Pa je li ti iskreno Dzeku smatras boljim napadacem od Rooneya? Naravno da je Rooney bolji. Na sta ciljas?secer je napisao/la:da.Trasimaco je napisao/la:Ovo je tebi ozbiljno pitanje?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ti si ovdje kratko, pa vidim jos nisi skont'o secerov nacin pisanjaMrgood je napisao/la:Joj majko mila, trebalo bi prilikom registracije uvesti onaj iq test da se svakakva djeca ne reg.secer je napisao/la:Trasimaco je napisao/la: U cemu je problem? Tek je prva utakmica zavrsena. Nisi valjda mislio da se kladimo samo na ovo sinoc?Lijepo sam na nasoj (tvojoj buducoj
) temi napisao da se kladimo na prolaz i ti si to prihvatio. Ne znam zasto se zalis.
nisam ljubitelj pisanja nekih ozbiljnih tema ali ne mogu se suzdrzati a da ti ne postavim jedno ozbiljno pitanje..
da li si ozbiljan kad kazes kako je runi najbolji napadac na svijetu, samim tim bolji od dzeke?
Nadam se da neću imati ni priliku. Ovaj jedan je dovoljan da udje u sve anale.The Game je napisao/la:
Ti si ovdje kratko, pa vidim jos nisi skont'o secerov nacin pisanja![]()
![]()
Vjeruj mi secko je king, milina je njegove postove citatiMrgood je napisao/la:Nadam se da neću imati ni priliku. Ovaj jedan je dovoljan da udje u sve anale.The Game je napisao/la:
Ti si ovdje kratko, pa vidim jos nisi skont'o secerov nacin pisanja![]()
![]()
danas njemacki mediji objavili džekinu izjavu: "Nikada nisam rekao da obavezno moram ici u italiju i u Milan , moguc je prelazak u neki klub i unutar bundeslige, bitno je samo da klub redovno igra ligu prvaka, ako ponuda bude odgovarajuca prihvatit cu je". A po svemu se moze zakljuciti koji klub dolazi u obzir te u istoj vijesti je saopceno da su unutar bayernove uprave vec raspravljali o dovodjenju dzeke...vrlo moguce da ce preci u bayern....a engleski mediji danas jadikuju i govore o crnoj noci...rooney definitivno nece igrati u revansu, 2-4 sedmice ce pauzirati...talijanski mediji govore o tome kako je bayern se u kljucnim trenucima pokazuje kao jak i da je razbio manchestera...svi vecinom pa i spanski mediji smatraju da bayern ima solidnu prednost....manchester je sto je jako bitno ostao samo na jednoj pobjedi protiv bayerna..a bayern jos nikad nije izgubio na old trafordu...pobjeda je bila jedna u cetvrtfinalu lige prvaka 2001. tada strijelac paolo sergio....zadnji susret zavrsio 0-0, prije toga bilo jos jednom 1-1...dosta faktora ide na ruku bayernu, kojem jos jako dobro leze engleske ekipe....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
da.Trasimaco je napisao/la:Pa je li ti iskreno Dzeku smatras boljim napadacem od Rooneya? Naravno da je Rooney bolji. Na sta ciljas?
mislim da sam negdje procitao tvoj post u kojem tvrdis kako je runi najbolji napadac na svijetu pa sam pozelio da se uvjerim.
mrgude, druze
svjestan sam ja svoje limitiranosti a bome su svjesne i moje kolege bavarci.
sta mogu, takav sam a oni me trpe. ponekad me i brane ala ovaj kolega koji ti je odgovorio-pokrivaju sramotu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
džeko bolji od rooneya,pa najbolja 3 igrača na svijetu messi,ronaldo,rooney(a ne džeko)pa kako to možeš reći **** mu sve,budi realan,ako se ne šališ,rooney igra u man.utd,i engleskoj a di džeko u wolfsburgu,vidićemo džeku kad pređe u jaci klub,dovoljno je reći misimović kakav je bio u bayernu nikakav,a kakav u wolfsburgu,bolan ne moreš na osnovu tog utvrđivat ko je bolji,isto ko da sad rekneš onaj džafić iz veleža je bolji od npr suareza iz ajaxa
Ja sam vam davno govorio da vam je bolje prodati Riberija i uzeti velike pare, onda dovesti Dzeku, golmana dobrog mladog, beka jos jednog i playmakera. Vidjecemo sta ce Ribbery pokazati do kraja sezone, ali ovo do sad sto je pokazao nista nije spektakularno, pa ni sinoc nije bio nista bolji od Van Bomela ili Altintopa. On jeste extra veliki talenat, ali brate dugo ga bije taj glas a nikako da se dokaze.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
veliki treneri bi prije uzeli runija nego mesija ili ronalda.
riberi je jaci od mesija,
roben je jaci od ronalda,
dzeko je jaci od runija!
dzeko je jaci od runija!
secer je napisao/la:veliki treneri bi prije uzeli runija nego mesija ili ronalda.
dzeko je jaci od runija!
ribery meda nemoze. ustvari moze on meda al nemoze teglu otvorit.
