Covjek grije klupu ispodprosjecnog kluba Bundeslige, ne treba ocekivati previse od njega...
Hadzica i Prcica su ovdje neki zakivali u zvijezde bez ijedne minute u reprezentaciji pa smo vidjeli sta je na kraju ispalo.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Nastupao u 16 od 18 utakmica u Bundesligi je grijanje klupe? Dvije tekme je propustio zbog povrede, ostatak je sve igrao. 2 puta je usao sa klupe upravo zbog slabe forme. Budi malo realan.bulbasor je napisao/la:Izmjena Medunjaninu oko 70. minute..![]()
![]()
Covjek grije klupu ispodprosjecnog kluba Bundeslige, ne treba ocekivati previse od njega...
Hadzica i Prcica su ovdje neki zakivali u zvijezde bez ijedne minute u reprezentaciji pa smo vidjeli sta je na kraju ispalo.
bulbasor je napisao/la:Izmjena Medunjaninu oko 70. minute..![]()
![]()
Koliko puta je bio starter?Goalgetter je napisao/la:Nastupao u 16 od 18 utakmica u Bundesligi je grijanje klupe? Dvije tekme je propustio zbog povrede, ostatak je sve igrao. 2 puta je usao sa klupe upravo zbog slabe forme. Budi malo realan.bulbasor je napisao/la:Izmjena Medunjaninu oko 70. minute..![]()
![]()
13 puta starter, 3 puta sa klupe usao, 2 puta zbog povrede propustio. Pratim ga ove sezone, i standardan je igrac, bice i standardan kad se vrati sa zimske pauze, ali pisao sam vec na prosloj stranici, da momak vise nije u onoj furioznoj formi u kojoj je bio na pocetku sezone. I statistika sama govori za sebe, 1 gol i 1 asistencija, po meni su malo. Jeste da igra dosta povucenije sada nego sto je to bio slucaj u 2. Bundesligi, ali je sve to odraz nesto slabije forme.bulbasor je napisao/la:Koliko puta je bio starter?Goalgetter je napisao/la:Nastupao u 16 od 18 utakmica u Bundesligi je grijanje klupe? Dvije tekme je propustio zbog povrede, ostatak je sve igrao. 2 puta je usao sa klupe upravo zbog slabe forme. Budi malo realan.bulbasor je napisao/la:Izmjena Medunjaninu oko 70. minute..![]()
![]()
Svakako da zasluzuje sansu, ali kazem da ne treba previse ocekivati da se ne bi razocarali, kao sto je bio slucaj sa Prcicem i Hadzicem (mada je on na stoperu bio dobar).
U Bundesligi je sada iskljucivo igrao na pozicji 8mice, dakle Medunjaninovu i Pjanicevu poziciju. U 2. Bundesligi je igrao ofanzivnog veznog i statistika sama govori za sebe, ali ipak, to je jedan nivo manje mora se reci.Ajax je napisao/la:@Goalgetter kakav mislio da bio na ofanzivnom veznom.
Pjanic, Vrancic, Medunjanin ili mozda Stilic, Susic koga bi ti izabrao ??
Vrancic je igrao u 16 od 17 utakmica. Sto se tice Djurica covjek je tek jedan gol zabio. Tankovic bi trebao da ima prednost. Igra u vecem klubu. Standardan je i zabio je vec puno golova.bulbasor je napisao/la:Meni se ucinilo da je puno manje igrao, ali eto to je onda ohrabrujuci podatak da je 13 puta bio starter. Dobrodosao u reprezentaciju, sto je veca konkurencija u veznom redu to bolje. Mozda neki nece vise sjedati na teren kad gube i kad im je vruce. Nadam se da cemo uskoro ovako temu napraviti i za Djurica i Arslanagica.
Pa odabrao je Svedsku...Ajax je napisao/la:OK @Goalgetter slicno mislimo. A Salihovic sta mislis gdje bi on onda igrao. Mozda na krilu da se rotira sa Lulicem ko je u boljoj formi ??
