FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Narode zna li ko sta je sa onim Dipom? Jeli proso probu u Genovi ili se vraca nazad u Zelju, kakva je situacija.
Jos jedno pitanje kolko ima godina momak, hvala.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ljudi u subotu svi u DOLINU, nema vise rasprave. Pa onda cemo da docekamo i trenutnog lidera.
Naprijed Zeljo ljubavi moja!!!
Naprijed Zeljo ljubavi moja!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
plava_pruga
- Kontakt:
a nakon toga "ALEN MEEEEEEEEŠANOVIĆ" bi isprico pricu o tome kako mu se djeca zovu koliko ih ima kakve imaju ocjene dje mu je nana radila i dedo jel mu se borio u 2. svj. ratu itd...ibrakadabra je napisao/la:Da se javlja kao oficijelni spiker na sdadionu.amarpustahija je napisao/la:Sta mislite ako bi ZELJO prosao u evropu mada je jos rano pricati o tome , bil ' prosao u grupe eurolige ?ibrakadabra je napisao/la:Imam prijedlog da Marian Miailovic prenosi utakmice želje kako one na radiju tako one koje prenosi tv.
"GOL ZA ŽELEZNICAR JE POSTIGAO ALEN"
MEEEEEEEEEEEEEŠANOVIC
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- BlueSharks
- Kontakt:
I mi smo pacijenti svoje vrste.
Valjda je dosta komentarisanja kazne, samo dajemo povod ugroženim da seru po temi, bilo pa prošlo..... a ugroženi nek nastave kukati ništa novo. Okrenimo se Želji i nastavku prvenstava, i zaboravimo kaznu ko da je nije ni bilo.
Pametnom i strpljivom igrom, uz gromoglasnu podršku manijaka rutinski savladati Travnika i izbiti nakon dugo vremena na prvu poziciju. Svi igrači će konkurisati za prvi tim, sem Mešanovića koji je pod upitnikom. Dobro bi bilo kad bi Osim poštedio neke igrače za dvije veoma važne utakmice koje slijede poslije Travnika, gostavanje u Prijedoru i kući sa Borcem. Moje mišljenje je da protiv Travnika treba poštediti nekoliko igrača u prvom redu Mešanovića, Bekrića i Radovanivića(msilim da je dosad odigrao svaku tekmu svih 90min sem Sarajeva i zaslužio je odmor) i još možda Ćuluma. Osim vrlo dobro zna da ni Travniku neće igrati pola ekipe, jer to njihovo praksa u gostima i zbog toga i mi možemo sebi dopustiti luksuz da nam ne igraju najbolji igrači, a ako nešta ndb krene po zlu u drugom ubaciti pomenute igrače.
Valjda je dosta komentarisanja kazne, samo dajemo povod ugroženim da seru po temi, bilo pa prošlo..... a ugroženi nek nastave kukati ništa novo. Okrenimo se Želji i nastavku prvenstava, i zaboravimo kaznu ko da je nije ni bilo.
Pametnom i strpljivom igrom, uz gromoglasnu podršku manijaka rutinski savladati Travnika i izbiti nakon dugo vremena na prvu poziciju. Svi igrači će konkurisati za prvi tim, sem Mešanovića koji je pod upitnikom. Dobro bi bilo kad bi Osim poštedio neke igrače za dvije veoma važne utakmice koje slijede poslije Travnika, gostavanje u Prijedoru i kući sa Borcem. Moje mišljenje je da protiv Travnika treba poštediti nekoliko igrača u prvom redu Mešanovića, Bekrića i Radovanivića(msilim da je dosad odigrao svaku tekmu svih 90min sem Sarajeva i zaslužio je odmor) i još možda Ćuluma. Osim vrlo dobro zna da ni Travniku neće igrati pola ekipe, jer to njihovo praksa u gostima i zbog toga i mi možemo sebi dopustiti luksuz da nam ne igraju najbolji igrači, a ako nešta ndb krene po zlu u drugom ubaciti pomenute igrače.
Strauss Junior
- samir_tm87
- Kontakt:
plava_pruga je napisao/la:a nakon toga "ALEN MEEEEEEEEŠANOVIĆ" bi isprico pricu o tome kako mu se djeca zovu koliko ih ima kakve imaju ocjene dje mu je nana radila i dedo jel mu se borio u 2. svj. ratu itd...ibrakadabra je napisao/la:
Da se javlja kao oficijelni spiker na sdadionu.
