Kralj price

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 jan 2015, 16:06

Kako sam cuo ovaj Lekanic bi trebao ostati isto je krilo. A navodno smo dobili prilicno ponuda za napadaca navodno opet jednu pravo interesantnu neki igrac stranac kako kazu iskusan i kvalitetan. Ime fakat ne znam sve sto sam cuo da je pravo interesantan.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, LoveFootball1987, mavi i 41 gost.