FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Po meni bi bio los potez produziti ugovor sa malim Handzicem, momak vec nekoliko godina nije pokazao nista, cak ja tu ni nekog pretjeranog talenta nisam vidio od kad je presao u seniorsku ekipu. Mislim da se sa njim nije radilo na pravi nacin i da on sada vise nema sta traziti kod nas, daj Boze da grijesim. Jedino da ide u Visoko na posudbu, da uzme takmicarske forme pa da vidimo.
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma talasikaBitiSrcemVezan je napisao/la:Po meni bi bio los potez produziti ugovor sa malim Handzicem, momak vec nekoliko godina nije pokazao nista, cak ja tu ni nekog pretjeranog talenta nisam vidio od kad je presao u seniorsku ekipu. Mislim da se sa njim nije radilo na pravi nacin i da on sada vise nema sta traziti kod nas, daj Boze da grijesim. Jedino da ide u Visoko na posudbu, da uzme takmicarske forme pa da vidimo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mokroguz je napisao/la:Ne trebaju nam cistaci trenutno.HeraklitMracni je napisao/la:[...]Berberovica kao i deju Poslat u olimpic , kad se sjetim derbija i bravura berberovica joj
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Po Meni je duljevic najbolji igrac FCS Ako uzmemo sve conjenice.go borusi skretnici ne igranje vise od pola godine (mlad igrac) cekajuci da podpise kod nas.mana nemoze izdrzat svih 90samo Neki 60 min..ima vecu konkurenciju nego pussygaca radovac I cimirot...fizicki jaci I od samira I od gojka..Samo kondicija ga guzi...Samir ce bit bolji igrac u njegovim godinama al sad nije..puzi ima vise kondicije I brzije al dualja je majstor..
Meho Samo daga jos od nargile odbije I 15 Dana najahorinu I DULJA ce bit nas najbolji igrac cak bolji I od Leo messija benke
Meho Samo daga jos od nargile odbije I 15 Dana najahorinu I DULJA ce bit nas najbolji igrac cak bolji I od Leo messija benke
Gledam raspored nas listice i zrinjskog.Bice **** do kraja prvenstva borba za titulu.Posebo listica ima dobar raspored.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato ove pripreme odraditi maximalno ozbiljno i sve ce to doci na svoje,imamo i mi dosta dobar raspored
Mi imamo taj problem sto se svi na nas naloze,docekaju nas na noz.Ali tako je to svugdje u svijetu kad dolaze najveci.Evo u Gradačcu ce biti loš teren gruba igra,nasi igraci izlozeni svemu i svacemu.Ali kvalitet je na nasoj strani,i to ce presuditi.Opet listica protiv Radnika ce igrati pred 50 gledalaca,onako laganini kao na treningu bez ikakvog naboja.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 22 jan 2015, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
Nista ti ne kontas. Samo me pratis u stopu i zayebayes.Sabinho je napisao/la:Mokroguz je napisao/la:Ne trebaju nam cistaci trenutno.HeraklitMracni je napisao/la:[...]Berberovica kao i deju Poslat u olimpic , kad se sjetim derbija i bravura berberovica joj
Hocu da kazem da nema ni jedan ni drugi mjesta kod nas pa se malo zezamfranklampard8 je napisao/la:Cistaci ?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
U petak navečer, 23. januara, sa početkom u 20 sati, prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo i reprezentativac Makedonije, Krste Velkoski, će putem zvaničnog Facebook fan page-a Bordo kluba odgovarati na pitanja navijača i simpatizera našeg kluba.
Pitanja postavljate u vidu komentara na fotografiju koju ćemo objaviti sutra malo prije 20 sati.
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/pit ... koski/2062
Pitanja postavljate u vidu komentara na fotografiju koju ćemo objaviti sutra malo prije 20 sati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto ce biti spamawwwfcsarajevoba je napisao/la:U petak navečer, 23. januara, sa početkom u 20 sati, prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo i reprezentativac Makedonije, Krste Velkoski, će putem zvaničnog Facebook fan page-a Bordo kluba odgovarati na pitanja navijača i simpatizera našeg kluba.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Zato hvala Bogu sami o sebi odlucujemo. Jednostavno, dobijes sve do kraja i prvak si. A sto se rasporeda tice mislim da mi imamo najbolji u drugoj polusezoni, pored toga sto nam dolaze svi konkurenti za titulu mi idemo na Otoku (k'o domaca tekma) te idemo Slaviji u Lukavicu gdje ce takodje biti vise gostujucih nego domacih navijaca.amypitar je napisao/la:Gledam raspored nas listice i zrinjskog.Bice **** do kraja prvenstva borba za titulu.Posebo listica ima dobar raspored.
Samo da vise hoce poceti...
@fcsba Super
1946
Sve sto imas reci, kazi na onoj temi predviđenoj za navijace drugih klubova. Ova je samo za navijace FKS. Probajte to ispostovati Mokroguz i ostali vucovi..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pozdrav bordo braco,pratim ovaj forum pa reko da se i ja aktiviram 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro nam dosaohare28 je napisao/la:Pozdrav bordo braco,pratim ovaj forum pa reko da se i ja aktiviram
Neznam sta svi forsiraju Radovca, pa Dulja i Cimi su bolji od njega za klasu. Neko ce debele pare uzet na njemu...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Re: Odg: FK Sarajevo
Kako misliš neko.??Amca007 je napisao/la:Neznam sta svi forsiraju Radovca, pa Dulja i Cimi su bolji od njega za klasu. Neko ce debele pare uzet na njemu...
amypitar je napisao/la:Kako misliš neko.??Amca007 je napisao/la:Neznam sta svi forsiraju Radovca, pa Dulja i Cimi su bolji od njega za klasu. Neko ce debele pare uzet na njemu...
Ma neko hoce, forsiraju ga kao Ronalda, ali ono sto sam ja od njega vidio ove polusezone, nije me toliko odusevilo, za razliku od Cimija koji je jeo zemlju protiv Borusije i Dulje isto tako, pa nikom nista...
Nije mi sve jasno,ali eto...Amca007 je napisao/la:amypitar je napisao/la:Kako misliš neko.??Amca007 je napisao/la:Neznam sta svi forsiraju Radovca, pa Dulja i Cimi su bolji od njega za klasu. Neko ce debele pare uzet na njemu...
Ma neko hoce, forsiraju ga kao Ronalda, ali ono sto sam ja od njega vidio ove polusezone, nije me toliko odusevilo, za razliku od Cimija koji je jeo zemlju protiv Borusije i Dulje isto tako, pa nikom nista...
Radovac igra sa Cimijem kao zadnji vezni.Ja ne vidim igraca sa klupe da je bolji na toj poziciji od Radovca.Pa gdje je tu forsiranje.???
Nije mi sve jasno,ali eto...
Radovac igra sa Cimijem kao zadnji vezni.Ja ne vidim igraca sa klupe da je bolji na toj poziciji od Radovca.Pa gdje je tu forsiranje.???[/quote]
Nisam rekao da ima bolji trenutno na klupi, ali kolika su ocekivanja od njega, bojim se da cemo se razocarati..necemo dalje u diskusiju...
Radovac igra sa Cimijem kao zadnji vezni.Ja ne vidim igraca sa klupe da je bolji na toj poziciji od Radovca.Pa gdje je tu forsiranje.???[/quote]
Nisam rekao da ima bolji trenutno na klupi, ali kolika su ocekivanja od njega, bojim se da cemo se razocarati..necemo dalje u diskusiju...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.