Aktuelna vrijednost 1,5 mio Euro.
Dobrodosao u pravu raju momciluka.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Jos samo da mu "otkrijemo" pravu poziciju a puno toga i zavisi od formacije koju Mesa misli forsirati. Najvise se snalazi inace kao centralni vezni samo sto je Pjanic bolji od njega puno.Sheyi je napisao/la:Znači može igrati protiv Austrije, ako dobije sportsko onda ga gledamo i protiv Andore. Mislim da ima to neko pravilo da mora dobiti sportsko državljanstvo do prve zvanične tekme.
Cartman je napisao/la:Kakav je ove sezone? Je li ga neko pratio? Znam da je dobro otvorio sezonu i on i klub mu, ali nesto se posutilo...
Ne spominji Tinu ziv bio, ako Mesa ima imalo obraza otjerat ce ga u pmDado je napisao/la:Cartman je napisao/la:Kakav je ove sezone? Je li ga neko pratio? Znam da je dobro otvorio sezonu i on i klub mu, ali nesto se posutilo...
Igrac sredine terena, ofanzivni i defanzivni. Odigrao 16 utakmica u BL 1 u polusezoni, 1 gol i 1 asistencija. Za Padderborn nastupio ukupno 82. puta sa 11 golova i 20 asistencija. Vrijednost 1.5 mil. eura.
Reklo bi se da moze biti zamjena Pjanicu ili Medunjaninu. Tu negdje u rangu ili mozda malo bolji od Prcica ili Tine.
Defanizvno je solidan, jedan od razloga zasto nije prvi put uspio u Bundesligi je upravo bila ta slabost, uz to nije i bio bas nesto rastrcan, ali je sada izrastao u sasvim drugacijeg igraca.Ajax je napisao/la: Sve utakmice je igrao kao centralni vezni samo jednu kao defanzivni vezni. Samo me cudi da ga ovoliko hvale kod uklizavanja ako je tako mogao bi biti partner Besicu. Prema ocjenama je treci najbolji igrac Paderborna ( 7.21 ). @Goalgetter kakav je Vrancic defanzivno od onoga sto si gledao ??
http://www.goal-247.com/FootballVideos/ ... ancic-goal" onclick="window.open(this.href);return false;Goalgetter je napisao/la: nesto kao Miske
O tome govorim.Frankie je napisao/la:http://www.goal-247.com/FootballVideos/ ... ancic-goal" onclick="window.open(this.href);return false;Goalgetter je napisao/la: nesto kao Miske
Znaci mogao bi da igra u paru sa Besicem. A kakav je na desetki bili on mogao da bude taj novi Miske kojeg trazimo ?? Znaci da skratim koju poziciju bi on tebi igrao u reprezentaciji ako znamo da su Pjanic i Besic sigurni.Goalgetter je napisao/la: Defanizvno je solidan, jedan od razloga zasto nije prvi put uspio u Bundesligi je upravo bila ta slabost, uz to nije i bio bas nesto rastrcan, ali je sada izrastao u sasvim drugacijeg igraca. :
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.