"GOL ZA ŽELEZNICAR JE POSTIGAO ALEN"
MEEEEEEEEEEEEEŠANOVIC
a onda , njegov sin je uzimao instrukcije iz matematike
idemo sada biografiju instruktora
- TheManiacs
- Kontakt:
Idoli
Sta vas boli neka stvar sto smo dobili novcanu kaznu ?
Dokaz ljubomore
AMAR AMAR OSIM OSIM
Dokaz ljubomore
AMAR AMAR OSIM OSIM
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- ibrakadabra
- Kontakt:
Neki bi jeftinije prosli da igraju pred praznim gledalistemTheManiacs je napisao/la:Idoli![]()
Dokaz ljubomore
AMAR AMAR OSIM OSIM
- TheManiacs
- Kontakt:
Ako mislis ono sto ja mislim upravu siibrakadabra je napisao/la:Neki bi jeftinije prosli da igraju pred praznim gledalistemTheManiacs je napisao/la:Idoli![]()
Dokaz ljubomore
AMAR AMAR OSIM OSIM
Npr. modrica da dobije utakmicu bez publike
Zahtjevali bih iz uprave modrice da im ne daju novcanu kaznu vec bez publike
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- ibrakadabra
- Kontakt:
Npr. modrica da dobije utakmicu bez publike
[/quote]
Da je samo modrica 90% klubova bi molilo za suspenziju stadiona
Da je samo modrica 90% klubova bi molilo za suspenziju stadiona
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
briga me za kaznu i kolika je bitno je da se nemoramo peti po lorisu da navijamo, samo mi zao sto necemo moci picige na pomocnom... ali nema veze bitno je da dodjemo i podrzimo klub u velikom broju... 8000,00 km i nije nesto kad nas dodje toliko pa pomnozeno sa cijenom karte i tako osvjetlamo obraz koji je ukaljao onaj pametnjaković
26.05.2010-TITULA
- ibrakadabra
- Kontakt:
u subotu svi po 1KM jos ostane 2000 KM za trange frangesandokan_TM87 je napisao/la:briga me za kaznu i kolika je bitno je da se nemoramo peti po lorisu da navijamo, samo mi zao sto necemo moci picige na pomocnom... ali nema veze bitno je da dodjemo i podrzimo klub u velikom broju... 8000,00 km i nije nesto kad nas dodje toliko pa pomnozeno sa cijenom karte i tako osvjetlamo obraz koji je ukaljao onaj pametnjaković
ja mislim da bi trebali zavrsiti sa ovom pricom...okrenuti se utakmici protiv travnika i o tome pricati, doci u sto vecem broju i time pomoci klubu i finansijski a i igracima dat pdrsku da dodju do jos jedne pobjede koja bi nas mogla dovesti i do liderske pozicije...imamo mi dosta toga pricat interesantnije o nasem voljenom klubu, nego objasnjavati "dusobriznicima", "realistim" a u stvari ljubomornim dusama o tome zasto smo dobili ovaku kaznu, kaku smo je dobili...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Rođen je 23.6.1991. Prije 10 dana je lik na nekom forumu napisao na je Đip dao gol za juniore Sampdorije(pobjeda 3:2). A u jučerašnjem Sportu je Dželo kao najtalentovanije omladince pomenuo Hodžića, Đipa, Ćerimagića i Zolotića...sajo10 je napisao/la:Narode zna li ko sta je sa onim Dipom? Jeli proso probu u Genovi ili se vraca nazad u Zelju, kakva je situacija.Jos jedno pitanje kolko ima godina momak, hvala.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- ibrakadabra
- Kontakt:
zapad 500 X 15= 7.500
sjever 4500 x 8 =36.000
jug 4000 x5 =20.000
- Kontakt:
a godisnje??
- ibrakadabra
- Kontakt:
sta bolan godisnje,pa 15 igras kuci 15 gostujessamir_tm87 je napisao/la:a godisnje??
-
plava_pruga
- Kontakt:
samo da nas vrijeme posluži i da nas dođe što više, a igru prepustimo Amaru 
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- samir_tm87
- Kontakt:
ibrakadabra je napisao/la:sta bolan godisnje,pa 15 igras kuci 15 gostujessamir_tm87 je napisao/la:a godisnje??
pa ima raje koji ulaze na godisnje
svako koliko izlazi nova epizoda Željo tv?
- ibrakadabra
- Kontakt:
Pa kad saberes kup izađe negdje oko milionasamir_tm87 je napisao/la:ibrakadabra je napisao/la:sta bolan godisnje,pa 15 igras kuci 15 gostujessamir_tm87 je napisao/la:a godisnje??
pa ima raje koji ulaze na godisnje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.