Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Mirror je jutros objavio kako Kevin De Bruyne ima želju da zaigra za Arsenal. Jel on na posudbi u Wolfsburgu ili ga je Chelsea prodao?
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Prodan proslog januara za 20-tak miliona.Garfield je napisao/la:Mirror je jutros objavio kako Kevin De Bruyne ima želju da zaigra za Arsenal. Jel on na posudbi u Wolfsburgu ili ga je Chelsea prodao?
Don't believe the hype.
Fakat mi ponekad ide na qrac ovo cjenkanje i tu u situaciji kad bez štopera jednostavno ne smijemo ući u drugi dio sezoneArsene Wenger faces competition from Louis van Gaal's Manchester United in the race to sign Villarreal defender Gabriel Paulista
Arsene Wenger has confirmed that Frances Coquelin will be offered a new deal.
Wenger says there's a "50-50 chance" of signing Gabriel Paulista
A.F.C. Bournemouth!
- Marsal
- Kontakt:
I ko ce nam onda bit rezervni bek? Maitland-Niles ili Jon Toral? Mozda onaj Haayden moze lijevo odigrat.Head je napisao/la:Negdje sam cit'o da je Bilbao zagriz'o za Monreala, treba to odmah prodati.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma može Flamini pokriti to. joj joj 
Nego izjava Wengera
"Talks are progressing quite well," Wenger said after the Spanish club admitted they were open to a sale. "Can we find an agreement? I don't know. We are slowly progressing and there is a chance.
"It is €20m, which is £15m. We are ready to pay the price we think right for a good player. If we think it is the right price, we will pay."
Ovo neki novi Wenger

Nego izjava Wengera

"Talks are progressing quite well," Wenger said after the Spanish club admitted they were open to a sale. "Can we find an agreement? I don't know. We are slowly progressing and there is a chance.
"It is €20m, which is £15m. We are ready to pay the price we think right for a good player. If we think it is the right price, we will pay."
Ovo neki novi Wenger

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Paulista Koscielny i Mertesaker. Solidno djeluje

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Dovedes Sea momciluka.Marsal je napisao/la:I ko ce nam onda bit rezervni bek? Maitland-Niles ili Jon Toral? Mozda onaj Haayden moze lijevo odigrat.Head je napisao/la:Negdje sam cit'o da je Bilbao zagriz'o za Monreala, treba to odmah prodati.

1946
-
- Kontakt:
Gabriel Paulista jos jedno veliko transfer ime Arsena Wengera, ono kad imas ambicije da osvojis titulu obicno dovodis igrace tipa paulista...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Pa dobro vidiš nije baš 31. januar ili kad se već tranfer rok završava pa da bude klasična panična kupovina. Vjerovatno su ga pratiliBigBigBang je napisao/la:Gabriel Paulista jos jedno veliko transfer ime Arsena Wengera, ono kad imas ambicije da osvojis titulu obicno dovodis igrace tipa paulista...

A i treba prihvatiti činjenicu da Wenger dovodi zamjenu za Koscielnog a ne Mertesakera, nažalost.
Kad sam pregledao onaj klip o Paulisti čovjek me baš podsjetio na Kosa u svemu, samo što je brži ja mislim
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja te klipove više i ne gledam, na njima je i Andre Santos izgledao kao igračina.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Je li ovo zadnje tacno

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Na kraju je bitno samo kako ce se uklopiti u tim. A to ne mozes znati ni da kupis Baresija iz najboljih dana, a ne jednog stopera Villareala.
Nije kao Squillaci, Sylvestre ili neko slican. Mladji je, pokretniji. Vrlo moguce da bude promasaj, ali je moguce i da bude ogroman pogodak. Pljuvati Wengera radi toga je smijesno.
Nije kao Squillaci, Sylvestre ili neko slican. Mladji je, pokretniji. Vrlo moguce da bude promasaj, ali je moguce i da bude ogroman pogodak. Pljuvati Wengera radi toga je smijesno.
Celik!3,2,2.
Veci me strah bio da dodje Hummels za 40 miliona i bude mega flop...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Jel pratio ko tog Gabriel Paulista valja li cemu ili još jedan u nizu Wengerovih Flopova ? 

Arsenal All The Way !
Arsene, during the Diamond Club Q&A (underway right now) has just said that Paulista deal virtually done. He then tried to backtrack after giving too much away according to an attendee
navodno....
Te da je radna dozvola samo formalnost koja će biti riješena sutra.
Nemojte mi vjerovat pokupio sam sa fb, istina dobra stranica
navodno....
Te da je radna dozvola samo formalnost koja će biti riješena sutra.
Nemojte mi vjerovat pokupio sam sa fb, istina dobra stranica
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Flop. Rekli forumaši,pročitaj između redova!Barcod je napisao/la:Jel pratio ko tog Gabriel Paulista valja li cemu ili još jedan u nizu Wengerovih Flopova ?
A.F.C. Bournemouth!
Illarramendi has received an offer from Arsenal for next summer. Marca

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Jako mjenje nema sta ubili se za avazovog expressarambo16 je napisao/la:Flop. Rekli forumaši,pročitaj između redova!Barcod je napisao/la:Jel pratio ko tog Gabriel Paulista valja li cemu ili još jedan u nizu Wengerovih Flopova ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Arsenal All The Way !
-
- Kontakt:
Inace imamo pozitivna iskustva sa ovim jeftinijim rijesenjima iz Spanije i Francuske...rambo16 je napisao/la:Flop. Rekli forumaši,pročitaj između redova!Barcod je napisao/la:Jel pratio ko tog Gabriel Paulista valja li cemu ili još jedan u nizu Wengerovih Flopova ?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jeste, doveo je Kosa, mislim flopa. Jos je uz to i jeftinij od ovog Pauliste.
Trebalo bi u Ginisovu knjigu svjetskih rekOrada uci koliko ovdje pojedini mogu srati.
Kad dovodi ne valja, kad ne dovodi ne valja. Bitno je bacit 40 miliona na Mangalu, onda bi valjao, dok ovaj od 15 nece vlajati sigurno.
Trebalo bi u Ginisovu knjigu svjetskih rekOrada uci koliko ovdje pojedini mogu srati.
Kad dovodi ne valja, kad ne dovodi ne valja. Bitno je bacit 40 miliona na Mangalu, onda bi valjao, dok ovaj od 15 nece vlajati sigurno.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.