Vidi ko se javiA_d_0 je napisao/la:secer je napisao/la:veliki treneri bi prije uzeli runija nego mesija ili ronalda.
dzeko je jaci od runija!![]()
![]()
ribery meda nemoze. ustvari moze on meda al nemoze teglu otvorit.
Čestitke na preokretu i na dobroj igri Bayernu, podsjetili ste me na tekmu prije desetak godina, bas protiv Manchestera, samo je tad vas rival okrenuo rezultat, nadam se da cete proci dalje, sretno!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
nisam nista rekao za Bayern njima svaka cast al realno ribery je sinoc nikakav bio i ovo izjavit je i vise nego smijesno.Bilal je napisao/la:Vidi ko se javiA_d_0 je napisao/la:secer je napisao/la:veliki treneri bi prije uzeli runija nego mesija ili ronalda.
dzeko je jaci od runija!![]()
![]()
ribery meda nemoze. ustvari moze on meda al nemoze teglu otvorit.![]()
![]()
According to Bild, Bayern Munchen seems interested in Olympique Lyon's left winger Aly Cissokho (23). The French talent was very close to join AC Milan last summer.
sjajan igrac nadam se da ce bayern realizovati ovaj transfer..
sjajan igrac nadam se da ce bayern realizovati ovaj transfer..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo malo su se strasti smirile, a mozda i ne, ko ce ti ga znati.
Nakon pobjede sagledava se cjelokupna situacija, iz koje proizilaze mnoge opcije u vidu statistike, historije......
Bayern je pokazao zelju, moral, volju, snagu i sve ono sto je potrebno za jedan ovakav uspjeh. Pokazali smo da se mozemo nositi i sa jacim timom (ako se to uopste moze reci za United). Pobjeda je apsolutno zasluzena i niko ne moze umanjiti njenu vrijednost.
Prekinut je zlatni niz Uniteda, od 17 utakmica bez poraza u gostima. Svakom nizu dodje kraj pa i ovom.
Za Cissokha sam vec sinoc citao i mislim da bi bilo veoma dobro da ga dovedu. Takodjer moj izbor na lijevom beku bi bio Clichy, ali tesko je do ovog doprijeti pored Wengera.
Slijedi nam jos jedno veliko iskusenje, teska utakmica u Gelsenkirchenu, u kojoj pobjedom prelazimo ponovo na prvo mjesto, ili nedao Bog eventualnim porazom skoro pa i otpadamo u utrci za titulu. Remi ce ostaviti stanje kako jeste, i produziti veliku neizvjesnost. Ako ponove igru kao protiv Uniteda, moze se i mora ocekivati pobjeda. Nadam se da je samopouzdanje sada na najvecem nivou i da cemo ABD uspjeti sezonu privesti kraju na najbolji moguci nacin.
Nakon pobjede sagledava se cjelokupna situacija, iz koje proizilaze mnoge opcije u vidu statistike, historije......
Bayern je pokazao zelju, moral, volju, snagu i sve ono sto je potrebno za jedan ovakav uspjeh. Pokazali smo da se mozemo nositi i sa jacim timom (ako se to uopste moze reci za United). Pobjeda je apsolutno zasluzena i niko ne moze umanjiti njenu vrijednost.
Prekinut je zlatni niz Uniteda, od 17 utakmica bez poraza u gostima. Svakom nizu dodje kraj pa i ovom.
Za Cissokha sam vec sinoc citao i mislim da bi bilo veoma dobro da ga dovedu. Takodjer moj izbor na lijevom beku bi bio Clichy, ali tesko je do ovog doprijeti pored Wengera.