Vrancic je igrao u 16 od 17 utakmica. Sto se tice Djurica covjek je tek jedan gol zabio. Tankovic bi trebao da ima prednost. Igra u vecem klubu. Standardan je i zabio je vec puno golova.bulbasor je napisao/la:Meni se ucinilo da je puno manje igrao, ali eto to je onda ohrabrujuci podatak da je 13 puta bio starter. Dobrodosao u reprezentaciju, sto je veca konkurencija u veznom redu to bolje. Mozda neki nece vise sjedati na teren kad gube i kad im je vruce. Nadam se da cemo uskoro ovako temu napraviti i za Djurica i Arslanagica.
Ja sam par puta gledao Medunjanina u deportivu na desetki i nije bio loš, i u ovoj zadnjoj utakmici protiv Barcelone je igrao tu čini mi se. Prednost reprezentacije u odnosu na deportivo je da mi imamo bolje napadače koji bi mogli da iskoriste te njegove lopte, dok se u klubu njegov učinak i ne vidi iz tog razloga što nema nikog da to pospremi u mrežu. I sam on u prošlom intervjuu je rekao da ako je on taj koji najviše prijeti po mreži protivnika onda ekipa nije dobra jer to nije njegov primarni zadatak tako da bih ja prvo njemu dao šansu da igra tog poluspica ako ne ispuni onda alternativu tražiti u Vrancicu, sušiću...Goalgetter je napisao/la:Medunjanin po meni nije za desetke, prespor je jednostavno za te pozicije, njemu najbolje lezi ona pozicija pored Besica.Ajax je napisao/la:@Goalgetter kakav mislio da bio na ofanzivnom veznom.
Pjanic, Vrancic, Medunjanin ili mozda Stilic, Susic koga bi ti izabrao ??
tankovic koji je odbio ovu selekciju vec jednom? milan barem nije nikad napravio takvo sranje ko' ovaj kvazi-svedjanin.Ajax je napisao/la:OK @Goalgetter slicno mislimo. A Salihovic sta mislis gdje bi on onda igrao. Mozda na krilu da se rotira sa Lulicem ko je u boljoj formi ??
Nije jos to sigurno oni imaju sada neke druge napadace aktualne. Jedan od njih je i "nas" Hrgota. Samo ovdje postoji drugi problem da se Dzeko ne naljuti poslje onih prica o njemu u Ibrahimovicu. A to se nebi desilo da je selektor razgovarao sa Tankovicem licno umjesto Dzeke. Mozda bi ga jos i nagovorio da se je potrudio. Sada bi imali igraca za 10+ godina koji vec sada igra za jak klub i trese mreze. A nije Tankovic jedini takav napadac izgubljeni. I sada se spominje Djuric ( jer boljeg ocigledno nemamo ) koji nije jos zasluzio poziv. Ti bi pozvao igraca koji je zabio jedan gol u reprezentaciju. Pa nismo valjda reprezentacija iz cetvrtog-petog sesira.bulbasor je napisao/la:Pa odabrao je Svedsku...
A po cemu je Tankovic zasluzio poziv? Vise su poziv zasluzili Sevko Okic i Riad BajicAjax je napisao/la:Nije jos to sigurno oni imaju sada neke druge napadace aktualne. Jedan od njih je i "nas" Hrgota. Samo ovdje postoji drugi problem da se Dzeko ne naljuti poslje onih prica o njemu u Ibrahimovicu. A to se nebi desilo da je selektor razgovarao sa Tankovicem licno umjesto Dzeke. Mozda bi ga jos i nagovorio da se je potrudio. Sada bi imali igraca za 10+ godina koji vec sada igra za jak klub i trese mreze. A nije Tankovic jedini takav napadac izgubljeni. I sada se spominje Djuric ( jer boljeg ocigledno nemamo ) koji nije jos zasluzio poziv. Ti bi pozvao igraca koji je zabio jedan gol u reprezentaciju. Pa nismo valjda reprezentacija iz cetvrtog-petog sesira.bulbasor je napisao/la:Pa odabrao je Svedsku...
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, HariTz, IgmanskiVukovi i 13 gostiju.