FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
aganspahic je takva krampa da ako za njega uzmemo 10 maraka ja bi ibraku dao orden časti 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo hzahahBenko je napisao/la:aganspahic je takva krampa da ako za njega uzmemo 10 maraka ja bi ibraku dao orden časti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne volim ovu nasu nerealnost.. Isto ko neki nasi kad ej Gojak otisao ma krampa , ma pojma on nema a decko majstor bio.. evo sad i u vas momak je pravo dobar spic velik korpulentan. Ja znam da su ga dosta cijenili medjutim i upravu je pitaj boga pored silnih spiceva kad bi dosao na red. Istekao mu ugovor i otisao dobit cete naknadu za trening i to je to... Gledao sam ga vise puta Za FKS juniore i za U19 repku pravo dobar spic malo se fura na dzeku al ok bitno je da su lopte prema njemu uvijek jako opasne!
Gledajuci sa strane dosta dobar potez prije ce zaigrati u Osijeku nego u Sarajevu a momak hoce da igra i nemojte sad price krampa , sljivotres vako nako jer znate da to jako brzo se odbije od glavu!! pozzz
Gledajuci sa strane dosta dobar potez prije ce zaigrati u Osijeku nego u Sarajevu a momak hoce da igra i nemojte sad price krampa , sljivotres vako nako jer znate da to jako brzo se odbije od glavu!! pozzz
Momak je prije svega otis'o jer mu je mentor Irfan Redzepagic, a znamo kakvo misljenje imaju u i oko kluba o Irfinim igracima.
Jesmo sta dobili love ili nismo, zbilja ne znam ali ako nista imat cemo onu naknadu za treniranje kako god...
Jesmo sta dobili love ili nismo, zbilja ne znam ali ako nista imat cemo onu naknadu za treniranje kako god...
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
od Gojaka vece krampe nema,otac mu je utjecajan
toliko utjecajan da je natjerao mamica da kupi njegovo djeteMortemHz je napisao/la:od Gojaka vece krampe nema,otac mu je utjecajan
aganspahic veze nema od dubala... i to ej to
Otac mu drzi skolu fudbala i on ga je gurao u akademiji ali vise ni to nije islo.. jednsotavno LOS igrac...
Otac mu drzi skolu fudbala i on ga je gurao u akademiji ali vise ni to nije islo.. jednsotavno LOS igrac...
Ma vala i ja sam gledao tog Aganspahica nikad mi se nije svidjao uopste
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da li znas kakav je Mamic uopste ?Buba00 je napisao/la:toliko utjecajan da je natjerao mamica da kupi njegovo djeteMortemHz je napisao/la:od Gojaka vece krampe nema,otac mu je utjecajan![]()
![]()
cimirot
-
hordas1946
- Kontakt:
Ako sve ispadne po planu sutra zanimljiva pressica
Jeli danas ili sutra?hordas1946 je napisao/la:Ako sve ispadne po planu sutra zanimljiva pressica
Do zadnjeg daha života mog samo "SARAJ'VO"
Ode nam Dupovac,ali jos ne smijem reci 100 % .U toku dana ce se više znati
- BoskoAntic
- Kontakt:
A hoce li konacno doci ko?amypitar je napisao/la:Ode nam Dupovac,ali jos ne smijem reci 100 % .U toku dana ce se više znati
U INAT SVIMA 1946
saburaaBoskoAntic je napisao/la:A hoce li konacno doci ko?amypitar je napisao/la:Ode nam Dupovac,ali jos ne smijem reci 100 % .U toku dana ce se više znati
Aauuu tariguz se okrenuo protiv nas....
Imamo još jednog neprijatelja...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Imamo još jednog neprijatelja...
Dali moze neko da stavi sliku iz avaz sporta ako ima LP
sta je to u avazu ?bakehz87 je napisao/la:Dali moze neko da stavi sliku iz avaz sporta ako ima LP
Re: Odg: FK Sarajevo
Nemojte kupovati, ne bacajte vi pare ako sam ja bacio.
Kasnije cu postaviti sliku..
Kasnije cu postaviti sliku..
Kao danas bi trebalo da se zna za kelavu !Benko je napisao/la:sta je to u avazu ?bakehz87 je napisao/la:Dali moze neko da stavi sliku iz avaz sporta ako ima LP
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], misstianopenaldo, mnon46 i 21 gost.