Dobar dobaraS_Roma je napisao/la:Dolazi vam Ognjen Vranješ i Fenan Salcinovicodakle vam pare ??

Dobar dobaraS_Roma je napisao/la:Dolazi vam Ognjen Vranješ i Fenan Salcinovicodakle vam pare ??
Gdje dolaze? Na forum?aS_Roma je napisao/la:Dolazi vam Ognjen Vranješ i Fenan Salcinovicodakle vam pare ??
napisi koga sam ja najavio,samo ime napisi,mojne mi replikaamypitar je napisao/la:Ako vam budu ovakvi investitori ,kao sto je @super najavio pojacanja,e onda ste **** ježa u leđa.
Nemoj zajebavat, najavio se neko obaranje servera, hiljade korisnika na forumu itd. pa nista od toga,super je napisao/la:napisi koga sam ja najavio,samo ime napisi,mojne mi replikaamypitar je napisao/la:Ako vam budu ovakvi investitori ,kao sto je @super najavio pojacanja,e onda ste **** ježa u leđa.
posto vidim da pratite vise nas,a uostalom sto nebi pratili najtrofejniji klub,da ti kazem jednu:taj igrac je jos u kombinaciji(ako si mislio da ja mislim da ce djelmic i uzelac izazvati komentare na forumu grdno se varas)ponavljam jos jednom treba doci napadac( pustit cu ti na volju da dumas cijelo vrijeme kao sto to inace radis ko je u pitanju)molotovljev je napisao/la:Nemoj zajebavat, najavio se neko obaranje servera, hiljade korisnika na forumu itd. pa nista od toga,super je napisao/la:napisi koga sam ja najavio,samo ime napisi,mojne mi replikaamypitar je napisao/la:Ako vam budu ovakvi investitori ,kao sto je @super najavio pojacanja,e onda ste **** ježa u leđa.
dosao vam igrac... vjeruj da sam zaboravio i kako se zove.
Uglavnom, dolazi nam Pad Sistema, kad ono Nikad Čuo.
Mozes li molim te objasniti sta tacno mislis pod ovim?reks je napisao/la:Mislim da nije u redu "kriti"se iza nickova i na sportskom forumu determinisati ljude.Svakom svoje,na kraju **** uvjek isplivaju na površinu.Baviti se Željom nakon odlaska Amara je očito veoma zanimljivo i interesantno.ja bih ipak rekao da srećom imamo ,bar se nadam,više onih koji vole Želju a tal i korist je nažalost nešto što je odrednica onoga što se u Bosni radi i promišlja nakon rata.Nažalost sve mi se čini da će se stvari u ovom gradu "pogoršavati"ako Željo stane statutarno i financijski na noge ,jer ćemo biti smetnja u poslovanju i ostvarivanju dobiti na koje računa kapital koji je uložen kod komšija.Jedna mala digresija.Večeras u skenderiji se moglo vidjeti šta se dešava kad se sporti kapital sudare na košarkaškoj tekmi.
Zato vratimo se Odoviću i onome što je on nanijetio sa željovcima
ne nije, nas savez je nije i nece priznati a analogno tome je NEMATEterabajt je napisao/la:Priznata svima u okruzenju analogno tome i nasa je .
Ova titula je jednako vrijedna kao i vasa u sezoni 1998/1999 kada se nije odigrao play off, prema tome ko ce da prizna a ko ne to je druga stvar...titula na istom principu...Benko je napisao/la:ne nije, nas savez je nije i nece priznati a analogno tome je NEMATEterabajt je napisao/la:Priznata svima u okruzenju analogno tome i nasa je .a to sto je u drugim savezima priznaju je neka druga tema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.