Slijedi nam jos jedno veliko iskusenje, teska utakmica u Gelsenkirchenu, u kojoj pobjedom prelazimo ponovo na prvo mjesto, ili nedao Bog eventualnim porazom skoro pa i otpadamo u utrci za titulu. Remi ce ostaviti stanje kako jeste, i produziti veliku neizvjesnost. Ako ponove igru kao protiv Uniteda, moze se i mora ocekivati pobjeda. Nadam se da je samopouzdanje sada na najvecem nivou i da cemo ABD uspjeti sezonu privesti kraju na najbolji moguci nacin.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
deni_m1312
- Kontakt:
ja sam navijac bayerna od kako znam za sebe ali ipak jarane realno nista od ovog nije tacno,pa ni nas dzeko nije bolji od rooneya...statistika!secer je napisao/la:veliki treneri bi prije uzeli runija nego mesija ili ronalda.
dzeko je jaci od runija!
10 stranica je ispisano od završetka sinošnje utakmice
Vidi se koliko je slavlje na crveno-bijeloj strani
Ali manimo se analiza ko je šta radio, koliko je ili nije... Dernečili, slavili smo, zaje&avali smo ostale nevjernike, ali trebamo se okrenuti narednim utakmicama...
U narednih 10 dana, imamo 3 paklena gostovanja (Minkena ćemo se slabo nagledati)... Gostujemo Schalkeu, Manchesteru i Leverkusenu... Sve vrlo važne, vrlo teške i odlučujuće utakmice. Kako nam se zdravstveno stanje popravlja, mislim da je sada vrijeme da pokažemo ko smo, šta smo i šta želimo...
Dosta je priča o Manči, imamo sada super važan meč protiv Šalketa... Tu se odlučuje titula... Sumnjam da će Schalke biti peh kao prije 3 godine, kad su zadnje 2 ili 3 utakmice loše odigrali pa im Stuttgart maznuo titulu... Svaka naredna utakmica je za titulu u BL, enostavno ih moramo dobiti da bi bili sigurni u titulu
FORZA BAYERN!!!!!!!!
U narednih 10 dana, imamo 3 paklena gostovanja (Minkena ćemo se slabo nagledati)... Gostujemo Schalkeu, Manchesteru i Leverkusenu... Sve vrlo važne, vrlo teške i odlučujuće utakmice. Kako nam se zdravstveno stanje popravlja, mislim da je sada vrijeme da pokažemo ko smo, šta smo i šta želimo...
Dosta je priča o Manči, imamo sada super važan meč protiv Šalketa... Tu se odlučuje titula... Sumnjam da će Schalke biti peh kao prije 3 godine, kad su zadnje 2 ili 3 utakmice loše odigrali pa im Stuttgart maznuo titulu... Svaka naredna utakmica je za titulu u BL, enostavno ih moramo dobiti da bi bili sigurni u titulu
FORZA BAYERN!!!!!!!!
Sent from my Philips Smart TV.
Sezona 2006/07 - Milan u cetvrtfinalu
Sezona 2007/08 - Zenit u polufinalu
Sezona 2008/09 - Barcelona u cetvrtfinalu.
Znaci ako nas MUD prodje opet osvajaju, ako mi njih izbacimo, sto je vjerovatnije, imamo titulu nakon des godina

Sezona 2007/08 - Zenit u polufinalu
Sezona 2008/09 - Barcelona u cetvrtfinalu.
Znaci ako nas MUD prodje opet osvajaju, ako mi njih izbacimo, sto je vjerovatnije, imamo titulu nakon des godina
- CollegeGunner
- Kontakt:
Vjeruj mi da je tesko doprijeti i do Alya pored Aulasa...omerbavarac je napisao/la: Za Cissokha sam vec sinoc citao i mislim da bi bilo veoma dobro da ga dovedu. Takodjer moj izbor na lijevom beku bi bio Clichy, ali tesko je do ovog doprijeti pored Wengera.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
navijac bayerna vazda govori istinu, a ovo tvoje je sve samo ne istina.deni_m1312 je napisao/la:ja sam navijac bayerna od kako znam za sebe ali ipak jarane realno nista od ovog nije tacno,pa ni nas dzeko nije bolji od rooneya...statistika!secer je napisao/la:veliki treneri bi prije uzeli runija nego mesija ili ronalda.
dzeko je jaci od runija!
zasto je to tako znam ja, znaju pravi navijaci bayerna i znaju vrhunski strucnjaci.
znaci, svaki ce trener dati prednost runiju u odnosu na mesija ili ronalda.
arjen robben je klasa za ronalda, dok je bilal ribery klasa za mesija.
ne treba trositi rijeci o dzekinoj superiornosti u odnosu na runija i to je apsolutna istina!
mozda volis bayern, ali jos moras sazrijevati da bi bio pravi navijac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.